Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 7 8 [9]   Dolje

Autor Tema: Inicijativa sastanka klubova Slavonije i Baranje  (Posjeta: 14910 )

deep

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: lagano
Odg: Inicijativa sastanka klubova Slavonije i Baranje
« Odgovori #200 : 19. Prosinac 2010, 21:52:28 »

to što ti pišeš se kosi sa mojim životnim uvjerenjima,za mene nema organizacije bez onog koji vuče,jednako i pravedno postoji u svetom pismu.e sad kad treba svoju lovu potrošiti,svoja prijateljstva koristiti... ,tu padaju utopije.duboko sam uvjeren da je hrvatskoj dovoljna jedna unija,a mi svi ostali  :mrgreen:oji za klubove imamo vremena nekad preko vikenda ,čisti turizam.

Ma opet ti moram reći da se ne radi o uniji kakvu ti vidiš . Ovo o vikend vožnjama i čistim turizmom sigurno se ne  može  poklopiti sa formulacijom unije koju trenutno poznajemo ili mislimo da ju poznajemo . I tu se sa tobom slažem , ali ponavljam ovo nije obaveza nego doprinos za sveopći boljitak . Razumijem da ljudi rade , razumijem da pojedinci imaju motor da odu od točke A do točke B , i mogu shvatiti pojedince kojima motor služi da se nekoliko pita godišnje provezu za svoj užitak , ali kad pričam o zajednici MK isključivo mislim na društveno koristan rad za sve koji imaju malo vremena i volje .

Znam da ima onih koji misle da je to sve nepotrebno iz onih gore razloga (nepovjerenjeu ljude  ) ali da nema onih koji razmišljaju pozitivno još bi vodili ratove od prvobitne zajednice . Dati sebe i svoje vrijeme u današnjem poimanju života je suluda ideja . Tako to gledaju oni koji ne žele davati ništa od sebe , a da iz toga ne vide osobnu korist .

Citirati ću jednog kolegu kojega sam sad već davne 96 godine zamolio da se uključi u organizaciju manifestacije na nivou grada i odvoji malo svoga slobodnog vremena na pomoć i pripremu , otvoreno mi je rekao citat : Hebeš to ,tu nema para ! . Ta osoba možda danas ima para , ali sigurno nije ispunjena srečom i radošču jer je siguran sam svjesna da sa sobom na put bez povratka  , ne može ništa materijalo ponijeti .

Ja bih stvarno do sutra morao nabrajati primjere ,bukvalne primjere da shvatiš da to nije obaveza , da to nije stil života jedne skupine , nego je to razvoj civilnog društva na jednu višu razinu . I Rašo tko u startu ne vjeruje u to , ne vjeruje ljudima , ne vjeruje sustavu i ne vjeruje sebi ,nema što tražiti u tako jednoj zajednici , ma kolika ona bila .  Uvijek ostaje opcija ostati po strani .
Evidentirano
Ovdje je nekad bio potpis!

sokol_predator

• *
  • Vozi: X9 250
« Odgovori #201 : 19. Prosinac 2010, 22:25:25 »

Upitati ćete se čemu onda svrha udruživanja ? E to sam pokušavao objasniti pa ću ponoviti . Kada klubovi okupljeni oko jedne krovne organizacije imaju zajedničke interese mogu nastupiti prema trečima (institucijama ,tvrtkama i drudim interesnim stranama ) sa projektom koji ide u korist tih istih klubova .

Možda se pitate tko je taj tko će nastupati u ime svih ? I to je rješivo , jer neko je u nečemu dobar i tu prednost treba zajednički iskoristiti . Opet navodim primjer : Ako imamo člana kluba recimo kluba xy u kojemu je i član  Gradonačelnik sigurno treba njegove "sposobnosti" iskoristiti da recimo kod Županije ili na višoj razini ishodi najpovoljnije uvijete za provođenje projekta oko kojeg je donesen koncenzus svih klubova . I ne samo na toj razini jer nemaju svi iste organizacijske sposobnosti iz objektivnih i subjektivnih razloga . I zato se u zajednici stvara najkvalitetniji tim ljudi koji imaju to što sam gore nabrajao i pono više od nabrojenog .

