Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 5 6 [7]   Dolje

Autor Tema: Seciranje na ove i one....  (Posjeta: 5069 )

XJ DRIVER

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: YAMAHA XJ 600 DIVERSION
Odg: Seciranje na ove i one....
« Odgovori #150 : 29. Lipanj 2009, 12:44:47 »

da se mene pita ja bi zabranio ulaz za mlađe od 18g. mogu jedino doci uz pratnju starije osobe, jel kaj ako se nesto dogodi toj dijeci ko ce odgovarati :misli:

Oni koji ih puste iz kuće iza 22h.
Evidentirano

High 46

• Vozi: Jazavcoubojicu
« Odgovori #151 : 29. Lipanj 2009, 12:45:28 »

pogledaj mađare na balatonu svi imaju ulaz i svi plačaju ulaz osim onih koji voze harlija specifični motor.

za takvu vrstu ulaza neču prigovarat , za naš način selekcije nepristajem.

prije ču otiči na vanjski skup nego tu kod nas jer znam da me nitko neče omalovažavati što vozim, bino je samo kako ču se uklopiti i kakvo če mi biti ponašanje sve ostalo je nepotrebno zamaranje.
ne plaćaju samo u mađarskoj ulaz,plaća se i u nekim drugim državama i nema veze na kojem motoru ulaziš unutra  :palacgore:

da tako nešto danas napraviš kod nas,mada je to bila praksa u npr. Šijani prije ohoho godina razapeli bi te na križ
Evidentirano

RRZagreb

• **
  • Vozi: CBR600RR
« Odgovori #152 : 29. Lipanj 2009, 12:45:45 »

da se mene pita ja bi zabranio ulaz za mlađe od 18g. mogu jedino doci uz pratnju starije osobe, jel kaj ako se nesto dogodi toj dijeci ko ce odgovarati :misli:

Evo i treče teme: Kad se ja napijem, a dovedem djete tko će pazit na njega? Možda je to dijete pametnije od mene? Stvarno debeli OFFFFFFFFFF!
Evidentirano
Moj novi broj mobitela: 099/2002-998 (stari zaboravite, hehe)

RRZagreb

• **
« Odgovori #153 : 29. Lipanj 2009, 12:46:52 »

ne plaćaju samo u mađarskoj ulaz,plaća se i u nekim drugim državama i nema veze na kojem motoru ulaziš unutra  :palacgore:

da tako nešto danas napraviš kod nas,mada je to bila praksa u npr. Šijani prije ohoho godina razapeli bi te na križ

Ali za cijenu tog ulaza nešto dobiješ. A kod nas? Plati ulaz i KTJ (čitaj: ko te hebe)
Evidentirano

High 46

• Vozi: Jazavcoubojicu
« Odgovori #154 : 29. Lipanj 2009, 12:48:41 »

Ali za cijenu tog ulaza nešto dobiješ. A kod nas? Plati ulaz i KTJ (čitaj: ko te hebe)
tako je,ali to je već neka druga priča  :palacgore:

i da stvarno smo ga  :wc: 
Evidentirano

mrcina

• Vozi: x9 EV 250ccm Black Box / Vectra 1,6 16v
« Odgovori #155 : 29. Lipanj 2009, 12:49:20 »

ne svugdje oprosti
tamo gdje znam da me nece pustit jer sam pjesak, ne idem...
hebi ga
ali mislim da je vrijeme da se ova tema procisti, il razdvoji jer smo u debelom offu :wink:

nismo u nikakvom offu jer je tema skup u samoboru na koji nisu mogli uči skuteraši bez obzira koliko ccm su imali pod guzicom.

a za usporedbu sa skupom u samoboru koji nije specifikum modelu motora več je to skup svih motocikala u znak sječanja na Dražena Pukšara skup u mađarskoj je opča suprotnost gdje je skup organizirao klub herlijaša ali ne samo za herlijaše več za sve koji imaju motocikl bez obzira na tip i model svi su imali mogučnost ulaska.

kad imaš par takvih skupova ti sam možeš birati kuda češ ali kad tu kod nas imaš jedan skup i onda nemožeš otiči na njega a da nebudeš šikaniran to je apsurd koji se samo može desiti u RH.

Evidentirano
Piaggio X9 250  Black Box

mario-80

• *
  • Vozi: Yamaha fazer 600ccm
« Odgovori #156 : 29. Lipanj 2009, 12:50:31 »

Evo i treče teme: Kad se ja napijem, a dovedem djete tko će pazit na njega? Možda je to dijete pametnije od mene? Stvarno debeli OFFFFFFFFFF!

