Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [4]  Sve   Dolje

Autor Tema: Keeway Speed 125  (Posjeta: 6075 )

modus15

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Keeway speed 125
Odg: Keeway Speed 125
« Odgovori #75 : 14. Lipanj 2009, 21:59:18 »

Baš nezgodno.Kad sam imao regal-raptora na njemu isto nije bio pokazivač goriva,na Keeway-u ima pokazivač.
Evidentirano

bev

• **
« Odgovori #76 : 14. Lipanj 2009, 22:20:53 »

Ovo još nisam čuo...Da motor nema pokazivač za gorivo? :shock: Čak ni lampicu?  :shock:

Iz usporednog testa:
"Yamaha je zato opremljena pokazivačem nivoa goriva dok kod Qingqija ne postoji ni lampica."  :misli:

Ista stvar kod KLE-a   8)..
Evidentirano

BobaCH

• Vozi: GP-800
« Odgovori #77 : 14. Lipanj 2009, 22:36:00 »

Ista stvar kod KLE-a   8)..

:shock:..da..fakat!! Kak sam "zaboravio"! Da, malo je to banana...Al' se čovjek navikne gledati u rupu!  :mrgreen:
Evidentirano
>>>>>>>>>>>>>>>  DOBRONAMJERNICI, POSJETITE NAS: FORUM GP 800 <<<<<<<<<<<<<<<<

bev

• **
« Odgovori #78 : 14. Lipanj 2009, 22:39:03 »

:shock:..da..fakat!! Kak sam "zaboravio"! Da, malo je to banana...Al' se čovjek navikne gledati u rupu!  :mrgreen:

:mrgreen:
Evidentirano

modus15

• **
« Odgovori #79 : 14. Lipanj 2009, 22:41:59 »

Dobra je to stvar,kad ostaneš bez goriva malo vježbaš dok ga guraš uzbrdo  :LOL:
Evidentirano

Bikerica27

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Land Cruiser,BMW F650GS
« Odgovori #80 : 18. Lipanj 2009, 10:27:16 »

Draga moja Sabina za tvoju informaciju uvozili smo par godina keeway u hr tako da tocno znam o kojim se masinama radi .Imas v2 motor od 250 ccm zrakom hladen koji je koncepcijski napravljen prema motoru od Viraga 250 ali nije od Yamahe .Nemam se sto raspitivat znam o cemu je rjec i rastavljo sam ga vise puta.Problem je u kvaliteti materijala koji je kod kineskih motora a ne u koncepciji .Ja ne hvalim ni jedan motor ali imam dovoljno iskustva i znam o cemu se radi kod kineskih motora .Na tvoju zalost jako dobro znam o cemu pricam jer sam jako dugo u auto moto industriji .Yamaha rd 350 i nije toliko egzoticna da toliki postotak ljudi nebi znao koji je to motor .Pogledaj npr usisnu gumu karburatora na tvom motoru nakon godinu dana na sto ce izgledat.Crjeva od kocnica ce ti ispucat izvana .Ne pricam pizdarije nego realnost sto sam dozivio iz iskustva sa tim motorima a imam ga sasvim dovoljno Sa koliko si se ti keewaya srela u zivotu da tvrdis da nisam u pravu.btw od 17 sam na velikom motoru (zxr 750) a prije njega je bilo vespi ,tomosa aprilia, gagiva a isto tako ih jako dugo sarafim.Par naslova drzavnog prvaka i osvajaca kupa auta koji je prolazio kroz moj servis ipak znaci da nesto i znam .

