Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Dolje

Autor Tema: Inicijativa sastanka klubova Slavonije i Baranje  (Posjeta: 14910 )

zvonko situm

• bRz,bRRži,Mamojebac
  • Spol: Muški
Odg: Inicijativa sastanka klubova Slavonije i Baranje
« Odgovori #50 : 04. Srpanj 2009, 08:58:13 »

Inicijativa je super ideja, ali doktore, nisam pesimist, ali što dalje ide ova tema (u krivom smjeru) sve je manje nade da će se ona ikada i dogoditi.Pa u nekim klubovima se ni članovi ne voze zajedno, ne idu skupa na susrete, a kamoli da se negdje sastanu i popričaju o ovome o čemu Ti zboriš. Jel tako?
ova tema je otvorena isključivo sa namjerom izjašnjavanja predstavnika klubova (koji posječuju ove stranice) dali su za sastanak ili ne !!!

nevidim razlog nestrpljivim komentarima po pitanju mogučih tema za eventualni sastanak zainteresiranih klubova pa ujedno i zamoljavam da se suzdržimo od istih !!

što se tiče stanja u "nekim klubovima" i međusobnih odnosa klubova u nekim gradovima u kojima postoji nekoliko klubova.. to je unutarnja stvar svakog tog kluba ponaosob i mi se netrebamo zamarati time a pogotovo si nedopustiti da te stvari utječu na ovu ideju suradnje klubova na regionalnoj i međuregionalnoj razini... :starac:

Evidentirano
ŠILE- VINKOVCI ....brži sam i od sebe !!!

frog

• **
  • Vozi: Suzuki naRRavno
« Odgovori #51 : 04. Srpanj 2009, 09:10:16 »

ova tema je otvorena isključivo sa namjerom izjašnjavanja predstavnika klubova (koji posječuju ove stranice) dali su za sastanak ili ne !!!

nevidim razlog nestrpljivim komentarima po pitanju mogučih tema za eventualni sastanak zainteresiranih klubova pa ujedno i zamoljavam da se suzdržimo od istih !!

što se tiče stanja u "nekim klubovima" i međusobnih odnosa klubova u nekim gradovima u kojima postoji nekoliko klubova.. to je unutarnja stvar svakog tog kluba ponaosob i mi se netrebamo zamarati time a pogotovo si nedopustiti da te stvari utječu na ovu ideju suradnje klubova na regionalnoj i međuregionalnoj razini... :starac

Točno tako  :palacgore:
Svojim postom gore koji je samo primjer jednog dogovora ,mislim da se može nešto kvalitetno dogovoriti

Evidentirano
Samo laganini
www.Mk-Vinkovci.com

Os biker

• *
  • Vozi: kawasaki klv 1000
« Odgovori #52 : 04. Srpanj 2009, 10:01:59 »

Ma sve 5,  zaboravite da sam bilo šta napisao, a ono što sam htio reći, neću objašnjavati. Idemo dalje!
Evidentirano

sdave

• *
« Odgovori #53 : 05. Srpanj 2009, 18:01:56 »

MK 2 GRADA  Valpovo - Belišće su za    :palacgore:  :palacgore:
Evidentirano
MK  2  GRADA     VALPOVO - BELIŠĆE

YAMAHA R-M1

• **
  • Vozi: YAMAHA R1
« Odgovori #54 : 06. Srpanj 2009, 12:32:00 »

Citat:

NE!!!! Jer neznamo svrhu sastanka tj točke dnevnog reda.
Šitume ljudi rade i žele znati zbog čega idu u vinkovce i troše svoje vrijeme i novac.
Ako ćemo piti idemo piti ali treba se znati svrha sastanka.
Evidentirano
VUKOVIĆ JOSIP

zvonko situm

• bRz,bRRži,Mamojebac
« Odgovori #55 : 06. Srpanj 2009, 14:45:29 »

