Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 16   Dolje

Autor Tema: KTM 990  (Posjeta: 19605 )

Robi01

• *
  • Spol: Muški
KTM 990
« : 03. Srpanj 2009, 13:51:56 »

Pozdrav KTM-ovci. Namjeravam kupiti adv-a 990 pa bi me zanimalo koliko vas koštaju servisi i registracia? kak ste zadovoljni sa motorom u globalu? unaprijed hvala a odgovorima  :palacgore:
Evidentirano

Frgich

• Vozi: V Strom 1000 DL K6
Odg: KTM 990
« Odgovori #1 : 03. Srpanj 2009, 15:18:58 »

Ajde Chile i Zoltan recite covjeku kakva je to kramusina  :mrgreen:
Evidentirano
If you wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu

ZoltanBB

• **
  • Vozi: KTM 990S
« Odgovori #2 : 03. Srpanj 2009, 19:20:10 »

Pozdrav KTM-ovci. Namjeravam kupiti adv-a 990 pa bi me zanimalo koliko vas koštaju servisi i registracia?

Osiguranje je 1600,- Kn, pojma nemam koliko je registracija.

Servisi su od cca. 800 do 1500kn, ovisno da li je potrebno kontrolirati ventile (kontrola ventila svakih 15.000km, servisi svakih 7500km).

Za detaljne informacije o poznatim problemima pogledaj www.ktm950.info.

kak ste zadovoljni sa motorom u globalu? unaprijed hvala a odgovorima  :palacgore:

Jako.

Rumunjska prije dva tjedna: zena, dva kofera i makadam. Zao mi je sto nemam slika s teskog dijela.

Evidentirano
Zoltan | Varazdin

picoda

• Vozi: Tenere
« Odgovori #3 : 03. Srpanj 2009, 19:28:28 »

Rumunjska prije dva tjedna: zena, dva kofera i makadam. Zao mi je sto nemam slika s teskog dijela.

A koja slikica u putovanjima?  :mrgreen:
Evidentirano

strasilo

• Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #4 : 03. Srpanj 2009, 19:40:55 »

po makadamu ga znači guraš ...  :mrgreen:

:palacgore:
Evidentirano
Ljudi me ustvari ne vole, ali mi se moraju uvlačiti jer sam moderator ... 8)

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Robi01

• *
« Odgovori #5 : 03. Srpanj 2009, 19:54:26 »

Servisi su od cca. 800 do 1500kn, ovisno da li je potrebno kontrolirati ventile (kontrola ventila svakih 15.000km, servisi svakih 7500km).

Hmmm servis svakih 7500 km  :misli: pa to mi je nekako stvarno cesto s obzirom na druge motore.  dvoumim se između gs-a i adv-a a po tome ispada da je adv duplo skuplji za održavanje od gs-a. A šta se tiće udobnosti kak je suvozačica zadovoljna?
Evidentirano

agolac

• *
  • Vozi: Suzuki DL650A K8 V-Strom
« Odgovori #6 : 03. Srpanj 2009, 19:55:54 »

Pa nije baš često, obično su svakih 6000 km  :mrgreen:
Evidentirano

Robi01

• *
« Odgovori #7 : 03. Srpanj 2009, 20:04:51 »

Danas sam zvao u jedan dučan što prodaje KTM-a i kaže mi tip da su servisi svakih 12000 km  :misli:
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
  • Vozi: KTM SuperDuke, Derbi GP1 172, Aprilia SR 172
« Odgovori #8 : 03. Srpanj 2009, 20:14:25 »

ktm je ko chuck norris... on se ne servisira...
Evidentirano
SPONSORS:<br />www.ktm.com<br

Robi01

• *
« Odgovori #9 : 03. Srpanj 2009, 20:34:53 »

Čitao sam na  adriveru ,i baš jedan dečko ima sličnu situaciju ko ja ,međutim svi ga odgovaraju od tog motora. Kažu da je užasno skup za održavanje. (kontrola ventila, Često mijenjanje ulja , lanca , a da na pričam o dijelovima......itd) dal je to stvarno tako. nisa zamišljao da je ktm takav luksuz  :? koliko troši pri normalnoj vožnji? ah ah toliko pitanja  :)
Evidentirano

ZoltanBB

• **
« Odgovori #10 : 03. Srpanj 2009, 20:39:44 »

Čitao sam na  adriveru ,i baš jedan dečko ima sličnu situaciju ko ja ,međutim svi ga odgovaraju od tog motora. Kažu da je užasno skup za održavanje. (kontrola ventila, Često mijenjanje ulja , lanca......itd) dal je to stvarno tako. nisa zamišljao da je ktm takav luksuz  :?

