Je ljepo to zvuči,
al, živim u Zg-u i kupiti ga je živa utopija, ma standardno, robe nema ni kod njihovog dostavljača (u Optimum-u) a u Bočarskom domu, je roba na carini, ma ziher ju imaju idući tjedan, ma najstarija fora na svijetu, al bumo vidli idući tjedan, ili, ak vi imate koju ideju di da tražim, javljajte...
Van ionak nebum išao tak brzo, jedino ak u Brežicama ima koja pametna adresa s takvim stvarima,
to bi
možda i mogo se zaletit....
PS, u medjuvremenu sam puko i odneso Eosa na popravak, (900Kn to je kao standardan kvar nakon neznam kolko okidanja i odma me opomenula da bum ubrzo došo opet, za nekaj drugo kaj je oko 500kn, čisto onak da me utješi), jedino kaj je dobro, da objektiv u Maksimirskoj imaju tak da ga bum vjerojatno i pokupil, kad bum išo podignut aparat s popravka, u medjuvremenu bum tražil adapter da ga mogu i na Nikonu koristiti, jer bu to izgleda jedino i najbrže rješenje il se varam? 
Ima adaptera i koštaju 200-tinjak kuna, ali onda stvar radi tako da ti ne radi ništa automatike.
Znači, blenda ti je manualna, tj nije jer kod novijih nemaš prsten za blendu, af-a nema, u biti aparat ti samo mjeri expoziciju i prilagođava brzinu okidača količini svjetla.
Iako, ima adaptera s kojima se blenda može mjenjati, ali to je već jedna druga priča.
Nije mi jasna potreba stavljanja novih objektiva preko adfaptera na aparate

kužio bih da imaš stare objektive, koji ionako nemaju AF, pa da to želiš, ali ovako....
Prodaj jedan sistem, primi se ovog drugog i polako ulaži u njega.