Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 4 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Bježanje iz klubova u drugi klub  (Posjeta: 4269 )

elo

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: fazer 1000
Bježanje iz klubova u drugi klub
« : 27. Lipanj 2009, 18:51:32 »

Šta mislite o tome pošto je to moderno u zadnje vrijeme!  :misli:
Evidentirano
HOT RIDER

2bad

• **
  • Vozi: yamaha DragStar1100
Odg: Bježanje iz klubova u drugi klub
« Odgovori #1 : 27. Lipanj 2009, 19:24:50 »

svako za sebe kad brod tone.

ima 100klubova sa 100 statuta, netko uđe u klub i ne prepozna se u tom klubu pa ode u drugi, ili ga izbace pa on ode u drugi.

nije problem u ljudima koji mjenjaju klubove nego u klubovima koji prihvaćaju takve ljude.

kad je neko izbačen iz motokluba drugi klub bi trebao dobro razmotriti dali će ga primiti ili ne!

a isto tako po mome mišljenju to je sramota za klub iz kojeg netko izađe .
osim objektivnih razloga, jer ljudi koji su u klubu smatra se da im je stalo do njega a ne da ga se tek tako mogu odreći! a netko ko se olako odriče boja to samo znači da ih nije pošteno zaradio.

ja znam po sebi koliko sam uložio u svoje boje i koliko mi znače, a znam i ljude koji su ih dobili na ovaj i onaj način, isto tako vidim i koliko njima znače tako da... neke stvari se same po sebi iskristaliziraju! :mrgreen:
Evidentirano

Zok

• *
  • Vozi: Honda CBF 600S
« Odgovori #2 : 27. Lipanj 2009, 19:46:28 »

Boje kluba se nose sa ponosom. a ko misli da mu nije mijesto  u klubu bolje da se preseli, nego da dolazi do nesuglasica, a tad nastaju problemi.
Evidentirano
MK Jastreb - Jastrebarsko       http://www.mkjastreb.hr/

Ninja

• Vozi: beciklin
« Odgovori #3 : 27. Lipanj 2009, 20:00:20 »

ak mogu nogometasi, zakaj nebi mogli motoristi voziti za klub koj vise plati...,
Evidentirano
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

sismis

• **
  • Vozi: husaberg fs550
« Odgovori #4 : 27. Lipanj 2009, 20:03:50 »

ak mogu nogometasi, zakaj nebi mogli motoristi voziti za klub koj vise plati...,

:misli:
Evidentirano
od svih plodova mora, najviše volim kad odojak padne u more

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #5 : 27. Lipanj 2009, 20:51:37 »

nije problem u ljudima koji mjenjaju klubove nego u klubovima koji prihvaćaju takve ljude.

Zar manje vrijede?  :shock:

kad je neko izbačen iz motokluba drugi klub bi trebao dobro razmotriti dali će ga primiti ili ne!

To bi bila istina kada bi svi klubovi bili isti. Ali onda bi nam bio dosta jedan jedini klub.

Da i ti nebi odlučivao tko će biti kome u klubu?  :shock: :shock:

BTW, možda je loš klub izbacio dobrog čovjeka koji se usudio prigovoriti ekipici "moćnika" u klubu zbog, npr., ilegalnih i nezakonitih radnji? Zar ga zato drugi ne bi trebali primiti?  :shock: :shock: :shock:

a isto tako po mome mišljenju to je sramota za klub iz kojeg netko izađe .

Ista priča kao gore, samo sa pomakom faze za 90 stupnjeva...  :wink: :wink: :wink:

osim objektivnih razloga, jer ljudi koji su u klubu smatra se da im je stalo do njega a ne da ga se tek tako mogu odreći! a netko ko se olako odriče boja to samo znači da ih nije pošteno zaradio.

Ovo je jedna od većih gluposti koje sam na forumu pročitao!! NHF, ali očito je da je tvoj pogled na svijet vrlo sužen, isključivo gledaš iz samo jedne perspektive... možda da razmišliš, našao bi još koju perspektivu, neki novi aspekt gledanja?? Npr., mogao bi pomisliti da bi se slično moglo i danas-sutra dogoditi i tebi... da si otišao iz kluba jer nisi htio ići ispod svog moralnog ili karakternog minimuma? Jer se taj klub promijenio od vremena kada si ti dobivao boje?

Znači li to da ti ne valjaš? Ili da si te boje dobio nezasluženo??  :shock: :shock: :shock: :shock:
Evidentirano

HIGHLANDER

• **
  • Vozi: Suza DR 500
« Odgovori #6 : 27. Lipanj 2009, 23:33:10 »

To bi bila istina kada bi svi klubovi bili isti. Ali onda bi nam bio dosta jedan jedini klub.

BTW, možda je loš klub izbacio dobrog čovjeka koji se usudio prigovoriti ekipici "moćnika" u klubu zbog, npr., ilegalnih i nezakonitih radnji? Zar ga zato drugi ne bi trebali primiti?  :shock: :shock: :shock:

Ista priča kao gore, samo sa pomakom faze za 90 stupnjeva...  :wink: :wink: :wink:

Ovo je jedna od većih gluposti koje sam na forumu pročitao!! NHF, ali očito je da je tvoj pogled na svijet vrlo sužen, isključivo gledaš iz samo jedne perspektive... možda da razmišliš, našao bi još koju perspektivu, neki novi aspekt gledanja?? Npr., mogao bi pomisliti da bi se slično moglo i danas-sutra dogoditi i tebi... da si otišao iz kluba jer nisi htio ići ispod svog moralnog ili karakternog minimuma? Jer se taj klub promijenio od vremena kada si ti dobivao boje?

Znači li to da ti ne valjaš? Ili da si te boje dobio nezasluženo??  :shock: :shock: :shock: :shock:

Sledge,
pa nemoj sve baš doslovno i osobno shvaćat. :wink:
Evidentirano
vu malemu selu,gde asfalta taki još nebu,gde plodne su njive i zelene šume,a krava se pase po bregu

http://www.youtube.com/watch?v=xwCdFVxbQWc

skuco

• Vozi: yamaha
« Odgovori #7 : 27. Lipanj 2009, 23:45:42 »

Uvijek je bilo i uvijek će biti onih što će dušu vragu prodati.! :mrgreen:  2bad je ipak biker već nekih 3 god i dobro je upoznat kako to ide među nama..  :palacdolje: Neki bi mogli i prešutit u kojoj temi jer nemaju ništa pametno za reć! Ako mi ne paše mogu i u kinu u klub!
Evidentirano
Znam da alkohol škodi al u vodi utjehe nema!

2bad

• **
« Odgovori #8 : 28. Lipanj 2009, 05:06:12 »

ti si ušao u klub i tvoja je zadaća da ga održavaš onakvim kakav jedan motoklub mora biti, ako klub otiđe da ne velim di onda si i ti kao član kriv za to.
i nije ti mjesto u drugom klubu jer ćeš i tamo bit najslabija karika, a da bi nešto propalo dovoljna je jedna labilna osoba.

inače neznam na kakve si ti klubove navikao al ja znam samo za one u kojima se dobro provjerava ljude koji ulaze, kumice s placa koje mjenjaju štand kak rulja na plac navali nebi trebale baš u klubove ulazit.

a ti se ćubi kolko oćeš al to je tak! :poke:
Evidentirano

2bad

• **
« Odgovori #9 : 28. Lipanj 2009, 05:08:53 »

Uvijek je bilo i uvijek će biti onih što će dušu vragu prodati.! :mrgreen:  2bad je ipak biker već nekih 3 god i dobro je upoznat kako to ide među nama..  :palacdolje: Neki bi mogli i prešutit u kojoj temi jer nemaju ništa pametno za reć! Ako mi ne paše mogu i u kinu u klub!

malo više od 3  :misli:  ja sam u klubu od svoje 16 god a boje imam od punoljetnosti. znači kad sam navršio 18 već sam ih bio zaslužio. nažalost zbog goina sam morao 2 god stažirat, al kad čovijek nešto voli nije mu ni teško .

otkud tebi ovo 3 godine?
« Zadnja izmjena: 28. Lipanj 2009, 05:19:01 2bad »
Evidentirano

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #10 : 28. Lipanj 2009, 10:15:23 »

Sledge, pa nemoj sve baš doslovno i osobno shvaćat. :wink:

Pa ne shvaćam. Mi ovdje raspravljamo, i ja komentiram (bez osobnih sklonosti ili nesklonosti) njegove izjave, iz pozicije bilo koga, a ne sebe.
Evidentirano

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #11 : 28. Lipanj 2009, 10:26:28 »

ti si ušao u klub i tvoja je zadaća da ga održavaš onakvim kakav jedan motoklub mora biti, ako klub otiđe da ne velim di onda si i ti kao član kriv za to.