Šitume ljudi rade i žele znati zbog čega idu u vinkovce i troše svoje vrijeme i novac.

tko je rekao da se ide u vinkovce ?? 
ovo ovdje je tek opipavanje zainteresiranosti klubova u vezi potencijalne međuklupske suradnje !!!
ako bude dovoljno zainteresiranih u međusobnim kontaktima če se dogovoriti teme dnevnog reda za neki prvi sastanak pa če se potom pustit da se stvari kotrljaju svojim logičnim slijedom...
nervozne klubove nečemo niti pozvati....kužiš dečko !?
Evidentirano

deep

• **
  • Vozi: lagano
« Odgovori #56 : 07. Srpanj 2009, 22:21:23 »

Izvini dodo , ali sad i ja moram reagirati . Nemoj prejudicirati stvari , ako se strpiš sve ćeš na vrijeme doznati . I ovo kad kažeš ljudi rade i žele znati ..........  .Molim te budi konkretan tko je tako nestrpljiv ? Malo mi ovaj tvoj stav izgleda razbijački .
Evidentirano
Ovdje je nekad bio potpis!

zvonko situm

• bRz,bRRži,Mamojebac
« Odgovori #57 : 08. Srpanj 2009, 08:59:13 »

Izvini dodo , ali sad i ja moram reagirati . Nemoj prejudicirati stvari , ako se strpiš sve ćeš na vrijeme doznati . I ovo kad kažeš ljudi rade i žele znati ..........  .Molim te budi konkretan tko je tako nestrpljiv ? Malo mi ovaj tvoj stav izgleda razbijački .
zvonko zvonko pa sve obrisa,eto ovo nemoj obrisat....genijalna ti je ideja o suradnji,ali nezaboravi da neživimo u tvojoj kući pa da nesmijemo misliti drugačije od tebe,napišeš incijativa itd. a onda uskraćuješ pravo na ideju.One mogu biti dobre i loše,pametne i glupe,izvodive i neizvodive ali ipak su nečije ideje.Kasnije bi se dobre razmotrile,a loše odbacile,ovako ništa neće bit od šire podrške osim deklerativno...pozdrav i vidimo se negdje u Slavoniji nam dragoj.

a vidi ovaj gornji zatamljeni tekst...(neču reči čiji je je to pp stigao meni noćas nešto pred 00,00 sati niti bih ga poštujuči pravila foruma objavio da nije tako provokativan )  
ne kužim na šta je autor mislio kad kaže da sam sve obrisao ali još manje kužim kako je isti u te sitne sate zaključio da ja na bilo koji način u ovoj temi namečem svoje mišljenje !!!
ŠTO SE TIČE PODSJETNIKA U VEZI MOJE KUČE.... autor teKsta je potpuno u pravu ali je zaboravio da ja ovom inicijativom ni jednim slovom NIKOGA NE POZIVAM "DA ŽIVI U MOJOJ KUČI" a pogotovo članove MEGA KLUBOVA ili CLUBOVA !!!
Nadalje...zaboli me miško za nečije paranoidno-nervoznjačko-prejudicirajuče umišljaje !!!!

Uputstvo za konzumiranje ovog posta: sav tekst pročitati nekoliko puta kako bi ga se shvatilo na točan i primjeren način...u slučaju opetovanog nerazumijevanja-razmišljati minimalno sat vremena u nealkoholiziranom stanju te ponoviti čitanje posta polako i naglas... ako se ni tada tekst nemože shvatiti neophodno je zamoliti za pojašnjenje nekoga sa IQ večim od 40 !!!
« Zadnja izmjena: 08. Srpanj 2009, 09:15:10 zvonko situm »
Evidentirano

deep

• **
« Odgovori #58 : 16. Srpanj 2009, 22:57:58 »

Nastavimo u ležernon tonu jer sam uvjeren da mi to možemo .  :palacgore:
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #59 : 17. Srpanj 2009, 01:47:40 »

