Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: YAMAHA TDM 850  (Posjeta: 1023 )

offroad

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Suzuki DR800,Suzuki RM250,Yamaha YZ250
YAMAHA TDM 850
« : 23. Travanj 2009, 14:45:48 »

Yamaha je 92 godiste, ima problem s mjenjacem, znaci u trecoj brzini kad se bas forsira sam vrati u drugu brzinu.
Sta vi mislite sta bi moglo biti i kako najlakse rijesiti.
Evidentirano

pak

• **
  • Vozi: suzuki SV-1000-N
Odg: YAMAHA TDM 850
« Odgovori #1 : 23. Travanj 2009, 15:56:19 »

uglavnom kad ti popuste federi koji natežu vilice za promjenu brzina...onda zna vračati iz veče u nižu....pogotovo ako lupiš prolaskom kroz kakvu rupu.....vilica je obično 3 a federa po 2 na svaku (jedan gore drugi dolje)...valjda je tako i za tdm....ako me siječanje ne vara....(il se iskrivila vilica za promjenu brzina)
« Zadnja izmjena: 23. Travanj 2009, 16:07:54 pak »
Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Moderator
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #2 : 23. Travanj 2009, 16:57:19 »

uglavnom kad ti popuste federi koji natežu vilice za promjenu brzina...onda zna vračati iz veče u nižu....pogotovo ako lupiš prolaskom kroz kakvu rupu.....vilica je obično 3 a federa po 2 na svaku (jedan gore drugi dolje)...valjda je tako i za tdm....ako me siječanje ne vara....(il se iskrivila vilica za promjenu brzina)
di su ti federi ???? Mjenjac sam po sebi nema niti jednog federa...Feder je jedan na dezmodromskom dobosu...i jedan na poluzi biraca brzina.... :shock: Ako ti iskace iz 3 brzine onda su najvjerovatnije pojedene kandze zupcanika...a mozda je i vilica ostecena...
Evidentirano
O&G Team

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #3 : 23. Travanj 2009, 17:17:30 »

di su ti federi ???? Mjenjac sam po sebi nema niti jednog federa...Feder je jedan na dezmodromskom dobosu...i jedan na poluzi biraca brzina.... :shock: Ako ti iskace iz 3 brzine onda su najvjerovatnije pojedene kandze zupcanika...a mozda je i vilica ostecena...

po meni je manje vjerovatno da je vilica, jer bi onda teže ubacio, a nebi iskakalo ....  :misli:

prije će biti da su se zakosile "kandže" (kako ti kažeš) .....  :palacgore:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

NRas

• **
  • Vozi: Suzuki GSX-R 1000 K7
« Odgovori #4 : 23. Travanj 2009, 17:19:28 »

To bilo i meni na tdm-u, ne sječam se da li su skupa 3 i 5 ili 2 i 3...
Evidentirano
FREE RIDER

pak

• **
« Odgovori #5 : 23. Travanj 2009, 18:02:32 »

je si ti pismen?

moja prva rečenica govori o federima na vilici.........gdje sam pisao o federima u mjenjaču??????...nigdje...još si podebljao federi koji natežu vilice.....  :misli:
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #6 : 23. Travanj 2009, 18:25:42 »

je si ti pismen?

moja prva rečenica govori o federima na vilici.........gdje sam pisao o federima u mjenjaču??????...nigdje...još si podebljao federi koji natežu vilice.....  :misli:

pa ovdje i je riječ o mjenjaču, a ne o vilicama... čovjeku iskače iz brzine, a nije mu tvrda vilica na rupama .. ni prednja ni zadnje ... ;)

ni meni nije jasno okakvum ti vilicama i oprugama ustvari pričaš ?  :misli:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

pak

• **
« Odgovori #7 : 23. Travanj 2009, 18:48:44 »

pa ovdje i je riječ o mjenjaču, a ne o vilicama... čovjeku iskače iz brzine, a nije mu tvrda vilica na rupama .. ni prednja ni zadnje ... ;)

ni meni nije jasno okakvum ti vilicama i oprugama ustvari pričaš ?  :misli:

pričam o vilicama za odabir brzina....a ne o prednjim vilama di je kotač
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #8 : 23. Travanj 2009, 18:49:39 »

ok ... ajde nešto smo utvrdili ...  :palacgore:

a sad bih te molio da mi objasniš gdje na vilicama u mjenjaču imaju opruge ?  :misli:
Evidentirano

Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.083 sekundi uz 16 upita.