A u kojoj si ti to auto industriji???ja nisan rekla da je kvalitetan materijal ali masina ima licencu yamahe i trenutno u ruci drzin papire.posalji mi broj faxa pa cu ti poslat da prikinemo vise sa ovon dilemon.
Evidentirano
Mk Road Kings

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #81 : 18. Lipanj 2009, 18:00:56 »

Daj se odluci jeli od Yamahe ili radena po licenci .Uvozili smo te motore i znam o cemu se radi .Nema ru dileme masina je napravljena po licenci Yamahe ali materijali koje upotrebljavaju nisu ni blizu japanskim materijalima .Btw tu se pise o speed 125 a kod njega nije sigurno masina od Yamahe
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

Denis27

• *
  • Vozi: KEEWAY Landcruiser 250
« Odgovori #82 : 20. Lipanj 2009, 15:20:18 »

Vidim da tema i de i dalje.
A tako i moji problemi s Keeway Landcruiserom:

greška br 14: u zadnjih 300-tinjak kilometara se javio novi i dosad najteži problem. prilikom vožnje od 80 km/h i više motor počne štucati pa onda trzati i nakraju se potpuno gasi kao da nema ni g od goriva (i to u vožnji u brzini). nakon toga ga moram pustiti na miru par minuta i dugo verglati pod čokom da bi upalio i došao sebi, ali samo na nekoliko minuta i onda opet isto. Prva pretpostavka je da treba očistiti karburator što sam i učinio, također sam rastavio pumpu i nju očistio. iako nije bilo puno prljavštine motor je uredno išao jedno 50 km i onda opet isto. Poslje toga sam otvorio filter za zrak i oprao spužvu. išao je opet dobro 50 - ak km pa opet isto. Opet čišćenje karburatora, dodao sam filter za gorivo, promjenio pumpu. Bio sam siguran da sam riješio problem i krenuo sam na vožnju. To popodne na 35 stupnjeva na osječkoj obilaznici jedan je kreten sjedio pored ceste zaliven gorivom i jako jako ljut, dok su se ostali vozali okolo. Napravio sam još jedno čišćenje, rasatvio sam karburator, novu pumpu i sve to ispirio, očistio i sastavio. I dobio sunčanicu. Upalio motor, sve krenulo dobro jedno 10 min. i opet sranje. poslje toga sam kao peder vozio 50 na sat do kuće dok su me svi obilazili (živim 20 km dalje).
i što sad? sva sreća garancija još traje ali neće dugo. što poslje?

molio bih neki savjet ako tko zna što bi moglo biti, puno bi mi ponoglo.

inače motor ima 4500 km i greška se tek sad pojavila.

i za kraj jedna dobra stvar na mom keewayu, ima odličnu bateriju, u posljednjih nekoliko dana verglam i verglam a ona se ne prazni, a ako me i ona izda negdje uz pu ostaje mi staro dobro guranje. volio bih svoju staru apenku nazad   :( 
Evidentirano
Kada čovjek s novcem upozna čovjeka s iskustvom,
čovjek s iskustvom će otići s novcem, a onaj koji je imao novac će otići s iskustvom.

vickodu

« Odgovori #83 : 20. Lipanj 2009, 16:26:25 »

Evo pitanja za bajkericu27 ona ce ti sigurno pomoci jer mi ostali pricamo pizdarije u temam u kojima  nismo dorasli i slabo smo informirani  :mrgreen:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

slina

• *
« Odgovori #84 : 24. Lipanj 2009, 22:53:41 »

danas sam dobio keewaya 125 i ima par problema, zanima me imate li kakvih iskustava s tim... Dakle gas mi je preopušten, kao da je sajla labava, sto dovodi do toga da mi odmah, čim ga upalim i dam gasa kazaljka poleti na 4 i ne spušta se, inaće ne osjećam neki problem kod toga u vožnji, ali prijatelj koji ima yamahu ybr mi je reka da to itekako smeta. Drugi problem je ubacivanje u ler, dakle, ubacim ga u ler, odnosno upali mi se lampica 'N' međutim i dalje je u prvoj, ali mogu ubacit i u prvu, dakle kao da loše hvata ler, a lampica se pali kao da je sve u redu, onda opet vratim u ler, međutim opet mi bude u brzini, i tek nakon par puta vračanja mi bude u leru, ne znam u čemu je problem i nadam se da popravak nije nešto kompliciran, i još jedna stvar, nalio sam 2 litre benzina, ali mi se kazaljka ne miče... I jedna bitna stvar za sve koji ovaj motor misle kupiti, nemojte slučajno koristiti onu slabašnu nogaru jer se meni desilo da mi je prvi dan, čim sam ga naslonio pao na pod. Nadam se da ćete mi nekako pomoći i unaprijed hvala!
Evidentirano

