danas sam dobio keewaya 125 i ima par problema, zanima me imate li kakvih iskustava s tim... Dakle gas mi je preopušten, kao da je sajla labava, sto dovodi do toga da mi odmah, čim ga upalim i dam gasa kazaljka poleti na 4 i ne spušta se, inaće ne osjećam neki problem kod toga u vožnji, ali prijatelj koji ima yamahu ybr mi je reka da to itekako smeta. Drugi problem je ubacivanje u ler, dakle, ubacim ga u ler, odnosno upali mi se lampica 'N' međutim i dalje je u prvoj, ali mogu ubacit i u prvu, dakle kao da loše hvata ler, a lampica se pali kao da je sve u redu, onda opet vratim u ler, međutim opet mi bude u brzini, i tek nakon par puta vračanja mi bude u leru, ne znam u čemu je problem i nadam se da popravak nije nešto kompliciran, i još jedna stvar, nalio sam 2 litre benzina, ali mi se kazaljka ne miče... I jedna bitna stvar za sve koji ovaj motor misle kupiti, nemojte slučajno koristiti onu slabašnu nogaru jer se meni desilo da mi je prvi dan, čim sam ga naslonio pao na pod. Nadam se da ćete mi nekako pomoći i unaprijed hvala!