To je djelomično točno. No skačeš sam sebi u usta, jer baš u tim klubovima u kojima je "nekakav veliki red i disciplina" postoji i hijerarhijski ustroj gdje netko nešto određuje bez da tebe išta pita. Postoji predsjedništvo kluba koje donosi sve odluke, i ako nisi u njemu, ne znam kakva bi to velika krivica trebala biti na tebi??

Tebi ostaje to čubljenje, kao i pravo da gutaš govna kao som, otvorenih usta...

i nije ti mjesto u drugom klubu jer ćeš i tamo bit najslabija karika, a da bi nešto propalo dovoljna je jedna labilna osoba.

To štima ako si ti bio najslabija karika u prethodnom klubu. Što će reći da si bio president ili neki koji je donosio ključne odluke. Jer odluke donosi - a time ima i odgovornost - samo određena osoba ili mali krug ljudi, a po tebi odgovornost je ona socijalistička - "supsidijarna"; svi su krivi zato jer je diša zajeb'o!

Ako si ti bio u klubu kojega su upropastili članovi predsjedništva svojim autonomnim odlukama na štetu kluba, u čemu je tu tvoja odgovornost?  :misli: :misli: :misli:

inače neznam na kakve si ti klubove navikao al ja znam samo za one u kojima se dobro provjerava ljude koji ulaze, kumice s placa koje mjenjaju štand kak rulja na plac navali nebi trebale baš u klubove ulazit.

Ja nisam navikao na nikakve klubove, jer se na klubove ne mogu naviknuti, previše sam samostalna osoba. Ali mislim da svaki klub provjerava ljude koji u njega ulaze, na ovaj ili na onaj način, ali nitko nikome ne pada s neba.
Evidentirano

cofi

• *
  • Vozi: Na dva kotacica..
« Odgovori #12 : 28. Lipanj 2009, 10:39:48 »

Joj ljudi kak se sad medzu sobom prepucavate  :misli: Bio u klubu ovom ili onom nije bitno bitno je da volimo motore i kilometre pod sobom kaj ne???
Zakaj ljudi mjenjaju klubove??? Moje skromno misljenje je da je LOVA glavni uzrok svih svadza ali to je samo moje misljenje..... :misli:
I dalje stojim pri tome da bi se prvenstveno trebali druzit zbog toga sto svi imamo istu ljubav a to je MOTOR a ko je u kojem klubu je manje vazna stvar  :skuter: :skuter: :cool:
Evidentirano

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #13 : 28. Lipanj 2009, 11:20:54 »

:misli:

ne postoje samo rišpekt klubovi.... ima i onih koji se bave moto sportom ... ;)
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

KING RR

• Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
« Odgovori #14 : 28. Lipanj 2009, 11:33:20 »

Razlog "prebjega" iz kluba u klub može biti razne prirode, recimo - nažalost postoje klubovi koji broje jako veliki broj članova, a samo nekolicina članova koji su podobni vodstvu ima debelu korist od kluba ( imaju free grobnik, oni se voze uvjek zajedno, drže se ko pijan plota i moraš biti tajkun da bi im se približio ), a svi ostali su tamo pro forme, mrtvo slovo na papiru, oni koje nitko ništa nepita i oni koji im služe samo kao "donatori" članarina i kad treba crnčit. Tako da na volju svima.  :? :? :?
Svi oni koji izađu iz kluba izlaze sa nekim razlogom, to podržavam, ali mi nije jasno zašto se ide u drugi klub u kojem si novi i opet ideš ispočetka i opet ćeš se susresti sa istim stvarima  :misli:, jer ako se nisi uklopio u jednom klubu zašto misliš da ćeš u drugom - možda je problem u pojedincu a ne u klubu.
Ja osobno nikada nebi bio član niti jednog kluba, niti bi postupao po tamo nekim pravilima koje su napisali tko zna tko, niti mi trebaju boje i znakovlje ili što već. Imam svoj krug prijatelja za vožnju, za feštu, za koje mi netreba klub i na koje mogu računati i u dobru i u zlu, svi smo free rideri, iako mogu reći da se divim ljudima koji žive klubskim životom, vole to i koji uživaju u tome i sam bi volio biti takav ali nisam jer to nije za mene, nakraju klubovi nam trebaju jer da nema klubova nebi bilo ni susreta, a bez njih moto scena i nema nekog smisla, e sad stvar je pojedinca gdje će, što će i kako će  :misli: :misli: :misli:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #15 : 28. Lipanj 2009, 11:39:01 »

Joj ljudi kak se sad medzu sobom prepucavate  :misli: Bio u klubu ovom ili onom nije bitno bitno je da volimo motore i kilometre pod sobom kaj ne???

Točno, no postoje i stvari koje su tu, među nama, i o njima treba isto raspravljati, a ne samo kretati glavu u nekakve idealističke spike. Jer postoje ljudi koji ne misle kao ti, i koji nemaju iste interese kao i ti. I tome treba isto posvetiti pažnju.
Evidentirano

elo

• *
« Odgovori #16 : 28. Lipanj 2009, 11:40:28 »

Svaka čast Ghost dijelimo isto razmišljanje!
Evidentirano
HOT RIDER

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #17 : 28. Lipanj 2009, 11:57:43 »

Svi oni koji izađu iz kluba izlaze sa nekim razlogom, to podržavam, ali mi nije jasno zašto se ide u drugi klub u kojem si novi i opet ideš ispočetka i opet ćeš se susresti sa istim stvarima  :misli:, jer ako se nisi uklopio u jednom klubu zašto misliš da ćeš u drugom - možda je problem u pojedincu a ne u klubu.

Pa zašto misliš da je biti početnik u drugom klubu loše? Možda taj klub ne dijeli ljude prema stažu, što smatram normalnim stavom! Pa stoga i ne znam sa kojim bi se to "istim stvarima" susretao? Može biti problem svugdje - i u pojedincu, i u klubu, a može biti i da problema - nema! Čovjek jednostavno vidi veći probitak za sebe u nekom drugačijem okruženju, zašto bi trebalo izmišljati odmah nekakve krivice pod svaku cijenu?? Osobno smatram ponižavajućim da me netko pristupom u klub smatra manje vrijednim, iako radim za klub i plaćam članarinu, pa ne kužim zašto bi me netko za moje novce još i jebao u mozak i iživljavao se? Meni je to maloumno, ali kako nismo svi savršeni...  8)

Kako reće cofi, i ja mislim da je lova, kao i stanoviti ljudi koji nam ne odgovaraju, glavni uzrok što ljudi mijenjaju klubove. Zašto i ne bi? Za života mijenjamo poslove, škole, struke, aute, bračne partnere, mjesta stanovanja itd itd, a sve su to puno jači razlozi i važnije stvari od nekakvog moto-kluba, pa nitko ne radi probleme i ne postavlja pitanja oko toga...

