Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3  Sve   Dolje

Autor Tema: Sastanak HMS-a?  (Posjeta: 2600 )

Shokrefumi

• "Maestro delle termocoperte"
  • Spol: Muški
  • Vozi: ne precesto
Sastanak HMS-a?
« : 16. Prosinac 2005, 12:24:15 »

dakle kako je receno, sastanak je valjda bio 15.12 (citaj jucer), a nitko nista ne pise! jeste zaboravili otic ili..?
ajde da cujemo, o cem je bila rijec, tko se napio, tko potukao?

ako je sastanak odgoden, nek admin brise! (topic mislim, ne foggyevu rigotinu :mrgreen: )
Evidentirano
Living a dream. But it's a lonely one.

orang

• **
  • Vozi: Recesijski piaggio :)
Re: Sastanak HMS-a?
« Odgovori #1 : 17. Prosinac 2005, 07:18:04 »

Ono što se nesmije izgovoriti :alien:  :franky:  :sismis:
Evidentirano

shepi

• Vozi: tko pod drugim jamu kopa,fizički je radnik!!
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #2 : 17. Prosinac 2005, 21:27:02 »

Konačno je ispunjen san,PH se vozi sa jednim parom guma a mi ćemo bit punog želudčića i ušparao se je velik novac  :paper:

evo kalendara!

17.03 Špišić bukovica
29.03.Trakoščan(oko dvorca preko recepcije u prvu ddvokrevetnu)
07.04.Sveti Petar u šumi (zajedno sa motokrosistima)
15.04.Grand prix Bjelovar
28.04.Žižbukovina(pokraj Ništanaca pa prva ljevo,poslije trke obilazak sajma)
neznam još termine za Oroslavlje,Križevce,Koprivnicu i navodno da se vozi Smederevo a bodovanje je za PH
Grobnik je odbačen zbog trošenje guma i prevelikih izletnih zona!
 :cheer:
Evidentirano
PIZZERIA "SAN"

gigi

• Macan
  • Vozi: Z 750
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #3 : 17. Prosinac 2005, 21:51:05 »

A zakaj se ne bi organizirala jedna utrka na parkiralištu pizzerije San. Lijepo veliko parkiralište na kojem bi se napravila kružna staza a iznad na tertasi može bit  tribina a garaža bi bila box. Istina da su zone izlijetanja malo tvrde i kratke al kao da je to bitno  :mrgreen:
Evidentirano
faster and faster until the thrill of speed overcomes the fear of death

Haponja

• Vozi: Fazer S2
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #4 : 18. Prosinac 2005, 01:17:26 »

a jel će bit šta u Marofu ?
Evidentirano
HONDA VTR SP2 tribute
---------------------------------------------
YAMAHA Fazer 600 S2 - 2007.g 40000 kn

101

• Vozi: Kaj vozi ? Svira !!!
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #5 : 18. Prosinac 2005, 15:36:52 »

Hoće .
Evidentirano
Semaforr prrofesor

Haponja

• Vozi: Fazer S2
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #6 : 18. Prosinac 2005, 16:20:02 »

jel se zna možda datum, i koje će se discipline vozit ?
Evidentirano
HONDA VTR SP2 tribute
---------------------------------------------
YAMAHA Fazer 600 S2 - 2007.g 40000 kn

maverick

• **
  • Vozi: sta stigne.... :)
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #7 : 19. Prosinac 2005, 12:49:16 »

Shepi je jako slikovito opsiao sezonu 2006.  :cool:
Dakle, dogovoreno je da se voze gradske utrke, jer je to jako dobra stvar i vozaci se mogu izvozati a da sve bude jeftinije.
Od mnogih prednosti napominjem da se gume skoro nista ne trose po gradu, da ima publike jako puno (da li se netko upitao zašto i što publika očekuje op.a.), tako da ce vozaci biti zamjeceni , a jos pogotovo obzirom da se radi o atraktivnim utrkama (nesto kao moderni gladijatori, kako je jednom opisano u motopulsu op.a.).

