Prvo su nastali svakavi klubovi, i onda mi se dešavalo da me zovu u članstvo ljudi koje prvi put vidim u životu

Pa su se počeli svađati i razdvajati se na više klubova. Pa su dečki iz druge ulice vidjeli da ovi imaju klub, pa su osnovali svoj. Pa su se i oni svađali pa opet iz jednoga nastanu dva kluba (ili više). Nisam i imao volju biti član nečega gdje nisam mogao obećati da ću sudjelovati 100%, a onda mi je brzo to sve dopizdilo.
Pa su onda svi oni počeli organizirati i svoje susrete, koji su dosta puta lokalne seoske zabave. Svaki subotu nekoliko susreta, a rijetki su oni koji me stvarno privlače - pa dopizdilo i to.
Pa počeli forumi - jel zna netko uopće koliko ima moto-foruma u Hr?

I portala koji su kao informativni.
I sad sam napravio puni krug: za vožnju, ako ne mislim ići sam, dogovorim s par ljudi i gotovo. U klubovima pamtim samo određene ljude, na internetu sam zato što iz nekog razloga ne mogu slobodno vrijeme ispuniti vožnjom, ove godine nemam ni jedan susret u planu. Sudjelujem u dva foruma, a ostalo je praćenje blogova koji su 10X interesantniji od raznih informativnih stranica sa moto tematikom.
Ako se financije pokažu boljima iduće godine, i ako riješim neke obiteljske probleme, odoh putem mnogih iskusnijih bikera: na put, slikanje, putopisi, šarafljenje za gušt i ostalo na posao/s posla vožnja. Ili enduro pa u prirodu.