Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Ceste Splitsko-dalmatinske zupanije  (Posjeta: 2783 )

Bikerica27

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Land Cruiser,BMW F650GS
Ceste Splitsko-dalmatinske zupanije
« : 11. Svibanj 2009, 14:01:56 »

Jucer san dolazila iz Sl.broda,jednin dijelon autoceston,jednim dijelon staron ceston.Svugdi su ceste nelose za razliku od nase.Cin san vidila tablu zavrsetka Sibensko-Kninske zupanije a malo iza nje pocetak Splitsko-dalmatinske zupanije cesta je postala ocajna...Same rupe na cesti,nepregledni zavoji,krpani djelovi ceste,.....Sta nasa zupanija ne moze nista napravit po tom pitanju?!Kako ih nije sram dopustit da tako izgleda nasa cesta?!Sta ce rec turisti a i sta se tice bajkera-nije problem izgubit glavu na tako losoj cesti.Molim vas ako imate kakvo rjesenje da popravimo nasu cestu da se javite.Bar da napravimo peticiju jer je stvarno lako proklizat i izginit narocito na ton dijelu od Sibenika do Splita.
Evidentirano
Mk Road Kings

adoolf

• *
  • Vozi: tdm 900
Odg: Ceste Splitsko-dalmatinske zupanije
« Odgovori #1 : 11. Svibanj 2009, 23:07:10 »

slažem se ceste su nam katastrofa asvalt dno dna il je raskopan il je izlizan svakakav samo nije kako triba,triba vidit ko je nadležan za održavanje i uputit peticiju ima nas dovoljno da nešto pokrenemo na kraju krajeva uredno nam ispostave uplatnicu za cestarinu prilikom registracije . :rock: :rock: :rock:
Evidentirano

Bikerica27

• **
« Odgovori #2 : 12. Svibanj 2009, 00:19:21 »

cesta od pujanki prema kmanu u st-u nema ni jedne crte na cesti a ima 3 trake,brda su izrovana kraj peugeota,solinska,tj.ulica domovinskog rata se klize od izlizanosti (nedo bog da padne rosa ili kisa),od blatina prema hotelu split sa donje strane cosa je bez upozorenja da je pod kuten od 90 stupnjeva (prije misec dana san pala s motoron na tu cosu radi ulja na cesti),.....ima jos tu toga.pocet cu slikavat cestu i slat u novine slike da pokazen ljudima kakva smo drzava.....eto zasto bikeri ginu......
Evidentirano
Mk Road Kings

Lugburz

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Typhoon 70&uskoro cagiva 125
« Odgovori #3 : 12. Svibanj 2009, 05:37:37 »

muci,poceli su malo po malo obnavljat crte po splitu...bit ce nesto :LOL:
al bi na nekih 60-70% splitskih cesta tribalo novi asfalt stavljat :palacdolje:
Evidentirano

Bane77

• *
  • Vozi: YBR
« Odgovori #4 : 12. Svibanj 2009, 17:12:13 »

Jucer san dolazila iz Sl.broda,jednin dijelon autoceston,jednim dijelon staron ceston.

Na koji izlaz si izasla sa autoputa?
Ja kada kombiniram autoput i staru cestu, od Splita do Svetog Roka idem starom cestom i na dionici do Knina imam dva izbora.  Jedan vodi preko Muca, Ruzica za Knin i stvarno ima losih djelova, ali druga ide Split-Sinj-Vrlika-Knin i ta dionica je kroz obe (ili sve tri ne znam) zupanije dobra.
Dosta vise me smetaju lose ceste (stanje asfalta) po samom gradu Splitu. Pogotovo kada kisa tek pocne padati, neki djelovi se prolaze sa molitvom na usnama...
Evidentirano

devilldey

• **
  • Vozi: Apriliju
« Odgovori #5 : 12. Svibanj 2009, 18:38:54 »

Vidićemo kad prođe ovi cirkus šta će se napraviti po pitanju cesta  :mrgreen:

ili će i dalje biti obećanja,obećanja.....
Evidentirano

Bikerica27

• **
« Odgovori #6 : 16. Svibanj 2009, 13:36:56 »

