Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 17   Dolje

Autor Tema: "Lijep" vikend - oboren rekord! :(  (Posjeta: 13702 )

alien

• Metro Harry
  • Spol: Muški
  • Vozi: R 1200 R
"Lijep" vikend - oboren rekord! :(
« : 09. Svibanj 2009, 18:06:09 »

Osta danas doma, majstori došli završavat oko kuće, i slušam radio..dvoje, pa broj raste na četvero...pa oko podne već 6 mrtvih!!!!
Uzeja čak i telefon u ruke da provjerim malo jer ipak statistika je zajebana stvar: ima li ko poznat????
Sićan se lani moje teme "Ginemo ko muve" ove godine bi je moga preobličit u "Ginemo ko komarci"!!!  :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:

Dragi moji, a šta kazat nego pamet u glavu!  :shock:
« Zadnja izmjena: 12. Svibanj 2009, 13:16:28 vlucic »
Evidentirano
ONLY FAGGOTS HATE MONICA BELLUCCI!!!!!!!!!!!!!

Utvrdio alien da ne zna računati, ali zna lagati za desetoricu... što ti je školovan čovjek! A utvrdio je i da će idući BMW dobiti u pola cijene (No dobro, sa lažima u tom smjeru još nije počeo, ali samo što nije...).
21. 10. 2007. - Interlagos

plalic

• **
  • Vozi: Leonardo 150
Odg: "Lijep" vikend - oboren rekord! :(
« Odgovori #1 : 09. Svibanj 2009, 18:11:59 »

Išao sam neki dan iz Makarske za Zagreb, a na cesti se neki ponašaju kao kauboji. i Motoristi i vozači auta. :palacdolje:
Evidentirano

Tommee

• MetRRo Magnifico
  • Vozi: Nacionalna klasa Z 750S (Socijal)
« Odgovori #2 : 09. Svibanj 2009, 18:12:26 »

Da evo citam na indexu nije normalno..  :palacdolje:

Sam nek se ne nade netko pametovat da su nam drugi krivi..
Evidentirano
Proširite horizonte - pušite dinamit.

Color television! Bah, I won’t believe it until I see it in black and white.

alien

• Metro Harry
  • Vozi: R 1200 R
« Odgovori #3 : 09. Svibanj 2009, 18:15:56 »

Da evo citam na indexu nije normalno..  :palacdolje:

Sam nek se ne nade netko pametovat da su nam drugi krivi..

Obzirom da je ovdje većina izletila sa ceste, i kad vidim u koje ure su izletili mislim da je razlog nažalost jasan. Kad bi se baren neko naučija od ovoga.
Ali zato ja danas zbog toga gubin dobar dio vremena objašnjavat dragoj razloge mog 8-dnevnog putovanja koje se ubrzo sprema po okolnim državama...situacija mi nimalo ne pomaže!  :palacdolje:
Evidentirano
ONLY FAGGOTS HATE MONICA BELLUCCI!!!!!!!!!!!!!

Utvrdio alien da ne zna računati, ali zna lagati za desetoricu... što ti je školovan čovjek! A utvrdio je i da će idući BMW dobiti u pola cijene (No dobro, sa lažima u tom smjeru još nije počeo, ali samo što nije...).
21. 10. 2007. - Interlagos

rooky

• **
  • Vozi: PEGULU
« Odgovori #4 : 09. Svibanj 2009, 18:40:24 »

danas od Karlovca do Rijeke preteklo me oko 20 motora.i svaki put bi se stresao koliko bi prozujali pored mene.....nenormalno je to sto se radi
to kako se ljudi voze po toj staroj cesti to nije normalno.jedan me čak pokušao preteć s desne(unutarnje) strane.
ljudi se prebrzo voze

a dozivio sam i dva neoprezna uključivanja u promet od strane nesavjesnih vozača automobila.
sve u svemu OPREZA NIKAD DOSTA

i bez žurbe niko neće profitirat ako dodje 20 min kasnije na odredište....jedino možeš jako puno izgubit

Moto_Lover

• **
  • Vozi: Jednog dana ocu...
« Odgovori #5 : 09. Svibanj 2009, 18:49:40 »

Cura koja je poginila u dujmovaci , znan joj oca , vlasnik pekare reful ...

