Evo na polovici ove teme , na 5-oj stranici ,točnije 23. kolovoza 2009. godine bio sam prisiljen javno se ispričati svima i napustiti ovu inicijativu za okupljanje moto klubova Slavonije i Baranje . Danas nešto više od godinu dana scenari isti , ali pozicija druga , jer ovaj put bez povoda opetovano netko širi laži i neistine i tako proizvodi neželjenu i nepotrebnu paniku , kako na strani Moto klubova ,tako i u nekim drugim skupinama .
Evo ga opet dobronamjerni savjeti pljušte na sve strane (čitaj pretnje ) i kada ništa ružno i neprihvatljivo kažeš , kada jednostavno dobronamjerno imaš potrebu nešto benigno za reči . Oživio sam ovu temu prije neki dan i već su se uzbunili duhovi , pa se pitam što je ljudi što je to u mozgovima pojedinaca da postaju zlobni više nego i sami mogu to poimati . Tko to ima tako niske pobude pa se krije iza tuđih života ? Zar su takvi pojedinci vrijedni ljudske pažnje ? E bogami nisu .
Dajte ljudi živite svoje živote i pustite druge da uživaju u svakom novom danu . Vi koji se lažno predstavljate jel dobijate kakvu materijalnu ili neku drugu sadisfakciju ? Predstavite se kad istupate javno , pa i kada obmanjujete javnost poštujte malo svoju osobu i stanite iza toga što izjavite , napišete ili već kako to radite .
Nekidan sam onemogučen da pišem u moto krugovima na jednom tematskom forumu o svojim stavovima (jer se isključivo pozivam na pozitivne Zakone RH ) i osuđujem svako nasilje i zlo sa bilo koje strane dolazilo jer je to pojedincu ili skupini jako zasmetalo . Da pišem i stojim na strani Zakon RH i uvijek ću to činiti , a kome smeta neka ne opstruira javnost i mene svrstava u bilo koji drugi kontekst .
Trenutno nisam niti u jednom klubu niti bilo kakvoj skupini i jako se lijepo osječam , ali moji stavovi o zajednici MK jesu i dalje da je to dobar i praktičan projekat . Kome to smeta i tko ima nešto protiv toga , sigurno će se prepoznati . Kada sam nešto pisao ili javno istupao uvijek sam to činio iza svog imena ili prepoznatljivog nadimka ne čineći nikome zlo. Oni koji kradu identitete ljudi već će se sami razotkriti jer im nedostaje vjerodostojnost i samopoštovanje .
Uvažavajte jedni druge , jer samo tako civilizacijski možemo naprijed . Nitko još do sada nije na put bez povratka ništa ovozemaljsko ponio sa sobom i stoga uživajmo svi skupa u ovom našem malom ovozemaljskom životu .