Ja ne shvaćam jesmo li mi ljudi kad se hvatamo jedni drugima za kravate ili nikad ne možemo načeti neku temu a da ne dođe do ratnog stanja,pa većina vozi motor iz uživanja,druženja,upoznavanja,zafrkancije i vjerujte mi da zbog toga tek onda zaboravljaš na puno veće probleme počev od svog praga pa do situacije u kojoj se nalazimo i koja bi vrlo lako mogla izgledati tako da će se zbog izuzev pojedinaca puno njih morati odreći i vožnje,susreta ma gdje bili,neki i motora pa će na kraju ostati par ljudi na ovom forumu ali da ne izmišljaju toplu vodu nego da se bar pametno i kulturno prebacivaju a na sastanke svi vrlo dobro znaju bez obzira koliko klub ima ljudi uvijek ih je 7-8 na sastanku osim u izvanrednim situacijama kada triba sve pojesti i popiti i sad baš me zanima koliko bi ljudi iz klubova došlo recimo na 10-ti sastanak klubova Slavonije i Baranje,Dalmacije,Dubrovačke Republike,Istre,Zagorskih brega,Međimurskih bećara,Ličkih mrkih medvjeda,Senjskih ruku,Otočkih razarača,Zagore više ne mogu jer bi sve dalje bilo još više smiješnije ali mislim da bi ih bilo vrlo malo i ništa zato ljudi vozimo se držimo se,družimo se samo se ne raspadajmo i ne stvarajmo još više nepotrebnih problema imamo ih dosta a ne pojedinci "neki" gledaju tračak nade za svađu a drugi podjariva vatru,treći se smije a svi pametni se svima nama skupa smiju,razmišljajmo kako ćemo se i dalje zabavljati ali da svojoj djeci osim goriva koje nama treba osiguramo prvo njima ono najpotrebnije-Iwa je lipo napisala prvo pročitajte a ne zalećite se sa upadicama prije nego pročitaš pravilo a i pročitaj ono Sve što je prije tebe napisano pa onda napiši nešto da se čovijek nasmije a ko nisi u toku ne piši nesuvisle brzinske kratke boemske tekstove,Do skorog viđenja na prvom susretu di ćemo opet svi zajedno biti i na probleme opet zaboraviti.
"Prvi primjer klub 2 Grada kad se osniva ja sam ih podržavao a neki koji su im rekli da neće dugo sad pišu jako lijepe stvari i ovom prilikom ih pozdravljam jer su super ekipa i dugo smo se družili a zato sam i naveo taj primjer "kakvi smo" e sad što se mene tiče meni je sastanaka previše jer sam na puno njih bio i uvijek isto pa bi radije trenutno pošao napraviti krug motorom ali na žalost je u kvaru-Živi i Zdravi Bili Pa Se Što Više Viđali A Manje Svađali "
« Zadnja izmjena: 17. Srpanj 2009, 02:01:13 papillon »
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

Kameni dj

• Vozi: Đamahu
« Odgovori #60 : 19. Srpanj 2009, 10:21:43 »

U četvrtak smo se okupili na posljednjem ispračaju Marine,i odmah se dotakli ove teme.

Zaključak je da su svi prisutni bili za,i da isto razmišljamo :palacgore:!

Samo nedostaje jedan malo veći sastanak gdje bi se sastalo što veći broj klubova,i mislim da možda netreba ćekati jesen nego to napraviti još tokom ovog ljeta!