Ucini si uslugu i kupi BMWa.
Evidentirano
Zoltan | Varazdin

Robi01

• *
« Odgovori #11 : 03. Srpanj 2009, 21:31:39 »

Znaći tak je kritično sa ktm-om?? mislio sam da je bmw skuplji. Koliko vas onda ispadne motor godišnje ak smijem pitat 8) Nije da bi najrađe motor besplatno , al nebi htio da mi zadovoljstvo pređe u teret.
Evidentirano

ZoltanBB

• **
« Odgovori #12 : 03. Srpanj 2009, 22:11:23 »

Znaći tak je kritično sa ktm-om?? mislio sam da je bmw skuplji. Koliko vas onda ispadne motor godišnje ak smijem pitat 8) Nije da bi najrađe motor besplatno , al nebi htio da mi zadovoljstvo pređe u teret.

Nista nije kriticno vec vidim da ti nisi momak za KTM niti sam ja netko tko ce te uvjeravati da je 990 motor za tebe.
Zato cu te rado prepustiti ADVrideru, GSpotu i deckima koji skupo mijenjaju lance, ulje i dijelove.

Toliko od mene, slijedeci tjedan me nema a mozes me naci na nekom od makadama izmedju Velebita, Jahorine i Durmitora.

Pozdrav!
Evidentirano
Zoltan | Varazdin

ZoltanBB

• **
« Odgovori #13 : 03. Srpanj 2009, 22:17:11 »

A koja slikica u putovanjima?  :mrgreen:

Bit ce.... :)

Evidentirano
Zoltan | Varazdin

Robi01

• *
« Odgovori #14 : 03. Srpanj 2009, 22:52:50 »

Neznam po čem si to zakljućio ,al ak mi nećeš odgovorit nema problema . Ovakve predrasude na temelju ničega nije ok stvarat o nekome koge ne poznaješ  :palacdolje: Ja sam sam pitao dal je istina to što se piše. Hvala odgovorima uglavnom  :palacgore:
Evidentirano

picoda

• Vozi: Tenere
« Odgovori #15 : 03. Srpanj 2009, 23:00:21 »

Evidentirano

majle

• **
  • Vozi: Stroma tu i tamo...
« Odgovori #16 : 03. Srpanj 2009, 23:09:39 »

ma drla najobicnija....
sta ce ti to ?!  :mrgreen:
Evidentirano

nerevar

• *
« Odgovori #17 : 04. Srpanj 2009, 00:26:23 »

jer se ktm kupuje radi duse, i volis ga bez obzira na malo vise kn odrzavanja. a bmw je meni osobno ruzan ko vrag. da i tezak (bas sam gledao long way down) katastrofa ak mene pitas
Evidentirano

frenky_lc4

• Gost
« Odgovori #18 : 04. Srpanj 2009, 06:47:09 »

Ma kakvo skupo održavanje :misli: radni sat u ovlaštenom KTM servisu je 220kn (BMW 470kn) i malo se raspitaj cijene bočnih plastika, žmigavaca, retrovizora, filtera... sigurno je kod KTM-a to bar duplo jeftinije, a da ne govorim o dostupnosti istih. Tu se Tomić pokazao loš i to po pisanju vlasnika.

Uostalon onaj ko kupuje KTM ne pita ovakva pitanja, ja bi na tvom mjestu uzeo GS ADV onaj u bež boji sa tigrastim uzorkom na rezervaru opremio ga sa 6 dodatnih farova, ADV naljepnice naravno i da ti motor (suh) bude preko 350kg, to je idealna sprava za avanturiste. :palacgore:
Evidentirano

Robi01

• *
« Odgovori #19 : 04. Srpanj 2009, 07:30:03 »

