Ma znate što ću ja vama reć....a nisam najpametniji ovdje.....nabijem ja nas sve motoriste na kujac, i ddk, i autoškole i škole sigurne vožnje i slabe motore i skutere i jake motore i motori.hr forum i sve druge moto forume i sav trud i lijepe riječi i ružne riječi i Vitine savjete na TV-u...sve je to za krasni kujac.
Ovo danas mi je stvarno diglo živce, pa pič.a mu materina, što treba napraviti da bi tih 50% "problematičnih" motorista uvidi da neke stvari nemaju smisla, a kad sam već pri pičkaranju, p.m. svima vama koji ste motore izvukli iz garaža prije dva tjedna, jer vam je prije bilo hladno, i sad nabrijani na sezonu skupljate kilometre ko sumanuti po gradu i obližnjim izletištima.
Jučer se vozim u 4 Savskom, točno kad klinci idu doma sa skuterima iz škole (jutarnji turnus), prvo, nabildani poludebil s kacigom nataknutom na glavu do pola, u kratkim rukavima (jasno!, vruće mu je), na križanju s vodnikovom prolazi sa 70 kmh između dvije trake auta, dolazi do mene i junački turira s potcjenjivačkim pogledom.....
Kilometar dalje, dva klinca na skuteru (bez kaciga i registracije), pretiču kolonu s desne strane po tramvajskoj pruzi, ubacuju se u kolonu dok čekaju da im tramvaj napred napravi prostora, a kolona stane. Mali se bokom zakucava u novu hondu civic, zajaše po krovu ramenom, sabere se i pobjegne.....
Pa dođe čovjeku da se ostavi i motora i auta i svega u p.m. Neće nikakva edukacija promjenit stvari, niti drakonske kazne niti ništa osim korjenitih promjena kulture i mentaliteta.
Slušam danas Vitu na tv-u....i čovjek je potresen i to se vidi....i pametno govori...ali govori u vjetar. I svi koji govore, govore u vjetar. Kaže čovjek da smo ranjiviji nego oni u limenim kockama, jesmo....ali 50% nas se ponaša kao da smo besmrtni, ko da nam niko ništa nemože....bez grama mozga.
Gledam svoje debilne prijatelje iz kvarta (6 motorista) koji su izvukli motore prije mjesec dana.....i još su nabrijani....i još se priča prednji, zadnji, ganjanje, semaforašenje.....ma nabijem i njih. I njihove motore.
Dabogda se svi porazbijali pa niko neimao motor pa da forum preimenujemo u tramvaji.hr
Eto, dragi moji svi motoristi p. vam m. junačka.
Ako admini misle da sam pretjerao ( a, vrlo vjerojatno jesam) neka brišu, neka snosim sankcije, ali prije, pokušajte shvatiti što se krije malo dublje ispod ovih riječi (malo ispod p. vam m. svima)