Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3]  Sve   Dolje

Autor Tema: Promjena guma KAWASAKI  (Posjeta: 3939 )

BIKERZZR1400

• Spol: Muški
  • Vozi: KAWASAKI ZZR 1400
Odg: Promjena guma KAWASAKI
« Odgovori #50 : 29. Lipanj 2009, 14:37:15 »

Do sada sam mijenjao gume isključivo u ovlaštenom servisu KMS Karlovac i kod njih se ne morate bojati pogreške. Samo što ih ne volim gnjaviti promjenom guma jer su ljudi u poslu preko glave. Pojavili su se dečki naselju Trnsko u Novom Zagrebu braća Mario i Dario sad sam bio kod njih na izmjeni guma i dečki su stvarno pedantni. Možete cijelo vrijeme stajati pokraj motora i gledati samo što smatram da se majstore ne smije ometati u radu i postavljati pitanja treba sačekati da završe posao jer se u razgovoru svakom može desiti da zaboravi gdje je stao.U svakom slučaju dečki su stvarno za preporurčiti.
Evidentirano

plavi15

• **
  • Vozi: Ninja
« Odgovori #51 : 07. Srpanj 2009, 11:36:11 »

Do sada sam mijenjao gume isključivo u ovlaštenom servisu KMS Karlovac i kod njih se ne morate bojati pogreške. Samo što ih ne volim gnjaviti promjenom guma jer su ljudi u poslu preko glave. Pojavili su se dečki naselju Trnsko u Novom Zagrebu braća Mario i Dario sad sam bio kod njih na izmjeni guma i dečki su stvarno pedantni. Možete cijelo vrijeme stajati pokraj motora i gledati samo što smatram da se majstore ne smije ometati u radu i postavljati pitanja treba sačekati da završe posao jer se u razgovoru svakom može desiti da zaboravi gdje je stao.U svakom slučaju dečki su stvarno za preporurčiti.

Ovo je pohvalno i slažem se s tim da nevalja puno pričati kad se radi.
Iz osobnog iskustva ako ne mogu biti kraj motora pa da neznam koji je servis, vulkanizer ili majstor ja ga tamo ne vozim.
Najbolje je biti uz motor i praviti se blento kao da nemaš pojma i obično ti ljudi počnu pričati i opuste se, nakon par minuta vidiš da li je st stvarno pedantni majstor ili netko tko to radi samo da mu dan prođe i staž ide u knjižicu.
Evidentirano

BIKERZZR1400

« Odgovori #52 : 07. Srpanj 2009, 11:46:38 »

Odeš u KMS Karlovac i nemaš brige Dario je stvarno jedini čovjek u Zagrebu i široj okolici kojem doista vjerujem. Servisiram kod njih motor preko 10 godina i smatram da su moji kriteriji održavanja motocikla malo drukčiji nego kod drugih. Uostalom ipak imam preko 600.000 km. i doista ti preporučujem KMS.
Evidentirano

live-for-ride

• Vozi: Nikolinu
« Odgovori #53 : 07. Srpanj 2009, 11:49:46 »

Ovo je pohvalno i slažem se s tim da nevalja puno pričati kad se radi.
Iz osobnog iskustva ako ne mogu biti kraj motora pa da neznam koji je servis, vulkanizer ili majstor ja ga tamo ne vozim.
Najbolje je biti uz motor i praviti se blento kao da nemaš pojma i obično ti ljudi počnu pričati i opuste se, nakon par minuta vidiš da li je st stvarno pedantni majstor ili netko tko to radi samo da mu dan prođe i staž ide u knjižicu.
najbolje je imati mehaničara kojem vjeruješ, ostaviti mu motor da napravi svoj posao, u međuvremenu u bircu do popiti piće, pojesti, vratiti se, dati mu 50 kn više nego što traži i sretan otići doma ne razmišljajući "jel zašarafio onaj šaraf do kraja"....

BIKERZZR1400

« Odgovori #54 : 07. Srpanj 2009, 11:53:08 »

Upravo zato ja mislim voziti Kawasaki i održavati ga do mirovine u KMS-u. :peace:
Evidentirano

Mile

• Vozi: luđačka kola za bolnicu Vrapče
« Odgovori #55 : 07. Srpanj 2009, 14:28:35 »

Odeš u KMS Karlovac i nemaš brige Dario je stvarno jedini čovjek u Zagrebu i široj okolici kojem doista vjerujem. Servisiram kod njih motor preko 10 godina i smatram da su moji kriteriji održavanja motocikla malo drukčiji nego kod drugih. Uostalom ipak imam preko 600.000 km. i doista ti preporučujem KMS.
Mislim da smo se tamo sreli zadnji puta kad sam ja bio na servisu a ti si dosao stavit neku elektroniku! Dac nije imao vremena pa si otisao jer si morao ici po dijete u vrtic? osim ak nisam nesto pobrkao :)
Evidentirano

BIKERZZR1400

« Odgovori #56 : 07. Srpanj 2009, 15:27:27 »

Ne nisi ništa pobrkao dobro si zapamtio samo što sam u međuvremenu istu tu elektroniku išao ugraditi u Munchen. :palacgore:
Evidentirano

Mile

• Vozi: luđačka kola za bolnicu Vrapče
« Odgovori #57 : 07. Srpanj 2009, 17:12:55 »

Ne nisi ništa pobrkao dobro si zapamtio samo što sam u međuvremenu istu tu elektroniku išao ugraditi u Munchen. :palacgore:
Hrvatska = malo vece selo :)

A bitno da si je stavio na motor :palacgore:
Evidentirano

BIKERZZR1400

« Odgovori #58 : 07. Srpanj 2009, 21:38:40 »

Slažem se s tobom malo veće selo. Sad konačno imam motor kakav sam si oduvijek želio.
Evidentirano

eddie

• *
  • Vozi: Kawasaki Z750
« Odgovori #59 : 24. Srpanj 2009, 14:46:07 »

Evo moj slučaj:
Naručim gume u servisu i kad sam došao na zamjenu zamjene najprije prednju, a onda idu radit zadnju.
Skinu fino staru gumu na onu makinu, namjeste novu i ona makina zavrti felgu, ja gledam, a kad ono makina naglo uspori i ču se prasak ko bomba i sve stane.
Serviser problijedi, ja još više.
Pitam: Što je?
Gleda on gleda i nakon minute: "Pa ti imaš felgu 18".
Pa da. Imam. Nego koju bi trebao imat?
Pa ova guma je 17"
Naime, stara Yamaha je imala gume 17 coli prednju, a 18 zadnju. (original-da neko ne misli da je kakva prerada)
I ništa staru na mjesto i onda sam čekao još par dana dok nije stigla nova guma. Ovaj put 18  :palacgore:

Da li se što desilo felgi nemam pojma, on me uvjeravao da nije, a ja nisam smio ni razmišljat o tome.

Isto tako drugom prilikom mi se probušila guma i otišao u servis (u isti kao i gore), u servisu 2 servisera i stanu se svađat koju će vrstu zakrpe stavit na gumu, a ja ih slušam i ne mogu vjerovat. Strašno.

Evidentirano
 Str: 1 2 [3]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.093 sekundi uz 15 upita.