Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Dolje

Autor Tema: Tko je za Gardaland ? 20.-21. 06. 2009.  (Posjeta: 8231 )

Tananda

• Ana brum brum
  • **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Njofru
Odg: Tko je za Gardaland ? 20.-21. 06. 2009.
« Odgovori #50 : 28. Travanj 2009, 21:29:39 »

2 ulaza za 10 minuta umjesto 2 sata stajanja u redu je vec nesto
ja sam prosla malo toga jer sam vecinu dana provela u redovima, i jos k tome na suncu, na kraju je to ispala totalna gnjavaza umjesto zabava  :?

da, postoje 2 vrste, evo objasnjenje kome se da citati  :mrgreen:

Si tratta di un sistema molto semplice, denominato “Gardaland Express”, che non necessita di gestione software e neppure di apparecchiature dedicate. Consiste nel rilascio alle casse, all’Info Point area West o alla reception del Gardaland Hotel, di una card che permette di accedere senza effettuare la normale coda ad un pacchetto di attrazioni precedentemente selezionate dal parco. Le tipologie di card - acquistabili anche entrambe - sono due e costano 10,00 euro cadauna. La “Family Express” comprende un singolo ingresso a 8 attrazioni in target famiglia e un doppio accesso a “Fuga da Atlantide”, per un totale di 10 ingressi “veloci”. Altri 10 ingressi di questo tipo sono consentiti da “Adrenaline Express”, che comprende attrazioni più adatte ad un target di pubblico che predilige le emozioni forti. In questo secondo caso le attrazioni che prevedono un singolo ingresso sono 6, mentre “Magic Mountain” e “Blue Tornado” sono ripetibili entrambe una seconda volta.

Il numero delle card che possono essere vendute nella singola giornata è limitato a 3.000 in totale. Non esistono restrizioni riguardanti l’orario di fruizione dell’attrazione e dunque il possessore del “Gardaland Express” può presentarsi all’ingresso riservato in qualsiasi momento, dove un operatore provvederà ad obliterare la card in corrispondenza del simbolo dell’attrazione.
Evidentirano
... vezite se, polijecemo....
God is a DJ!
Don't take yourself so seriously. No one else does.

majle

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Stroma tu i tamo...
« Odgovori #51 : 28. Travanj 2009, 21:38:20 »

2 ulaza za 10 minuta umjesto 2 sata stajanja u redu je vec nesto
ja sam prosla malo toga jer sam vecinu dana provela u redovima, i jos k tome na suncu, na kraju je to ispala totalna gnjavaza umjesto zabava  :?

da, postoje 2 vrste, evo objasnjenje kome se da citati  :mrgreen:

Si tratta di un sistema molto semplice, denominato “Gardaland Express”, che non necessita di gestione software e neppure di apparecchiature dedicate. Consiste nel rilascio alle casse, all’Info Point area West o alla reception del Gardaland Hotel, di una card che permette di accedere senza effettuare la normale coda ad un pacchetto di attrazioni precedentemente selezionate dal parco. Le tipologie di card - acquistabili anche entrambe - sono due e costano 10,00 euro cadauna. La “Family Express” comprende un singolo ingresso a 8 attrazioni in target famiglia e un doppio accesso a “Fuga da Atlantide”, per un totale di 10 ingressi “veloci”. Altri 10 ingressi di questo tipo sono consentiti da “Adrenaline Express”, che comprende attrazioni più adatte ad un target di pubblico che predilige le emozioni forti. In questo secondo caso le attrazioni che prevedono un singolo ingresso sono 6, mentre “Magic Mountain” e “Blue Tornado” sono ripetibili entrambe una seconda volta.

Il numero delle card che possono essere vendute nella singola giornata è limitato a 3.000 in totale. Non esistono restrizioni riguardanti l’orario di fruizione dell’attrazione e dunque il possessore del “Gardaland Express” può presentarsi all’ingresso riservato in qualsiasi momento, dove un operatore provvederà ad obliterare la card in corrispondenza del simbolo dell’attrazione.

pretjerala si sa ovih 10 min...  :mrgreen:
ja sad kad sam bio nije nikada bilo nikoga na tim bRRzim ulazima tako da je cekanje oko 6 sekundi...  :wink:

evo i jedan HINT: NEMOJTE SE ZAJEBATI I ICI NA TUNGU !!!!!  dug red, bzvz voznja, itd.    :palacgore:
Evidentirano

monstrum

• **
« Odgovori #52 : 28. Travanj 2009, 21:41:47 »

pretjerala si sa ovih 10 min...  :mrgreen:
ja sad kad sam bio nije nikada bilo nikoga na tim bRRzim ulazima tako da je cekanje oko 6 sekundi...  :wink:

evo i jedan HINT: NEMOJTE SE ZAJEBATI I ICI NA TUNGU !!!!!  dug red, bzvz voznja, itd.    :palacgore:

istina, red je preogroman,a nije ništa posebno, ali dobro dođe za malo odmoriti..
iako ko nije bio i ide prvi put, treba vidjeti... što je više moguće..  :wink:

tenere

• **
  • Vozi: FZ 1 SA
« Odgovori #53 : 28. Travanj 2009, 21:42:17 »

23.05.(subota) organizirani izlet sa autobusom u Gardaland iz Siska, mogucnost ulaska u zg,

krece se u petak u ponoc tak da smo ujutro tamo na samom otvaranju kad jos nema guzve.