modus15

• **
« Odgovori #85 : 24. Lipanj 2009, 22:57:19 »

Ja na svom imam 2000km i nikakvih problema za sada,ide odlično,možda da probaš smanjit ler gas što se tiče gasa,ne znam na mom sve radi odlično,što se tiče nogara ubaci ga u prvu i skroz naprijed koliko ide i onda spustiš nogar da se ne može micat,ja tako radim i nikad mi nije pao.
Evidentirano

slina

• *
« Odgovori #86 : 24. Lipanj 2009, 23:39:55 »

Ja na svom imam 2000km i nikakvih problema za sada,ide odlično,možda da probaš smanjit ler gas što se tiče gasa,ne znam na mom sve radi odlično,što se tiče nogara ubaci ga u prvu i skroz naprijed koliko ide i onda spustiš nogar da se ne može micat,ja tako radim i nikad mi nije pao.
fala na savjetu, ma ja sam isto zadovoljan s motorom, odlično gura, zvuk motora mu je baš fin, stabilan je, strašno ugodan za sidit, lipog je izgleda, baš sam danas po kiši vozija, ne proklizava lako i drag mi je mjenjač, jednostavan je, a sad sta se ovih sitnica tiče, preksutra ga nosim na tehnički, te gluposti će se lako sredit...
Evidentirano

modus15

• **
« Odgovori #87 : 24. Lipanj 2009, 23:44:53 »

Ja sam baš danas uzeo još jednog istog i sve funkcionira dobro,vjerujem da ćeš biti jako zadovoljan,ja sam prezadovoljan. :palacgore:
Evidentirano

vickodu

« Odgovori #88 : 24. Lipanj 2009, 23:48:34 »

Ja sam baš danas uzeo još jednog istog i sve funkcionira dobro,vjerujem da ćeš biti jako zadovoljan,ja sam prezadovoljan. :palacgore:

Sto ce ti dva ista  :misli: :misli:
Evidentirano

modus15

• **
« Odgovori #89 : 24. Lipanj 2009, 23:54:17 »

Ma nije moj nego si je stari kupio isti takav,uzeo novog tomosa pa mu je to presporo,posebno u brijeg (ide oko 15) a ovaj vuče ko blesav.
Evidentirano

vickodu

« Odgovori #90 : 24. Lipanj 2009, 23:57:41 »

Ma nije moj nego si je stari kupio isti takav,uzeo novog tomosa pa mu je to presporo,posebno u brijeg (ide oko 15) a ovaj vuče ko blesav.

:palacgore:
Evidentirano

nerevar

• *
« Odgovori #91 : 25. Lipanj 2009, 11:27:49 »

decki sve to stoji, kinez ili marka. neko ko nema para sigurno ce uzeti kineza jer kolko ja kontam kvaliteta keewaya je u porastu u odnosu na pocetke. ali posto je tak mala kubikaza, pa dosadi nakon nekog vremena, ja bi gledao koji motor gubi najvise $$ kod prodaje, a zna se da je kineza jako tesko prodat. pozdrav
Evidentirano

modus15

• **
« Odgovori #92 : 08. Srpanj 2009, 10:54:58 »

Evo našao sam jedan test izdržljivosti,ne znam jel to ista mašina kao na speed-u:

http://www.motorevija.com.hr/test/Keeway_superlight_125_test_izdrzljivosti
Evidentirano

