Lugburz

Spol: 
Vozi: Typhoon 50 RRed Lokacija: SPLJET
|
 |
« Odgovor #25 : 14. Svibanj 2009, 16:39:27 » |
|
Ova?  Ili ova? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Fighting on the internet is like special olympics,you might win, but in the end, you're still retarded.
|
|
|
Lugburz

Spol: 
|
 |
« Odgovor #26 : 14. Svibanj 2009, 16:43:02 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Fighting on the internet is like special olympics,you might win, but in the end, you're still retarded.
|
|
|
Rider On The Storm
Spol: 
Vozi: Cagiva Roadster 125 Lokacija: BiH,Gračanica
|
 |
« Odgovor #27 : 14. Svibanj 2009, 16:49:26 » |
|
Istina.. Povlači puno bolje.. ali meni još nešto tu ne štima.. moja ide 130km/h...  jel kod tebe 6 ili 7 brzina Cagiva ? I Dal mi neko može odgovoriti dal bi ja na svojoj Cagivi Dobio šta sa 7-om brzinom na krajnjoj brzini moj ima 6 i trenutno ide 120 km/h,dal bi mogla do 130 da nagura,meni bi tih 10 na sat značilo dosta 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
samo polahko .....
|
|
|
Lugburz

Spol: 
|
 |
« Odgovor #28 : 14. Svibanj 2009, 17:58:44 » |
|
freccia bi tribala imat 7... a jel tebi ide 120 s okretajima pri kraju ili bi jos mogla dic okretaje al nema snage?ako nema snage onda bi veci karburator i malo sredeni kanali pomogli,a ako ti ide 120 s okretajima pri kraju onda bi pomoglo stavit napred veci ili nazad manji lancanik...ja mislim da nema razlike u njenjacu sa 6 i 7 brzina osim sta su brzine malo "bolje" rasporedene pa manje padaju okretaji pri saltanju vise i ima bolje ubrzanje,ali nisam siguran...zeto ce ti dat tocniji odgovor kad bude online.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Rider On The Storm
Spol: 
Vozi: Cagiva Roadster 125 Lokacija: BiH,Gračanica
|
 |
« Odgovor #29 : 14. Svibanj 2009, 22:11:57 » |
|
120 s okretajima pri kraju ide definitivno  A za prijenos nema mjesta gledao sam ,nazad nemože stati lančanik sa manje zuba jer takva je i felga,gledao sam i naprijed ima 15 zuba i nema mjesta da bi mogao lančanik ni za zub više  Jedina solucija bi mogla da bude taj mjenjač,snaga mi netreba ,samo da mi je 10 km/h više na krajnjoj i to je to 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
samo polahko .....
|
|
|
CroFox
Spol: 
Vozi: Cagiva Freccia c12 Lokacija: Slatina (često Zg)
|
 |
« Odgovor #30 : 15. Svibanj 2009, 03:01:40 » |
|
Ova?  Ili ova?  ova druga.. što je na rami...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Da bi imao ono što nikad nisi imao, moraš raditi ono što nikad nisi radio!
|
|
|
CroFox
Spol: 
|
 |
« Odgovor #31 : 15. Svibanj 2009, 03:03:05 » |
|
jel kod tebe 6 ili 7 brzina Cagiva ? I Dal mi neko može odgovoriti dal bi ja na svojoj Cagivi Dobio šta sa 7-om brzinom na krajnjoj brzini moj ima 6 i trenutno ide 120 km/h,dal bi mogla do 130 da nagura,meni bi tih 10 na sat značilo dosta  Moja ima 7 brzina... to je standard.. moram se malo poigrati sa zrakom.. izgleda da ga ne dobiva dovoljno...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Lugburz

Spol: 
|
 |
« Odgovor #32 : 15. Svibanj 2009, 09:28:22 » |
|
ova druga.. što je na rami...
ok,ako ti se da pricekat par dana dat cu ti je jer ne mogu za nju trazit ni 50 kn,samo ces postarinu platit  ja inace zivim u splitu al sam s braca i svi ti djelovi su mi na bracu,zato ces morat pricekat par dana...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Lugburz

Spol: 
|
 |
« Odgovor #33 : 15. Svibanj 2009, 09:32:28 » |
|
Moja ima 7 brzina... to je standard.. moram se malo poigrati sa zrakom.. izgleda da ga ne dobiva dovoljno...
koji ti je karburator na njoj?ako je Dellorto 28,to je premalo za polini kit.stavi 32 ili 34,ili u 28 stavi vece dizne...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zeto

Spol: 
Vozi: Yamaha TZR 125 Lokacija: okolica Osijeka
|
 |
« Odgovor #34 : 15. Svibanj 2009, 09:39:12 » |
|
nije to premalo za kit......samo nek je original filter kutija
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
- yamaha TZR 125 2RL
|
|
|
Lugburz