Ako ti je u planu napiti se onda ga neces ni voditi :palacdolje:,bolje ti je onda naci neku tetu da te pricuva ja mislim da bi ti to bilo bolje :palacgore:
Evidentirano
MK "DEHIDRIRANE DEVE"

RRZagreb

• **
« Odgovori #157 : 29. Lipanj 2009, 12:51:31 »

Ne kužim :misli: Što je samo 6 ljudi bilo na tom susretu? Ja osobno nisam bio jer sam bio u Osijeku, naš predsjednik je bio u Ljubuškom, ali su bili naši članovi koji su zadovoljni sa susretom. Ajmo sad svi ostali šutit, a nek se javljaju ljudi koji imaju što reči u vezi susreta. Ne što su čuli, nego iz prve ruke, oni koji su bili tamo.
Evidentirano

sid

• Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #158 : 29. Lipanj 2009, 12:55:33 »

Članak 3.

Sloboda, jednakost, nacionalna ravnopravnost i ravnopravnost spolova, mirotvorstvo, socijalna pravda, poštivanje prava čovjeka, nepovredivost vlasništva, očuvanje prirode i čovjekova okoliša, vladavina prava i demokratski višestranački sustav najviše su vrednote ustavnog poretka Republike Hrvatske i temelj za tumačenje Ustava.

III. ZAŠTITA LJUDSKIH PRAVA I TEMELJNIH SLOBODA

1. ZajedniČke odredbe

Članak 14.

Svatko u Republici Hrvatskoj ima prava i slobode, neovisno o njegovoj rasi, boji kože, spolu, jeziku, vjeri, političkom ili drugom uvjerenju, nacionalnom ili socijalnom podrijetlu, imovini, rođenju, naobrazbi, društvenom položaju ili drugim osobinama.

Svi su pred zakonom jednaki.

Članak 16.

Slobode i prava mogu se ograničiti samo zakonom da bi se zaštitila sloboda i prava drugih ljudi te pravni poredak, javni moral i zdravlje.

Svako ograničenje slobode ili prava mora biti razmjerno naravi potrebe za ograničenjem u svakom pojedinom slučaju.

Članak 17.

U doba ratnog stanja ili neposredne ugroženosti neovisnosti i jedinstvenosti države, te velikih prirodnih nepogoda pojedine slobode i prava zajamčena Ustavom mogu se ograničiti. O tome odlučuje Hrvatski sabor dvotrećinskom većinom svih zastupnika, a ako se Hrvatski sabor ne može sastati, na prijedlog Vlade i uz supotpis predsjednika Vlade, Predsjednik Republike.

Opseg ograničenja mora biti primjeren naravi pogibelji, a za posljedicu ne može imati nejednakost osoba s obzirom na rasu, boju kože, spol, jezik, vjeru, nacionalno ili socijalno podrijetlo.

Niti u slučaju neposredne opasnosti za opstanak države ne može se ograničiti primjena odredbi Ustava o pravu na život, zabrani mučenja, surovog ili ponižavajućeg postupanja ili kažnjavanja, o pravnoj određenosti kažnjivih djela i kazni, te o slobodi misli, savjesti i vjeroispovijedi.

I ostale neobicne odedbe na linku
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/232289.html

pa sad ko se hoce kvacit ima osnova, ko nece nemora,
osobno ko radi problema leti van, bez obzira skuter od 50ccm ili mrcina od 2000 ccm
Evidentirano
VISE RADITE A MANJE PROSVJEDUJTE Z. A
Prodajem stan u Zgb. na Sv. Duhu
KOJI QURATZ VRIJEDI PENZICIMA IC' STRAJKAT ?

RRZagreb

• **
« Odgovori #159 : 29. Lipanj 2009, 12:59:04 »

Članak 3.

Sloboda, jednakost, nacionalna ravnopravnost i ravnopravnost spolova, mirotvorstvo, socijalna pravda, poštivanje prava čovjeka, nepovredivost vlasništva, očuvanje prirode i čovjekova okoliša, vladavina prava i demokratski višestranački sustav najviše su vrednote ustavnog poretka Republike Hrvatske i temelj za tumačenje Ustava.

III. ZAŠTITA LJUDSKIH PRAVA I TEMELJNIH SLOBODA

1. ZajedniČke odredbe

Članak 14.

Svatko u Republici Hrvatskoj ima prava i slobode, neovisno o njegovoj rasi, boji kože, spolu, jeziku, vjeri, političkom ili drugom uvjerenju, nacionalnom ili socijalnom podrijetlu, imovini, rođenju, naobrazbi, društvenom položaju ili drugim osobinama.

Svi su pred zakonom jednaki.

Članak 16.

