Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 6 7 [8]   Dolje

Autor Tema: Opletena kočiona crijeva  (Posjeta: 15920 )

KING RR

• Spol: Muški
  • Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
Odg: Opletena kočiona crijeva
« Odgovori #175 : 10. Listopad 2011, 19:32:30 »

ne zaboravi povesti motor ako imaš ...  :jesus:

Doveću nemaš frke, tako da se možeš provozat na pravom motoru  :jesus: :LOL:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

go-go

• **
  • Vozi: 10-ku
« Odgovori #176 : 12. Listopad 2011, 11:06:26 »

da ne otvaram novu temu.

Pod pretpostavkom sam da je isto, ali eto da potvrdim.

Sad na motoru imam dva crijeva iz pumpe na svaki kaliper. Trebam promjeniti da mi ide jedno crjevo iz pumpe.

Da li ima razlike staviti razdjelnik na trokutu i iz razdjelnika crevo na svaki kaliper ili staviti jedno crijevo na jedan kaliper i onda drugo crijevo sa prvog kalipera na drugi kaliper?

Da znam dal ići u pronalazak razdjelnika i izrade tri crijeva ili radiit jedno dugačko i jedno kratko crijevo.

kaže, što manje crijeva i ulja, bolji učinak, kaže....
Evidentirano
Sam' po gaasu

Shepa

• Vozi: GS500 K1
« Odgovori #177 : 13. Listopad 2011, 16:40:40 »

ako ko treba, imam jedna helova kočiona crijeva viška..... bile na gsxr-u 1000. prednje i zadne dam za 300 kn......
Imaš PP.
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

GPz1000RX

• **
« Odgovori #178 : 31. Siječanj 2012, 14:17:20 »

prijatelju mi je na R1, 2004 godina, prilikom "malo zesce" vozenje, nakon par kolometara naglih i jakih kocenja znalo doci do propadanja kocnica (prednje i zadnje) naravno, stvar bi se vratila na svoje cim bi se motor ohladio, mirovao 5 min...jeli to problem koji se moze rijesiti opletemin crijevima?
Evidentirano

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #179 : 31. Siječanj 2012, 14:21:46 »

vjerovatno ....
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

ktm08

• **
  • Vozi: KTM SD
« Odgovori #180 : 31. Siječanj 2012, 15:42:41 »

A možda i samo ulje da stavi novo. :mrgreen:
Evidentirano
Bitno je trajati!

GPz1000RX

• **
« Odgovori #181 : 31. Siječanj 2012, 16:12:55 »

A možda i samo ulje da stavi novo. :mrgreen:

ulje je bilo mijenjano na servisu malo prije nego sto se to pocelo dogadat, bar tako pise u servisnoj, a ko ce znat sta su oni mijenjali i jesu uopce....  :?
Evidentirano

kawahrva

• **
« Odgovori #182 : 31. Siječanj 2012, 17:26:30 »

meni se to dogodilo na z750,al samo prednje,promjenio ulje i sve ok.
Evidentirano
što jedna budala može napravit,nemože sto pametnih ispravit!

strasilo

• šafran
« Odgovori #183 : 31. Siječanj 2012, 17:32:39 »

ulje je bilo mijenjano na servisu malo prije nego sto se to pocelo dogadat, bar tako pise u servisnoj, a ko ce znat sta su oni mijenjali i jesu uopce....  :?

možda (samo možda, greške se dešavaju) nije dobro odzračen sistem ....  :palacgore:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

TVRTKO

• **
  • Vozi: Kawasaki duo pegla
« Odgovori #184 : 31. Siječanj 2012, 23:46:37 »

Moguće da je zrak. Čini mi se po god. da bi trebao pumpu raskopat i podmazat klip i isto tako čeljusti i podmazat klipiće i gumice, jer klipići od zmazanoče ne klize nego napinju gumice koje ih previše vračaju. Ja to radim svaku drugu god. a sumnjam da je to ko napravio na tvojem. To što ti propada nema veze sa crijevima.
Evidentirano

cosmic

• Vozi: XT1200Z&XT660R
« Odgovori #185 : 01. Veljača 2012, 10:26:49 »

prijatelju mi je na R1, 2004 godina, prilikom "malo zesce" vozenje, nakon par kolometara naglih i jakih kocenja znalo doci do propadanja kocnica (prednje i zadnje) naravno, stvar bi se vratila na svoje cim bi se motor ohladio, mirovao 5 min...jeli to problem koji se moze rijesiti opletemin crijevima?
:misli:

Opletena crijeva bez razmisljanja.
Evidentirano
It's not speed that kills, it's the sudden stop!

