Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3]  Sve   Dolje

Autor Tema: Ceste Splitsko-dalmatinske zupanije  (Posjeta: 2783 )

infinity

• Spol: Muški
Odg: Ceste Splitsko-dalmatinske zupanije
« Odgovori #50 : 27. Lipanj 2009, 16:05:29 »

Prije par dana bia napravit đir do Kamenskog pa Tijarica ,Trilj itd..
Na putu iz Trilja do Kamenskog stavljaju novi asfalt ,popizdia sam sve mi se lipilo za gume i tuklo po motoru.
Koji k...c to ne rade uveče nego po danu :mrgreen:
Evidentirano

Shepa

• Vozi: GS500 K1
« Odgovori #51 : 27. Lipanj 2009, 17:47:08 »

Na putu iz Trilja do Kamenskog stavljaju novi asfalt ,popizdia sam sve mi se lipilo za gume i tuklo po motoru.
A je... ko bi plaća prekovremene?
I još boje, ko bi ih kontrolira?
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

rus

• Vozi: Capo di tutti capi-Caponord
« Odgovori #52 : 27. Lipanj 2009, 18:58:32 »

čekaj , ma ti govoriš o danu ili noči ,ali za koju gospu su čekali kraj šestoga miseca za to radit i tako stalno i svugdi, a cilu godinu se u nas može radit,a njima najslađe u lito kad stranci dolazu
Evidentirano

aria

• **
  • Vozi: kawasaki kle 500
« Odgovori #53 : 28. Lipanj 2009, 09:29:19 »

a moraju sad radit ceste i odma ih pituravat jerbo su kod nas zimi temperature -20 pa se onda nemore nista radit  :palacdolje:
Evidentirano
www.aria-trogir.hr

moto-klub malari trogir

Shepa

« Odgovori #54 : 28. Lipanj 2009, 13:06:33 »

a moraju sad radit ceste i odma ih pituravat jerbo su kod nas zimi temperature -20 pa se onda nemore nista radit  :palacdolje:
Je, je, gore in je nego na Igmanskom maršu.
Kad se ide od Trogira put Splita svako par kilometri spomen ploče cestarima šta su ostali zameteni i okovani snigom i ledom.  :mrgreen:
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

fucking

• **
  • Vozi: Hondu i Klapasaki
« Odgovori #55 : 28. Lipanj 2009, 13:54:45 »

Kad se ide od Trogira put Splita svako par kilometri spomen ploče cestarima šta su ostali zameteni i okovani snigom i ledom.  :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

infinity

« Odgovori #56 : 28. Lipanj 2009, 14:13:55 »

A je... ko bi plaća prekovremene?
I još boje, ko bi ih kontrolira?

Neka ih Kerum nadzire :LOL:
Evidentirano

aria

• **
« Odgovori #57 : 28. Lipanj 2009, 17:56:51 »

onda kad ce mo putevima smrznutih cestara :jesus:
Evidentirano
www.aria-trogir.hr

moto-klub malari trogir

Bikerica27

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Land Cruiser,BMW F650GS
« Odgovori #58 : 02. Srpanj 2009, 14:24:08 »

jutros san dosla iz njemacke i evo primjer-Stuttgart,cesta usrid grada se obnavlja nocu-da nebi doslo do guzve priko dana ako cesta nije napravljena....sitila san se kastelanske ceste-mi smo sramota!!!
Evidentirano
Mk Road Kings

Shepa

« Odgovori #59 : 02. Srpanj 2009, 14:50:41 »

jutros san dosla iz njemacke i evo primjer-Stuttgart,cesta usrid grada se obnavlja nocu-da nebi doslo do guzve priko dana ako cesta nije napravljena....sitila san se kastelanske ceste-mi smo sramota!!!
To je zato šta je u njih krcato čeha, poljaka, mađara, i kineza kojima se da radit.
U nas to nema ko radit ni po danu, pa di bi po noći?!
Osim toga, još bi nam samo falilo da triba trošit struju po skupoj tarifi... pa ne bi nas ni tri Kosorice izvukle iz banane.
Evidentirano

Bikerica27

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Land Cruiser,BMW F650GS
« Odgovori #60 : 02. Srpanj 2009, 15:02:32 »

skupa tarifa je priko dana a od 19:00 do 7:00 je jeftina.neka rade nocu a ne dda zabusavaju.bitno je da su bageri,kopaci i ostale aparature vanka a da niko ne radi....svaka nan cast!mi smo naajbolji!
Evidentirano
Mk Road Kings

aria

• **
« Odgovori #61 : 02. Srpanj 2009, 16:06:40 »

a di ce u nas radit nocu ,a oli ne vidis da kad rade po danu naprave pizdarije a jos kad bi bija mrak a na sta  bi onda cesta licila :misli: :bicikler:
Evidentirano
www.aria-trogir.hr

moto-klub malari trogir

ilegalac

• **
  • Vozi: ulješura 1100, xt600
« Odgovori #62 : 22. Srpanj 2009, 14:55:10 »

Nije to bolest samo Splitsko dalmatinske županije. Takva je izgleda politika zločinačke organizacije zvane Hrvatske ceste. Grade auto puteve, a ostale ceste puštaju da propadaju. Jedino im pravna služba funkcionira besprijekorno. Još nitko nije dobio spor protiv njih, barem koliko ja znam.
A kad krpaju cestu, to naprave tak aljkavo da je bila bolja prije krpanja. Rupe su se mogle zaobiči, a bregove od krpanja ne možeš ili moraš prelaziti na drugu stranu. Ja se pitam da li te šljakere tak slabo plaćaju ili to radi onaj najgoriji šljakerski šljam koji uopće nisu vozači, pa ni ne kuže kakvu štetu rade svojim nemarom.
Mogao bi o ovome napisati pola strane ali nema smisla, jer imam filing da im je politika učiniti ceste što nesigurnijima kako bi bio veći broj prometnih nesreća a onda svaliti krivnju na vozače (prevelika brzina, nepoštivanje pravila, alkohol itd). Nesreće se itekako isplate državi jer uzimaju lovu od poreza na promet. Mogo bi se kladit da u tu svrhu siju i ležeće policajce, a farbaju nas da je to radi sigurnosti. Ma nemoj mi srat. Dovoljno je da 1/2 sekunde ne gledaš onog ispred sebe i završiš mu u bunkeru zato jer je naglo zakočio zbog ležečeg. Ali to je već druga tema (koja je već bila na ovom forumu i neslavno završila). :opakoljut:
Evidentirano
U vremenu prometnog fašizma, prolazak kroz crveno postaje revolucionarni akt!
 Str: 1 2 [3]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.095 sekundi uz 15 upita.