Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Dolje

Autor Tema: Motori.hr internet video emisija  (Posjeta: 8429 )

Mile

• Spol: Muški
  • Vozi: luđačka kola za bolnicu Vrapče
Odg: Motori.hr internet TV emisija
« Odgovori #50 : 02. Svibanj 2009, 20:58:20 »

to vam opce nije losa idejja :palacgore:
Evidentirano

Incredible

• U bannani
  • Vozi: Slonića
« Odgovori #51 : 02. Svibanj 2009, 21:06:34 »

to vam opce nije losa idejja :palacgore:
Mile vrijeme je da i ti smisliš tak nekaj al možda bolje nešto u stilu golih vijesti :mrgreen: voditelje i voditeljice imamo :LOL:
Evidentirano
ZAGI

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #52 : 02. Svibanj 2009, 21:38:27 »

E da, sorry, nije bilo pametovanje, izgledalo mi je nešto čudno, baš je falio taj smajlić, stvarno mijenja značenje  :palacgore:
Jedan skuter po emisiji je dovoljan, sada je to bilo ispunjavanje sponzorskih zahtjeva, a sljedeći put će, nadam se, biti malo detaljnije.  :palacgore:

A ime je baš uredu za internetsku primjenu. Nije loše ime Motorček. Mogu za primorje dodati i "Motorin"  :mrgreen: .

slažem se :palacgore:

meni je ok Motorček - lako je pamtljivo :D

Bob Rock

• Vozi: Kawa er6n,Vespa lx 50
« Odgovori #53 : 02. Svibanj 2009, 22:13:51 »

bolje i motorcek ko ime nego brm brm brm..  :mrgreen:

a ovo regionalno necu komentirat jer mi je to prezalosno da bi bilo smjesno :palacdolje:

Šta je žalosno ?? Nekako kad gledam emisiju sa tim imenon, naravno za početak skromne produkcije, imam osječaj da gledam neku sirotu regionalnu tv, koja nikad neče izač van nekoliko hektara medijske pokrivenosti.  Pari mi se da gledam neku bezveznu tv Marjan ili tv Jadran na kojima bi se emisija zvala vjerovatno Motorin. Mislim da je bolje odmah krenit ozbiljnije več od imena , npr. Motori-najjednostavnije,ili nešto maštovitije -nije bitno...
Ne vidim šta je prežalosno u mojoj dobronamjernoj opasci??? Mislim da svi motoristi ove državice koja se sastoji od nekoliko gradova i njihovih satelita zaslužuju jednu jaku emisiju, a čini mi se da bi ovaj projekt moga izrast u nešto takvo . Ako se več nema para ,pa mora bit jedna , neka je svi osječaju svojom ,a ne da bude u žargonu več od naziva.
Eto ,ništa maliciozno nisam tija reč, zato me ovo tvoje "prežalosno" vriđa.
Laku noć.
Evidentirano
Jahač magle...

Mile

• Vozi: luđačka kola za bolnicu Vrapče
« Odgovori #54 : 02. Svibanj 2009, 22:17:57 »

Mile vrijeme je da i ti smisliš tak nekaj al možda bolje nešto u stilu golih vijesti :mrgreen: voditelje i voditeljice imamo :LOL:
mile car produkcija ce poradit i na tome nije problem :palacgore:
Evidentirano

BobaCH

• Vozi: GP-800
« Odgovori #55 : 02. Svibanj 2009, 22:21:53 »

Šta je žalosno ?? Nekako kad gledam emisiju sa tim imenon, naravno za početak skromne produkcije, imam osječaj da gledam neku sirotu regionalnu tv, koja nikad neče izač van nekoliko hektara medijske pokrivenosti.  Pari mi se da gledam neku bezveznu tv Marjan ili tv Jadran na kojima bi se emisija zvala vjerovatno Motorin. Mislim da je bolje odmah krenit ozbiljnije več od imena , npr. Motori-najjednostavnije,ili nešto maštovitije -nije bitno...
Ne vidim šta je prežalosno u mojoj dobronamjernoj opasci??? Mislim da svi motoristi ove državice koja se sastoji od nekoliko gradova i njihovih satelita zaslužuju jednu jaku emisiju, a čini mi se da bi ovaj projekt moga izrast u nešto takvo . Ako se več nema para ,pa mora bit jedna , neka je svi osječaju svojom ,a ne da bude u žargonu več od naziva.
Laku noć.