Možda ljudi prelaze u drugi klub zato jer su im se promijenile okolnosti - možda žele ići u klub čije članstvo povezuje struka (kao policijski klub, klub glumaca, klub ne znam čega...), možda je promijenio motocikl, npr, nema više R-a već choppera, pa želi u klub koji okuplja chopper/custom fanove, možda je promijenio marku motora pa želi ići u klub koji je baziran na tome (npr. BMW Klub...)...??! Osobno sam isto stalno na nekom takvom raskršću - BMW klub, ili neki LEMC klub, ili neki lokalni klub po mjestu stanovanja... a mislim da sličan izbor imaju skoro svi.  :palacgore:

Mogućnosti ima puno, na te stvari ne treba gledati ograničeno i kruto, pogotovo ne sa stavom da bi netko nekome određivao da li je on zaslužio biti član DRUGOG (ne njegovog sadašnjeg) kluba ili ne. Neka svatko vodi brigu o sebi i svojem klubu, kada budem pokucao na vrata kluba gdje je 2bad, onda neka se brine za moje članstvo, a do tada je bezveze zamarati se sa stvarima koje ga se, temeljno, ne tiču ni njega ni bilo koga drugoga osim ljudi na vrata čijeg kluba kucam. Kao što se mene ne tiče tko susjedu ulazi u kuću i koga on prima u goste i na stan, tako me se niti ne tiče tko će biti u kojem klubu i zašto. Mislim da je to jasno svima.  :wink: :wink: :wink:
Evidentirano

elo

• *
« Odgovori #18 : 28. Lipanj 2009, 12:31:50 »

Mislim da svako treba dobro razmisliti uopče o ulasku u neki klub a kamoli  izlaziti i ulaziti kao na autobusnoj stanici,isto tako onaj ko je novi treba se dokazati radom i ponašanjem da bi mogao o nečemu odlučivati a ne uletiti tamo di je sve sređeno i biti veliki frajer jer tamo di je sve sređeno samo su njega čekali da dođe. Bez poštivanja osnovnih pravila po određenim klubovima je i nastao kupus na moto sceni!
Evidentirano
HOT RIDER

skuco

« Odgovori #19 : 28. Lipanj 2009, 12:38:33 »

Svaka čast Ghost dijelimo isto razmišljanje!
I ja.. :palacgore:
Evidentirano

skuco

« Odgovori #20 : 28. Lipanj 2009, 12:48:13 »

S,obzirom da smo mi recimo jedan od mlađih klubova mogu samo reć da imamo jako malo sponzora i da većinu krpamo sa članarinom. Imamo članova koji su i 250km udaljeni od nas. Nevidim nekog velikog problema ako netko oće otić u klub u njegovom mijestu. Kako je rekao Ghost ima dosta klubova u kojima pojedinci vuku veliku korist i drago mi je da nisam među njima! 
Evidentirano

2bad

• **
« Odgovori #21 : 28. Lipanj 2009, 13:31:20 »

S,obzirom da smo mi recimo jedan od mlađih klubova mogu samo reć da imamo jako malo sponzora i da većinu krpamo sa članarinom. Imamo članova koji su i 250km udaljeni od nas. Nevidim nekog velikog problema ako netko oće otić u klub u njegovom mijestu. Kako je rekao Ghost ima dosta klubova u kojima pojedinci vuku veliku korist i drago mi je da nisam među njima! 

da članarinom i grahom koji košta ko suho zlato!   ):)
Evidentirano

2bad

• **
« Odgovori #22 : 28. Lipanj 2009, 13:36:28 »

To je djelomično točno. No skačeš sam sebi u usta, jer baš u tim klubovima u kojima je "nekakav veliki red i disciplina" postoji i hijerarhijski ustroj gdje netko nešto određuje bez da tebe išta pita. Postoji predsjedništvo kluba koje donosi sve odluke, i ako nisi u njemu, ne znam kakva bi to velika krivica trebala biti na tebi??

Tebi ostaje to čubljenje, kao i pravo da gutaš govna kao som, otvorenih usta...

To štima ako si ti bio najslabija karika u prethodnom klubu. Što će reći da si bio president ili neki koji je donosio ključne odluke. Jer odluke donosi - a time ima i odgovornost - samo određena osoba ili mali krug ljudi, a po tebi odgovornost je ona socijalistička - "supsidijarna"; svi su krivi zato jer je diša zajeb'o!

Ako si ti bio u klubu kojega su upropastili članovi predsjedništva svojim autonomnim odlukama na štetu kluba, u čemu je tu tvoja odgovornost?  :misli: :misli: :misli:

Ja nisam navikao na nikakve klubove, jer se na klubove ne mogu naviknuti, previše sam samostalna osoba. Ali mislim da svaki klub provjerava ljude koji u njega ulaze, na ovaj ili na onaj način, ali nitko nikome ne pada s neba.

i opet......

1. zakaj uopće komentiraš nešto ako nisi u klubu, nije moguće da to onda uopće razumiješ.

2. još jednom ću reć mada sam napisao već nešto slično.
   objasni mi molim te ko je ikad rekao da predsjedništvo kluba ima pravo odlučivanja!?!

odlučivanja ravo ima svaki punopravni član kluba s oznakama i sve odluke se donse dvotrećinskim glasovanjem, nema šanse da bilo koji štetan prijedlog pođe, isto tako pravo uvida u blagajnu ima svaki punopravni član uključujući i račune koje klub posjeduje, i sve mora štimati, samo jedna kuna manjka dovoljna je da se blagajnik izbaci iz kluba bez ikakve rasprave.

pa opet, neznam na kakve ste vi klubove navikli ali kod nas to nije tako. i osono jamčim da nitko iz mog kluba neće proći u drugi.
niti bi za to bilo razloga.
Evidentirano

limit

• Vozi: Kwaka - z900
« Odgovori #23 : 28. Lipanj 2009, 13:42:43 »

i opet......

1. zakaj uopće komentiraš nešto ako nisi u klubu, nije moguće da to onda uopće razumiješ.

2. još jednom ću reć mada sam napisao već nešto slično.
   objasni mi molim te ko je ikad rekao da predsjedništvo kluba ima pravo odlučivanja!?!

odlučivanja ravo ima svaki punopravni član kluba s oznakama i sve odluke se donse dvotrećinskim glasovanjem, nema šanse da bilo koji štetan prijedlog pođe, isto tako pravo uvida u blagajnu ima svaki punopravni član uključujući i račune koje klub posjeduje, i sve mora štimati, samo jedna kuna manjka dovoljna je da se blagajnik izbaci iz kluba bez ikakve rasprave.

pa opet, neznam na kakve ste vi klubove navikli ali kod nas to nije tako. i osono jamčim da nitko iz mog kluba neće proći u drugi.

Ma vi ste zakon  :palacgore:  :mrgreen:  Ja bi vama dao da vodite, ne moto klub, nego cijelu državu  :LOL: 
Koja naiva, a u nekim djelovima baca malo i na utopiju   :LOL:
Evidentirano

primo

• **
  • Vozi: što uhvati
« Odgovori #24 : 28. Lipanj 2009, 13:44:13 »

Ja osobno nikada nebi bio član niti jednog kluba, niti bi postupao po tamo nekim pravilima koje su napisali tko zna tko, niti mi trebaju boje i znakovlje ili što već. Imam svoj krug prijatelja za vožnju, za feštu, za koje mi netreba klub i na koje mogu računati i u dobru i u zlu, svi smo free rideri, iako mogu reći da se divim ljudima koji žive klubskim životom, vole to i koji uživaju u tome i sam bi volio biti takav ali nisam jer to nije za mene, nakraju klubovi nam trebaju jer da nema klubova nebi bilo ni susreta, a bez njih moto scena i nema nekog smisla, e sad stvar je pojedinca gdje će, što će i kako će  :misli: :misli: :misli:

bravo  :palacgore:
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #25 : 28. Lipanj 2009, 13:49:47 »

samo jedna kuna manjka dovoljna je da se blagajnik izbaci iz kluba bez ikakve rasprave.

recimo (primjer) da predsjednik kluba zadužnicom svoje firme garantira plaćanje troškova pripreme (recimo) susreta i da u slučaju (nedajbože) da susret propadne, sav teret pada na njegova leđa, odnosno leđa njegove firme..... kakvo to pravo drugi članovi kluba imaju polagati na financije oko susreta ? .... Znači ako sve prođe uredu, onda bi se pare trebale "dijeliti" ravnopravo na članove, ali ako nešto pođe po zlu, onda predsjednik podmeće svoja leđa.... daj malo podrobnije objasni tu logiku ...  :misli:

Po mom osobnom mišljenju, svi članovi kluba jednostavno ne mogu polagati ista prava na neke stvari i dešavanja u klubu ... jednostavno ne možeš očekivati od kluba nešto, ako i ti to nešto nisi pružio klubu ...

