Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Suzuki servis na 12 000 km  (Posjeta: 1680 )

the_Fexara

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Suzuki GSX-R 600 K4
Odg: Suzuki servis na 12 000 km
« Odgovori #25 : 24. Svibanj 2009, 11:22:16 »

navodno je suzuki servisna mreža u kurcu, ali pod tim se pretežno misli na ovlaštene servisere koji mogu sačuvati garanciju. Takva atmosfera se preslikala na suzuki servisna mreža općenito što i nije istina. Ima dosta kvalitetnih servisera koji mogu itekako dobro odraditi servis. Ti se ne brini. Imaš motor koji ionako nema garanciju, a za djelove također nemaš beda. :palacgore:
Da ja radim prvi servis na polovnom motoru, vjerojatno bih zamolio da i otvori, poštela ventile, zamjenio tekučine, svječice, filter ulja, zraka....Ispalo bi dosta više od osnovnog. Bez obzira što na satu piše 12000 km (osim kada bi bio siguran da je to to). Ne znam...radije se zadužito soma kuna nego da ispadne sranje od 5000.

Sve 5, napravit cu pored normalnog servisa što još budem mogao...

Ma za motor se ne moraš brinit nije eurorent...motor je iz salona, isao sam s njime kad ga je kupio, vozio tu i tamo na posao i fit i proda ga meni jer si je uzeo k6. Ma cakum pakum od Dombe:) bez greške.

Ma necu vozit motor u ovlašteni servis u Škaro Moto jer su mulci...tak da ću kod prijatelja, on ima ovlašteni servis za Kawasaki i ima licencu za Suzuki. Tako da će bit žig u servisnoj.
Evidentirano
Ride the wings of chage :)

markookram

• Vozi: soft enduro sa hard motorom
« Odgovori #26 : 24. Svibanj 2009, 11:25:03 »

ne kuzim zakaj neki ponavljaju neke vec date odgovore  :misli:  misle da ce baš njega poslušati ili što ?
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

the_Fexara

• *
  • Vozi: Suzuki GSX-R 600 K4
« Odgovori #27 : 24. Svibanj 2009, 11:33:43 »

Sve znam ... ljudi puno ste pomogli. Hvala
Evidentirano
Ride the wings of chage :)
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.06 sekundi uz 16 upita.