Slobode i prava mogu se ograničiti samo zakonom da bi se zaštitila sloboda i prava drugih ljudi te pravni poredak, javni moral i zdravlje.

Svako ograničenje slobode ili prava mora biti razmjerno naravi potrebe za ograničenjem u svakom pojedinom slučaju.

Članak 17.

U doba ratnog stanja ili neposredne ugroženosti neovisnosti i jedinstvenosti države, te velikih prirodnih nepogoda pojedine slobode i prava zajamčena Ustavom mogu se ograničiti. O tome odlučuje Hrvatski sabor dvotrećinskom većinom svih zastupnika, a ako se Hrvatski sabor ne može sastati, na prijedlog Vlade i uz supotpis predsjednika Vlade, Predsjednik Republike.

Opseg ograničenja mora biti primjeren naravi pogibelji, a za posljedicu ne može imati nejednakost osoba s obzirom na rasu, boju kože, spol, jezik, vjeru, nacionalno ili socijalno podrijetlo.

Niti u slučaju neposredne opasnosti za opstanak države ne može se ograničiti primjena odredbi Ustava o pravu na život, zabrani mučenja, surovog ili ponižavajućeg postupanja ili kažnjavanja, o pravnoj određenosti kažnjivih djela i kazni, te o slobodi misli, savjesti i vjeroispovijedi.

I ostale neobicne odedbe na linku
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/232289.html

pa sad ko se hoce kvacit ima osnova, ko nece nemora,
osobno ko radi problema leti van, bez obzira skuter od 50ccm ili mrcina od 2000 ccm

Znaći kad organiziram proslavu svog rođendana moram dozvoliti svima da uđu ili kršim zakon :misli:
Evidentirano

sid

• Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #160 : 29. Lipanj 2009, 13:03:21 »

ovisi kak obrazlozis, i gdje organiziras  :mrgreen:

btw moje misljenje o zabrani ulaska skuterasa ti je dano na dnu, i ne samo skuterasa
Evidentirano
VISE RADITE A MANJE PROSVJEDUJTE Z. A
Prodajem stan u Zgb. na Sv. Duhu
KOJI QURATZ VRIJEDI PENZICIMA IC' STRAJKAT ?

Jezichava

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Sponzorskog Zephyra.
« Odgovori #161 : 29. Lipanj 2009, 13:40:25 »

Gotovo da mi je prestrašno ovo kako se dijelimo umjesto da se držimo zajedno.

Sjećam se davnih godina kako su poštari na APN-ima ušli na moto susret u Šijani...spektakl...a to isto nije motocikl :misli:

I onda se sjetim gdje živim, i pogledam kaj se dešava oko mene...i vidim da je to zapravo sasvim logičan slijed događaja. :mrgreen:

priklonit ću se ovom mišljenju jer je moje vrlo slično.
Ne vidim zašto bi čovjeku na skuteru bilo zabranjeno da parkira istog u prostoru gdje ga lakše može imati na oku, nego gdje ga netko može olako srušiti autom.  :misli: Ako čovjek dolazi u miru, mislim u čemu je poanta?  :(
I bilo bi u redu od moderatora da ovaj dio prepucavanja izdvoje?!
Evidentirano
"Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima."
B. Reynolds

54

• Vozi: 500 GAMMA CBR1000RR
« Odgovori #162 : 29. Lipanj 2009, 16:03:55 »

Gotovo da mi je prestrašno ovo kako se dijelimo umjesto da se držimo zajedno.

Sjećam se davnih godina kako su poštari na APN-ima ušli na moto susret u Šijani...spektakl...a to isto nije motocikl :misli:

I onda se sjetim gdje živim, i pogledam kaj se dešava oko mene...i vidim da je to zapravo sasvim logičan slijed događaja. :mrgreen:

bio sam tamo i djelim tvoje misljenje....napravim podjednako km sa skuterom i motorom...skuter za grad motor za van i moze netko sra. protiv skutera al je cinjenica da je funkcionalan i jeftin za odrzavanje a o grijanju RR liti da negovorim...
Evidentirano
Guzica poila dusu....