angelo.ma

• Vozi: R6 , CB600F
« Odgovori #186 : 01. Veljača 2012, 13:08:51 »

i ja sam za crijeva ali bi se ipak osvrnio na strašov post. pa nemoguće da i zadnju prigrije do toga da se crijevo raširi
Evidentirano
P: za R6 2008 oklope, svijetla, ECU s bravama, ključima i kompletnom instalacijom

cosmic

• Vozi: XT1200Z&XT660R
« Odgovori #187 : 01. Veljača 2012, 13:45:42 »

i ja sam za crijeva ali bi se ipak osvrnio na strašov post. pa nemoguće da i zadnju prigrije do toga da se crijevo raširi
Naravno...zato sam mu i boldao tu straznju. Niko ne kaze da i opletena ne mogu propadat, al' ako je sve u redu obavljeno, opletena ce cinit oooogromnu razliku. imho, naravno.
Evidentirano
It's not speed that kills, it's the sudden stop!

strasilo

• šafran
« Odgovori #188 : 01. Veljača 2012, 14:37:02 »

Naravno...zato sam mu i boldao tu straznju. Niko ne kaze da i opletena ne mogu propadat, al' ako je sve u redu obavljeno, opletena ce cinit oooogromnu razliku. imho, naravno.

ne baš tako ogromnu razliku ..... pogotovo na zadnjoj .... ;)

ali razlike ima...  :palacgore:
Evidentirano

GPz1000RX

• **
« Odgovori #189 : 01. Veljača 2012, 15:15:46 »

zadnja je nesto manje propadala ali se znalo dogodit...a sta reci, bracke su ceste krivudave  8)
Evidentirano

TVRTKO

• **
  • Vozi: Kawasaki duo pegla
« Odgovori #190 : 01. Veljača 2012, 16:25:45 »

Kad staviš crijeva i novo ulje i ak ti počne propadat nakon određenog vremena kad ulje više ne bude novo onda se sjeti mog posta. Kočnica jedino može popadat ako ima zraka ili je ovo kaj sam napisao. A radi gumenih crijeva na cesti čisto sumnjam, a pogotovo još ak je zadnja u igri. Koja je razlika između gumenih i pletenih je prožvakana tema.
Evidentirano

Shtica

• **
  • Vozi: loše ali brzo
« Odgovori #191 : 06. Veljača 2012, 09:37:28 »

zadnja je nesto manje propadala ali se znalo dogodit...a sta reci, bracke su ceste krivudave  8)

Frende, ako voziš taj motor koji ti stoji u naslovu, nemoj mjenjat lajtunge, - mjenjaj motor.... Taj motor sam imao i zvao se ubojica....ako se dobro sječam ima 140 Ks i željeznu ramu i kočnice od FAP-a. Neka čudna kombinacija kočnica sa radom vilica. Sve u svemu čuvaj se tog motora.
Evidentirano
" Povratite uloženo - investirajte u alkohol "
               kRRama racing team

GPz1000RX

• **
« Odgovori #192 : 16. Veljača 2012, 15:33:09 »

Frende, ako voziš taj motor koji ti stoji u naslovu, nemoj mjenjat lajtunge, - mjenjaj motor.... Taj motor sam imao i zvao se ubojica....ako se dobro sječam ima 140 Ks i željeznu ramu i kočnice od FAP-a. Neka čudna kombinacija kočnica sa radom vilica. Sve u svemu čuvaj se tog motora.

nije on imao te probleme  :mrgreen: vec od prijatelja R1 2004 god, da ima 131 ks, bio je jako tezak no da se i snjim potrosit vanjsku stranu patika  :LOL:  a prednje kocnice su vise-manje dobro obavljale posao,  :misli:
Evidentirano

passenger

• **
  • Vozi: GSX 1300BK
« Odgovori #193 : 17. Veljača 2012, 18:00:28 »

na bandita sam ima celicna  Hel-ova crijeva,te sam ih sada na B-Kinga stavija isto,razlike su vidljive,jedna od pametnijih investicija u motor :palacgore:
Evidentirano
kad nenavigajem po moru,onda navigajem po ....... ``KO  TO  MORE``.......crknut al ne molat (suzukija naravno)

poštar

• **
  • Vozi: cbr 600rr, apn6s, smy
« Odgovori #194 : 17. Veljača 2012, 18:05:00 »

na bandita sam ima celicna  Hel-ova crijeva,te sam ih sada na B-Kinga stavija isto,razlike su vidljive,jedna od pametnijih investicija u motor :palacgore:
  :palacgore: :jesus:
Evidentirano
ja zvonim jedan put
 Str: 1 ... 6 7 [8]   Gore

Stranica je generirana za 0.115 sekundi uz 15 upita.