Cijena je 300kn prijevoz i 29eur ulaz.(sve voznje i gluposti uracunati u cijenu ulaza)

Evidentirano
IZNAJMLJUJEM POZORNICU ZA KONCERTE I OSTALA DOGAĐANJA-DO 180m2

moover

• Kuća stara
  • Vozi: Versys - Leteću djevicu
« Odgovori #54 : 28. Travanj 2009, 21:49:27 »

23.05.(subota) organizirani izlet sa autobusom u Gardaland iz Siska, mogucnost ulaska u zg,

krece se u petak u ponoc tak da smo ujutro tamo na samom otvaranju kad jos nema guzve.

Cijena je 300kn prijevoz i 29eur ulaz.(sve voznje i gluposti uracunati u cijenu ulaza)
ide se motorima?  :jesus:
Evidentirano
Hebeš krizu, život nema reprizu.

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #55 : 28. Travanj 2009, 21:53:27 »

i ide se u 6. mjesecu ...  :mrgreen:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

moover

• Kuća stara
« Odgovori #56 : 28. Travanj 2009, 21:54:55 »

gugl translator:

Ovo je vrlo jednostavan sistem, nazvan "Gardaland Express", koji ne zahtijeva softver za upravljanje, niti predani opreme. Je da se oslobodi gotovinu u ruci, all'Info West Point području ili prijem Gardaland Hotel, a karticu koja omogućava pristup bez rep s normalnim paket atrakcije prethodno odabrani od strane parka. Vrste kartica - čak i kupila oboje - dva su i trošak 10,00 € svaki. The "Obitelj Express" uključuje jednu unosa na 8 atrakcija u obitelji i ciljati s dva pristupa "Escape from Atlantis", za ukupno 10 zapisa "brz". 10 ostale inpute koji su dozvoljena "Adrenalin Express", koja uključuje nekoliko atrakcije pogodan za ciljanu publiku koja preferira jake emocije. U potonjem slučaju, atrakcije koje pružaju jednog ulaza iznosi 6, dok je "Magic Mountain" i "Blue Tornado" se ponavljaju i drugi put.

Broj kartice koje se mogu kupiti u samo jednom danu je ograničen na ukupno 3000. Ne postoje nikakve restrikcije na vrijeme korištenja atrakcija i zato je posjednik iz "Gardaland Express" se može pojaviti u bilo kojem trenutku, gdje operator će provjeriti kartice na znak atrakcija.
Evidentirano

tenere

• **
  • Vozi: FZ 1 SA
« Odgovori #57 : 28. Travanj 2009, 21:56:07 »

Samo sa okacio informaciju ako je netko zainteresiran za ovu varijantu..

Zaboravio sam napomenuti da je najveci andrenalin na putu do tamo i nazad..

Ja vozim bus..  :jesus: :LOL:
Evidentirano
IZNAJMLJUJEM POZORNICU ZA KONCERTE I OSTALA DOGAĐANJA-DO 180m2

strasilo

• šafran
« Odgovori #58 : 28. Travanj 2009, 21:57:50 »

Samo sa okacio informaciju ako je netko zainteresiran za ovu varijantu..

Zaboravio sam napomenuti da je najveci andrenalin na putu do tamo i nazad..

Ja vozim bus..  :jesus: :LOL:
:LOL:  :palacgore:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Tananda

• Ana brum brum
  • **
« Odgovori #59 : 28. Travanj 2009, 21:59:52 »

gugl translator:

:LOL:  :LOL:

ajd dobro, da se skuziti  :mrgreen:
Evidentirano
God is a DJ!

strasilo

• šafran
« Odgovori #60 : 28. Travanj 2009, 22:01:24 »

:LOL:  :LOL:

ajd dobro, da se skuziti  :mrgreen:
aj ti prevedi, pa da i mi skužimo ...  :mrgreen:
Evidentirano

majle

• **
  • Vozi: Stroma tu i tamo...
« Odgovori #61 : 28. Travanj 2009, 22:03:07 »

istina, red je preogroman,a nije ništa posebno, ali dobro dođe za malo odmoriti..
iako ko nije bio i ide prvi put, treba vidjeti... što je više moguće..  :wink:

ma skroz bzvz.
bolje je sjediti na klupici u 'ladovini sat vremena nego cekati za to njesra...  :mrgreen:

IMHO !!!  :wink:
Evidentirano

Tananda

• Ana brum brum
  • **
« Odgovori #62 : 28. Travanj 2009, 22:06:56 »

aj ti prevedi, pa da i mi skužimo ...  :mrgreen:

10 eura za brzi ulazak na 10 atrakcija; “Adrenaline Express” ti omogucava ulaz na 6 atrakcija jednom i 2x na “Magic Mountain” i “Blue Tornado”

mislim da je to jedino bitno  :mrgreen:
Evidentirano
God is a DJ!

