kao što sam i obečao, moja R6 je dobila novi (konačni) izgled za sezonu 2010!
Iza nas je mnogo sati rada i truda! Naime, nakon što sam na nju stavio set oklopa replice VR u sezoni '09, nešto je tom motoru nedostajalo da bez srama može ponosno nositi svijetski poznatu oznaku svijetskog pilota motoriste, br.46!
Sve je ostalo isto osim repa, za koji sam temeljac uzeo od R1 iz 05, a donji poklopac sam modelirao i izradio sam (ma oko milijon utrošenih sati na njega), zadnja svijeta su ostala orginal, samo što sam u njih ugradio žmigavce

,promijenio sam i auspuh pa je sada gore SBK LeoVince, htio sam da sve bude u stilu... Pošto je rep izrađen u komadu, namjenjen za trkače motore, morao sam izraditi sjedalo, koje je nažalost jako loše tapicirano

, kao točku na I sam odabrao naljepnice koje nisu potpuna preslika sa orginala, ali htio sam da bude sve u stilu!
Normalo, ni ovaj zahvat nebi uspio bez mirne ruke, truda i volje za poslom mog prijatelja BoŽe, koji je obojao rep, naljepio sve naljepnice i prelakirao cijeli rep! Sve to kvaliteno i dobro kao i uvijek!! Hvalo ti BoŽo!!!
Imam stotine slika od cijelog projekta, od početka izrade modela kalupa, izrade kalupa, prerade svijetala, izrade poklopca repa, lakiranja...nebi vjerovali, ali uz stalni poso koji radim, trebalo mi je 6 mjeseci da ovo završim!! Svaki večernji slobodni sat, svaku slobodnu subotu pa i nedijelju proveo sam u radioni pored Yamahe! I ono naj bitnije, NIJE MI ŽAO
Pozdrav svim ljubiteljima motora, replica i fanovcima VR 46!!