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #163 : 29. Lipanj 2009, 16:10:20 »

ajd ako i mene netko bude secirao, ja bi rađe bio "onaj" nego "ovaj" ...  8)
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

BLACK JACK

• *
  • Vozi: gsx 750 1981
« Odgovori #164 : 29. Lipanj 2009, 16:11:53 »

Mislim da sam na susretu u Samoboru vidio jedan ili dva maksi skutera unutra tak da je bezveze zakaj nisu pustili i ostale.
Ako čovjek potegne na susret izdaleka i dolazi u miru i neko ga ne pusti unutra stvarno nije u redu.
Trebali su navest na plakatu da je zabranjen ulaz skuterima.
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #165 : 29. Lipanj 2009, 17:01:31 »

LJudi pa već imamo TRI  potpuno iste teme na istom mistu i utvrđivanje gradiva kada je svako od nas pa po par razreda,što u osnovnoj što u srednjoj kako je počelo dočićemo i do faksa pa će biti ČETRI teme,pogledajte postove na svakom isto malo prominjeno gradivo što vodi do zaključka da ispada da se stvarno ne volimo (kroz povijest dokazano-kad je mir svađajmo se-kad je rat-kako se koji snađe-nekom rat nekom brat) tako da mi sve ovo daje baš na naš veseli sabor samo što na ovim temama nema baš puno onih koji zaspu i odmore za vrijeme sjednice,sve su te TRI teme dobre a u jednu ruku imaju i dvosjekli mač-Što mladi koji su nazočni na sve TRI slične ili iste teme misle i što će misliti a kamoli se ponašati u klubu,sam,s društvom ili na susretu kad čitaju sva ova pusta pisana i nepisana pravila,ne znam jesam li nostalgičar ali mislim da smo prije više jedni drugima pomagali i nije bilo važno jeli govoriš Kaj si rekel-ča si reka-šta govoriš-što divaniš-nego jeli ti triba ključ od svičice-spavaj kod mene u šatoru-svratiću u tvoj grad-dođi u moj grad,vidimo se,sad kad ovo sve čitam i pišem na sve teme istog formata razmišljam što uopće ovo pišem kad vidim da jedni na početku pišu jedno a na kraju drugo i to je za mene već ista stvar ka i s politikom "na početku hoću i napraviću a na kraju jesam i napravija sam samo Kako Kome I koliko sam zapamtija".Interesantno i dojmljivo izlaganje pojedinih LJudi i potpuno jadno i mizerno drugih kao faca,nastavite dalje bit će balina i misaonih ali "Politiku neću u svoju butiku"-reče jedan vrlo mi drag pok. veliki prvo čovjek pa onda glumac." Ne pitajte  Me  Koje TRI slične I Iste Teme ,Pogledajte sami"  I za kraj svi ste mi dragi jer svi volite motore i LJude u svom društvu ali svako na svoj način a ja još uvijek miris benzina umisto parfema na susretu,svoje vjerne prijatelje i one koje ću upoznati a drukčiji su u stvarnosti nego na forumu i poštivam sve klubove koji jedni drugima pomažu a ne odmažu a najviše svoju dijecu koja mi dodaju gedoru ili šubler i slušaju Deep Purple,Rolling Stonse i Britney,Avril :Pozdrav LJudi-prepisaću ovaj film "Ptice Umiraju Pjevajući"
Malo sam odmorija od našeg party-a pa vidim da nikako više da odustanete ali u jednu ruku dobro jer ako dobiješ bitku ne znači da češ dobiti rat-udrite dalje što jače i močnije  :palacgore:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

Iwa

• Nemesis
  • Spol: Ženski
  • Vozi: cbr1000f
« Odgovori #166 : 29. Lipanj 2009, 19:04:48 »

:shock: :shock: :shock:

vidim da ću ove koji non stop pozivaju na demokraciju, bratstvo-jedinstvo, zakon i ostale điđe izgleda morati, tj.biti obvezna po članku xy pozvati i na svadbu i na rođendan inače će biti vraga......  :LOL:

kakvo crno bratstvo - jedinstvo ? koji je vama ? dosadni ste za popizdit, imate za svaki hebeni susret po dva-tri kontakt telefona - pa jelk toliko teško uzet telefon i lijepo pitat : alo bing, nas dolazi 156 i imamo jednog na skuteru, oće bit problem ?
ili - alo bing mi mislimo doć  sa skuterima iz pripi***ne donje kod vas, jel bi mogli na vašu feštu ?

ponašate se sve skupa ko da su tuđi moto susreti vaše ustavno vlasništvo i sad bi još određivali ko će i kako uć na nečiji privatni party ? i još citirate zakone i pozivate se na isti ? zbog čega ? zato jer vas neko ne voli ? buuuuuuuuuu mammmaaaaaaaaa !!!  :anger: :lipotan:

Evidentirano
crna kraljica

In a land of sheep a few wolves still roam....

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
« Odgovori #167 : 29. Lipanj 2009, 20:20:28 »

E sad je stvarno bilo dosta. Sve nekaj na pola pričate, nitko ne veli ništa kak treba.
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com
 Str: 1 ... 5 6 [7]   Gore

Stranica je generirana za 0.151 sekundi uz 16 upita.