Na koji izlaz si izasla sa autoputa?
Ja kada kombiniram autoput i staru cestu, od Splita do Svetog Roka idem starom cestom i na dionici do Knina imam dva izbora.  Jedan vodi preko Muca, Ruzica za Knin i stvarno ima losih djelova, ali druga ide Split-Sinj-Vrlika-Knin i ta dionica je kroz obe (ili sve tri ne znam) zupanije dobra.
Dosta vise me smetaju lose ceste (stanje asfalta) po samom gradu Splitu. Pogotovo kada kisa tek pocne padati, neki djelovi se prolaze sa molitvom na usnama...

muc,ruzic je zatvoren-moras na obilaznicu radi nekih radova i tu  potrosis nekih 40-ak km,tako da je pametnije ic priko sinja i vrlike.najbolje bi bilo ic do zadra magistralon priko sibenika i popet se na knin onda.tako san se vracala.malo je bolja cesta,ali ni to nije nesto.bar je bolja cesta nego kod nas.
Evidentirano
Mk Road Kings

bocko

• **
  • Vozi: Plavusu sa bilon štrikon
« Odgovori #7 : 16. Svibanj 2009, 16:06:46 »

Ceste su nam Bože sačuvaj,pa nije mi jasno di ide ta silna lova od cestarina kad su ceste dno dna.Šta je najgora stvar i neke dionice šta se obnove nakon kratko vrimena izgledaju koda nisu bile sanirane.Pa me muči pitanje koji to inžinjeri projektiraju naše ceste ili tko je taj koji odlučuje na koji način da se izvodi sanacija pojedinih cesta u nasem gradu i županiji?! :misli:
Evidentirano
Dalmacija u mom oku!!!!

francoRV

• **
  • Vozi: CBR
« Odgovori #8 : 16. Svibanj 2009, 19:41:31 »

Kakve veze ima ova tema sa putovanjima? :misli:
Evidentirano

zoky_29

• **
  • Vozi: Aprillia RSV4R,gsxr 1000, zx9r, ZX10R
« Odgovori #9 : 16. Svibanj 2009, 21:41:13 »

Kakve veze ima ova tema sa putovanjima? :misli:

pa putuju ljudi po cestama splitsko damatinske zupanije
Evidentirano

White Angel

• Gost
« Odgovori #10 : 16. Svibanj 2009, 22:04:20 »

Ma kad cestar navuče novi sloj asfalta, to drži dobrih dvi ure  :jesus:
Ne moš virovat, da neko želi napravit valovitu cestu, ne bi uspija tako dobro ka kad Cestar radi najbolje šta može  :LOL:
Evidentirano

ivan grozni

• *
  • Vozi: BMW R-1200 GS ADVENTURE
« Odgovori #11 : 17. Svibanj 2009, 00:28:01 »

nije problem napravit cestu da je ravna to moze svaki cestar ,al nasi od nje naprave pravo umjetnićko djelo to nemože svak i u svako doba nije to jednostavno,triba prićekat turistićku sezonu dobro se ušit pivom pa da vidiš umjetnosti.Upozorenje svima dva do tri kilometra od vruje prema makarskoj su nazubali cestu al uzdužno ja sam se snaša sa endurom al je dosta opasno ako se naleti većom brzinom a pogotovo ako si na r motoru jednostavno kolo upadne u kanal i nemoš ga kontrolirat a kanal ko kriva drina tako da motor cili poćne ševrljat.
Evidentirano
Tri su  slova i propela a sredina plavo bijela

Medo

• Vozi: Bi ja al mi zabranili
« Odgovori #12 : 17. Svibanj 2009, 00:31:48 »

Takav je i cijeli Velebit, što brže voziš to ti manje smeta. :mrgreen:
Evidentirano