Evidentirano
zapad je zakon....istok je izazov!     

za sve treba bar malo kompresije....MK Kompresija Đakovo

deep

• **
« Odgovori #61 : 22. Srpanj 2009, 07:18:03 »

možda nebi bilo loše pokušati u subotu u Vukovaru okupiti se i napraviti inicijalni dogovor   :palacgore:
Evidentirano

Kameni dj

• Vozi: Đamahu
« Odgovori #62 : 22. Srpanj 2009, 22:17:44 »

možda nebi bilo loše pokušati u subotu u Vukovaru okupiti se i napraviti inicijalni dogovor   :palacgore:

Sada su godišnji,ljudi imaju isplanirano ljeto gdje na putovanja i susrete pa bi trebalo najaviti bar 15 do 20 dana unaprijed!
Treba i riješiti način pozivanja klubova čiji članovi nisu na netu.

naravno i napraviti transparentni popis onih klubova koji su, ili če biti pozvani!
Evidentirano
zapad je zakon....istok je izazov!     

za sve treba bar malo kompresije....MK Kompresija Đakovo

kutchkica1

• *
  • Spol: Ženski
  • Vozi: bogomoljku....
« Odgovori #63 : 13. Kolovoz 2009, 23:51:23 »

pozdravljam inicijativu, jer o tome se naveliko i naširoko razglaba barem kod nas u našem malom selu zvanom Osijek koji ako se ne varam broji trenutno 8 klubova a suradnja je samo prividno dobra...
kako broj vozača mashina na 2 točka raste a s time i broj moto klubova ponavljam da je moje mišljenje za sastanak ovakve vrste više nego dobrodošao da se ta suradnja ojača.... to se bar nadam...
ak ništ drugo kvalitetno se posvađat pa si malo popit i izmirit se...
a vjerujem kako je gospodin Situm izašao s ovom idejom da ima i neki kostur dnevnog reda ili nečega.... ak se svi petljamo neće bit niš od toga....na nama je da se izjasnimo... DOLAZIM ili NE DOLAZIM
 postoji jedna stara...... puno baba - kilavo djete

pozzz mamojebcu od male osjechanke na zelenku....

:palacgore: za Legice Osijek
Evidentirano
http://www.ram-servis.hr/

Dobre djevojke idu u raj, loše djevojke idu u pakao, a djevojke sa motorom idu kud god žele

ZEKAN_OS

• **
  • Vozi: VOZIKAM SE ;))
  • Lokacija: "Tu gde cvijeće rosom ne opaja Gdje se nebo s morem žita spaja Moja prva ljubav tu se skriva Slavonija moja mirno sniva "
« Odgovori #64 : 14. Kolovoz 2009, 00:03:57 »

pozdravljam inicijativu, jer o tome se naveliko i naširoko razglaba barem kod nas u našem malom selu zvanom Osijek koji ako se ne varam broji trenutno 8 klubova a suradnja je samo prividno dobra...
kako broj vozača mashina na 2 točka raste a s time i broj moto klubova ponavljam da je moje mišljenje za sastanak ovakve vrste više nego dobrodošao da se ta suradnja ojača.... to se bar nadam...
ak ništ drugo kvalitetno se posvađat pa si malo popit i izmirit se...
a vjerujem kako je gospodin Situm izašao s ovom idejom da ima i neki kostur dnevnog reda ili nečega.... ak se svi petljamo neće bit niš od toga....na nama je da se izjasnimo... DOLAZIM ili NE DOLAZIM
 postoji jedna stara...... puno baba - kilavo djete

pozzz mamojebcu od male osjechanke na zelenku....

:palacgore: za Legice Osijek

Nažalost je tako :palacdolje: ali kad bi bar počeli mi sami popravljat situaciju, pa onda zajedno na taj sastanak... To bi dalo dobar primjer da je sve moguće,pa i ova inicijativa. :wink: No, 100 ljudi-100 ćudi... :neznam:
Evidentirano
"Gledam kako negdje u daljini ta slavonska crnica podilazi nebu.Gledam to prostranstvo pogledom koji želi memorirati svaki pedalj viđenoga.Upijam, jer tko zna hoću li proći ovim putem i sutra."     ***Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka  :)

kutchkica1

• *
  • Vozi: bogomoljku....
« Odgovori #65 : 14. Kolovoz 2009, 00:49:53 »

