Ja bih ipak "problem" tražio u objektivima, a ne u tijelu. I meni se činilo da na 350D imam bolje fotke, nego na 50D, ali onda sam probao nekaa stakalca koji imaju neke čudne male f brojke, tipa, 2.8, ili 1.4 i vidi čuda, fotke su bolje nego na 350D 
Ne znam koja točno stakla imaš, ali generalno je bolje ulagati u stakla, nego u tijelo (osim ak se nema viška love)
ma kužim kaj očeš reći i u pravu si, jer sad sam i ja u razmišljanjima da si uzmen nekaj malenoga, tipa F2.8 ili manje , jer mi za ove moje potrebe za detaljima, to i je dobra varijanta, kad mogu dosta blizu predmetu prići, a i kad je slabije svjetlo.... a sad si me opet navuko na novo razmišljanje i investiciju koja bu vjerojatno opet brzo na redu , makar cifre su opake, vidim da Tamron ima i F2.o i F2.8 u ponudi, al to bum moral rabljeno potražit, jer su novi

al vidim da nikkor ima meni zanimljivih, a i cijena im je

zanimljiva..........
PS, na Eos-u mi je F 3,5-5,6 ,al tam mi je riknul nekakav
shutter il tak nekaj, pa to još nisam dal popraviti, a na nikonu mi je F3,5-6,3, i tak...sad tek kontam na kaj sam zaboravio, e a fakat si u pravu, pa to sam skroz i zaboravio razmišljat u tom smjeru, a to mi je još na analognom bilo u planu, al ga je preteko SLR i tak, skroz sam to zaboravio
E jedino nisam skontal, jel postoje neki adapteri da mogu objektiv s Canona iskoristiti na Nikonu....