Bikerica27

• **
« Odgovori #13 : 17. Svibanj 2009, 04:19:34 »

na putu u sl.brod,negdi iza karlovca na ininoj pumpi,leo,moj dobar prijatelj je svoju yamahu yzf1000 spustija na nogaru i kad je nakon nekih 10 min sija na motor i maka ga sa nogare,tocno di je sta motor je ostala rupa.cesta se na suncu otopila.moga si je nogon meljat i ostavljat otiske ka da hodas po pjesku.koja je to kvaliteta cesta?sta nase firme za ceste stavljaju u taj mix?sta je najtragicnije,to je bilo na autocesti,novonapravljenoj.Di mi zivimo?koji je ovo kontinent?bitno je da drzavni duznosnici ubiru porez,naplacuju ceste i stavljaju sebi pare u dzep,a mi obicni smrtnici neka se mislimo ocemo li poginit na cesti ili ne.jaka nan je autocesta!!!nema sta.
Evidentirano
Mk Road Kings

hondimir

• **
  • Vozi: honda cb 250 rs '84, honda cbr 600 f 96'
« Odgovori #14 : 17. Svibanj 2009, 04:55:54 »

Dužnosnici uporedo s cestama grade sebi kuće i vikendice.

Danas bio do Makarske i baš si mislim,jadan ja i moj motor,po onoj "bangladeš" cesti od Baćine do Tučepa,pa nije čudo da se slabo vozimo,kad samo pomislim koju muku moram izdržat do Splita. :x
Evidentirano

Bikerica27

• **
« Odgovori #15 : 17. Svibanj 2009, 13:28:29 »

a di je jos ulje na cesti????  :misli:  :palacdolje:
Evidentirano
Mk Road Kings

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #16 : 17. Svibanj 2009, 15:34:44 »

Dužnosnici uporedo s cestama grade sebi kuće i vikendice.

Danas bio do Makarske i baš si mislim,jadan ja i moj motor,po onoj "bangladeš" cesti od Baćine do Tučepa,pa nije čudo da se slabo vozimo,kad samo pomislim koju muku moram izdržat do Splita. :x

Promjeni motor pa se neces slabo vozit  :mrgreen:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

rus

• Vozi: Capo di tutti capi-Caponord
« Odgovori #17 : 18. Svibanj 2009, 17:48:36 »

Promjeni motor pa se neces slabo vozit  :mrgreen:
a vicko moj ,ma možeš prominit šta očeš ,ali kad je cesta strava bole te i ruke i noge , a bubrizi su nigdi visoko da ih ni rendgen više ne more nač :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

AnteK

• Vozi: XTZ 680 Tenere
« Odgovori #18 : 18. Svibanj 2009, 18:37:35 »

a vicko moj ,ma možeš prominit šta očeš ,ali kad je cesta strava bole te i ruke i noge , a bubrizi su nigdi visoko da ih ni rendgen više ne more nač :mrgreen: :mrgreen:

Podesi ovjes, ispusti gume i vozi stojeći  :mrgreen:
Evidentirano
U bejrutu arapi kipara u tur jebu. Bolje da su konjaka nam dali, nego sise kad smo bili mali!

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #19 : 18. Svibanj 2009, 19:31:02 »

Za tebe znam da te par rupica na cesti ne moze spricit da se vozis jer ti je voznja preveliki gust  :wink: A i ne vidim bas gust vozit se po auto putu  :?
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

iluvatar

« Odgovori #20 : 18. Svibanj 2009, 19:39:19 »

Ma nema do one ceste kad se od omisa penjes put gata ono je stvarno nesto nevideno  :shock: . prije 5 6 godina je bila tragedija, a danas je malo rec tragedija
Evidentirano

Frane

• Vozi: 625sxc '06
« Odgovori #21 : 18. Svibanj 2009, 19:45:22 »

najbolje su ceste u biokovskom zaleđu cista provo - imotski i okolica. dosta je cesta obnovljeno radi auto puta odličan asvalt sa malo prometa.
Evidentirano

Shepa

• Vozi: GS500 K1
« Odgovori #22 : 18. Svibanj 2009, 20:43:18 »

Ma nema do one ceste kad se od omisa penjes put gata ono je stvarno nesto nevideno  :shock: . prije 5 6 godina je bila tragedija, a danas je malo rec tragedija
O, pa ima takvih detalja i po Splitu ne boj se, samo šta ne stigneš mislit na to, jer uz izbjegavanje šahti, rupa i izbočina, triba pazit i na auta...
Svaki dan vožnje u Splitu bez pada ili loma ovjesa se može slavit ka rođendan.
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

iluvatar

« Odgovori #23 : 18. Svibanj 2009, 20:54:19 »

O, pa ima takvih detalja i po Splitu ne boj se, samo šta ne stigneš mislit na to, jer uz izbjegavanje šahti, rupa i izbočina, triba pazit i na auta...