Ma može se emisija zvati i "Stevo radijator" ako je sadržaj ono što tebe interesira! Nakon minute gledanja nebi ni znao koju emisiju gledaš.  8)
Evidentirano
>>>>>>>>>>>>>>>  DOBRONAMJERNICI, POSJETITE NAS: FORUM GP 800 <<<<<<<<<<<<<<<<

Rivi

• Il' si faca,ili nisi!!!
  • Vozi: Classic doggy style!
« Odgovori #56 : 02. Svibanj 2009, 22:51:15 »

Ma može se emisija zvati i "Stevo radijator" ako je sadržaj ono što tebe interesira! Nakon minute gledanja nebi ni znao koju emisiju gledaš.  8)
Točno, ali joj isto ime nije trebalo bit Motorček. Pogotovo što smo u sred Hrvatske, a Motorček je slovenska izvedenica. Nije da mi nešto posebno smeta, ali mi je bez veze.
Evidentirano

BobaCH

• Vozi: GP-800
« Odgovori #57 : 02. Svibanj 2009, 23:00:14 »

Točno, ali joj isto ime nije trebalo bit Motorček. Pogotovo što smo u sred Hrvatske, a Motorček je slovenska izvedenica. Nije da mi nešto posebno smeta, ali mi je bez veze.

Ma dobro..sad..izvedenica..Ako kažeš da je, vjerujem ti. Ali to je i u našem slengu tako...Motorček, zmajček, frtaljček :mrgreen: Kako bi bila umanjenica na hrvatskom? Motorić?
U redu, o ukusima se ne raspravlja pa se nekome sviđa a nekome ne dotični naziv. Meni je naziv o.k.
S druge strane, da je emisija o biciklima a za dalmatinsko podneblje, kladim se da bi se zvala "Bicikla" a ne "Bicikl", i da se "nitko" nebi bunio.  :mrgreen:

Bilo bi dobro da od ekipe koja je osmišljavala naziv čujemo koje su prijedloge oni imali ili što je razlog baš za naziv "Motorček".
« Zadnja izmjena: 03. Svibanj 2009, 00:30:27 BobaCH »
Evidentirano
>>>>>>>>>>>>>>>  DOBRONAMJERNICI, POSJETITE NAS: FORUM GP 800 <<<<<<<<<<<<<<<<

tetrijeb

• **
  • Vozi: bananu kod admina
« Odgovori #58 : 02. Svibanj 2009, 23:58:15 »

odlicno odrađeno...samo tako i dalje i uopce ne sumnjam u napredak  :palacgore:
Evidentirano
yamaha R1 2005 god..prodajem ili mjenjam iskljucivo za suzuki GSXR 1000

giantMC

• Vozi: vrlo dobro
« Odgovori #59 : 03. Svibanj 2009, 00:11:39 »

Laku noć.

i mene vrijedja kad se na tekmama repke a i opcenito stalno gura dalmatinske obicaje i pjesmu.. hrvatska ima i druge regije.. zamisli naziv nije motorin, ko ce se prvi pobunit nego dalmatinci da ih se regionalno diskriminira.. sorry al malo pretjerujete s tim.. a da ste vi producirali zvala bi se motorin i zamisli niko se nebi bunio i pozivao na nekakve regionalne agrumente.. ako je hrvatska zemlja raznolikosti onda je svaka ta raznolikost SVOJA tj NASA.. ako tebi to nije jasno, a jbg tvoj problem.. nisam nikad cuo slavonca da kuka a ako cemo posteno njih se najvise 'diskriminira'
Evidentirano
u upotrebi streetfighter prerada, LED lampe napred & otraga, digitalni instrumenti, slickovi sa simpatičnom šarom

http://www.youtube.com/watch?v=FesqHTQa9X8

Dylan

• Vozi: Kawasaki ER 5
« Odgovori #60 : 03. Svibanj 2009, 06:38:47 »

Laku noć.

Nije ime ono što će u ovom slučaju odrediti gledanost, nego medij na kojem se emitira, a to je Internet koji ne poznaje regionalne granice. Dakle, osnovni preduvjet za dobru gledanost postoji, a to je dostupnost zainteresiranima , a budućnost emisije će odrediti samo jedan čimbenik: kvaliteta.