Kako se vidjelo da je u stvari malo tih gradskih utrka, a i da se radi o skupom sportu, te da nema dovoljno podmlatka, odobrene su i nominacije da se voze jos dodatne 2 gradske utrke, Koprivnica i Oroslavlje.  :shock:
Naravno postoji mogućnost jos neke nominacije, mozda Osijek, tako da ce biti vozene 6+1 utrka. Stoga je izbacena mogucnost da se vozi Grobnik u sklopu Europskog ili Svjetkog, jer bi to zakompliciralo stvar.

Tj. voze se 4 gradske i 2 Grobnika, sto je odlicno jer prvenstvo dobija konačno opravdanje imena "cestovno Prvenstvo Hrvatske"  a ne nekakvo "pistovsko Prvenstvo Hrvatke".

Točni termini se ne znaju, ali Bjelovar i Krizevci ostaju u standardnom (pocetak 5. mjeseca i kraj 6.), a Koprivnica i Oroslavlje bi trebali biti krajem 8. i pocetkom 9. mjeseca.

Zakljucak je bio takav da ipak treba njegovati organizatore jer ih nema puno i to sto oni nemaju stazu a zele organizirati utrke ipak treba cijeniti i dati im neupitnu podrsku, pa makar trebali voziti i na makadamu ili oko sljivika. Stoga smatram da ce sezona biti puno vise od uzbudljive...  :!:
Evidentirano

bolcic

• **
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #8 : 19. Prosinac 2005, 13:12:07 »

Ma ja ne mogu vjerovat kakve gluposti  :shock:  :shock:  :shock: Sta je uopce Orosavlje ili kako se vec to kaze ??? Mene jedino zanima tko je tako jak i mocan iz nekog takvog sela da moze progurati takvo nesto i nametnuti vozacima koji ocito u vecini ne zele voziti na tim opasnim cestama.

S druge strane me zanima zar je moguce da se ama bas nitko ne mari za misljenje onih koji moraju voziti po tim cestama i drzati glave u vreci. Ako je tako onda je na vozacima da poduzmu neke akcije inace ce se u suprtonom sjetiti jedan od "super marketa" kako bi bilo idealno za privuci kupce vikendom kad bi se PH mogao voziti oko polica u sekcijama gdje je malo slabija prodaja  :bonk:

Savez zbilja ima savrseni recept za samounistenje i ne boji ga upotrijebiti. Sva sreca da s druge strane ima Djuro kup koji prema PH ce za 2 godine izgledati kao medjugalakticko prvenstvo. Vrijeme ce pokazati tko je imao pravo i koliko se voznjom po jarugama u raznoraznim selendrama popularizirao motociklizam u HR. Naravno ako nam ostane dovoljno vozaca koji ce ostati neozlijedjeni.

TUŽNO ! ! !
Evidentirano
FORZA DUCATI !!!

Z-Power

• **
  • Vozi: V-Max REPSOL 600RR TDM850
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #9 : 19. Prosinac 2005, 13:23:05 »

Citat: shepi
Konačno je ispunjen san,PH se vozi sa jednim parom guma a mi ćemo bit punog želudčića i ušparao se je velik novac  :paper:

evo kalendara!

17.03 Špišić bukovica
neznam još termine za Oroslavlje,Križevce,Koprivnicu i navodno da se vozi Smederevo a bodovanje je za PH

Zasto se ne vozi VN Sibenika u Solarisu  :shock: kao prije 15-tak godina
Termin,recimo 15.08. pred internacijonalnom publikom.Cesi,Madjari,Poljaci...
Mozda bi poneki vozac uz lovorov vjenac uspio upisati jos pokoje ime u svoju trofejnu knjigu poslije trke:Marzenka,Monika,Nastazija... :mrgreen:  :cool:
Evidentirano
volin sve sta vole mladi,pa i mladu kapulu-----------Think Green-------

maverick

• **
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #10 : 19. Prosinac 2005, 13:40:50 »

Citat: bolcic
Ma ja ne mogu vjerovat kakve gluposti  :shock:  :shock:  :shock: Sta je uopce Orosavlje ili kako se vec to kaze ??? Mene jedino zanima tko je tako jak i mocan iz nekog takvog sela da moze progurati takvo nesto i nametnuti vozacima koji ocito u vecini ne zele voziti na tim opasnim cestama.