Ma je al po gradu zapamtis nakon nekog vrimena di su rupe, a tamo ih nemos sve popamtit  :?
Evidentirano

Bikerica27

• **
« Odgovori #24 : 19. Svibanj 2009, 22:04:42 »

nemos popantit nigdi jer se svaki dan neka nova rupa stvori u gradu...motor me strah vozit po gradu jer nan je grad katastrofa.....
Evidentirano
Mk Road Kings

Bane77

• *
  • Vozi: YBR
« Odgovori #25 : 20. Svibanj 2009, 00:18:32 »

muc,ruzic je zatvoren-moras na obilaznicu radi nekih radova i tu  potrosis nekih 40-ak km,tako da je pametnije ic priko sinja i vrlike.najbolje bi bilo ic do zadra magistralon priko Sibenika i popet se na knin onda.tako san se vracala.malo je bolja cesta,ali ni to nije nesto.bar je bolja cesta nego kod nas.

Koliko znam zatvorena je (bila je prije dva mjeseca kada sam zadnji put prolazio) cesta od Drnisa do otprilike Zitnica ali ta uopce nije vazna za rutu koju spominjem.
Nisam siguran da smo se dobro razumjeli pa cu ubacit jos nekoliko mjesta da vidis na koju sam rutu mislio:  Split-Prugovo-Muc-Kljake-Gradac-Miocic-Kosovo-Knin, a od Knina za Gracac pa na ulaz na autoput Sv.Rok. Ona ruta sa kvalitetnijom cestom je Split-Vrlika-Knin-Gracac-ulaz AC Sveti Rok Tako se izbjegne npr. tunel Sv.Rok (gledano od Splita ulaz na autocestu pokraj Gracaca je poslje tunela Sv Rok) i Maslenica (zgodno kad je bura), a ubije mi monotoniju jer se ne moram cijelim putem za ZG ili dalje voziti autoputom.

Evidentirano

bole

• Međimurac
  • Vozi: Z900
« Odgovori #26 : 20. Svibanj 2009, 03:32:38 »

... kupite helikoptere   :mrgreen:  ili odite nanoge  :mrgreen:
Evidentirano

aria

• **
  • Vozi: kawasaki kle 500
« Odgovori #27 : 20. Svibanj 2009, 06:35:34 »

najbolja je ova tzv brza cesta sucurac-solin kad padne kisa mos komodno igrat vaterpolo
Evidentirano
www.aria-trogir.hr

moto-klub malari trogir

rus

« Odgovori #28 : 20. Svibanj 2009, 13:05:21 »

ma  Split je priča za sebe,ne razumin ove šta montiraju te odvodne cijevi i šahte ,a i ove i HAK-a i Županijske ceste  znaju li oni uopče kolika je koja traka ceste široka i di treba postavit šahtu ,PA ZABOGA ONI BI TREBALI SNOSIT ODGOVORNOST BARENKO ZA 30% udesa
Evidentirano

rus

« Odgovori #29 : 20. Svibanj 2009, 13:07:08 »

najbolja je ova tzv brza cesta sucurac-solin kad padne kisa mos komodno igrat vaterpolo
e a poviše hotela LAV bazen je veči nego u POŠKA,a uz to je i okuka
Evidentirano

BlackEye

• **
  • Vozi: K. ER-5
« Odgovori #30 : 20. Svibanj 2009, 14:36:54 »

Koliko znam zatvorena je (bila je prije dva mjeseca kada sam zadnji put prolazio) cesta od Drnisa do otprilike Zitnica

Cisto za info, nije zatvorena, al ima nekih radova svako malo na potezu Unešić - Žitnić. Jucer sam prosa tuda.
Bolje izbjegavat neko vrime, ionako cesta nije nesto :mrgreen:
Evidentirano