monstrum

• **
« Odgovori #63 : 28. Travanj 2009, 22:10:21 »

ma skroz bzvz.
bolje je sjediti na klupici u 'ladovini sat vremena nego cekati za to njesra...  :mrgreen:

IMHO !!!  :wink:

ma u pravu si... bolje to vrijeme iskoristiti za pojesti i popiti nešto.. :wink:
a onda na slobodan pad  :mrgreen:

strasilo

• šafran
« Odgovori #64 : 28. Travanj 2009, 22:11:17 »

ne idem na slobodan pad praznog stomaka...  8)
Evidentirano

moover

• Kuća stara
« Odgovori #65 : 28. Travanj 2009, 22:11:33 »

10 eura za brzi ulazak na 10 atrakcija; “Adrenaline Express” ti omogucava ulaz na 6 atrakcija jednom i 2x na “Magic Mountain” i “Blue Tornado”

mislim da je to jedino bitno  :mrgreen:
jel preko reda ili...?  :misli:
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #66 : 28. Travanj 2009, 22:14:11 »

jel preko reda ili...?  :misli:
pa da... to je ta vip ulaznica koja košta dodatnih 10€ da ne moraš čekati u redu ..  :jesus:
Evidentirano

moover

• Kuća stara
« Odgovori #67 : 28. Travanj 2009, 22:18:31 »

a ako kupim standardnu dnevnu, jel se mogu cijeli dan vozit na jednoj "spravi" ili mogu samo jednu vožnju dnevno?
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
  • Vozi: KTM SuperDuke, Derbi GP1 172, Aprilia SR 172
« Odgovori #68 : 28. Travanj 2009, 22:19:40 »

2otog je limp bizkit bokte.. koji ti je qurac =) bu meni u glavi gardaland =)
Evidentirano
SPONSORS:<br />www.ktm.com<br

Tananda

• Ana brum brum
  • **
« Odgovori #69 : 28. Travanj 2009, 22:23:18 »

a ako kupim standardnu dnevnu, jel se mogu cijeli dan vozit na jednoj "spravi" ili mogu samo jednu vožnju dnevno?

neogranicen broj voznji, samo sto sam ja bila pristojna pa nakon svake voznje izasla i onda mi nije palo na pamet cekati opet sat i pol da udjem unutra

u toku dana kad je najveca guzva koristis vip ulaznicu, a onda se navecer vratis ponovo sa obicnom ulaznicom
iako, ja sam otisla iza 8 navecer i redovi su bili jos uvijek dugacki... u svakom slucaju ponjeti hrpu zivaca  :yes:
ak u to vrijeme budem jos uvijek u Italiji, mogla bih vam se i pridruziti  :mrgreen:
Evidentirano
God is a DJ!

zec13

• **
  • Vozi: Kavacaki ER6-N!
« Odgovori #70 : 08. Svibanj 2009, 14:07:29 »

Straš, đevojka i ja smo također zainteresirani, iako smo još u dilemi bus/motor, ali vjerujem da će past ova prva opcija. Ništa definitivno još.
Evidentirano
Kupujem polovni original vjetrobran za Kawasaki ER6-N
metRRo Geleksi Freš

monstrum

• **
« Odgovori #71 : 08. Svibanj 2009, 14:37:52 »

imate još više od mjesec dana da se odlučite..  :wink:
iako ako idete busom ne vjerujem da ćete iskoristiti ulaznicu di kraja, tj. da ćete ostati do zatvaranja Gardalanda... čini mi  se da većina agencija kreće nazad najkasnije oko 20.00...   :misli:

DADO PU

• **
  • Vozi: FZ1S
« Odgovori #72 : 08. Svibanj 2009, 16:05:48 »

imate još više od mjesec dana da se odlučite..  :wink:
iako ako idete busom ne vjerujem da ćete iskoristiti ulaznicu di kraja, tj. da ćete ostati do zatvaranja Gardalanda... čini mi  se da većina agencija kreće nazad najkasnije oko 20.00...   :misli:
Naš bus je kretao po zatvaranju, znači do kraja  :palacgore:

Zrile

• gospodicna arhitektica
  • Vozi: valjčić po ormaru
« Odgovori #73 : 08. Svibanj 2009, 16:56:51 »

smrc...usred isptinih rokova... nja... :(

Evidentirano
Zrülle m.i.a.u. :maca: // voditeljica Samba programa u centru afro-brazilske kulture http://www.facebook.com/pages/Samba/109917175803525
Padi OWD   :mornar:

monstrum

• **
« Odgovori #74 : 08. Svibanj 2009, 17:09:08 »

Naš bus je kretao po zatvaranju, znači do kraja  :palacgore:

jedan od rijetkih... ja sam gledala u podosta agencija, svi su mi dali odgovor da je polazak nazad u 20.00, a poneke i u 18.00.  :(
izabrao si pravu...  :palacgore:
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Gore

Stranica je generirana za 0.175 sekundi uz 15 upita.