Uostalon onaj ko kupuje KTM ne pita ovakva pitanja, ja bi na tvom mjestu uzeo GS ADV onaj u bež boji sa tigrastim uzorkom na rezervaru opremio ga sa 6 dodatnih farova, ADV naljepnice naravno i da ti motor (suh) bude preko 350kg, to je idealna sprava za avanturiste. :palacgore:
[/quote]

Ma imas ti pravo kupit cu ja kawaskia z 750 ,atavit na njega ADV naljepnicu i onda sam kompletan  :palacgore: hvala na savjetu.
Evidentirano

Alera Dugi

• Vozi: KTM LC4
« Odgovori #20 : 04. Srpanj 2009, 19:53:50 »

Vec sam stavljao ovu sliku na forum, bila je slicna tema. Slika odrazava najbolje dvije filozofije "slicnih" motora. Prepoznaj se u jednom od ova dva i kupuj naravno ako mozes.

...nemoj se naci pogodjeno s gornjim komentarima, ali i meni je neumjesno toliko platiti motor, pa cviliti oko parsto kuna razlike u cijeni redovnog servisa. Znas nekada se dese i neredovne stvari, pa ako ti je to problem, odaberi nesto iz nize klase. Ovo sto spominjes je "najvisa klasa" a to kosta!  :wink:
Evidentirano
Nema Beda

markookram

• Vozi: proizvode jedne austrijske kuće
« Odgovori #21 : 04. Srpanj 2009, 21:05:31 »

ljudi , ktm je hard , kom to ne treba taj nek to ne kupuje .

ko je probo samo bijeli put sa adventurom i sa nekim drugim motorom znam u cemu je razlika ... i taj ce znati treba li mu to ili ne ... cijena tu nije presudna .

Frgich

• Vozi: V Strom 1000 DL K6
« Odgovori #22 : 05. Srpanj 2009, 02:18:28 »

Neznam po čem si to zakljućio ,al ak mi nećeš odgovorit nema problema . Ovakve predrasude na temelju ničega nije ok stvarat o nekome koge ne poznaješ  :palacdolje: Ja sam sam pitao dal je istina to što se piše. Hvala odgovorima uglavnom  :palacgore:

NIje ti Zoltan nista lose sa ovim mislio reci  :palacgore: . Ali po onome sto si rekao i ja ti isto kazem da je BMW ipak bolji izbor za tebe. Ali ako ides usporedjivati KTM i BMW, za pocetak je dovoljno pogledati kompresiju motora, prijenose u getribi, raspored mase na motoru(konstrukciju tanka pogotovo), itd. i sve ce ti biti jasno. Slijedece je cijena motora koja je i za jedan i drugi model ajmo reci "visoka", ali motor je ionako gust i tu nema matematike neke. Gust kosta, i ako volis to neces se zamarati sa cijenama servisa i odrzavanja  :wink: nego ces ugodno skupljati kilometre sa boljom polovicom.

Ako se vozis po cesti kupi BMW, ipak je to nesto udobniji motor i elasticniji(manje saltanja) od KTM-a. A ako se vozis izvan ceste, znaci makadam i slicno, ne smeta te tvrdji sic i volis sarafiti po motoru i rješavati neke mušice za koje se znaju da su problem, e onda uzmi KTM-a  :palacgore:
Evidentirano
If you wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu

zemoo

• **
  • Vozi: versysa i zimsku službu
« Odgovori #23 : 06. Srpanj 2009, 17:03:33 »

Pozdrav KTM-ovci. Namjeravam kupiti adv-a 990 pa bi me zanimalo koliko vas koštaju servisi i registracia? kak ste zadovoljni sa motorom u globalu? unaprijed hvala a odgovorima  :palacgore:
imaš dva putopisa od ČILETA pa ak se nađeš u toj priči napravi rez i to je to
napravio je prvi servis na ¸1000km i drugi servis za 22 dana na 11000 :palacgore: :palacgore:
stvarno su tom ktm servisni intervali kratki :LOL: :LOL:
Evidentirano
nemoguće riješavamo odmah,a čuda u roku od 24 sata

brunost

• **
  • Vozi: - )
« Odgovori #24 : 07. Srpanj 2009, 08:42:42 »

Ja nevidim u cemu je problem kad si na putu stat i prominit ulje i filter a bome se imas naputovat za 7500 km? :misli: :wink:
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 16   Gore

Stranica je generirana za 0.131 sekundi uz 15 upita.