Bikerica27

• **
« Odgovori #31 : 20. Svibanj 2009, 14:58:58 »

Koliko znam zatvorena je (bila je prije dva mjeseca kada sam zadnji put prolazio) cesta od Drnisa do otprilike Zitnica ali ta uopce nije vazna za rutu koju spominjem.
Nisam siguran da smo se dobro razumjeli pa cu ubacit jos nekoliko mjesta da vidis na koju sam rutu mislio:  Split-Prugovo-Muc-Kljake-Gradac-Miocic-Kosovo-Knin, a od Knina za Gracac pa na ulaz na autoput Sv.Rok. Ona ruta sa kvalitetnijom cestom je Split-Vrlika-Knin-Gracac-ulaz AC Sveti Rok Tako se izbjegne npr. tunel Sv.Rok (gledano od Splita ulaz na autocestu pokraj Gracaca je poslje tunela Sv Rok) i Maslenica (zgodno kad je bura), a ubije mi monotoniju jer se ne moram cijelim putem za ZG ili dalje voziti autoputom.

e ubij me sad.znan da su iza muca radovi i da san morala obilazit.di i sad tocno neznan.autoput mi nije napet.svaki put zaspen za volanon.nema cosa,nicega.....dosadno
Evidentirano
Mk Road Kings

alen_ST

• *
  • Vozi: VFR800
« Odgovori #32 : 25. Svibanj 2009, 09:42:13 »

najbolje su ceste u biokovskom zaleđu cista provo - imotski i okolica. dosta je cesta obnovljeno radi auto puta odličan asvalt sa malo prometa.

s ovim se slazem, oko autoceste su lijepo uredjene lokalne ceste, a svojom osobnom pistom smatram Zagoru (tocnije, prostor iza Kozjaka)...pretposavljam da su se Sanaderi pobrinili da im je oko sela lijepa cesta  :mrgreen: u svakom slucaju meni lijepo za provozat s usponom na Malacku kao slag na kraju!  :palacgore:
Evidentirano

rus

« Odgovori #33 : 26. Svibanj 2009, 13:13:11 »

ljudi moji ma svašta san vidija ,ali ovo jučer u Kaštilima od poloprivredne škole do Štafiliša je strava,naime ''eko kaštel. zaljev'' tu dionicu ceste rade več pune dvi god dužine 1.5-2 km i sad jedna strana ceste di su postavljene te cijevi je napokon dobila asvalt ,ali ,ali uvik to ali kod nas svaka šahta ostala je van asvalta min 5-6 cm,a negdi i više ,ali ni to nije sve  i te šahte su lipo raspoređene tako da moraš bit Ivica Kostelič za tu dionicu ,neznam kako je dalje kroz ostala kaštelanska mista ,ali ovo je van svake pameti ,a o struci treba li i govorit :mrgreen: :mrgreen: :palacdolje:
Evidentirano

Shepa

« Odgovori #34 : 26. Svibanj 2009, 14:14:48 »

ljudi moji ma svašta san vidija ,ali ovo jučer u Kaštilima od poloprivredne škole do Štafiliša je strava,naime ''eko kaštel. zaljev'' tu dionicu ceste rade več pune dvi god dužine 1.5-2 km i sad jedna strana ceste di su postavljene te cijevi je napokon dobila asvalt ,ali ,ali uvik to ali kod nas svaka šahta ostala je van asvalta min 5-6 cm,a negdi i više ,ali ni to nije sve  i te šahte su lipo raspoređene tako da moraš bit Ivica Kostelič za tu dionicu ,neznam kako je dalje kroz ostala kaštelanska mista ,ali ovo je van svake pameti ,a o struci treba li i govorit :mrgreen: :mrgreen: :palacdolje:
Ne može ono onako ostat, ide ondi još sloj asfalta, samo će in tribat još bar jedni izbori za to.
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

White Angel

• Gost
« Odgovori #35 : 26. Svibanj 2009, 18:41:07 »

