Citat: shonyoCitat: GashoOK, ali danas sam bio na slavu kod jednog mog prijatelja, a opet cujem da kod vas u Hr nema slava, pa mi nista nije jasno... Nema ti toga tu.Kolko znam,pravoslavci imaju zatittnika obitelji,odnosno nekog sveca.I kad je taj dan,onda je to slava.Jel tako Gasho?A toga kod katolika nema.Nego jednostavno se neke svece vie slavi,al ne znam zato.Da, to je slava, ali je interesantno da katolici u Baru imaju slavu... Kazu da je to zbog toga sto su pravoslavci kojih je vise u okruzenju uvijek na svojim slavama cascavali komsije, koje su onda da bi im vratili cast uzimali pojedine dane svetaca za svoje slave...
Citat: GashoOK, ali danas sam bio na slavu kod jednog mog prijatelja, a opet cujem da kod vas u Hr nema slava, pa mi nista nije jasno... Nema ti toga tu.Kolko znam,pravoslavci imaju zatittnika obitelji,odnosno nekog sveca.I kad je taj dan,onda je to slava.Jel tako Gasho?A toga kod katolika nema.Nego jednostavno se neke svece vie slavi,al ne znam zato.
OK, ali danas sam bio na slavu kod jednog mog prijatelja, a opet cujem da kod vas u Hr nema slava, pa mi nista nije jasno...
Citat: Super JuraCitat: shonyoZubić vila je prokleta kapitalistička američka drolja!Sva sreća da nema djece na forumu Barem ne one jako male Ali naalost ima tamo gdje on s bombonima stoji!
Citat: shonyoZubić vila je prokleta kapitalistička američka drolja!Sva sreća da nema djece na forumu Barem ne one jako male
Zubić vila je prokleta kapitalistička američka drolja!
Sretno svoj dječici, a NikoliST sretan imendan!
Citat: TajnicaSretno svoj dječici, a NikoliST sretan imendan! Hvala Tajnice i obecajen da cu vas sve paziti di god isli! Nisam bio na forumu 06/12 jer sam bio zauzet dileci darove hi hi hi
je nas zastitnik ako niste znali. Pa sretno nam bilo na mali i dugim putovanjima. Neka nas cuva kako sto je to cinio do danas...