Spol: 
|
 |
« Odgovor #35 : 15. Svibanj 2009, 09:46:40 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
CroFox
Spol: 
|
 |
« Odgovor #36 : 15. Svibanj 2009, 17:22:33 » |
|
ok,ako ti se da pricekat par dana dat cu ti je jer ne mogu za nju trazit ni 50 kn,samo ces postarinu platit  ja inace zivim u splitu al sam s braca i svi ti djelovi su mi na bracu,zato ces morat pricekat par dana... FALA! Plaćam poštarinu i pivo prvi put kad se vidimo!  Pošaljem ti na PM adresu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
CroFox
Spol: 
|
 |
« Odgovor #37 : 15. Svibanj 2009, 17:35:38 » |
|
koji ti je karburator na njoj?ako je Dellorto 28,to je premalo za polini kit.stavi 32 ili 34,ili u 28 stavi vece dizne...
E pa sad me puno pitaš...  Ne bih htio stavljati veće dizne jel bih si dosta povečao potrošnju, a pravim dosta kilometara, pa mi je to bitno. nije to premalo za kit......samo nek je original filter kutija
Koliko vidim filter kutija je orginal.. piše na njoj "Cagiva 56218" i u onoj tablici na poklopcu je točkica kraj broja 89 (to je prvi broj... ima još 91, 93, 95...).. Priznam da nemam pojma šta je to, al tako piše na poklopcu. Probao sam danas napraviti krug bez zračnog filtera i stvar se nije promijenila.. navuče 130km/h bez problema i tu stane. 6 i 7 brzina su mi totalno neiskorištene... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Lugburz

Spol: 
|
 |
« Odgovor #38 : 15. Svibanj 2009, 19:44:34 » |
|
cudno,moja cagiva nije htjela ni upalit bez filtera zraka... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Sarinjo

Spol: 
Vozi: V-Strom 1000 mutant Lokacija: Umag
|
 |
« Odgovor #39 : 16. Svibanj 2009, 09:53:32 » |
|
E pa sad me puno pitaš...  Ne bih htio stavljati veće dizne jel bih si dosta povečao potrošnju, a pravim dosta kilometara, pa mi je to bitno. Koliko vidim filter kutija je orginal.. piše na njoj "Cagiva 56218" i u onoj tablici na poklopcu je točkica kraj broja 89 (to je prvi broj... ima još 91, 93, 95...).. Priznam da nemam pojma šta je to, al tako piše na poklopcu. Probao sam danas napraviti krug bez zračnog filtera i stvar se nije promijenila.. navuče 130km/h bez problema i tu stane. 6 i 7 brzina su mi totalno neiskorištene...  jesi li siguran da ti je ispušni ventil našpanan dobro i da otvoti ispušni kanal do kraja??? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...tko vozi zlo nemisli...
|
|
|
Sarinjo

Spol: 
|
 |
« Odgovor #40 : 16. Svibanj 2009, 10:11:30 » |
|
kao što obećah evo slikica 
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Sarinjo

Spol: 
|
 |
« Odgovor #41 : 16. Svibanj 2009, 10:14:30 » |
|
i još 
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
CroFox
Spol: 
|
 |
« Odgovor #42 : 16. Svibanj 2009, 10:26:36 » |
|
jesi li siguran da ti je ispušni ventil našpanan dobro i da otvoti ispušni kanal do kraja???  Koliko sam ja upoznat majstor ga je otvorio do kraja. Ako on laže mene, onda ja lažem vas.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
CroFox
Spol: 
|
 |
« Odgovor #43 : 17. Svibanj 2009, 13:36:46 » |
|
E sad da još malo gnjavim... Motor mi ne puni akumulator. Regler imam, ali navodno da treba biti još nekakav relej koji nemam. Tako nešto mi je rekao neko nekad. Nemam pojma tko. Pokraj reglera imam dva đeka koji su prazni. Meni izgleda da tu fali taj relej. Probao sam nacrtati kako ti đekovi izgledaj, pa ako netko može skužiti šta je to, bio bih zahvalan.
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zeto

Spol: 
Vozi: Yamaha TZR 125 Lokacija: okolica Osijeka
|
 |
« Odgovor #44 : 17. Svibanj 2009, 19:07:39 » |
|
pogledaj na shemu instalacije,pa budeš vidio o čemu se radi,il kada skineš rezervoar,probaj slikati onu ploču sa tom elektronikom,pa da vidimo što fali.......regler je crni i ima rebra na sebi
al nebi bilo loše kada bi si kurblu ugradio na nju,ide bez problema......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
- yamaha TZR 125 2RL
|
|
|
CroFox
Spol: 
|
 |
« Odgovor #45 : 18. Svibanj 2009, 13:33:47 » |
|
pogledaj na shemu instalacije,pa budeš vidio o čemu se radi,il kada skineš rezervoar,probaj slikati onu ploču sa tom elektronikom,pa da vidimo što fali.......regler je crni i ima rebra na sebi
al nebi bilo loše kada bi si kurblu ugradio na nju,ide bez problema......
Regler imam, ali očito ne radi. Odvest ću motor danas ili sutra kod električara pa nek on pogleda, jer ovo prelazi moje osnovno znanje o struji... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
crobiker1

Spol: 
Vozi: Ducati (tenisice) Lokacija: zagoRRje
|
 |
« Odgovor #46 : 18. Svibanj 2009, 16:36:54 » |
|
Imal nekad Cagivu Tamanaco 175,hvala Bogu prodal sam ju, jer se uvjek trebalo sarafiti po njoj....nakon kaj sam ju prodal presla masina i sve u 3pm... Dobro kaj sam to predosjecal i rijesil se toga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Lugburz

Spol: 
|
 |
« Odgovor #47 : 18. Svibanj 2009, 17:25:58 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
CroFox
Spol: 
|
 |
« Odgovor #48 : 18. Svibanj 2009, 17:30:36 » |
|
Sretno u kupnji... Samo se nadam da nije baš u kaotičnom stanju...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Lugburz

Spol: 
|
 |
« Odgovor #49 : 18. Svibanj 2009, 17:52:26 » |
|
sta je najgore u vrlo dobrom stanju je,samo treba slozit masinu,i stavit nju i oklope na ramu...reka je da jos neke pizdarije fale,al sve cemo to dobro pogledat...liku treba para,da mu sad zatreba 1000 kn hitno za nesto da bi je za 1000 kn 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|