:? Da judi se neznaju kontrolirat...

al opet dosta je urednih motorista danas zacuducujuce po splitu , 70 % motorista su imali full opremu i vozili sasvim uredno , naslo se par RRacera u japankama i + 150 kroz grad.
Evidentirano
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz 
nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano 
na vlastitom razmišljanju.
--------------------------------------------------------------------------------
Gustav Le Bon

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #6 : 09. Svibanj 2009, 18:52:16 »

Zaključajte tih pet tema danas i do sada o pogibijama i krvavoj suboti... alien je otvorio svoju!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

Moto_Lover

• **
  • Vozi: Jednog dana ocu...
« Odgovori #7 : 09. Svibanj 2009, 18:54:06 »

Zaključajte tih pet tema danas i do sada o pogibijama i krvavoj suboti... alien je otvorio svoju!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Djabe da je i sto tema po forumu , kad je redikula po cesti kolko oss.
Evidentirano
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz 
nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano 
na vlastitom razmišljanju.
--------------------------------------------------------------------------------
Gustav Le Bon

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #8 : 09. Svibanj 2009, 19:05:14 »

Djabe da je i sto tema po forumu , kad je redikula po cesti kolko oss.

Ma točno, ali u interesu foruma je da se o istim ljudima i događajima ipak ne raspravlja u pet istovrsnih tema...
Evidentirano

rooky

• **
  • Vozi: PEGULU
« Odgovori #9 : 09. Svibanj 2009, 19:22:26 »

http://www.index.hr/vijesti/clanak/na-hrvatskim-cestama-danas-poginulo-cak-sest-motociklista/433084.aspx

evo i link.
danas nakon dugo da nisam uzivao u voznji
put od Karlovca do Rijeke mi je najgorih 2 ipo sata na motoru

easy156

• *
  • Vozi: malu yamahu
« Odgovori #10 : 09. Svibanj 2009, 19:29:24 »

Prije nego što sam danas otišao u vožnju, 4 mrtva, rekoh katastrofa, par sati nakon pokreta, zaustavih se kod sestre na sladoled, skoro sam se posvađao ona kaže 6, a ja tvrdim 4, katastrofa....
Evidentirano

max.sb

• *
  • Vozi: CBR1lRR
« Odgovori #11 : 09. Svibanj 2009, 19:34:26 »

Ljudi brzina je vrag, tesko se kontrolirat krenuvsi od sebe. Za sve postoji mjesto i vrijme. Dolaze vruci dani u kojima ce svima pasti koncentracija, vozaci auta postaju nervozni i manje pozornosti obracaju na ostale sudionike u prometu. Tesko je to nekome objasnit. Mislim da savjeti ne pomazu. Svako od nas treba biti dovoljno jak da si napravi blokadu u glavi. Ali opet ponavljam, dabe trosim bite na serveru...
Evidentirano
Mala moja, dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje.
Svaka masa mora znati, sila će joj ubrzanje dati.

jolly the roger

• Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku
« Odgovori #12 : 09. Svibanj 2009, 19:41:12 »

i bez žurbe niko neće profitirat ako dodje 20 min kasnije na odredište....jedino možeš jako puno izgubit

ima ona stara - bolje 20 minuta prekasno nego 20 godina prerano :wink:
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE

Icek

« Odgovori #13 : 09. Svibanj 2009, 19:52:59 »

Mene samo interesira kako je poginuo onaj talijan na onoj Africa Twin u Istri.