nažalost uvijek postoje ljudi koji misle da znaju više i žele nametnuti svoja mišljenja i stavove... a uvijek je 100 ljudi 100 ćudi...
treba samo biti čovjek i nekad imati malo razumijevanja, strpljenja i stvarno poslušati drugoga...
to je kao i jedna velika familija... netko mora popustiti i neki kompromis se treba naći da bi sve funkcioniralo, a da sam htjela neka stroga pravila i postupanje po naređenjima išla bi u MC i mir.. radim što i kako mi se kaže ( unaprijed se ispričavam ako ova rečenica nekoga vrijeđa bilo kojim sadržajem)
zato je tu mogućnost izbora, a svakako ti fragmenti koji su osnovani s ciljem i razlogom treba povezati da bi cjelina još bolje funkcionirala, jer tu smo radi druženja jedni s drugima i suradnje.
Nitko nije svijet za sebe.
Iskreno se nadam da će se ova ideja provesti u djelo. Ako je potrebna neka pomoć oko organizacije ili čisto radi obaviještavanja nekih ljudi koji nisu na ovom forumu .. eto mene uskačem!
Evidentirano
http://www.ram-servis.hr/

Dobre djevojke idu u raj, loše djevojke idu u pakao, a djevojke sa motorom idu kud god žele

ZEKAN_OS

• **
  • Vozi: VOZIKAM SE ;))
  • Lokacija: "Tu gde cvijeće rosom ne opaja Gdje se nebo s morem žita spaja Moja prva ljubav tu se skriva Slavonija moja mirno sniva "
« Odgovori #66 : 14. Kolovoz 2009, 08:33:41 »

Tolerancija-tko nije tolerantan, tko je nema, nije ni za jedno društvo.  :wink: Treba shvatit i prihvatit da je ova inicijativa u interesu svima. Tek onda će uspjeti. Već polako počinjemo ispadati smješni u očima "civila"- Već se počinje gubiti smisao svega. Sastanite se i dogovorite se. Radi nas "malih" ljudi-bajkera :palacgore:

Evidentirano
"Gledam kako negdje u daljini ta slavonska crnica podilazi nebu.Gledam to prostranstvo pogledom koji želi memorirati svaki pedalj viđenoga.Upijam, jer tko zna hoću li proći ovim putem i sutra."     ***Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka  :)

zeto

• Vozi: Yamaha TZR 125
« Odgovori #67 : 14. Kolovoz 2009, 09:00:25 »

« : 22-06-2009, 19:56:21 »

otvorena je tema......prošlo mjesec i pol, ništa nije učinjeno.......vjerujem da je svima u interesu nešto napraviti, onda bi se i napravilo.......jer ovo ovako može trajati i trajati.......a nitko neće učiniti prvi korak, samo eto što je Šile otvorio temu......i opet se stalo......ili možda pričekati zimu, kada prestanu motosusreti i kada ljudi imaju malo manje posla i više vremena za razmišljanje o ovom problemu.......
Evidentirano
- yamaha TZR 125 2RL

deep

• **
« Odgovori #68 : 14. Kolovoz 2009, 10:08:52 »

I ja sam mišljenja da se trebamo ozbiljno pokrenuti . Kako se ova incijativa odnosno buduća asocijacija mora temeljiti na kompromisu , a da bi bilo kompromisa treba i više prijedloga  , pa bih ja dao nekoliko konkretnih prijedloga . Nije da se baš ništa ne radi , barem što se mene tiće . Kao jedan od prijedloga mogu ponuditi koncepciju ustroja buduće asocijacije i sve što uz to ide . Naime već duže vrijeme i sam slušam priće na tu temu , a i potićem ju u svakom trenutko kada za nju ima interesanata . Pokušavam se i konzultirati sa zainteresiranima o incijativi sa manje ili više uspjeha .