Evo ovo moje pitanje se odnosi i na Deepa i na sve koji ovo čitaju;

Da li netko već zna ili može dati primjer koji bi to bili zajednički projekti!?   

Nije se problem okupiti, oformiti vodstvo, nadzor, tražiti sredstva od županije, ministarstva i sl., ali za što tražimo sredstva, za ostvarenje kojeg projekta................ :misli:

Pokušavam biti što jasniji da bih dobio što konkretniji odgovor, inače i sam podržavam ideju :palacgore: :palacgore: :palacgore:

problem je okupiti - jer ne bi trajalo koliko traje da je lako (inače šta je lako ispada najteže)  :mrgreen:

zajednički projekt - npr. daljnje smanjenje cestarine za moto vozače  :D :D (vidjeli smo koliko dugo je trebalo da spuste cijene na ovu razinu, tj. da se odvoje motocikli od automobila  :palacgore: )

konkretan odgovor - konkretan odgovor će se dobiti na sastancima presjednika (ili dr. predstavnika) klubova a ne na forumu (ako se pratilo temu od početka vjerujem da ste o tome obavješteni :palacdolje:)

zajedništvo je korisno - a neovisnost svakog kluba neprocjenjiva (pa makar ga imala svaka ulica)

zato jedan skup gdje smo svi ravnopravni ne škodi nego doprinosi

Slavonci svaka vam čast  :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
"važno je sudjelovati, a ne ...."

ja svoj STATUT imam i tko mi šta može
www.smk-predatori.com

regoč

• **
  • Vozi: oo... i te kako
« Odgovori #202 : 21. Prosinac 2010, 15:25:46 »

a zakaj ovo neko ne zaključa???
ili neka se neko ( možda onaj ko je sastanak sazvao) službeno izjasni ,ako to koga opće i zanima ........
Evidentirano
PRSLUKE RAZNE -MIJENJAM ZA UKISELJENU ZIMNICU ILI KNAUF ,ILI SLIČICE ŽIVOTINJSKOG CARSTVA BR. 13,69,666,101, A ZA PRSLUKE KLUBOVA KOJE NEMAM DAJEM 15 PRIŠIVAKA PO IZBORU A KO KUPI PRIŠIVAKA ZA 350 kn KAD NAPRAVIM SVOJ KLUB BUDE PUNOPRAVNI ČLAN ------ODMAH

Munja

• **
  • Vozi: V Strom 1000
« Odgovori #203 : 21. Prosinac 2010, 18:32:23 »

ili neka se neko ( možda onaj ko je sastanak sazvao) službeno izjasni ,ako to koga opće i zanima ........
ne kužim zašto se uopče pojavljuješ u ovoj temi,mi znamo o čemu se radi :misli:
Evidentirano
s kim se vozim,tog i derem

deep

• **
« Odgovori #204 : 21. Prosinac 2010, 18:50:29 »

Ako pročitaš od početka teme sve postove (sa razumijevanjem ) ,možda te počne i zanimati :LOL:
Evidentirano

regoč

• **
« Odgovori #205 : 21. Prosinac 2010, 19:26:12 »

Ako pročitaš od početka teme sve postove (sa razumijevanjem ) ,možda te počne i zanimati :LOL:
a da se nađete uživo i to raspravite ko pravi ljudi?
ovo postaje kao još jedna sapunica, a vidim da vam nije prva pa se bojim......
Evidentirano
PRSLUKE RAZNE -MIJENJAM ZA UKISELJENU ZIMNICU ILI KNAUF ,ILI SLIČICE ŽIVOTINJSKOG CARSTVA BR. 13,69,666,101, A ZA PRSLUKE KLUBOVA KOJE NEMAM DAJEM 15 PRIŠIVAKA PO IZBORU A KO KUPI PRIŠIVAKA ZA 350 kn KAD NAPRAVIM SVOJ KLUB BUDE PUNOPRAVNI ČLAN ------ODMAH