S druge strane me zanima zar je moguce da se ama bas nitko ne mari za misljenje onih koji moraju voziti po tim cestama i drzati glave u vreci. Ako je tako onda je na vozacima da poduzmu neke akcije inace ce se u suprtonom sjetiti jedan od "super marketa" kako bi bilo idealno za privuci kupce vikendom kad bi se PH mogao voziti oko polica u sekcijama gdje je malo slabija prodaja  :bonk:

Savez zbilja ima savrseni recept za samounistenje i ne boji ga upotrijebiti. Sva sreca da s druge strane ima Djuro kup koji prema PH ce za 2 godine izgledati kao medjugalakticko prvenstvo. Vrijeme ce pokazati tko je imao pravo i koliko se voznjom po jarugama u raznoraznim selendrama popularizirao motociklizam u HR. Naravno ako nam ostane dovoljno vozaca koji ce ostati neozlijedjeni.

TUŽNO ! ! !

Bolci, zao mi sto te moram razocarati, ali iako su svi vozaci bili pozvani, kao i svi predstavnici klubova, od vozaca koji upozoravaju na opasnost gradskih utrka i opcu evoluciju motosporta, samo sam ja bio nazocan. S druge strane, svi ostali su bili za gradske utrke. Koliko se sjecam omjer je bio 9:1  :shock:  
Dakle, imamo gradske utrke i sami smo ih izabrali...
Evidentirano

spox

Sastanak HMS-a?
« Odgovori #11 : 19. Prosinac 2005, 15:43:48 »

Citat: bolcic

TUŽNO ! ! !

Podijeljene su i sponzorske nagrade za Djuro cup koje su obečane na početku sezone (objavljeno u Moto pulsu).  U nekom drugom životu.
Evidentirano
Moto shop "Moto Bean"

www.moto-bean.com

franc

• **
  • Vozi: oko kvarta
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #12 : 19. Prosinac 2005, 16:40:35 »

super, nikada neću biti prvak Hrvatske!

Ovo kao da je voda na mlin Đuri?

Ne budi mi zamjereno, ali zbilja nema smisla imati motor sa 6 brzina ako su dvije dovoljne. Isprika svima koji to vole i žele sudjelovati u PH, ali ja postajem natjecatelj u Đuro kupu.
Evidentirano
assumption is the mother of all fuckups

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #13 : 19. Prosinac 2005, 17:18:45 »

PH nam je iz godine u godinu sve veča sprdačina...još malo pa buju dečki po nečijim dvorištima vozili PH.
A onda čak i ja možda bum prvak Hrvatske...odo doma asfaltirat dvorišče  :rofl:
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

maverick

• **
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #14 : 19. Prosinac 2005, 17:58:48 »

Nadam se da nece biti nekakvih vecih problema/nesreca, da nam se ne dogodi kao u Sloveniji, kada je jedan natjecatelj poginuo na gradskoj utrci nakon cega je drzava intervenirala i zabranila organizaciju gradskih moto utrka....
Evidentirano

dr.chala

• dr. DOIN WHAT dr. DOES
  • Vozi: beRRg i gaRRo
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #15 : 19. Prosinac 2005, 18:04:35 »

Citat: maverick
Nadam se da nece biti nekakvih vecih problema/nesreca, da nam se ne dogodi kao u Sloveniji, kada je jedan natjecatelj poginuo na gradskoj utrci nakon cega je drzava intervenirala i zabranila organizaciju gradskih moto utrka....