Hmmmm jutros se lipo zaheba, pa nemojte i vi: Split-Sinj-Vrlika-Knin-qrac, iza Knina prema Gračacu zatvorena cesta, a obilazak Kistanje-Obrovac-Gračac. Otpala mi liva ruka od šaltanja, okuke, uzbrdice, nizbrdice, renderirana cesta, rupe, kamioni.... Za nazad se diga na autobahn  :shock:
Evidentirano

rus

« Odgovori #36 : 26. Svibanj 2009, 19:29:16 »

Hmmmm jutros se lipo zaheba, pa nemojte i vi: Split-Sinj-Vrlika-Knin-qrac, iza Knina prema Gračacu zatvorena cesta, a obilazak Kistanje-Obrovac-Gračac. Otpala mi liva ruka od šaltanja, okuke, uzbrdice, nizbrdice, renderirana cesta, rupe, kamioni.... Za nazad se diga na autobahn  :shock:
nisam vozija no ta dionica Knin -Gračac se popravlja več duže vrimena,a očito na taj način prisiljavaju ljude na Auto put
Evidentirano

devilldey

• **
  • Vozi: Apriliju
« Odgovori #37 : 26. Svibanj 2009, 19:32:13 »

Već 3 tjedna na radiju trube da je ta dionica zatvorena   :LOL: :LOL:
Evidentirano

RobiC

• *
  • Vozi: dok ne stane na pivu
« Odgovori #38 : 26. Svibanj 2009, 20:04:49 »

ma dajte ljudi, pa ceste su nam super  :bicikler: kako vam nije jasno da je iz sigurnosnih razloga dobro da su ceste loše... da su dobre, brže bi se vozili i još više ginuli, ovako samo polako i biti će sve OK  :biker:
 :cigle:
Evidentirano
bolje sto godina vozit', nego jedan dan pješačit'

cRuNk

• Vozi: `08 CBR 600 RR
« Odgovori #39 : 26. Svibanj 2009, 20:10:58 »

A kakve su ovdje, katastrofa  :mrgreen: :LOL:

:jesus:
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

Shepa

« Odgovori #40 : 26. Svibanj 2009, 20:18:19 »

Al' na toj mrcini triba šaltat?
Vidin ja, zapustija si tjelovježbu...
Eh, što NATO standardi učiniše od nekoć ponosnog HV-a... tja...
Evidentirano

RobiC

• *
« Odgovori #41 : 26. Svibanj 2009, 20:19:39 »

2 crunk: ma cesta je super, kamera je za... :palacdolje:
 :LOL:
Evidentirano

cRuNk

• Vozi: `08 CBR 600 RR
« Odgovori #42 : 26. Svibanj 2009, 20:42:30 »

Kamera je stara nokia zaljepljena ducktape-om  :LOL:
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

RobiC

• *
« Odgovori #43 : 26. Svibanj 2009, 20:53:51 »

moglo je i gore, mogla je biti super 8  :LOL:
Evidentirano

aria

• **
« Odgovori #44 : 28. Svibanj 2009, 06:21:03 »

ljudi moji pazite na sahte ,ovo je slikano u trogiru ,mestri cistili kanalizaciju pa lipo vratili poklopac :palacdolje:
Evidentirano
www.aria-trogir.hr

moto-klub malari trogir

aria

• **
« Odgovori #45 : 26. Lipanj 2009, 15:41:32 »

evo se opet javljam razmislja san da otvorin novu temu ali posto se ova bavi cestama splitsko dalmatinske zupanije onda i kastila spadaju u istu.Evo san prosa novon rekonstruiranon ceston od kastel staroga do kastel stafilica pa san gleda imali koja butiga za kupit ronilacku opremu jerbo bas to triba kastelanima kad izađu na cestu.
Evidentirano
www.aria-trogir.hr

moto-klub malari trogir

White Angel

• Gost
« Odgovori #46 : 26. Lipanj 2009, 22:06:55 »

Ala drenaže  :mrgreen:
projektant-osnovci iz Staroga, izvođač-osnovci iz Sućurca, kooperanti-vrtići iz svih sedan Kaštili  :palacgore:
Evidentirano

fucking

• **
  • Vozi: Hondu i Klapasaki
« Odgovori #47 : 26. Lipanj 2009, 22:37:08 »

Šta bi tek bilo da premijer nije iz naše županije, da ne rečen iz splita  :misli:

E, usput, zna li se ko je odgovoran odnosno ko izdaje i potpisuje uporabne dozvole (ako to postoji) za dionice cesta koje se popravljaju a nakon "servisa" šahte vire 10-ak cm ili isto toliko upadaju u asfalt??

