Al BMW mi ne igra kao Rat bike, ne znam zašto , čisto mi se ne uklapa pogotovo enduro...taj imiđ najbolje paše klasičnim nakedima ili customima...
airbrush = boja se nanosi zračnim kistom
paintbrush = boja se nanosi slikarskim kistom
Stvar je u tome kako se kome više sviđa. Kistom radiš vrlo oštre linije, i ako boju deblje nanosiš, dobivaš na izvjestan način i reljef (3D), a sama slika je izrazito na oslikanoj površini. Airbrush ima mekše prelaze, površina je na dodir potpuno glatka, a slika se dioma kao ispod površine, negdje u unutrašnjosti oslikanog predmeta.
Igra dakle i jedno i drugo.
Oldboy, legendo, igra oboje, ali...ali ima ali

, naime, kako se i sam bavim oslikavanjem zračnim kistom (pozz Alera

, da šaraš...

.), a prije toga pokušavah običnim kistom, ima tu nekih caka, na airbrush uvijek mora ići bezbojni lak, pa se pored spomenutog dubinskog efekta dobije i trajnost, slika traje kao i bilo koji lakirani dio na motoru... dok ako radimo slikarskim kistom, slika nije zaštičena, ili pak ako je stoga odlučimo prelakirati, bezbojni lak često loše popuni taj reljef koji nastaje od poteza kistom pa osim što loše izgleda i gubi sjaj laka, može čak i pucati s vremenom...
...spremam se oslikati motor pa sam samome sebi morao pojasniti što hoću: šprica ili kist.
Što se tiče paintbrusha, trebalo bi se ograničiti na ukrašavanje pinstriping tehnikom (specijalni kistovi i boje), to je jedino što ispadne zahvalno i praktično, za sve ostale stvari, airbrush je zakon.
...Ako te zanimaju detalji, a da nešto saznaš i mimo Keze

vidi tu:
http://www.juricek.hr/forum/