Hebi ga, nemojte se brzo voziti po gradu,pa ne bu nesreća! :cool:

Shokrefumi

• "Maestro delle termocoperte"
  • Vozi: ne precesto
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #16 : 19. Prosinac 2005, 19:12:41 »

tuzno, potpisujem bolcijev i maverickov tekst. neki su mozda dosli na svoje, al i ti ce vidjet kako je to ustvari opasno jurit po gradu kad najebu u istom tom gradu i nedaj boze ozljede se.
Evidentirano
Living a dream. But it's a lonely one.

fire__blade

• **
  • Vozi: RS 125 & Zip SP70
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #17 : 19. Prosinac 2005, 20:13:56 »

Citat: Z-Power
Citat: shepi

evo kalendara!

17.03 Špišić bukovica

Zasto se ne vozi VN Sibenika u Solarisu  :shock: kao prije 15-tak godina
Termin,recimo 15.08. pred internacijonalnom publikom.Cesi,Madjari,Poljaci...
Mozda bi poneki vozac uz lovorov vjenac uspio upisati jos pokoje ime u svoju trofejnu knjigu poslije trke:Marzenka,Monika,Nastazija... :mrgreen:  :cool:

Tako je!  :)  8)
Evidentirano
Zip SP

Fireblade2

• Vozi: Honda CBR 954 RR
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #18 : 21. Prosinac 2005, 13:09:11 »

To je kao i borilački sport: imaš karate, pa imaš tae-kwon do i sl., pa imaš semi kontakt, pa imaš full kontakt, pa imaš boks, pa onda kick boks, pa ultimate fight.I uz sve to imaš podjelu po težini.
A imaš i one koji se ne bave time, pa imaš i one koji kad im neko puhne u lice zatvore oči...i tako u nedogled.Pa ko se prepozna...
Uzmimo utrku na otoku manu.Da li smatrate te vozače jednom vrstom heroja?Ja da,i iako bih volia vozit tu utrku razlog mi ne bi bia da se osječam herojem nego zato šta me to privlači.Bavim se stvarima koje volim i ne bavim se tuđim razmišljanjima niti ih osuđujem.
Na otoku Manu i na utrci u Macauu pogine prečesto neki vozač.Ali koliko vozača dnevno gine po cestama?
Svi koji su kontra gradskih utrka neka ponude opciju,samo da se cijelo jedno prvenstvo ne vozi na istoj stazi jer je to pre-pre dosadno.Ili možda da vozimo tri utrke u jednom smjeru a tri u drugom?
Evidentirano
www.CRO-MOTO.com

Online magazin

Grawe RR

• Gost
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #19 : 21. Prosinac 2005, 13:22:46 »

alene, po onim selima u engleskoj i irskoj gdje se voze utrke je bolji asfalt nego kod nas na grobniku :mrgreen:
a sto se tice gusta, mislm da je totalno bez veze usporedivat te trke tamo i nase gradske utrke po bjelovaru, krizevcima i ko zna gdje sve ne.
mislim da bi jebenija utrka bila KA-RI nego ove sve po tim selima...
svi ste pomalo u pravu...
Evidentirano

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #20 : 21. Prosinac 2005, 13:28:13 »

Si su pomalo u pravu a u konacnici mi imamo 2 grobnika i 4 gradske utrke. Prejako. Bit ce to interesantno prvenstvo samo me zanima tko ce ga voziti.
Evidentirano

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #21 : 21. Prosinac 2005, 13:31:05 »

Na Manu ne voze i početnici i dalje je bespredmetno o tome pričati.

Odgovornost starijih i iskusnijih vozača je da razmišljaju šta se može dogoditi njima samima ali mlađim i neiskusnijim i to je vaša sportska obaveza.

Postoji pravilnik saveza koji definira da određena staza mora biti homologirana, a bogami postoji i definirana odgovornost po istom pravilniku tko je odgovoran za sigurnost staze, da obavi pregled staze, otkloni određene negativnosti i stavi svoj potpis.  

To treba biti jasno jer je jasno i definirano.
DAKLE PREDSTAVNIK SAVEZA NA ODREĐENOJ UTRCI I DIREKTOR UTRKE.