Buba_sb

• *
  • Vozi: Keeway 125
« Odgovori #93 : 05. Siječanj 2010, 19:35:52 »

pozzz svima! Keeway Speed 125 vozim i prešao sam do sada 16000km i obišao 22 moto susreta :biker:
i stalno ga ribam i nežalim!mašina je izdržala svu moju torturu,ali nebi da nisam dosada promjenio 6 puta ulje
jer sam ga ribo u blokade i palio gume :palacgore:
moje je mišljenje da je ulje glavno,sipam Motul
a rđa izbija po vijcima pa trošim puno vedea,i plastike malo klepeću,pa sam izvadio pribušivač da ih nečujem
zvuk je strava, :LOL: bleči stravično,šta da vam kažem ja sam zadovoljan :mrgreen:e da i nezaboravite promjeniti gume
jer su plastične :palacdolje:sretan put sa kinjolom!
Evidentirano
MK Sibinj

modus15

• **
« Odgovori #94 : 07. Siječanj 2010, 23:06:50 »

pozzz svima! Keeway Speed 125 vozim i prešao sam do sada 16000km i obišao 22 moto susreta :biker:
i stalno ga ribam i nežalim!mašina je izdržala svu moju torturu,ali nebi da nisam dosada promjenio 6 puta ulje
jer sam ga ribo u blokade i palio gume :palacgore:
moje je mišljenje da je ulje glavno,sipam Motul
a rđa izbija po vijcima pa trošim puno vedea,i plastike malo klepeću,pa sam izvadio pribušivač da ih nečujem
zvuk je strava, :LOL: bleči stravično,šta da vam kažem ja sam zadovoljan :mrgreen:e da i nezaboravite promjeniti gume
jer su plastične :palacdolje:sretan put sa kinjolom!

Svaka čast,ja sam sa svojim isto zadovoljan,sad očekujemo sljedeće javljanje na 30000   :mrgreen:
Evidentirano

Cracker_X

• *
  • Vozi: Keeway Speed 125
« Odgovori #95 : 03. Srpanj 2011, 13:45:23 »

sad sam prije par dana kupio Keeway speed 125 i prezadovoljan sam....i netko je gore napisao da Keeway nema nikakve veze s Benelli ... e ima veze jer je Keeway kupio Benelli i sad koriste njihove djelove samo stavljaju ime Keeway na motore...ugl motor je predobar i preporucam ga  :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

VvladimirR

• *
« Odgovori #96 : 08. Travanj 2012, 20:24:08 »

Da sa vama podijelim neka svoja iskoustva...
Vozim Keeway speed 7 mjeseci i ovo su neke mane i neke prednosti:
MANE: uske li lose gume, kocnice se pregriju ocas posla, lose postavljeno sjediste (kako god da sjednes vrlo brzo zavrsis medjunozjem na rezervoaru gdje ti pomenuto utrni od vibracija! ), vec pomenuh... vibracije preko 70 na sat nesnosljivo, neprecizan mjenjac, kvacilo koje odvaja na samu njemu znanim pozicijama na koje ne mozes uticati, zadnja kocnica nikakva

PREDNOSTI: motocilk pravi pravcati ne skuter, za te pare nista ni priblzno tako ne mozes kupiti, potrosnja goriva koja je zanemarljiva bukvalno (2.5L) prilicno dobro izgleda (ljudi misle da je mnogo snazniji nego sto jeste), idealan za pocetnike da se nauce voznji na pravom jeftinom motociklu. i to je uglavnom to...

napomenuo bih da je izzrada prilicno losa... npr. na prednjem zupcaniku je umjesto safa, osigurac koji je meni ispao u sred voznje sa blokiranjem tocka... umalo se slomio nisam.
Ali definitivno, za pocetnika idealan!!! Pravi motor, malo toosi, smijesno jeftin za kupiti... na kraju ipak preporuka!!!
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.146 sekundi uz 15 upita.