AC/DC rasturaju...gledan da vidin Sleđa da se slikamo ali ništa!

danas dođen doma i vidin da mi je posla pp od jedno 30-ak minuta čitanja i mogu samo da kažem:
Dragi Sleđ, aj da patentiramo to na čemu si, bićemo miljunaši!!!!

Iz Beograda za Čačak:
Čačak, Čačak, šumadijski rokenrol!!!
Cesta od Čačka do Užica...beautiful!!!!!!!!
Eto nas u Užice...ovo polako postaje putevima revolucije tour:
Druuuuže Tito, bijela lica
kad ćeš doći do Užicaaaaa....
Zlatibor
Kad je roknija grom kraj nas i opizdija u stablo na ledini livo od nas mislija san ihaaaaaaa!

Odma zatim kiša, sklanjamo se još relativno suhi ispod neke nastrešnice na putu i provjeravamo jel baš to pametno obzirom na gromove...na sreću kiša usporava pa stane i pošto je tek desetak km od mista našeg ručka u Mokroj Gori

tj. drvenom gradu Mečavniku ..krećemo...

I krećemo u akciju...

Vjetar i crni oblaci počinju rasturat, bježimo..prelazimo u BiH, tj. iz Republike Srbije u Republiku Srpsku, pa bi moga tako i prepravit onaj naslov od 6 država u 7 država al držmo se legaliteta.
Kiša, i to konkretna, a na vidiku ničega za stat i obuč kišnjake...tako par km i na sreću Višegrad...relativno i dalje suhi, kavica uz most po kiši, tj. most na Drini čuprija

, kišnjaci i opraštamo se jer za 20-ak km ja desno prema Sarajevu a ekipa dolje prema CG.

Kiša i dalje piči...Razdvajamo se a ja gazim Romaniju...
Ideeee Titoooo prekoooo Romanijeeeee...
Temperatura 11 stupnjeva (-22 u odnosu na najtopliju u Albaniji), magla, kiša, i tako stotinjak km do Sarajeva...okolina PREDIVNA!!!
Sarajevo...

Oču li u Želje il Ferhatovića?? Pun mi je stomak al život nema reprizu!

Aj iden u Ferhatovića!

Završavan i taman nalazin misto ispred katedrale, Sarajevsko i veliki ekran: Ajmoooo BArcaaaaa! 2:0!!!! Campeones!
Po noći i ujutro potop...ma hebe me se, doruča pa kavica na Baš čaršiji...merak!
Kišnjak na sebe pa ajmo prema jugu.
Temperatura se smanjila na romanijsku...11 stupnjeva!
Jablanica: dignut most u zrak, spizdit psihički neprijatelja i onda priko noći napravit opet most, 2. dalmatinska na drugu stranu potaracat četnike...eeeeej. Svaka čast! To se i danas uči na svjetskim vojnim akademijama!

Kanjonom Neretve...ponestalo riječi...
Kahva u Mostaru i to je ustvari granica jednodnevnih vožnji, ostatak do Splita je formalnost!

I obzirom da je bilo dosta slika šta san ja papa evo šta je bembura papala...oko 2500 km, prosjek 4,7 litre!!!!

Zadnju po Bosni, po kiši, rezervoar 390 km i pali se rezerva sa još 80 km = 470 km radijus kretanja, to je stvarno u redu!