Tek tolko da se zna koga treba na robiju, pa nek se poslije kurči s svojom organizacijom seoskih utrka.
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

guli

• *
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #22 : 21. Prosinac 2005, 21:34:40 »

A momci moji ,izgleda da ste svi vrhunski profesionalci,da ste vozili sve staze u svijetu.Kad malo razmislim pa vi svi skupa niste vozili ni na jednoj
stazi osim grobnika.
Prvo morate svatiti gdje i u kakvoj drzavi zivite, pa onda i na takav nacin morate razmisljati o utrkama PH i svatiti da svaki sport koji nije olimpijski
trenutno nema napretka ili jako malo.
Voziti samo grobnik nije rjesenje,sad cu vam i objasniti zasto.
Tko ima vise love,vise treninga i malo talenta taj ce biti bolji.
Sad vas ja pitam jel vama cilj samo se vrtiti u krug i napravit vama nekih magicnih 1,30 ?
Ako vam je to cilj onda vi uopce niste pravi trkaci (natjecatelji )
Ako imate love onda bi vam preporucio da vozite utrke Alpe-adria.
Tu ce te voziti na pravim stazama, ali je jedini problem sto ce te biti medu
zadnjima pa ih vjerovatno zato i ne vozite.

Zadnjih 15 god. se voze ulicne utrke i puno,puno... vece velicine od vas su ih vozile i nisu se bunile. Ako je vama opasno pasti sa40-50 km/h onda idite igrati sah ili se bavite nekim sportom gdje nema opasnosti.
Ocito ne znate kako izgleda pasti na nekih 160-200 km/h i kako izgleda pravi katapult( a ne katapult kao sto su neki to ovdje vec opisali ) na
150 km/h.

Moje misljenje je mada vecinu vas nece zanimati a ja sam sigurno od svih
vozio najvise staza u europi da se malo potrudite i da dajete prijedloge
sto i kako za 2007 jer za 2006 je malo vremena za bilo sto i da prestanete vise gunđati i prigovarati.
To sto neki kazu da je Đurin cup ono pravo grdno se varaju, pa Đuro ce
na vama samo zaraditi novce.Ujedno je Đuro direktor za cestovne moto utrke pa sta tu nesto ne napravi, a ne samo za svoj cup?
Evidentirano

Fireblade2

• Vozi: Honda CBR 954 RR
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #23 : 21. Prosinac 2005, 21:42:26 »

A vozit će oni koji budu tili...a oni koji ne budu neće...iz svojih razloga...možemo ovako u nedogled...
Ako sam ja za gradske utrke i tako se izjašnjavam a neko drugi nije to ne znači niti da sam ja u pravu a niti da je on u pravu...svako ima pravo na svoje mišljenje.Zato su glupe i isključive izjave tipa ¨da vidimo ko će voziti¨...voziti će ko bude vozia.
Tako ja mogu a neću izjaviti da je kukavica ko ne vozi.
I to bi bilo glupo i isključivo.
Ljudi imamo različita mišljenja i to je ok.
Cijenim vaša ali nemojte me uvjeravati da moja nevaljaju.
Na koncu ko voli neka izvoli.
I na gradskim utrkama se vidi ko je tu bolji vozač.
Kec je apsolutno za gradske utrke a on bi prvi treba biti kontra.Điđi isto...pa sad se vi upitajte zašto oni tako misle.Jeste li brži od njih na Grobniku?
Evidentirano
www.CRO-MOTO.com

Online magazin

shepi

• Vozi: tko pod drugim jamu kopa,fizički je radnik!!
Sastanak HMS-a?
« Odgovori #24 : 21. Prosinac 2005, 22:55:38 »

[
.
Ocito ne znate kako izgleda pasti na nekih 160-200 km/h i kako izgleda pravi katapult( a ne katapult kao sto su neki to ovdje vec opisali ) na
150 km/h.
u jebote,ovo ne razumijem! :polomljen:
Evidentirano
PIZZERIA "SAN"
 Str: [1] 2 3  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.127 sekundi uz 16 upita.