Bio sam u klubu i izašao sam iz njega iz osobnih razloga... i dalje sam dobar sa klubom i njegovim članovima, ali jednostavno se nisam pronašao u nekim stvarima pa nisam želio niti forsirati  ..
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #26 : 28. Lipanj 2009, 13:50:54 »

Ako nisam sada, to ne znači da nisam bio.  :wink:

A i ja govorim o principima za razumijevanje kojih i ne trebaš biti u klubu.

i osono jamčim da nitko iz mog kluba neće proći u drugi.

Ti si stvarno  - siguran...!? Moraju li tebe pitati smiju li ako to budu htjeli?  :shock:

Limit ti je dobro rekao... nije li to malo utopistički?  :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

oracle

• PROROČICA
  • Spol: Ženski
  • Vozi: intergalaktičku SP 1
« Odgovori #27 : 28. Lipanj 2009, 13:52:22 »

baš tako straško....kad je sve super onda smo ravnopravni, no ako pođe po zlu.....nehebe onaj čiji je potpis na svim dozvolama, zadužnicama i sl. :mrgreen:
a znamo čiji je to potpis....
Evidentirano
O&G Team
..." Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
 Sa mnom je opasno ići, ja se nikad ne umaram... "

2bad

• **
« Odgovori #28 : 28. Lipanj 2009, 14:05:46 »

recimo (primjer) da predsjednik kluba zadužnicom svoje firme garantira plaćanje troškova pripreme (recimo) susreta i da u slučaju (nedajbože) da susret propadne, sav teret pada na njegova leđa, odnosno leđa njegove firme..... kakvo to pravo drugi članovi kluba imaju polagati na financije oko susreta ? .... Znači ako sve prođe uredu, onda bi se pare trebale "dijeliti" ravnopravo na članove, ali ako nešto pođe po zlu, onda predsjednik podmeće svoja leđa.... daj malo podrobnije objasni tu logiku ...  :misli:

Po mom osobnom mišljenju, svi članovi kluba jednostavno ne mogu polagati ista prava na neke stvari i dešavanja u klubu ... jednostavno ne možeš očekivati od kluba nešto, ako i ti to nešto nisi pružio klubu ...

Bio sam u klubu i izašao sam iz njega iz osobnih razloga... i dalje sam dobar sa klubom i njegovim članovima, ali jednostavno se nisam pronašao u nekim stvarima pa nisam želio niti forsirati  ..

neznam ja znam da smo za prva dva susreta svi članovi skupljali lovu.

a sad jednostavno kad se susret organizira ide se na troškove koje blagajna pokriva. kakve zadužnice od firme....
ako susret propadne svi su isto krivi, pa ne služi predsjednik da ga se tereti nego za druge stvari ...

a kaj se tiče komentara da vama netrebaju oznake da bi se vozili po cesti, svakome treba kontrola, a oni bez kontrole najčešće završe u crnoj kronici!

jučer bila subota, rip sekcija mora da je obnovljena ili crna kronika u večernjem negdje na ta dva mjesta se spominje nekakav motor, i u 90% slučajeva taj netko nije iz kluba nego ima svoje teorije kak bi neke stvari trebale izgledat!

Evidentirano

2bad

• **
« Odgovori #29 : 28. Lipanj 2009, 14:10:36 »

u krajnjoj liniji skužio sam da kad se neka tema na forumu potegne da ima brdo ljudi koji se uključe sa svojim čvrstim stavovima a nemaju pojima o tome.
i od takvih se nemože ništa kvalitetno raspravit.

kao što je skuco napisao bilo bi najbolje da neki ljudi neke teme preskoče jer nemaju pojima o čem pričaju.
znači bilo bi dobro da ste ili imali iskustva s ovako nečim ili na svojoj koži osjetili

ili pak da imate diplomu iz psihologije da možete o ljudskoj psihi pisat, neki drugi razlozi za uključivanje u ovu temu su besmisleni.
Evidentirano

SaleKT

• Vozi: Više ne vozi
« Odgovori #30 : 28. Lipanj 2009, 14:15:51 »

a sad jednostavno kad se susret organizira ide se na troškove koje blagajna pokriva. kakve zadužnice od firme....
ako susret propadne svi su isto krivi, pa ne služi predsjednik da ga se tereti nego za druge stvari ...

a kaj se tiče komentara da vama netrebaju oznake da bi se vozili po cesti, svakome treba kontrola, a oni bez kontrole najčešće završe u crnoj kronici!

jučer bila subota, rip sekcija mora da je obnovljena ili crna kronika u večernjem negdje na ta dva mjesta se spominje nekakav motor, i u 90% slučajeva taj netko nije iz kluba nego ima svoje teorije kak bi neke stvari trebale izgledat!

uuu nisam znao idem se odmah uvlačit u šupak nekom klubu da dobijem kočnicu u glavi :mrgreen:

Evidentirano

2bad

• **
« Odgovori #31 : 28. Lipanj 2009, 14:17:55 »

uuu nisam znao idem se odmah uvlačit u šupak nekom klubu da dobijem kočnicu u glavi :mrgreen:

ne to znači da su pametni ljudi u klubovima.  hehehe krivo si protumačio pa evo da ti ja kažem. :twisted: :B: :spank: :sucky:
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #32 : 28. Lipanj 2009, 14:20:26 »

Lijepo je to da svi tvoji članovi kluba imaju tako velika primanja damogu iskeširati toliku količinu novaca....

bogami imate lijepu blagajnu ako se u njoj prije susreta nalazi dovoljna količina novaca za iskeširati sve troškove oko pripreme susreta...  :palacgore: ... I ja bih volio biti član tog kluba, ali nažalost ne zadovoljavam prvu točku... mala mi je plaća...  :(

ili moraš biti JAAAAAKO utjacajna osoba ako će ti netko dati i cugu i hranu i razglas i ostale potreba samo na lijepe oči ...  :misli:

koliko god to zvučalo nekome nevjerovatno, još uvijek je puno više onih koji nisu članovi nikakvih klubova, nego onih koji jesu, pa je samim tim i sasvim logično da je postotak nastradalih u korist većine....

Malo se glupo vraćati na neke stvari, ali RIP rubrika je nažalost puna i onih koji su nosili oznake, kao i poznatih ljudi.... NAŽALOST

tako da ti je ova teorija u najmanju ruku žalosna...
Evidentirano

SaleKT

« Odgovori #33 : 28. Lipanj 2009, 14:20:44 »

ne to znači da su pametni ljudi u klubovima.  hehehe krivo si protumačio pa evo da ti ja kažem. :twisted: :B: :spank: :sucky:

blago vama u klubovima, lijepo je netko rekao treba vam dati da državu vodite kako ste pametni, koju vi briju brijete

rišpekt :mrgreen:
Evidentirano

DamirK

• Vozi: o
« Odgovori #34 : 28. Lipanj 2009, 14:23:01 »

:LOL:

btw. ako nam blagajnik ne plati janjetinu u Mirnom kutu onda je peder, manjak ili višak u blagajni je njegov problem  :mrgreen:
Evidentirano
bR-1 :smoke:

2bad

• **
« Odgovori #35 : 28. Lipanj 2009, 14:24:50 »

Lijepo je to da svi tvoji članovi kluba imaju tako velika primanja damogu iskeširati toliku količinu novaca....

bogami imate lijepu blagajnu ako se u njoj prije susreta nalazi dovoljna količina novaca za iskeširati sve troškove oko pripreme susreta...  :palacgore: ... I ja bih volio biti član tog kluba, ali nažalost ne zadovoljavam prvu točku... mala mi je plaća...  :(

ili moraš biti JAAAAAKO utjacajna osoba ako će ti netko dati i cugu i hranu i razglas i ostale potreba samo na lijepe oči ...  :misli:

uopće nije tako, sve to se dobije na račun kluba bez ikakvih problema.