Inače, slažem se s Bob Rockom da ime nije najsretnije odabrano, ali po meni ne zbog regionalnih razloga. Jednostavno, meni zvuči pomalo infantilno.
Možda bi bilo dobro da se daju prijedlozi za novo ime, a Saša postavi anketu, pa neka gledateljstvo odluči. 
Evidentirano
...mi trkači... :)

High 46

• Vozi: Jazavcoubojicu
« Odgovori #61 : 03. Svibanj 2009, 07:23:37 »

za prvo emitiranje sasvim ok  :palacgore:

nastavite tako dalje i bit ćete sve bolji i bolji  :palacgore:

da, iako sam iz ITM ne smeta mi niti malo naziv emisije  :mrgreen:
Evidentirano

Bob Rock

« Odgovori #62 : 03. Svibanj 2009, 08:30:34 »

i mene vrijedja kad se na tekmama repke a i opcenito stalno gura dalmatinske obicaje i pjesmu.. hrvatska ima i druge regije.. zamisli naziv nije motorin, ko ce se prvi pobunit nego dalmatinci da ih se regionalno diskriminira.. sorry al malo pretjerujete s tim.. a da ste vi producirali zvala bi se motorin i zamisli niko se nebi bunio i pozivao na nekakve regionalne agrumente.. ako je hrvatska zemlja raznolikosti onda je svaka ta raznolikost SVOJA tj NASA.. ako tebi to nije jasno, a jbg tvoj problem.. nisam nikad cuo slavonca da kuka a ako cemo posteno njih se najvise 'diskriminira'

Mene ne vriđa ništa takvog, niti sam ičim takvim  isfrustriran.....Imam nekog iskustva u produkciji, prezentaciji i reklami , pa sam samo tija dat dobronamjeran savjet. Simpatična voditeljica, tematika emisije kakva fali, produkcija za početak neloša, sve 5 -samo mi je ime zazvučalo bezveze.
Otiša si predaleko...
Evidentirano
Jahač magle...

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
« Odgovori #63 : 03. Svibanj 2009, 08:39:54 »

Šta je to repka? Mala repa? Šta je tekma? Utekmica?
Opaska Bob Rocka je bila dobronamjerna. Ako želimo čuvati SVOJU i NAŠU raznolikost onda bi trebalo na nacionalnoj televiziji govorit književni a na lokalnim televizijama dijalektom.
Djeca gledaju Disneyeve crtiće sinhronizirane na hrvatski u kojima glavni likovi pričaju kajkavski a obično neki sporedni retardirani lik dobije dalmatinski dijalekt. I onda svako malo dobijem pitanje "Šta je to ročkas" i slično
p.s.
Emisiju nisam ni pogledao ni neću. Ime me ne privlači
Evidentirano
D.F.F.D.

limit

• Vozi: Kwaka - z900
« Odgovori #64 : 03. Svibanj 2009, 08:52:55 »

Opaska Bob Rocka je bila dobronamjerna. Ako želimo čuvati SVOJU i NAŠU raznolikost onda bi trebalo na nacionalnoj televiziji govorit književni a na lokalnim televizijama dijalektom.
Djeca gledaju Disneyeve crtiće sinhronizirane na hrvatski u kojima glavni likovi pričaju kajkavski a obično neki sporedni retardirani lik dobije dalmatinski dijalekt. I onda svako malo dobijem pitanje "Šta je to ročkas" i slično
p.s.

Ovo potpisujem 100%. Sramota  :palacdolje:
A što se tiče imena, i Motorček i Motorin i sve ostale karikirane umanjenice mi izgledaju kao naslovi neke emisije za djecu. Neozbiljno  :palacdolje:
Emisija govori o brutalnim motorima koji u rukama neodgovornih postaju strojevi za ubijanje a naziv emisije je Motorček, a to me asocira na Apn 6  :mrgreen:
Evidentirano

jedimaster

• Vozi: SeVka 1000s
« Odgovori #65 : 03. Svibanj 2009, 09:02:59 »

p.s.

