Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Jel vozi tko Hyosung 650 GtR 2009.  (Posjeta: 2079 )

BikerHR

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: KLE 650 Versys
Odg: Jel vozi tko Hyosung 650 GtR 2009.
« Odgovori #25 : 27. Svibanj 2009, 10:28:01 »

teško mi je prihvatit da nešto dobro dolazi iz te koreje  :?, uvijek sam bio skeptičan prema njima jer ruku na srce dosad su jedino kvalitetno uspjeli zaratit sa cijelim svijetom i maltretirat ljude sa tim nuklearnim bombama, kojekakvim raketama i svim tipovima nedozvoljenog oružja.   :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:

:LOL:  :LOL:  :LOL:

Samo za tvoju informaciju, u međuvremenu je Korejski rat završio, i od 50-tih godina prošlog stoljeća postoje (komunistička) Sjeverna Koreja i Južna Koreja. Ova druga ima svjetski poznate brandove kao što su Samsung, LG Electronics, Kia Motors, Hyundai i t.d.
Evidentirano
"Ponosni član SKQJ-a: ovo što pišeš već PREDSTAVLJA KAZNENO DJELO opisano HRVATSKIM kaznenim zakonom, a koje se progoni po službenoj dužnosti."

KING RR

• Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
« Odgovori #26 : 27. Svibanj 2009, 10:38:48 »

:LOL:  :LOL:  :LOL:

Samo za tvoju informaciju, u međuvremenu je Korejski rat završio, i od 50-tih godina prošlog stoljeća postoje (komunistička) Sjeverna Koreja i Južna Koreja. Ova druga ima svjetski poznate brandove kao što su Samsung, LG Electronics, Kia Motors, Hyundai i t.d.

:LOL: :LOL: :LOL:, da bi riječ rekao  :palacgore: :palacgore: :palacgore:, al jga bez obzira na sve riječ "koreja" pa čak i ona nedužna dođe mi kao prst u oko. Pretpostavljam da nisi taj post napisao zbog toga što voziš Aquilu  :LOL: :LOL: :LOL:  :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

BikerHR

• **
  • Vozi: KLE 650 Versys
« Odgovori #27 : 27. Svibanj 2009, 11:08:33 »

Pretpostavljam da nisi taj post napisao zbog toga što voziš Aquilu

Ma ne, samo sam ti htio javiti dobru vijest, Korejski rat je odavno završio!  :palacgore: Tako da je tvoja skepsa prema Hyosungu zbog naoružavanja "Republike Koreje" sasvim suvišna.

Probleme s agregatom imali su samo neki modeli GT 650, proizvedeni 2004. i 2005., i to zbog uvođenja sekundarnog (svježeg) zraka u ispušni sistem, radi postizanja bolje emisije ispušnih plinova. To se je dalo vrlo jednostavno riješiti, blokiranjem tog dovoda zraka. Na modelima proizvedenim iza 2005. takvi slučajevi više nisu zabilježeni.
Evidentirano
"Ponosni član SKQJ-a: ovo što pišeš već PREDSTAVLJA KAZNENO DJELO opisano HRVATSKIM kaznenim zakonom, a koje se progoni po službenoj dužnosti."

KING RR

• Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
« Odgovori #28 : 27. Svibanj 2009, 11:32:00 »

Ma ne, samo sam ti htio javiti dobru vijest, Korejski rat je odavno završio!  :palacgore: Tako da je tvoja skepsa prema Hyosungu zbog naoružavanja "Republike Koreje" sasvim suvišna.

Probleme s agregatom imali su samo neki modeli GT 650, proizvedeni 2004. i 2005., i to zbog uvođenja sekundarnog (svježeg) zraka u ispušni sistem, radi postizanja bolje emisije ispušnih plinova. To se je dalo vrlo jednostavno riješiti, blokiranjem tog dovoda zraka. Na modelima proizvedenim iza 2005. takvi slučajevi više nisu zabilježeni.
Ma sve  :palacgore: za info o završenom ratu  :LOL:, izgleda mi se učinilo da su nekidan aktivirali neku nuklearku pa poslije ispucali i neku raketu, al sreća pa mi se samo učinilo, eh ti mediji svašta lupetaju, i sreća da više nema nikakve prijetnje da će netko od njih čisto iz puke budaleštine opalit neku raketu sa tko zna kakvom "glavom" pa razvalit pol kontinenta na kojem se nalazi zemlja koja nije istomišljenik snjima.  :?

No da se vratimo hyosungu, eto jutros smo bili kod lokalnog dilera stoji jedan prelijepi crveni i stvarno za izgled sve najljepše  :palacgore:, samo nema test vožnje.
Što se tiče mehanike garacija ima na dvije godine i nebi trebalo biti problema. I mislim da do kraja tjedna bez obzira na test vožnju još jedan hyosung se dodaje na listu prodanih u SB-u  :palacgore: :palacgore: :palacgore:

Zahvaljujemo se svima koji su pomogli, iako je bio skroman broj svejedno puno hvala svima  :palacgore:
« Zadnja izmjena: 27. Svibanj 2009, 11:44:40 Ghostrider-SB »
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.083 sekundi uz 15 upita.