nije čoviku muka,nego trai nekoga ko če doć s njim do baruna jel tako
Na tren mi je to palo napamet,ali samo na tren dok nisam pogledal temperature putem...sjetil se jučeranjeg dana...i mam se predomislil!Jedino s kombijem ili priksom,ali to je druga priča...tomee...
Citat: shogunSluajte jedan i drugi(Nika,Veki),koji je to način,pa radim do tri...jedino da uzmem od Slavka R1 pa da stignem na ručak....ide i slavko - tako da nista od R1, a ja bi rado tebe ukljucia i isa u nedilju, ali barun ne radi nediljon to BAKS: ti naruci pečeno mozda ti se pridruzim
Sluajte jedan i drugi(Nika,Veki),koji je to način,pa radim do tri...jedino da uzmem od Slavka R1 pa da stignem na ručak....
Pametan čovik bi napisa "jebe" i "tapićen".srica da vas ima skolovanih...
ide i slavko - tako da nista od R1, a ja bi rado tebe ukljucia i isa u nedilju, ali barun ne radi nediljon to BAKS: ti naruci pečeno mozda ti se pridruzim
Pii me! Al ne za manistru!
Na tren mi je to palo napamet,ali samo na tren dok nisam pogledal temperature putem...sjetil se jučeranjeg dana...i mam se predomislil!
Citat: VEKIa nita onda idemo i mi u opatiju!!jel tako nikaaaaaa zasto?? pa niko nas nije zva
a nita onda idemo i mi u opatiju!!jel tako nikaaaaaa
Citat: niksaCitat: VEKIa nita onda idemo i mi u opatiju!!jel tako nikaaaaaa zasto?? pa niko nas nije zva Javija se čovik koji ide samo tamo di ga pozovu!
Citat: alienA moda ima dva poziva u isto vrime pa se mora odlučit: ko zna moda je drugi poziv od neke maloljetnice a tu kod njega nema ba biranja... ne pricaj o stvarima o kojima nemas pojma, nego samo nagadjas
A moda ima dva poziva u isto vrime pa se mora odlučit: ko zna moda je drugi poziv od neke maloljetnice a tu kod njega nema ba biranja...