a rim nije izgrađen za dan
krenuli smo s dvije kile kobasa i malim roštiljem i dogurali za 3 god do 6 bendova besplatnog graha i drugoga, pojedinac nemože ništa al kad se male glave slože sve je moguće.
Evidentirano

2bad

• **
« Odgovori #36 : 28. Lipanj 2009, 14:25:51 »

btw. ako nam blagajnik ne plati janjetinu u Mirnom kutu onda je peder, manjak ili višak u blagajni je njegov problem  :mrgreen:

kaj u mirnom kutu!

janjci su veliki još mjesec dana i okrenem ga ja na vikendici, uopće nije upitno ;)
Evidentirano

DamirK

« Odgovori #37 : 28. Lipanj 2009, 14:27:36 »

kaj u mirnom kutu!

janjci su veliki još mjesec dana i okrenem ga ja na vikendici, uopće nije upitno ;)

okreći ih, mi ih samo jedemo  :mrgreen:
Evidentirano

2bad

• **
« Odgovori #38 : 28. Lipanj 2009, 14:31:18 »

okreći ih, mi ih samo jedemo  :mrgreen:

čekaj malo još su mali   :)
Evidentirano

oracle

• PROROČICA
  • Vozi: intergalaktičku SP 1
« Odgovori #39 : 28. Lipanj 2009, 14:51:17 »

Malo se glupo vraćati na neke stvari, ali RIP rubrika je nažalost puna i onih koji su nosili oznake, kao i poznatih ljudi.... NAŽALOST

tako da ti je ova teorija u najmanju ruku žalosna...
upravo tako :?
Evidentirano
O&G Team
..." Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
 Sa mnom je opasno ići, ja se nikad ne umaram... "

sid

• Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #40 : 28. Lipanj 2009, 14:59:30 »

Ma vi ste zakon  :palacgore:  :mrgreen:  Ja bi vama dao da vodite, ne moto klub, nego cijelu državu  :LOL: 
Koja naiva, a u nekim djelovima baca malo i na utopiju   :LOL:

naj post  :palacgore:
Evidentirano
VISE RADITE A MANJE PROSVJEDUJTE Z. A
Prodajem stan u Zgb. na Sv. Duhu
KOJI QURATZ VRIJEDI PENZICIMA IC' STRAJKAT ?

skuco

« Odgovori #41 : 28. Lipanj 2009, 15:23:16 »

da članarinom i grahom koji košta ko suho zlato!   ):)
Najedi se doma,nisi daleko! Ja kad idem na susret jebe mi se koliko je piva! I sendvić u čavoglavima je 45kn pa nitko ne sere po njima! Ako ja ne serem po tvom susretu nemoj ni ti po mom! Poslat ću ti 20kn da ne propadneš zbog njih.
Evidentirano

flugo

• **
  • Vozi: ZzR600
« Odgovori #42 : 28. Lipanj 2009, 15:31:44 »

Jadan i onaj koji si dopusta kontrolu jos i od takve organizacije..

Naravno da imam svoje teorije kako neke stvari trebaju izgledati,netreba mi neki klub da mi to kaze,bilo kakav,a pogotovo moto klub.  :shock:

Evidentirano

Iwa

• Nemesis
  • Vozi: cbr1000f
« Odgovori #43 : 28. Lipanj 2009, 15:32:10 »

ajmo sad lagano na temu nazad..... malo ste opet zabrazdili u druge vode (kao da je to išta čudno kad su teme u kojima je riječ "klub"), ali ajmo probat razgovarat o onome šta je zapravo tu pitanje.

organizacije moto susreta imaju drugu, svoju temu....
Evidentirano
crna kraljica

In a land of sheep a few wolves still roam....

2bad

• **
« Odgovori #44 : 28. Lipanj 2009, 17:06:24 »

Najedi se doma,nisi daleko! Ja kad idem na susret jebe mi se koliko je piva! I sendvić u čavoglavima je 45kn pa nitko ne sere po njima! Ako ja ne serem po tvom susretu nemoj ni ti po mom! Poslat ću ti 20kn da ne propadneš zbog njih.

ne serem sam sam rekao  :mrgreen:

nemam doma graha zato i dođem kod vas!
a vi to iskoristite! ove godine bum posadil dve rali bažulja i svagdi bum nosil termosicu   :mrgreen:
Evidentirano

2bad

• **
« Odgovori #45 : 28. Lipanj 2009, 17:09:42 »

ajmo sad lagano na temu nazad..... malo ste opet zabrazdili u druge vode (kao da je to išta čudno kad su teme u kojima je riječ "klub"), ali ajmo probat razgovarat o onome šta je zapravo tu pitanje.

organizacije moto susreta imaju drugu, svoju temu....

to je zato tak kaj svi koji su ili izbačeni il nikad nisu primljeni imaju pristup internetu pa se mogu ovdi iživljavat     :mrgreen:  :banana2:  :ujaja:

ljudi prodajte motore i kupite traktor, pred dućanom uvek i u svakom selu ima ekipa koja bi rado slušala vaše teme!
Evidentirano

DamirK

« Odgovori #46 : 28. Lipanj 2009, 17:13:22 »

ljudi prodajte motore i kupite traktor, pred dućanom uvek i u svakom selu ima ekipa koja bi rado slušala vaše teme!

odi ti pred dućan, traktor već imaš  :mrgreen:
Evidentirano

2bad

• **
« Odgovori #47 : 28. Lipanj 2009, 17:14:35 »

odi ti pred dućan, traktor već imaš  :mrgreen:

ja sam multipraktik ja imam i motor i traktor, koristim vozilo koje taj dan pali, i di je bolja ekipa taj dan  :mrgreen:
Evidentirano

tutankamon

« Odgovori #48 : 28. Lipanj 2009, 17:15:38 »

ja sam multipraktik ja imam i motor i traktor, koristim vozilo koje taj dan pali, i di je bolja ekipa taj dan  :mrgreen:

dragstar :LOL:
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

Branko-ST

• Vozi: Honda NX650 Dominator
« Odgovori #49 : 28. Lipanj 2009, 17:17:06 »

Opet kompleksaska tema   :jesus:  :LOL:
Evidentirano
▒▓█▀H▄A▀J▄D▀U▄▀K▄▀▄S▀▄P▀▄L▀▄I▀▄T▀█▓▒

2bad

• **
« Odgovori #50 : 28. Lipanj 2009, 17:17:40 »

dragstar :LOL:

pa ok takav je kakav je, koda bi bilo zanimljivo da se ne kvari  :(
Evidentirano

SaleKT

« Odgovori #51 : 28. Lipanj 2009, 17:29:00 »

to je zato tak kaj svi koji su ili izbačeni il nikad nisu primljeni imaju pristup internetu pa se mogu ovdi iživljavat     :mrgreen:  :banana2:  :ujaja:

nikad nisam ni htio bit u klubu, ok su mi klubovi koji su sportske vrste, druženja itd, a ove respect brije imaju samo oni koji moraju bit dio nečeg velikoga jer u tome pronalaze neku svoju sigurnost, obično su to osobe psihički dosta slabe pa se kriju iza klubova ili nemaju društvo za vožnju pa se uvlače u g.... nekom

Evidentirano

Zok

• *
« Odgovori #52 : 28. Lipanj 2009, 18:09:05 »

Šteta sto niste ovako glasni i odlučni u organizaciji humanitarnih akcija, jer nikad nije dosta. jel tako. Ali ne, lijepše je pljuvati jedni po drugima. :palacdolje:
Evidentirano

tutankamon

« Odgovori #53 : 28. Lipanj 2009, 18:15:05 »

Šteta sto niste ovako glasni i odlučni u organizaciji humanitarnih akcija, jer nikad nije dosta. jel tako. Ali ne, lijepše je pljuvati jedni po drugima. :palacdolje:

od 200-tinjak klubova, možda je samo 10-ak% objavilo JAVNO gdje su i kako su donirali novce :misli:

tema je zašto neki bježe iz kluba u Club :mrgreen:
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

