Ja ne shvaćam jesmo li mi ljudi kad se hvatamo jedni drugima za kravate ili nikad ne možemo načeti neku temu a da ne dođe do ratnog stanja,pa većina vozi motor iz uživanja,druženja,upoznavanja,zafrkancije i vjerujte mi da zbog toga tek onda zaboravljaš na puno veće probleme počev od svog praga pa do situacije u kojoj se nalazimo i koja bi vrlo lako mogla izgledati tako da će se zbog izuzev pojedinaca puno njih morati odreći i vožnje,susreta ma gdje bili,neki i motora pa će na kraju ostati par ljudi na ovom forumu ali da ne izmišljaju toplu vodu nego da se bar pametno i kulturno prebacivaju a na sastanke svi vrlo dobro znaju bez obzira koliko klub ima ljudi uvijek ih je 7-8 na sastanku osim u izvanrednim situacijama kada triba sve pojesti i popiti i sad baš me zanima koliko bi ljudi iz klubova došlo recimo na 10-ti sastanak klubova Slavonije i Baranje,Dalmacije,Dubrovačke Republike,Istre,Zagorskih brega,Međimurskih bećara,Ličkih mrkih medvjeda,Senjskih ruku,Otočkih razarača,Zagore više ne mogu jer bi sve dalje bilo još više smiješnije ali mislim da bi ih bilo vrlo malo i ništa zato ljudi vozimo se držimo se,družimo se samo se ne raspadajmo i ne stvarajmo još više nepotrebnih problema imamo ih dosta a ne pojedinci "neki" gledaju tračak nade za svađu a drugi podjariva vatru,treći se smije a svi pametni se svima nama skupa smiju,razmišljajmo kako ćemo se i dalje zabavljati ali da svojoj djeci osim goriva koje nama treba osiguramo prvo njima ono najpotrebnije-Iwa je lipo napisala prvo pročitajte a ne zalećite se sa upadicama prije nego pročitaš pravilo a i pročitaj ono Sve što je prije tebe napisano pa onda napiši nešto da se čovijek nasmije a ko nisi u toku ne piši nesuvisle brzinske kratke boemske tekstove,Do skorog viđenja na prvom susretu di ćemo opet svi zajedno biti i na probleme opet zaboraviti.
"Prvi primjer klub 2 Grada kad se osniva ja sam ih podržavao a neki koji su im rekli da neće dugo sad pišu jako lijepe stvari i ovom prilikom ih pozdravljam jer su super ekipa i dugo smo se družili a zato sam i naveo taj primjer "kakvi smo" e sad što se mene tiče meni je sastanaka previše jer sam na puno njih bio i uvijek isto pa bi radije trenutno pošao napraviti krug motorom ali na žalost je u kvaru-Živi i Zdravi Bili Pa Se Što Više Viđali A Manje Svađali "