Pa evo citam polako i sa razumjevanjem sto je napisao BikerZZR i ti, te vidim da je motor uzet da se vozi, ali onda se zapitam da nakon toliko kilometara covjek ne izabere GTR
Po svim testovima bolji za turing 
Iskreno me iznenadjuje informacija o broju predjenih km sa 021
i da mi to ne kazes ti, vjeruj mi da bi to svrsto u domenu svako svoga konja hvali 
P.S. Prijatelj prodaje motor 
Pa eto onda niko, ali niko osim eventualno Labasa nema za prav nista reci 
a sip,jebemu....pa nemam ti šta lagati,021 ide 12 000 i to sasvim normalne vožnje,ne štedim ju baš previše ni na autocesti a ni na gasu,volim malo ispucat se tu i tamo.... evo sad ima 9000 km i još dobra 3 mm šare po sredini!,
sljedeće što ću probat je michelin pilot road ili dunlop roadsmart a možda ostanem i na bridgestonu,čuo sam da je i pirelli diablo strada ok...a i continental road atack je po testovima ok...
sve su to touring gume.... i za moj pojam i način vožnje su puno bolje od sport guma....
desilo mi se da sam otišao na put s relativno novom sport gumom i svako stajanje na benzinskoj ja gledam ima li još profila na zadnjoj gumi....ma nikad vše stari moj....

a touring gume su sasvim ok i u zavojima,istina treba motor malo više rušiti i drugačiji je stil vožnje ali sve je to zanemarivo s obzirom na prednosti koje nude u nekoj normalnoj cestovnoj upotrebi...
što se tiče GTR-a.... MLJAC.....svakako jednog dana

još mi mora malo stomak narast!

a bikerzzr1400(ante)... to je hodajuća enciklopedija.... moraš ga upoznati.... ček malo da se čovjek raspiše o nekim finim detaljnim stvarima