Jer kako vidim na TV to su bili iskusni vozači a motor nije bio neki koji je "rizičan" za vožnju pa ako netko zna pojedinosti ?
Evidentirano

marijoNRG

• *
  • Vozi: Piaggio NRG Power
« Odgovori #14 : 09. Svibanj 2009, 19:55:00 »

evo ja u srijedu se vozio i vozim se ja tak po glavnoj cesti i neki lik s autom mi izleti iz sporedne ulice i naravno nisam stigo stat i zabijem se u njega...lik mi razbio cijeli prednji kraj,ali dobro da se nisam brzo vozio pa meni nije ništa..

ma neznam ko njima uopće da vozačku..onda vele da smo mi motoristi  krivi..ma koma
Evidentirano

Icek

« Odgovori #15 : 09. Svibanj 2009, 19:56:40 »

evo ja u srijedu se vozio i vozim se ja tak po glavnoj cesti i neki lik s autom mi izleti iz sporedne ulice i naravno nisam stigo stat i zabijem se u njega...lik mi razbio cijeli prednji kraj,ali dobro da se nisam brzo vozio pa meni nije ništa..

ma neznam ko njima uopće da vozačku..onda vele da smo mi motoristi  krivi..ma koma

Pogle ovo pa se možda nađep u nekom od primjera

Evidentirano

runner180

• **
  • Vozi: R6 2004
« Odgovori #16 : 09. Svibanj 2009, 20:03:59 »

JA sam friški motorista i upravo polažem a kat....za početak sam si kupio runner 180SP.auto vozim već 7 god i nikad kaznenog niti prekršaja a vollim vozi brzo.
tek sad sam skužio kolko je to drugčije vozit se u prometu na motoru...niko te ne jebe pol posto,oduzimaju ti prednost,skreću bez žmigavca,naglo koče..užas.a da ne spominjem kak je lijepo vozit po grabama i kad naletiš u pol zavoja na šoder...

ali opet tvrdim sve je u glavi ...nije mi jasno ovaj dečko i cura na piaggiju 250 kaj su se zabili u stup..pa kolki kreten moraš bit da staviš nekog iza,i bez opreme ideš vozit 120-130km/h po lokalnim cestama vjerojatno i bez iskustva.Žao mi je svakoga ali ruku na srce ima zbilja glupana kak vi velite kaj voze 150 na R motoru u japankama i velikim GUCCI naočalama...
Evidentirano
GO!!!!!!!!

marijoNRG

• *
« Odgovori #17 : 09. Svibanj 2009, 20:06:34 »

Pogle ovo pa se možda nađep u nekom od primjera
http://www.youtube.com/watch?v=JGpkM4f6kkE

fakat je istina sve kaj vele....pa kod mene je bilo nešto slično kao u prvom primjeru...

fakat svi pazite na sebe a i pazite kaj drugi rade u prometu oko vas,jer kak vele u ovom testu brzi smo i manji od auta pa smo manje primjetni, jer vozači automobila najmanje paze na nas  vozače motora
Evidentirano

djekomax

• Vozi: Kawasaki ZX9R
« Odgovori #18 : 09. Svibanj 2009, 20:08:48 »

nisam do sada spominjap,prošli vikend na moto susretu u Dućama neki takozvani motoristi(čitaj kamikaze)izađe iz kampa na cestu u kratkom rukavu,bez kacige i puni do kraja sve brzine i proleti pokraj kampa preko 200 na sat gdje non stop netko ulazi,izlazi,skreče.....
Da takav zgine ne bih ga žalio nimalo,,a bilo ih je bar još četvorica istih takvih,jednostavno nisu normalni ili su se ubili nečim kamikaznim drogama :palacdolje:
Evidentirano

marijoNRG

• *
« Odgovori #19 : 09. Svibanj 2009, 20:11:06 »

