Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 7 8 [9]   Dolje

Autor Tema: Osnivanje novih klubova i naravno odmah organizacija moto susreta  (Posjeta: 6976 )

Beštija

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: suzuki gsx1400
Odg: Osnivanje novih klubova i naravno odmah organizacija moto susreta
« Odgovori #200 : 24. Lipanj 2009, 13:40:43 »

:misli: jbg reka san da neću ništa al me jezik svrbi i ima bi puno toga za reći  :D i nekima dati za pravo i neke ispljucati  :misli: ali kako to biva uvik 100 ljudi 100 ćudi tako se i ova "trakavica" samo rasteže i svak bi nešto po svome ... novo ....
Ljudi kanite se priča, u sedlo i na cestu pa ćemo se brojit na kraju tko je a tko nije  :palacgore:
Evidentirano

Nikola r6

• *
  • Vozi: yamaha r6
« Odgovori #201 : 24. Lipanj 2009, 13:51:55 »

:misli: jbg reka san da neću ništa al me jezik svrbi i ima bi puno toga za reći  :D i nekima dati za pravo i neke ispljucati  :misli: ali kako to biva uvik 100 ljudi 100 ćudi tako se i ova "trakavica" samo rasteže i svak bi nešto po svome ... novo ....
Ljudi kanite se priča, u sedlo i na cestu pa ćemo se brojit na kraju tko je a tko nije  :palacgore:
:palacgore:  :palacgore:  :palacgore:  :palacgore:
Evidentirano
izgubija san se na motoru !!!

Nikola r6

• *
  • Vozi: yamaha r6
« Odgovori #202 : 24. Lipanj 2009, 13:57:33 »

LJudi pa već imamo TRI  potpuno iste teme na istom mistu i utvrđivanje gradiva kada je svako od nas pa po par razreda,što u osnovnoj što u srednjoj kako je počelo dočićemo i do faksa pa će biti ČETRI teme,pogledajte postove na svakom isto malo prominjeno gradivo što vodi do zaključka da ispada da se stvarno ne volimo (kroz povijest dokazano-kad je mir svađajmo se-kad je rat-kako se koji snađe-nekom rat nekom brat) tako da mi sve ovo daje baš na naš veseli sabor samo što na ovim temama nema baš puno onih koji zaspu i odmore za vrijeme sjednice,sve su te TRI teme dobre a u jednu ruku imaju i dvosjekli mač-Što mladi koji su nazočni na sve TRI slične ili iste teme misle i što će misliti a kamoli se ponašati u klubu,sam,s društvom ili na susretu kad čitaju sva ova pusta pisana i nepisana pravila,ne znam jesam li nostalgičar ali mislim da smo prije više jedni drugima pomagali i nije bilo važno jeli govoriš Kaj si rekel-ča si reka-šta govoriš-što divaniš-nego jeli ti triba ključ od svičice-spavaj kod mene u šatoru-svratiću u tvoj grad-dođi u moj grad,vidimo se,sad kad ovo sve čitam i pišem na sve teme istog formata razmišljam što uopće ovo pišem kad vidim da jedni na početku pišu jedno a na kraju drugo i to je za mene već ista stvar ka i s politikom "na početku hoću i napraviću a na kraju jesam i napravija sam samo Kako Kome I koliko sam zapamtija".Interesantno i dojmljivo izlaganje pojedinih LJudi i potpuno jadno i mizerno drugih kao faca,nastavite dalje bit će balina i misaonih ali "Politiku neću u svoju butiku"-reče jedan vrlo mi drag pok. veliki prvo čovjek pa onda glumac." Ne pitajte  Me  Koje TRI slične I Iste Teme ,Pogledajte sami"  I za kraj svi ste mi dragi jer svi volite motore i LJude u svom društvu ali svako na svoj način a ja još uvijek miris benzina umisto parfema na susretu,svoje vjerne prijatelje i one koje ću upoznati a drukčiji su u stvarnosti nego na forumu i poštivam sve klubove koji jedni drugima pomažu a ne odmažu a najviše svoju dijecu koja mi dodaju gedoru ili šubler i slušaju Deep Purple,Rolling Stonse i Britney,Avril :Pozdrav LJudi-prepisaću ovaj film "Ptice Umiraju Pjevajući"

Nike samo ti nastavi sa pisanjem ka i svi ostali jer na kraju mislim da ćemo se fala bogu bar u nečemu složiti
a ja sad iden u kamp malo radom mozak odmoriti  :palacgore:
              "prijepis noćašnjeg pisanja sa teme "seciranje na ove i one" a ja mislim da su ovi i oni skoro pa isti
               samo neko voli više podjarivati vatru a neko želi da budemo svi složni i da pomognemo jedni drugima
               a ne odmognemo.
:bananarace: :bonk:  :misli:  :misli: je je tako je.....
Evidentirano
izgubija san se na motoru !!!

ZLO

• Spol: Ženski
  • Vozi: kawasaki kle 500;honda gw 11oogl-interstate
« Odgovori #203 : 24. Lipanj 2009, 17:21:51 »

sto žena,dvista sisa..to si zaboravio...godine,ha????? :mrgreen:
Evidentirano
http://croatia-residence.com/
http://croatia-property.com/en/ 
Mnogi ljudi su kao brus - oštre druge, a sami su tupi..
 Str: 1 ... 7 8 [9]   Gore

Stranica je generirana za 0.082 sekundi uz 15 upita.