Prekrasna subota i od mnoštva događaja koji su se nudili veselim bikerima odabrao sam tri......dakle mogu reći 3 u 1 ili u jednom danu tri puta....naravno ne ono na sto ste pomislili ali isto tako dobro i zanimljivo.

Prema planu u deset sati jedino moja malenkost je bila točna i na mjestu događaja, ali pošto se nikamo nikome ne žuri sparkah paKLEnu masinu na vidljivo mjesto i počeh uživati u kavi i čaši vode. Dok sam tako sjedio za susjednim stolom htio ili ne htio do mojih uha dopriješe uhvaćen razgovor, spominjem ga zato jer sam se u sebi veselo nasmijao i pomislio dok je mene bit će motora i slobode koju mi on pruža. A osoba za susjednim stolom je izjavila da u desetom mjesecu ove godine svjetska kriza bude tako kulminirala da svi budemo kruha gladni, da ovo sada nije niti uvertira niti desetina udara, ah, pomislim si ,čovječe daj si kupi motor ili barem nađi ženu, vidi se da mu je nešto u glavu udarilo. Zasto vam to pričam, jednostavno zato jer sam tada kao što već napisah sam sebi uz smješak rekao danas ću uživati više i jače, a u nastavku probajte zaključiti da li je uistinu i tako bilo ha ha .......

Dok sam tako sjedio sa svojim mislima začuh gromoglasne zvukove tvorničkog Winnievog topa na Hornetu i u sinfoniji potpomognutoj još s Bobachevom Gilerom i Pajinim malim Banditom i Aprillija koju jasi V-lady, cura Pajina (koja voli vikati na decka i njegove neregularne žmigavce).

Sjedeci tako jos neko vrijeme i gustajuci u salici kave i salicama razgovora dogovor je da se krene prema onom prvom dijelu od tri a to je AMD u Čakovcu ili točnije na dane SHOI kaciga.......kolona se formira, Winnie na čelu, polako počinje uživancija i gutanje već dobro poznatih zavoja, jedina briga je pažljivo uočiti trenutno stanje na cesti i na vrijeme vidjeti policijsku patrolu, zapravo prije vidjeti njih nego ugledaju oni nas. Eh kad bi policija znala da nam preko 50 posto koncentracije oduzima upravo lociranje njih umjesto da to posvetimo na sam promet i bezbrizno vozimo prema gustima i sposobnostima vlastitim.

Oko sat vremena , koju minutu više ili manje i stižemo do trgovine AMD. Ispred nekih dvadesetak motora , ali pošto skoro cijeli dan traje promotivna akcija SHOIA stalno dolaze i odlaze motori i njihovi vlasnici sa svojim kacigama, naravno Šojkama. :icon_thumright:

Šator, stol, kutije s novim šojkama, sve izgleda lijepo i mami ne samo da ostavis svoju staru kacigu na vanjskom pranju nego da se pomamis za novu, mirisljavu i tako primamljivu kacigu, pa se pocnes pitati da li je bas sad vrijeme za nekakvu promjenu.

Nakon sto smo se uvjerili Winnie i ja da nam neće napraviti ovakvu ljetnu cabriolet kacigu......

Uz pun stol rabljenih SHOIki svih oblika i boja........

S punim povjerenjem ostavili smo i nase dvije XR tisućice da mirno i spokojno stoje u redu....

Dok smo čekali red ekipa veselih bikera je opsjela trgovinu i svatko je tražio nesto za sebe, netko jaknu, netko kornjaču a netko očale he he pa makar i metrosexualne .....

A da nam se isplatilo recimo uz dane SHOIA i gazda nam je dao dooobar popust recimo na Heldove čizme kao i na tri magnetne torbice .......dakle uz povoljnu kupnju bilo je i zajebancije na svaciji račun, dok je i stol sa sokovima i caffe aparat bio tu radi osvježenja.

:DJedna mlada dama bikerica donijela svoje dvije SHOIke na servis i čišćenje i kad smo ju vidjeli svi smo pomislili da je i treću SHOIku donijela ali ju je zabunom progutala, cak je i nas serviser (zaboravih ga pitati za ime) ponudio naljepnicu za damin okrugli trbuščić ali onda nas je mlada buduca mama razuvjerila i rekla da je to buduća curica koja isto bude nosila SHOIku kad za to dođe vrijeme. Predložio sam da mladi otac i majka svoju kći nazovu Šojka i serviser se oduševio idejom i obećao sponzorirati za sada tri vesele glave kacigama u budućnosti.....

Na red je došla i moja draga crna ljepotica, vješte ruke su je časkom očistile, namjestile vizir kako bi hermetički dihtao i uz uputu da nakon 5 godina starosti i prijeđenih 70 tisuća kilometara dobro izgleda ali uskoro joj treba zamjena, jer nesto treba zalijepiti a veliko srce serviserovo mi je pomoglo da sam dobio novi mehanizam vizira na kojem se najljepše zahvaljujem.

S mojom je SHOIkom bilo toliko posla da je gazda uzeo Winnievu SHOIku u ruke i poceo ju glancati i čistiti s istim žarom i ushićenjem, ali ipak njegova je mlada i nova.....kaciga naravno.....

Nakon ugodnog s korisnim tako završiše dani SHOIA u AMD-u......iliti prvi dio naseg dana......