Zok

• *
« Odgovori #54 : 28. Lipanj 2009, 18:50:02 »

od 200-tinjak klubova, možda je samo 10-ak% objavilo JAVNO gdje su i kako su donirali novce :misli:

tema je zašto neki bježe iz kluba u Club :mrgreen:
da, samo što je tema prošla u glupo prepucavanje.
Evidentirano

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
« Odgovori #55 : 28. Lipanj 2009, 19:47:40 »

da, samo što je tema prošla u glupo prepucavanje.
Koje ste sami proizveli. I kad netko prvi nekaj napiše, umjesto da ga ignorirate i vratite se na temu, vi udri u kontra smjer :mrgreen:
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

merlin68

« Odgovori #56 : 28. Lipanj 2009, 19:55:59 »

Malo je naslov pogrešno napisan,valjda je autor mislio prelazak u neki drugi klub,ne vidim u tome ništa loše,ako klub krene u neki krivi smjer ne treba onda kud svi Turci tud i ćelavi Mujo,zar ne. :LOL: :misli:
Evidentirano
UBER

2bad

• **
« Odgovori #57 : 28. Lipanj 2009, 20:00:09 »

Malo je naslov pogrešno napisan,valjda je autor mislio prelazak u neki drugi klub,ne vidim u tome ništa loše,ako klub krene u neki krivi smjer ne treba onda kud svi Turci tud i ćelavi Mujo,zar ne. :LOL: :misli:

ko štakori napuštaj brod.

to je valjda ko i sa ženama, kad više ni ono kaj je u početku bila jednostavno nađeš drugu i zajašiš. bar neki tak rade jel... :mrgreen:
Evidentirano

merlin68

« Odgovori #58 : 28. Lipanj 2009, 20:07:00 »

to je valjda ko i sa ženama, kad više ni ono kaj je u početku bila jednostavno nađeš drugu i zajašiš. bar neki tak rade jel... :mrgreen:
Nije mi baš jasan tvoj komentar valjda nisi ti taj štakor. :jesus:
Evidentirano
UBER

Layla

• *
« Odgovori #59 : 28. Lipanj 2009, 20:11:54 »

A tebi je žao kaj ti tako ne možeš? aaaaaaaa jaaaadddaaaannn... Takvi ljudi su također nestabilni.
No da se vratim temi... S jedne strane je u redu prijeći u drugi klub ako stvari krenu prema nekom čudnom smjeru, tj kontra onoga zbog kojeg je klub i osnovan. ALI... Kako kaže jedna narodna: "Nije dobro od jezika raditi lopatu". Mislim da bih osobno reagirala na način da više nebi uopće bila član nekog kluba. I netko je spominjao odlučivanje i ravnopravnost. Mislim da ne mogu svi članovi jednako odlučivati.
Evidentirano
Mi smo svežnjevi sjećanja i želja, zapakirani u krv i meso...
... hvala ti ...
Ponosna Valkira

merlin68

« Odgovori #60 : 28. Lipanj 2009, 20:29:37 »

A tebi je žao kaj ti tako ne možeš? aaaaaaaa jaaaadddaaaannn... Takvi ljudi su također nestabilni.
No da se vratim temi... S jedne strane je u redu prijeći u drugi klub ako stvari krenu prema nekom čudnom smjeru, tj kontra onoga zbog kojeg je klub i osnovan. ALI... Kako kaže jedna narodna: "Nije dobro od jezika raditi lopatu". Mislim da bih osobno reagirala na način da više nebi uopće bila član nekog kluba. I netko je spominjao odlučivanje i ravnopravnost. Mislim da ne mogu svi članovi jednako odlučivati.
kAK to da nemogu jednako odlučivat,kaj je tak kod vas' :misli:
Evidentirano
UBER

2bad

• **
« Odgovori #61 : 28. Lipanj 2009, 21:32:06 »

nisam ja Hlajo al nisam ni za bacit   :mrgreen::LOL: :mrgreen:
Evidentirano

2bad

• **
« Odgovori #62 : 28. Lipanj 2009, 21:33:03 »

istina zato  za žene postoji support.  :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

deep

• **
  • Vozi: lagano
« Odgovori #63 : 28. Lipanj 2009, 21:36:42 »

Možda je još rano uključiti se u raspravu na temu , ali kuda vodi možda dobije ključ pa evo i moj doprinos.
Čitam ! svašta pišete, a da se  ne referirate na svoje iskustvo . Kao prvo svi klubovi kod predstavljanja na svojim web stranicama pišu od prilike ovako : " Nakon dugi niz godina druženja i zajedničkih vožnji odličili smo osnovati ................ ". I nakon ovoga teksta sva ova pitanja o prelasku iz kluba u klub , izlazak i osnivanje novog svode se na pravu istinu .Klubovi se osnivaju , a članove skupljaju na sve načine kako bi bili što masovniji . Lijepo je reći kako klub okuplja toliko i toliko članova . Kako takovi članovi nisu zajednički odrastali imaju problema u međusobnoj komunikaciji i nastaje opće nepovjerenje . S druge strane sasvim je prirodno da se pojedinci pokušavaju naći u novom okruženju ulazeći u klubove i  imaju potpuno legitimno pravo da se ne slože sa politikom kluba .  E sad politiku kluba vode male skupine članova unutar kluba i to je u večini klubova tako . Ona demagogija svi sve ,ili svi imaju pravo , činjenica da kod registriranih udruga istu zastupa njen predsjednik pa kako je već netko rekao kad je sve ok svi su pozvani da kažu svoje , a kad treba naj.. zbog nepravilnosti u vođenju kluba onda nikoga nema osim ovlaštene osobe za zastupanje istoga .
Stoga voditi jednu skupinu nije lagan posao , to treba voljeti , a svi oni koji samovoljno mjenjaju klubove ili se traže na ovaj ili onaj način slobodno to neka čine . Sud o njima donosi okolina . Da nebi rekli kako sam subjektivan ,moram spomenuti kako ima i onih koji se nisu uklopili u skupinu , a nisu odrastali sa istom , bili članovi iste i nakon jednog vremena bijahu izopčeni . Za to vjerujte uvijek postoji razlog i to dobar razlog . Ili su naštetili skupini - klubu ili su upražnjavali osobne interese unutar skupine . Najčešće se tu radi o financijskom segmentu . Svi oni koji se voze izvan skupine mogu samo nagađati kakva atmosfera vlada u pojedinom klubu . Klubovi su skupovi istomišljenika , a ne idividualaca .
Evidentirano
Ovdje je nekad bio potpis!

2bad

• **
« Odgovori #64 : 28. Lipanj 2009, 21:43:05 »

Možda je još rano uključiti se u raspravu na temu , ali kuda vodi možda dobije ključ pa evo i moj doprinos.
Čitam ! svašta pišete, a da se  ne referirate na svoje iskustvo . Kao prvo svi klubovi kod predstavljanja na svojim web stranicama pišu od prilike ovako : " Nakon dugi niz godina druženja i zajedničkih vožnji odličili smo osnovati ................ ". I nakon ovoga teksta sva ova pitanja o prelasku iz kluba u klub , izlazak i osnivanje novog svode se na pravu istinu .Klubovi se osnivaju , a članove skupljaju na sve načine kako bi bili što masovniji . Lijepo je reći kako klub okuplja toliko i toliko članova . Kako takovi članovi nisu zajednički odrastali imaju problema u međusobnoj komunikaciji i nastaje opće nepovjerenje . S druge strane sasvim je prirodno da se pojedinci pokušavaju naći u novom okruženju ulazeći u klubove i  imaju potpuno legitimno pravo da se ne slože sa politikom kluba .  E sad politiku kluba vode male skupine članova unutar kluba i to je u večini klubova tako . Ona demagogija svi sve ,ili svi imaju pravo , činjenica da kod registriranih udruga istu zastupa njen predsjednik pa kako je već netko rekao kad je sve ok svi su pozvani da kažu svoje , a kad treba naj.. zbog nepravilnosti u vođenju kluba onda nikoga nema osim ovlaštene osobe za zastupanje istoga .
Stoga voditi jednu skupinu nije lagan posao , to treba voljeti , a svi oni koji samovoljno mjenjaju klubove ili se traže na ovaj ili onaj način slobodno to neka čine . Sud o njima donosi okolina . Da nebi rekli kako sam subjektivan ,moram spomenuti kako ima i onih koji se nisu uklopili u skupinu , a nisu odrastali sa istom , bili članovi iste i nakon jednog vremena bijahu izopčeni . Za to vjerujte uvijek postoji razlog i to dobar razlog . Ili su naštetili skupini - klubu ili su upražnjavali osobne interese unutar skupine . Najčešće se tu radi o financijskom segmentu . Svi oni koji se voze izvan skupine mogu samo nagađati kakva atmosfera vlada u pojedinom klubu . Klubovi su skupovi istomišljenika , a ne idividualaca .

