Nije 90 već 102...to je 12 'konja' razlike,a da ga hebeš to se ipak osjeti........
Prednost je i više nego očita jer su termičke karakteristike debelo na strani titana...a to poprilično utječe na performanse/izgled/zvuk/trajnost......i da,ta minimalna razlika je i više nego isplativa jer i dalje imaš normalan spuh umjesto abnormalne kifle od aluminija koja mijenja gore nabrojene karakteristike.
na stranici tog istog auspuha kojega zagovaraš piše izmjerena snaga horneta

pa ne moraš kupiti abnormalnu kiflu od aluminija, neznam ja o ćemu ti pričaš, zna se kako izgledaju auspusi za motore od svih vijekova, lovački rog sigurno nemože izgledati kao "normalan spuh", izgleda lijepo, ali sigurno nije normalan

meni mivv gp izgleda sasvim lijepo i nije "abnormalna kifla" (a kao što znamo, honda u GP-u koristi mivv auspuhe, znači da vrijedi nešto, mada je to više manje marketinški..), barem ne meni, opčenito su mi najljepši ti "gp" auspusi, znači okrugli, kratki, tanki i s velikim otvorom, pa i sam imam takav..a na hornetu bi to po meni lijepo stajalo, pošto sam ga i vozio, a svakodnevno se vozim s frendom koji ga ima, ali to je subjektivno
u svakom slučaju, tko voli nek izvoli