Može mali osvrt na ovaj aparat. Dvoumim se između njega i Pentaxa x90, koji su (po meni) najbliži konkurenti...
Hvala
Kako sam i napisao, Nikon ima malu prednost pred konkurencijom zbog CMOS-senzora
Uz taj
pentak x 90, u cijenovnoj konkurenciji su mi još bili
Canon PowerShot SX20 IS
Olympus SP-800 UZ
Ali evo ti dobra stranica za usporedbu pa si pogledaj malo, a ako se ne odlučiš za Nikona, meni su preporučavbali Canona, iako ima najmanji zoom (2o x), Dali zato što jedini ima stabilizaciju slike u optici dok drugi u kučištu (senzoru)..neznam..ali kad sam frendovima i znalcima napomenuo detalj koji su i oni previdjeli, ato je taj CMOS senzor..odamh su mi rekli...UZIMAJ
http://www.dpreview.com/reviews/sidebyside.aspNisam subjektivan, ali moja preporuka ti je NIKON Coolpix P100

Olympus Pen?
Ima tko iskustva s njim?
I taj sam dosta promatrao..Iako ima jako, jako dobre kritike na netu...nekakvih velikih reviewa još nema jer je to aparat nove generacije, nije kompakt , a nije DSLR
Ali isti vrag kak je netko prije napisao, aparat sa izmjenjivim lećama.."bure bez dna" i za PEN-a da bi pokrio nekakve osnovne potrebe trebaš bar još jedan objektiv uz originalni..tak da ono..ti sam najbolje znaš što ti treba