Na okvir smo stavili nekoliko slojeva epoksid primere (isljučivo iz razloga da se boja ne ljušti sa aluminijskog okvira), a kao završnu boju stavili smo mat crnu bazu sa sitnim zrncima i mat lak preko svega

Također smo uredili tank posebnim metodama lakiranja, i ovim putem se zahvaljujem velikom prijatelju i još većem majstoru B.I. na strpljenju i uloženom trudu kod uređivanja moje yamahe! HVALA TI BOŽO!!!
Treči korak: oklopi su konačno stigli slika 1, bilo je potrebno urediti masku,i sve zajedni fino postaviti ne bike! Priču sa oklopima ću skratiti, jer su mi oduzeli poprilično muke i vremena...slijedeći korak!!!
Četvrti korak: nimalo nisam bio zadovoljan izgledom stare čukice, uz malo truda i nočnim satima provedenim uz shematske diagrame yamahe, uspio sam riješiti i to ne zadovoljstvo, slika 2i3!! Ma da vam ne govorim koliko sam tu živaca izgubio...

Peti korak: a jadna sva raskopana, mislio sam da zaslužuje i nove šlapice,i sam je spremao izvući iz boxa baš po svom ukusu,namijenio sam joj i šlapice u tom stilu!! Slika 4i5

Da da, sve više sam bio ne strpljiv da vidim kako će to konačno izgledati kad ga sastavim, kako će se ponašati na cesti, ma bilo je tisuću pitanja ispred mene, a još puno posla... No hrabro sam nastavio dalje, prema ispunjenju svojih snova!!!
Šesti korak: konačno je motor počeo poprimati željeni izgled!!!! Vjerujte mi, u ovih 8 mj. samo sam čekao dan da se mogu ponovo vozit, i do toga sam teško došao, ali kao i uvijek i sada vrijedi ona stara . '' Šta se hoće, to se može''Slika 6.