Jesu to one skije s kotačićima?
Poštovano svekoliko moto i ino pučanstvo..Ovako u nedjelju 15.01.2006 u Oroslavju na hipodrom stazi u još nedogovorenom terminu,a ako vremenski uvjeti dozvole-po prognozi bi trebalo biti sve super,održat će se u organizaciji AMK Oroslavje skiering utrka(neki još stave i "j",ali ja sam polupismen) Pa vas pozivamo sve zainteresirane za vožnju ili samo kao gledaoce da to pogledate.Za detaljne informacije možete nazvati g-dina Kruno Kožar 098/209-085
..jel to tvoj broj adame? p.s. hipodrom? to je u mokricama?
Ma Barnie,lijepo ti piše da je to broj od Krune Kožara Njega valjda svi koji voze motore u HR znaju,a i šire,moto utrke je vozio i njegov tata,on a i sin i kćer,tak da su totalno moto obitelj Da,hipodrom je u mokricama (Josip Tuđa Jole vlasnik),ali da ne zbunim ljude sa strane napišem u Oroslavju da ljudi ne odu u SLO
....aaaaaaaaa taj Kruno Kožar? ma daj adame....kaj ću se pravit...nisam skužila i gotovo .... ..... black ima slatkih obaveza ..tako da možda neću doći..nažalost šteta.....
Kakvih slatkih obaveza?Ti da si se nacrtala u 10:00 na hipodromu Ako ćemo doći mi koji smo malo "umorni" onda možeš i ti
Bravo Chimpa Meni se ispraznila baterija prije nego sam uspio skužiti kak da ulovim i vozača i skijaša u kadar (dok sam ja okinuo ostao mi je samo skijaš)