to sam i ja pokušao reć al ja to neznam tak ljepo napisat :)

evo podpisujem  :palacgore:
Evidentirano

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #65 : 28. Lipanj 2009, 21:46:46 »

nikad nisam ni htio bit u klubu, ok su mi klubovi koji su sportske vrste, druženja itd, a ove respect brije imaju samo oni koji moraju bit dio nečeg velikoga jer u tome pronalaze neku svoju sigurnost, obično su to osobe psihički dosta slabe pa se kriju iza klubova ili nemaju društvo za vožnju pa se uvlače u g.... nekom

u potpunosti korespondiram.

kratka, jasna i kirurški precizna dijagnoza.
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

Zok

• *
« Odgovori #66 : 28. Lipanj 2009, 21:49:51 »

to sam i ja pokušao reć al ja to neznam tak ljepo napisat :)

evo podpisujem  :palacgore:
I ja :palacgore:
Evidentirano

Loki

• Našla bržega
  • Vozi: ...na dane...
« Odgovori #67 : 29. Lipanj 2009, 14:06:59 »

Ti misha...  :shock:

Koliko bullshita stane u tri stranice...

Prije nego se posvadim s nekim, da utvrdimo neke detalje;
- nemam nikakav decidiran stav prema klubovima ni sta s njima treba ili ne treba biti, svak za se travu pase
- da, u klubu sam

Ali dajte mi, majke ti, objasnite sta znaci "bjezanje iz kluba u klub" ???

Je li autor mislio da je netko nekog izbacio, pa je on skupio prnje u drugi klub (desvalo nam se da nas predsjednik nekom sline boje, nes ti drame). Ili se mozda mislilo da uvazeni clan misli da je neshvacen od cijeloga svijeta pa se skupi i ode negdje drugdje? (i to se desavalo, bilo je vracanja oznaka)...  Ili mu se jednostavno oznaka nekog drugog kluba vise svidila?  :mrgreen:

xplain pls
Evidentirano
If you dislike me, remember: it's mind over matter. I don't mind and you don't matter!

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
« Odgovori #68 : 29. Lipanj 2009, 14:37:27 »

Ali dajte mi, majke ti, objasnite sta znaci "bjezanje iz kluba u klub" ???
xplain pls

To ti je kad ima više susreta u jednom vikendu...onda da ne troše previše riječi i kažu: "Idem ja sad brusiti gume do drugog moto susreta i vidjet kaj tam ima"...jednostavno vele: "Bježim ja u drugi klub." Čime zapravo samo žele naglasiti da buju brzo vozili dok ne stignu do drugog susreta/party-ja kako bi popili i pojeli i sa drugom škvadrom.

:mrgreen:
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

Loki

• Našla bržega
« Odgovori #69 : 29. Lipanj 2009, 14:42:06 »

Aaaaa... Pa sta niste tako odmah rekli.

Sad mi je puno jasnije... :ohne:

Banit, aj lipo k v****  :mrgreen:
Evidentirano
If you dislike me, remember: it's mind over matter. I don't mind and you don't matter!

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
« Odgovori #70 : 29. Lipanj 2009, 14:55:23 »

Aaaaa... Pa sta niste tako odmah rekli.

Sad mi je puno jasnije... :ohne:

Banit, aj lipo k v****  :mrgreen:

Ako makneš ovo "k", možda bi došel "vamoo" :mrgreen:
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #71 : 29. Lipanj 2009, 15:08:08 »

To ti je kad ima više susreta u jednom vikendu...onda da ne troše previše riječi i kažu: "Idem ja sad brusiti gume do drugog moto susreta i vidjet kaj tam ima"...jednostavno vele: "Bježim ja u drugi klub." Čime zapravo samo žele naglasiti da buju brzo vozili dok ne stignu do drugog susreta/party-ja kako bi popili i pojeli i sa drugom škvadrom.

:mrgreen:
onda ja ništa drugo u životu i ne radim osim što bježim iz kluba u klub ....  :LOL: :jesus:
Evidentirano

Iwa

• Nemesis
  • Vozi: cbr1000f
« Odgovori #72 : 29. Lipanj 2009, 15:09:27 »

:LOL: - ovo je za većinu napisanog u temi.... pa kad je tema već postala gora od lokalnog sastanka ono i dsz, da samo konstantiram jednu stvar - ovaj podforum se zove moto susreti i klubovi, ili tako već nekako. i rasprave se uglavnom vode oko klubova, oko susreta manje (tamo su uglavnom - bum došel, nebum pada kiša, napio sam se komentari + slike). u ovim raspravama oko klubova uglavnom su najglasniji i najbezobrazniji oni koji s klubovima veze nemaju, sve im je to glupo i jadno, ali ne propuštaju jako glasno izražavati svoje stavove kako bi neki moto klub trebao funkcionirati i izgledati.....  :shock:
sam svijet moto klubova im je stran koliko i meni unutarnji ustroj uskoka, ali nema veze, oni bolje od svih nas znaju bolje šta i kako klub nekome predstavlja. nemređš vjerovat.

dakle, ovo je tema o onima koji mjenjaju klubpove ko čarape. ponekad i češće od toga. ako ima neko mišljenje o tome, neka ga iznese i potkrijepi objašnjenjem. ako može i iskustvom.
ako nema ni jedno ni drugo, neka produži dalje  :wink:
sumnjam da neko ko nema nikakve veze sa klubovima i nekim običajima koji vladaju u tom svijetu može dati ikakav komentar i mišljenje po tom pitanju, a kamoli kvalitetan.

sad dosta off-a, sve što  nije u skladu sa naslovom podliježe stričeku sa gumbom - zabrani pristup forumu
Evidentirano
crna kraljica

In a land of sheep a few wolves still roam....

bero-ds

• *
  • Vozi: SUZUKI GSX 1400
« Odgovori #73 : 29. Lipanj 2009, 15:45:51 »

Pozdrav

Evo da se i ja ukljucim u ovu temu.
Sto znaći bježanje iz jednog kluba u drugi?....
ako je netko zivio u KA i sada dođe u ZG mora ostati clan a zbog svega mu je blize zg ili obratno....
ako se neslaze sa radom jednog kluba odlazi u drugi klub ili....
ili jednostavno neki svoj razlog...
to su bili samo neki primjeri ali naravno uvijek pricaju oni koji nisu u nijednom klubu a i ne zele biti nigdje a sve znaju o svim klubovima...malo cudno zar ne?
stoga prelazenje iz jednog kluba u drugi prepustite pojedincima koji to naprave a bitno je jedino da ipak ostanemo zajedno i volimo motore....
Evidentirano
predsjednik MK "DUGO SELO"
počasni član MK "TIGROVI"
http://mk-sveti-martin.forumotion.com/

Loki

• Našla bržega
« Odgovori #74 : 30. Lipanj 2009, 08:45:46 »

Pozdrav

Evo da se i ja ukljucim u ovu temu.
Sto znaći bježanje iz jednog kluba u drugi?....