švagan

• "kuc - kuc...vidim te"
  • **
  • Vozi: xt660r
« Odgovori #206 : 21. Prosinac 2010, 20:25:36 »

a da se nađete uživo i to raspravite ko pravi ljudi?
ovo postaje kao još jedna sapunica, a vidim da vam nije prva pa se bojim......

Pozzz! Stari, ja stvarno ne kužim što te pati jer ti lijepo piše lokacija:zagrebačka??? A tema sastanak klubova Slavonije i Baranje... :misli: :misli: :misli:

Inače, pozdravljam inicijativu iako nisam član kluba! Ali sam zato u udruzi štovatelja Munjine šljive.... :palacgore:
Evidentirano
FREE RIDERS SB

regoč

• **
« Odgovori #207 : 22. Prosinac 2010, 07:55:49 »

Pozzz! Stari, ja stvarno ne kužim što te pati jer ti lijepo piše lokacija:zagrebačka??? A tema sastanak klubova Slavonije i Baranje... :misli: :misli: :misli:

Inače, pozdravljam inicijativu iako nisam član kluba! Ali sam zato u udruzi štovatelja Munjine šljive.... :palacgore:

ja to gledam globalno , dalje od te tvoje šljive.::  :jesus: :jesus: :jesus: :jesus:
Evidentirano

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #208 : 22. Prosinac 2010, 08:56:17 »

prvo središ u svom dvorištu, onda gledaš u susjedovo.. ;)
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

švagan

• "kuc - kuc...vidim te"
  • **
  • Vozi: xt660r
« Odgovori #209 : 22. Prosinac 2010, 11:50:26 »

ja to gledam globalno , dalje od te tvoje šljive.::  :jesus: :jesus: :jesus: :jesus:

Ma care, jebeno me vučeš za jezik.... Mani se teme koja te se ne tiče! Puca meni kita što Omišani nisu pohvatali 100 kg lignji, a meni su obećali 75....Opusti se i uživaj tamo di možeš...i mani se Slavonaca..... :palacgore:
Evidentirano
FREE RIDERS SB

deep

• **
« Odgovori #210 : 25. Prosinac 2010, 02:26:16 »

Evo na polovici ove teme , na 5-oj stranici ,točnije 23. kolovoza 2009. godine bio sam prisiljen javno se ispričati svima i napustiti ovu inicijativu za okupljanje moto klubova Slavonije i Baranje . Danas nešto više od godinu dana scenari isti , ali pozicija druga , jer ovaj put bez povoda opetovano netko širi laži i neistine i tako proizvodi neželjenu i nepotrebnu paniku , kako na strani Moto klubova ,tako i u nekim drugim skupinama .

Evo ga opet dobronamjerni savjeti pljušte na sve strane (čitaj pretnje ) i kada ništa ružno i neprihvatljivo  kažeš , kada jednostavno dobronamjerno  imaš potrebu nešto benigno za reči . Oživio sam ovu temu prije neki dan i već su se uzbunili duhovi , pa se pitam što je ljudi što je to u mozgovima pojedinaca da postaju zlobni više nego i sami mogu to poimati . Tko to ima tako niske pobude pa se krije iza tuđih života ? Zar su takvi pojedinci vrijedni ljudske pažnje ? E bogami nisu .

Dajte ljudi živite svoje živote i pustite druge da uživaju u svakom novom danu . Vi koji se lažno predstavljate jel dobijate kakvu materijalnu ili neku drugu sadisfakciju ? Predstavite se kad istupate javno , pa i kada obmanjujete javnost poštujte malo svoju osobu i stanite iza toga što izjavite , napišete ili već kako to radite .