Predlažem za sve zainteresirane da se od sada krene ozbiljno u realizaciju i da napravimo taj prvi incijalni sastanak .

Pozivam sve koji imaju konkretno rješenje , a pri tome mislim na prostor -mjesto i mogučnost prihvata organizacijski sve predstavnike klubova koji su zainteresirani za incijativu .  

Nadalje pozivam sve predsjednike klubova da se pripreme u smjeru viđenja funkcioniranja i ustroja buduće asocijacije .

Ovo bi trebali shvatiti ozbiljno i potruditi se da taj veliki korak napravimo i sastanemo se .

Nadam se da ovaj moj javni poziv neće biti krivo protumačen kao preuzimanje incijative , nego kao doprinos pokretanja iste .

Ukratko traži se prostor , vrijeme ,i domačin skupa . Idemo sa pametnim prijedlozima !
« Zadnja izmjena: 14. Kolovoz 2009, 15:48:33 deep »
Evidentirano

Rocker

• **
  • Vozi: XV 1600, K1300R
« Odgovori #69 : 14. Kolovoz 2009, 15:48:25 »

zna li neko koliko bi otprilike ljudi doslo na sastanak???
Evidentirano
Placeni oglas:Ovdje bi mogao stajati vas potpis :-)

deep

• **
« Odgovori #70 : 14. Kolovoz 2009, 15:54:16 »

Koliko sam ja kroz ovu temu uspio propratiti radi se o nekoj brojci od 10 do 15-ak ljudi . čekamo da se ljudi pokrenu .
Evidentirano

MarkoS

• *
  • Vozi: Honda CBR
« Odgovori #71 : 14. Kolovoz 2009, 19:50:53 »

zna li neko koliko bi otprilike ljudi doslo na sastanak???

Ja kao predsjednik MK "Cvelf" Gunja izjavljujem da smo ZA ali možda da taj konačni dan, dan kada bi se sastali ostavimo za zimski period, kada nitko od nas nema posebnih obveza, nemože reći nisam mogao, imam radova oko kuće i drugo (ja mogu ali nemogu svi a tu su ljetni odmori sa obiteljima). Pozdrav svima
Evidentirano
MK " Cvelf " Gunja
http://www.mk-cvelf.com/

Layla

• *
« Odgovori #72 : 14. Kolovoz 2009, 21:05:06 »

Kaj se stvara MK Unija Slavonije  :LOL:  E sad mi smo ionako grupa koja je od svuda i nikada nismo skupa. Reći ću presidentu da se o tome raspravlja, pa ćemo razmotriti.
Evidentirano
Mi smo svežnjevi sjećanja i želja, zapakirani u krv i meso...
... hvala ti ...
Ponosna Valkira

deep

• **
« Odgovori #73 : 14. Kolovoz 2009, 22:33:30 »

Kaj se stvara MK Unija Slavonije  :LOL:  E sad mi smo ionako grupa koja je od svuda i nikada nismo skupa. Reći ću presidentu da se o tome raspravlja, pa ćemo razmotriti.

unija baš i nije najsretija riječ koja bi predstavljala planirano.
Evidentirano

Rocker

• **
  • Vozi: XV 1600, K1300R
« Odgovori #74 : 14. Kolovoz 2009, 22:36:05 »

Ja kao predsjednik MK "Cvelf" Gunja izjavljujem da smo ZA ali možda da taj konačni dan, dan kada bi se sastali ostavimo za zimski period, kada nitko od nas nema posebnih obveza, nemože reći nisam mogao, imam radova oko kuće i drugo (ja mogu ali nemogu svi a tu su ljetni odmori sa obiteljima). Pozdrav svima
Ako neko nikako ne moze doci neka kaze, doci ce ostali kod njega  :LOL: :LOL:
Evidentirano
Placeni oglas:Ovdje bi mogao stajati vas potpis :-)
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Gore

Stranica je generirana za 0.155 sekundi uz 16 upita.