Meni je na oba motora naprid kolo od 21", ali iskreno suosjećan sa ekipon na R motorima ili scooterima  :(
Evidentirano

Shepa

« Odgovori #48 : 27. Lipanj 2009, 00:47:32 »

...E, usput, zna li se ko je odgovoran odnosno ko izdaje i potpisuje uporabne dozvole (ako to postoji) za dionice cesta koje se popravljaju a nakon "servisa" šahte vire 10-ak cm ili isto toliko upadaju u asfalt??...
A jesi i ti klasa optimist...
Pa zgrada Suda u Splitu nikad nije dobila uporabnu dozvolu, ni Marjanski tunel, a ti bi je cestama dava...
Bitno da ima asvalta po njima, a sad kako je raspoređen... ko te pita...
Kad gledaš kako se radi (jedan lopata, a ostali piju pivu, puše i zajebaju ovoga s lopatom), još nam je dobro.
Evidentirano

Charlie

• **
  • Vozi: BMW R80 RT
« Odgovori #49 : 27. Lipanj 2009, 07:35:25 »

A i vama svaka dlaka smeta, pa šta da ima malo vode, da tu i tamo viri koja šahta, ...... Kad uđemo u europu sve će bit bolje, zato strpite se još stotinjak godina :dobar: :dobar:
Evidentirano
Bolje  cijeli život živit kao bogataš nego jedan dan kao siromah!
Milost ne tražim niti bih vam je dao

infinity

« Odgovori #50 : 27. Lipanj 2009, 16:05:29 »

Prije par dana bia napravit đir do Kamenskog pa Tijarica ,Trilj itd..
Na putu iz Trilja do Kamenskog stavljaju novi asfalt ,popizdia sam sve mi se lipilo za gume i tuklo po motoru.
Koji k...c to ne rade uveče nego po danu :mrgreen:
Evidentirano

Shepa

« Odgovori #51 : 27. Lipanj 2009, 17:47:08 »

Na putu iz Trilja do Kamenskog stavljaju novi asfalt ,popizdia sam sve mi se lipilo za gume i tuklo po motoru.
A je... ko bi plaća prekovremene?
I još boje, ko bi ih kontrolira?
Evidentirano

rus

« Odgovori #52 : 27. Lipanj 2009, 18:58:32 »

čekaj , ma ti govoriš o danu ili noči ,ali za koju gospu su čekali kraj šestoga miseca za to radit i tako stalno i svugdi, a cilu godinu se u nas može radit,a njima najslađe u lito kad stranci dolazu
Evidentirano

aria

• **
« Odgovori #53 : 28. Lipanj 2009, 09:29:19 »

a moraju sad radit ceste i odma ih pituravat jerbo su kod nas zimi temperature -20 pa se onda nemore nista radit  :palacdolje:
Evidentirano
www.aria-trogir.hr

moto-klub malari trogir

Shepa

« Odgovori #54 : 28. Lipanj 2009, 13:06:33 »

a moraju sad radit ceste i odma ih pituravat jerbo su kod nas zimi temperature -20 pa se onda nemore nista radit  :palacdolje:
Je, je, gore in je nego na Igmanskom maršu.
Kad se ide od Trogira put Splita svako par kilometri spomen ploče cestarima šta su ostali zameteni i okovani snigom i ledom.  :mrgreen:
Evidentirano

fucking

• **
  • Vozi: Hondu i Klapasaki
« Odgovori #55 : 28. Lipanj 2009, 13:54:45 »

Kad se ide od Trogira put Splita svako par kilometri spomen ploče cestarima šta su ostali zameteni i okovani snigom i ledom.  :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

infinity

« Odgovori #56 : 28. Lipanj 2009, 14:13:55 »

A je... ko bi plaća prekovremene?
I još boje, ko bi ih kontrolira?