Pa sad su ti fino objasnili  :LOL:

Aj salu na stranu... Jel vi zaista znate ljude koji mjenjaju klubove "ko carape"?  :misli: jer ja ne znam. znam ljude koji su izbaceni iz kluba ili su otisli iz njega, ali ne znam ekipu koja skine jedan kolor da bi navukla drugi. :neznam:

slucajno sam u jednom trenu pricala s predsjednikom jednog od klubova kako je jedan "nas" pitao bi li mogao prijeci kod njih. i dobio odjebenicu. zasto? zato sto jedan klub ne vrbuje clanove iz prijateljskog kluba... ako ces skinit kolor - ostat ces gol ili ces radit svoj klub. zato ocito i ima poplava klubova okolo naokolo...  :mrgreen:

mimo toga znam poveci broj ljudi koji su postali free ridersi i nose tu oznaku, kojom valjda zele naglasiti da su jednom negdje bili, ali se nisu bas tamo nasli pa su sad solo. :misli:
Evidentirano

Loki

• Našla bržega
« Odgovori #75 : 30. Lipanj 2009, 13:53:39 »

charlie, ne zestim se... ne se brinuti :kiss2:

samo me zanima sta je pjesnik htio reci i o cemu se zapravo radi jer do sada, bar u mojoj okolici, nisam zamjetila problematiku.

dec ol folks  :mrgreen:
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #76 : 30. Lipanj 2009, 14:41:13 »

charlie, ne zestim se... ne se brinuti :kiss2:

samo me zanima sta je pjesnik htio reci i o cemu se zapravo radi jer do sada, bar u mojoj okolici, nisam zamjetila problematiku.

dec ol folks  :mrgreen:

gle... pazi ... ti si žensko ... ili bar tako izgledaš ..  :mrgreen:

a kao žensko te nitko ne doživljava ozbiljno u temama o klubovima...

znaš... vi žene uopće nebi trebale biti u klubovima.... ko je to još vidio ..  :jesus:
Evidentirano

Loki

• Našla bržega
« Odgovori #77 : 30. Lipanj 2009, 14:59:55 »

aj hvala na komplimetu - bar IZGLEDAM...

:cheer:

ja ionako nisam neki xtra clan - vise kao putujuca reklama :D pazi scenu kad su predsjednika mog kluba na grobniku pitali jel on sa mnom u klubu :LOL: srica je on normala, pa je okrenio na zajebanciju...
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #78 : 30. Lipanj 2009, 15:03:54 »

dooobra ...   :palacgore:

nego, oćeš i mene primiti u klub ... ja bih malo bježao ...  :mrgreen:
Evidentirano

Loki

• Našla bržega
« Odgovori #79 : 30. Lipanj 2009, 15:11:22 »

malo bezi, malo rezi... ♫♫♫● •

ne znam, pitaj onoga koji je sa mnom u klubu, tu on vedri i oblaci  :jesus:
Evidentirano

payser

• **
  • Vozi: bivšu pichku uskih bokova..
« Odgovori #80 : 30. Lipanj 2009, 23:37:05 »

Ovo je već otrcana tema sa puno sličnih odgovora za i protiv..Ljudi se mjenju s vremenom,to je stara stvar..kako se mjenjaju tako prilagođavaju svijet sebi...sve je u glavi 8)
Evidentirano
técnica especial de Peter Pan!

CHAGO!

• **
  • Vozi: bmw rt 800
« Odgovori #81 : 01. Srpanj 2009, 23:40:38 »

Ajde nek mi neko objasni šta to klubovi nude članovima tako da ljudi ulaze u njih?

...koliko sam ja primjetio bio ili ne bio u klubu ista stvar, čak neki bikeri kao legendarni Stole se puno bolje zabavljaju van kluba nego kad su bili vezani odgovornošću sa ljudima u klubu....a i bolji susreti ko u Slavonskom brodu naplaćuju svima upad, tako da o teorijia "mukte upad" ne drži vodu...

Koje su to stvari koje klub nudi i koje su bolje, nego šta sam čovjek kao slobodni pojedinac može imat?
Evidentirano
BMW uber alles!<br /><br />Bilo bi ljepo da većina postova bude čak od cijele rečenice, uključujući predikat i subjekt, može čak i priloška oznaka ili objekt..to daje na veličini i ozbiljnosti. Muka me uhvati kad vidim odgovor u smajlijima, ko da je nepismen.

deep

• **
« Odgovori #82 : 02. Srpanj 2009, 00:24:41 »

ili pojedinci ne žele ili nemogu shvatiti pojam " KLUB " . Klub nije skupina idividualaca , i neistomišljenika . Klub nije skupina okupljena javnim proglasom . Kada čujem nesuvislo pitanje što to klub daje pojedincu , sav se poličim . Nije samo davanje smisao okupljanja slupine . Klub je logični slijed osječaja pripadnosti skupini koja funkcionira i bez karakterističnog obilježja skupini ,kao što su boje , iskaznica i tome slično . kada se klinci u kvartu sastaju svaki dan nisu ni svjesni da su i oni jedan neformalni klub i sigurno im ne pada na pamet da traže osobni interes u tom neformalnom druženju . Zašto razbijati glavu sa nečim što ne razumijemo ili ne želimo razumjeti . Svi koji misle da je klub skupina nastranih sebisvojstvenih pojedinaca , grdno su u zabludi . To su obični ljudi koji žele pripadati skupini isomišljenika i nerjetko isti tih ljudi sa kojima su odrastali .
Evidentirano

payser

• **
  • Vozi: bivšu pichku uskih bokova..
« Odgovori #83 : 02. Srpanj 2009, 00:27:15 »

reko sam ti ...sve je u glavi..ništa tebi klub ne nudi što ti nemoš sam...pa i bolje,nekad
Evidentirano
técnica especial de Peter Pan!

Loki

• Našla bržega
« Odgovori #84 : 02. Srpanj 2009, 09:54:36 »

Mislim da ste malo odriftali... Tema (a to cak i ja plava znam) nije sta klub je ili nije nego prebjezi iz jednog u drugi.

Zasto je netko u klubu ili nije, je njegova osobna stvar. Nisu svi ljudi isti, niti su svi klubovi isti. Svak za se travu pase.  :wink:
Evidentirano

zele_tg

• **
« Odgovori #85 : 02. Srpanj 2009, 09:58:37 »

e bas dobro receno,ma sta se vi toliko brinete o tome,bilo je naj bolje dok smo se vozali a nismo ni znali sta je to klub.
Evidentirano

2bad

• **
« Odgovori #86 : 02. Srpanj 2009, 11:20:16 »

ajmo sad, ko se oće tuć!!!!!!!!!!!! :mrgreen:  :jesus: :mrgreen:
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #87 : 02. Srpanj 2009, 13:38:25 »

Meni se čini da je ova tema ništa drugo nego osobng karaktera.... Odnosno sam pokretač teme se iz nekih razloga našao prozvan ili uvrijeđen od strane nekog drugog pojedinca ili kluba, pa je u ovoj temi ili pokušao naći utjehu ili ocrniti tog nekog na vrlo indirektan načina...
Evidentirano

deep

• **
« Odgovori #88 : 02. Srpanj 2009, 13:39:22 »

postavimo si pitanje !

Kako može biti prebjega iz kluba u klub ako je zadovoljen  razlog osnivanja nekog kluba ? Kao što znamo i kako bi trebalo biti da je formalno osnivanje kluba posljedica dugotrajnog druženja u neformalnom klubu . Takav klub sigurno nema prebjega , a u principu zatvoren je za prijem novih članova i eventualnih prebjega iz drugih klubova . U krajnjoj liniji zatvoren je za daljnji prijem novih članova . Sve ostalo su klasične udruge građana okupljene oko zajedničkih ili pojedinačnih interesa . Provlači se pitanje da li je klub klub sa 3-5 članova odnosno osnivaća . U pravilu to i je klub pod uvijetom da neide na masovnost .

Zaključak prebjezi niti u jednom klubu nisu poželjni , a sve dalje ovisi o politici dotičnog kluba .
« Zadnja izmjena: 02. Srpanj 2009, 13:53:10 deep »
Evidentirano
 Str: 1 2 3 4 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.538 sekundi uz 15 upita.