Nekidan sam onemogučen da pišem u moto krugovima na jednom tematskom forumu o svojim stavovima (jer se isključivo pozivam na pozitivne Zakone RH ) i osuđujem svako nasilje i zlo sa bilo koje strane dolazilo jer je to pojedincu ili skupini jako zasmetalo . Da pišem i stojim na strani Zakon RH i uvijek ću to činiti , a kome smeta neka ne opstruira javnost i mene svrstava u bilo koji drugi kontekst .

Trenutno nisam niti u jednom klubu niti bilo kakvoj skupini i jako se lijepo osječam , ali moji stavovi o zajednici MK jesu i dalje da je to dobar i praktičan projekat . Kome to smeta i tko ima nešto protiv toga , sigurno će se prepoznati . Kada sam nešto pisao ili javno istupao uvijek sam to činio iza svog imena ili prepoznatljivog nadimka ne čineći nikome zlo. Oni koji kradu identitete ljudi već će se sami razotkriti jer im nedostaje vjerodostojnost i samopoštovanje  .

Uvažavajte jedni druge , jer samo tako civilizacijski možemo naprijed . Nitko još do sada nije na put bez povratka ništa ovozemaljsko ponio sa sobom i stoga uživajmo svi skupa u ovom našem malom ovozemaljskom životu .
Evidentirano

Munja

• **
  • Vozi: V Strom 1000
« Odgovori #211 : 25. Prosinac 2010, 10:25:14 »

neki su veći ljubitelji motora od drugh :misli:
Evidentirano
s kim se vozim,tog i derem

YAMAHA R-M1

• **
  • Vozi: YAMAHA R1
« Odgovori #212 : 25. Prosinac 2010, 13:38:10 »

Trenutno nisam niti u jednom klubu niti bilo kakvoj skupini i jako se lijepo osječam ,....

Pa zar to nije najljepše???? :misli: :misli:
Evidentirano
VUKOVIĆ JOSIP

deep

• **
« Odgovori #213 : 25. Prosinac 2010, 15:36:28 »

Pa zar to nije najljepše???? :misli: :misli:

Je prijatelju neopisivo je lijepo biti slobodan . Ranije nisam  svijet oko sebe razgledao svojim oćima , a danas se trudm gledati samo istini u oći . Kako je lijepa Lijepa naša ,kad se voziš kud hočeš , kad hočeš i s kime hočeš .
Evidentirano

MarkoS

• *
  • Vozi: Honda CBR
« Odgovori #214 : 25. Prosinac 2010, 15:40:18 »

Priznali mi ili ne ali naš jedini problem su skorašnji sukobi oko MC, došli smo na zao glas a to bi trebao biti možda glavni posao unije. Dali će moj klub, dali želi ili može novčano organizirati moto mrazove, dali ćemo organizirati winter partije, kada ćemo organizirati susret (ako nekome "uletim" u datum normalno je da nemogu očekivati veliki broj motociklista a mogu očekivati da mi susret ne uspije) od koga ćemo naručiti piće i ono glavno kome ću ja otići na susret, to ostaje samo pitanje samog MK. Ostaje da je naš glavni problem baš pitanje oko MC i njihovih namjera, e tu treba nastupiti unija i zaštititi MK jer smo svi svjedoci ovogodišnjih događanja, prikazivanja sile i slično. Bio sam nazočan u Vukovaru i iskreno još uvijek neznam što bih mislio o toj temi jer nitko nije pokazao neku volju da se predstave pravi razlozi osnivanja, plan unije, samo smo dobili predviđen statut koji po mome mišljenju ima nekoliko nedostataka (mogu se popraviti) i na tome je sve ostalo. Pozdrav svima
Evidentirano
MK " Cvelf " Gunja
http://www.mk-cvelf.com/
 Str: 1 ... 7 8 [9]   Gore

Stranica je generirana za 0.14 sekundi uz 15 upita.