nisam do sada spominjap,prošli vikend na moto susretu u Dućama neki takozvani motoristi(čitaj kamikaze)izađe iz kampa na cestu u kratkom rukavu,bez kacige i puni do kraja sve brzine i proleti pokraj kampa preko 200 na sat gdje non stop netko ulazi,izlazi,skreče.....
Da takav zgine ne bih ga žalio nimalo,,a bilo ih je bar još četvorica istih takvih,jednostavno nisu normalni ili su se ubili nečim kamikaznim drogama :palacdolje:

uvijek se nađe buadala koje misle da su face kaj imaju pile od motora a ni sami nisu svjesni da ne samo da ugrožavaju svoj život već i živote drugih..takvih je uvijek bilo i uvijek će bit
Evidentirano

devilldey

• **
  • Vozi: Apriliju
« Odgovori #20 : 09. Svibanj 2009, 20:15:54 »

Jutros dok sam išao na posao vidim u Dujmovači hrpa policije i vatrogasaca. Kad ono Runner(a možda Beverly ,nisam siguran) leži sa strane onako porazbijan sa svih strana. Nimalo ugodan prizor ,vatrogasci peru cestu. Tek kasnije na radiju čujem da je dvoje poginulo. Katastrofa...
Evidentirano

avinko38

• **
  • Vozi: SV 650 S
« Odgovori #21 : 09. Svibanj 2009, 20:27:51 »

http://www.index.hr/vijesti/clanak/na-hrvatskim-cestama-danas-poginulo-cak-sest-motociklista/433084.aspx

Još me trnci prolaze....6 ljudi...motorista...strašno :palacdolje:Po ko zna koji put pamet u glavu...
Evidentirano
V-twin fun maschine

furio

• **
  • Vozi: vn 900
« Odgovori #22 : 09. Svibanj 2009, 20:53:50 »

danas sam se priključio bikerima u umagu na skupnoj vožnji.većina vozi normalno,ali ima budala koji pretiču,koji gledaju unazad,koji se maksimalno preseravaju.ima i jedan dobri tata koji na maksi skuteru riječke registracije vozi svog sineka,obojica bez kacige..naravno,tata od malih nogu "uči" sina kako se motor vozi.
male su kazne za tu vrstu prekršaja.kad bi postojala kazna da se može oduzet motor onom koji vozi bez kacige,pa da vidimo likove...
Evidentirano

mv_agusta

• Vozi: nexus500
« Odgovori #23 : 09. Svibanj 2009, 20:55:24 »

ok puno nesreća skrive neki drugi sudionici, ali stvarno nekad ima dubidusa na motorima da je to strašno
ovo dvoje na skutu250 pa oni nisu mogli brže od 130 ići što znaći da je on uletio pun gas u krivinu mislim ono žao mi je što su poginuli ali jebo... pa šta taj ima u glavi :misli: :shock: mislim nekad stvarno se iznenadim kakvih sve ljudi ima
ja se vozim brzo ali neću se zaletit ko muha bez glave pa kud puklo da puklo
neznam i ovaj talijan mi je totalno nejasan :misli:
neznam što bi rekao :misli: :palacdolje: ono nema nekog razumnog objašnjenja
Evidentirano
Ride Hard, Ride Free
Volim Ducati, makar i pokvaren u garaži

Tutty

« Odgovori #24 : 09. Svibanj 2009, 21:01:43 »

danas od Karlovca do Rijeke preteklo me oko 20 motora.i svaki put bi se stresao koliko bi prozujali pored mene.....nenormalno je to sto se radi
to kako se ljudi voze po toj staroj cesti to nije normalno.jedan me čak pokušao preteć s desne(unutarnje) strane.
ljudi se prebrzo voze

pa je*** mu majku pa barem vi gori imate stazu blizu i mozete izac uru vrimena izgustat se i oladit zivce, a ne ko muve letit po cesti i gledat di ces izletit ili u sta ces se zabit  :palacdolje:
Evidentirano
P: DIJELOVE ZA SRADA
 Str: [1] 2 3 ... 17   Gore

Stranica je generirana za 0.128 sekundi uz 16 upita.