:rofl:

Još jučer dok sam komentirao emisiju  mislio sam nadodat da će se radi imena tovaRRi sigurno pobunit ali mislio sam si neću to pisat da ne ispadne da flejmam. Kad ono ujutro pogledam i   :yikes: Ne samo da se bune radi imena nego ju neće ni pogledat dok se ime ne promijeni  :lolcry:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #66 : 03. Svibanj 2009, 09:05:36 »

naziv emisije je Motorček, a to me asocira na Apn 6  :mrgreen:
:palacgore:

Za Jedimastera:
Ti sa svojim zaključcima me podsjećaš na novinare koji iz nečijeg konteksta izvuku debilni naslov koji nema veze s tekstom.

Evidentirano
D.F.F.D.

jedimaster

« Odgovori #67 : 03. Svibanj 2009, 09:09:19 »

Za Jedimastera: :palacgore:

I ja se slažem (sa citatom koji si izvukao) :palacgore: nebi trebalo ovo uvlačit u regionalizam nego ime je jednostavno "infantilno" ! A novinar? Pa radim u jednom mediju , kaj si ti očekivao  :jesus:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #68 : 03. Svibanj 2009, 09:11:57 »

I ja se slažem (sa citatom koji si izvukao) :palacgore: nebi trebalo ovo uvlačit u regionalizam nego ime je jednostavno "infantilno" ! A novinar? Pa radim u jednom mediju , kaj si ti očekivao  :jesus:
Hahaha
Jebi ga. Da me neko ne bi krivo shvatio, naslov mi zvuči kao emisija za djecu, zato me nije privukao
Evidentirano
D.F.F.D.

jedimaster

« Odgovori #69 : 03. Svibanj 2009, 09:18:24 »

Nek članovi stave ideje za naslov emisije pa da vidimo! Moj prijedlog je "Tri šveđanke na pumpi"  :LOL:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/

zokx

• Vozi: BMW K1200R Sport
« Odgovori #70 : 03. Svibanj 2009, 09:21:56 »

Osim regionalno glupo određenog imena, kao i inzistiranju na dijalektu u prilozima, emisija/pilot je i sadržajno izuzetno loša. Uzet je predložak HR TV uradaka na temu automobila i sa puno reklama napravljen pilot koji služi kao pokazni primjer budućim sponzorima u branši kako se mogu reklamirati putem specijalizirane moto emisije. Deja Vu. Nema tu nikakve "zagrijanosti" za temu i početničkog entuzijazma, već (barem za prvi put) slabo izvedena kalkulacija i podilaženje. Šteta jer dosadašnji komentari pokazuju kako tržište "vapi" za dobrom emisijom na moto tematiku. Uvodno spomenuti regonalizam samo sužava ciljnu skupinu, a obzirom kako se radi o čistim i neskrivenim interesima brzo će se taj izričaj balansirati.
Evidentirano

Bob Rock

« Odgovori #71 : 03. Svibanj 2009, 09:41:18 »

Nek članovi stave ideje za naslov emisije pa da vidimo! Moj prijedlog je "Tri šveđanke na pumpi"  :LOL:

Dobro ,bez zahebancije...ja bih stavio nešto poput: Na dva kotača, Vizir, Usijane kacige, Moto nacija....ovo sam prosuja bez veze, nešto u tom stilu. Ponavljam, samo dobronamjerna opaska :palacgore:.
Evidentirano
Jahač magle...

vladof

• Vozi: quad
« Odgovori #72 : 03. Svibanj 2009, 09:49:59 »

A kak vam se cini "kraljevi ulica". :D
Evidentirano
Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne: svemir i ljudska glupost
samo što za svemir još nismo sigurni !

redikul

• **
  • Vozi: ON/OFF
« Odgovori #73 : 03. Svibanj 2009, 09:51:34 »

ja bi emisiji dao ime "brm brm brm" kad se već voditeljica u to ufurala :LOL:
Evidentirano

Bob Rock

« Odgovori #74 : 03. Svibanj 2009, 09:52:21 »

A kak vam se cini "kraljevi ulica". :D

Naslov emisije te mora odma asocirat na temu iste. A Kraljevi ulica me asocira na one alkose i Euroviziju :LOL:...Opet ,bolje od Motorčeka :palacgore:.
Evidentirano
Jahač magle...
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Gore

Stranica je generirana za 0.188 sekundi uz 16 upita.