Neka ih Kerum nadzire :LOL:
Evidentirano

aria

• **
« Odgovori #57 : 28. Lipanj 2009, 17:56:51 »

onda kad ce mo putevima smrznutih cestara :jesus:
Evidentirano
www.aria-trogir.hr

moto-klub malari trogir

Bikerica27

• **
« Odgovori #58 : 02. Srpanj 2009, 14:24:08 »

jutros san dosla iz njemacke i evo primjer-Stuttgart,cesta usrid grada se obnavlja nocu-da nebi doslo do guzve priko dana ako cesta nije napravljena....sitila san se kastelanske ceste-mi smo sramota!!!
Evidentirano
Mk Road Kings

Shepa

« Odgovori #59 : 02. Srpanj 2009, 14:50:41 »

jutros san dosla iz njemacke i evo primjer-Stuttgart,cesta usrid grada se obnavlja nocu-da nebi doslo do guzve priko dana ako cesta nije napravljena....sitila san se kastelanske ceste-mi smo sramota!!!
To je zato šta je u njih krcato čeha, poljaka, mađara, i kineza kojima se da radit.
U nas to nema ko radit ni po danu, pa di bi po noći?!
Osim toga, još bi nam samo falilo da triba trošit struju po skupoj tarifi... pa ne bi nas ni tri Kosorice izvukle iz banane.
Evidentirano

Bikerica27

• **
« Odgovori #60 : 02. Srpanj 2009, 15:02:32 »

skupa tarifa je priko dana a od 19:00 do 7:00 je jeftina.neka rade nocu a ne dda zabusavaju.bitno je da su bageri,kopaci i ostale aparature vanka a da niko ne radi....svaka nan cast!mi smo naajbolji!
Evidentirano
Mk Road Kings

aria

• **
« Odgovori #61 : 02. Srpanj 2009, 16:06:40 »

a di ce u nas radit nocu ,a oli ne vidis da kad rade po danu naprave pizdarije a jos kad bi bija mrak a na sta  bi onda cesta licila :misli: :bicikler:
Evidentirano
www.aria-trogir.hr

moto-klub malari trogir

ilegalac

• **
  • Vozi: ulješura 1100, xt600
« Odgovori #62 : 22. Srpanj 2009, 14:55:10 »

Nije to bolest samo Splitsko dalmatinske županije. Takva je izgleda politika zločinačke organizacije zvane Hrvatske ceste. Grade auto puteve, a ostale ceste puštaju da propadaju. Jedino im pravna služba funkcionira besprijekorno. Još nitko nije dobio spor protiv njih, barem koliko ja znam.
A kad krpaju cestu, to naprave tak aljkavo da je bila bolja prije krpanja. Rupe su se mogle zaobiči, a bregove od krpanja ne možeš ili moraš prelaziti na drugu stranu. Ja se pitam da li te šljakere tak slabo plaćaju ili to radi onaj najgoriji šljakerski šljam koji uopće nisu vozači, pa ni ne kuže kakvu štetu rade svojim nemarom.
Mogao bi o ovome napisati pola strane ali nema smisla, jer imam filing da im je politika učiniti ceste što nesigurnijima kako bi bio veći broj prometnih nesreća a onda svaliti krivnju na vozače (prevelika brzina, nepoštivanje pravila, alkohol itd). Nesreće se itekako isplate državi jer uzimaju lovu od poreza na promet. Mogo bi se kladit da u tu svrhu siju i ležeće policajce, a farbaju nas da je to radi sigurnosti. Ma nemoj mi srat. Dovoljno je da 1/2 sekunde ne gledaš onog ispred sebe i završiš mu u bunkeru zato jer je naglo zakočio zbog ležečeg. Ali to je već druga tema (koja je već bila na ovom forumu i neslavno završila). :opakoljut:
Evidentirano
U vremenu prometnog fašizma, prolazak kroz crveno postaje revolucionarni akt!
 Str: 1 2 3 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.302 sekundi uz 15 upita.