Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Akrapović za Hornet 600 (god.2007-2009)  (Posjeta: 3174 )

maRRio 8

• Spol: Muški
Odg: Akrapović za Hornet 600 (god.2007-2009)
« Odgovori #25 : 22. Srpanj 2009, 09:44:29 »

na stranici tog istog auspuha kojega zagovaraš piše izmjerena snaga horneta :palacgore:
pa ne moraš kupiti abnormalnu kiflu od aluminija, neznam ja o ćemu ti pričaš, zna se kako izgledaju auspusi za motore od svih vijekova, lovački rog sigurno nemože izgledati kao "normalan spuh", izgleda lijepo, ali sigurno nije normalan :misli:
meni mivv gp izgleda sasvim lijepo i nije "abnormalna kifla" (a kao što znamo, honda u GP-u koristi mivv auspuhe, znači da vrijedi nešto, mada je to više manje marketinški..), barem ne meni, opčenito su mi najljepši ti "gp" auspusi, znači okrugli, kratki, tanki i s velikim otvorom, pa i sam imam takav..a na hornetu bi to po meni lijepo stajalo, pošto sam ga i vozio, a svakodnevno se vozim s frendom koji ga ima, ali to je subjektivno
u svakom slučaju, tko voli nek izvoli :palacgore:
I za Kiki_Rotten: Akrapovič daje izmjerenu snagu na kotaču.

Ako se ne varam Megaphone je ispod 1500 kn (za R6), za Horneta ne znam, ali nema mi logike da je skuplji. Tebi to ne vrijedi, meni vrijedi i sigurno bi ga uzeo. Stvar je na svakome da izabere, oče li Megaphone koji je titanski, dobiš i Db killer i još uvijek imaš spuh koji je više nego duplo jeftiniji od bilo kojeg drugog topa i uz sve to je Akrap. Il bilo koja druga varijanta auspuha koja počinje otprilike oko 3500 kn.
Evidentirano

deny-zg

• **
  • Vozi: lepo naš kako..majke'mi
« Odgovori #26 : 22. Srpanj 2009, 10:51:05 »

A leo? meni ovo jebeno izgleda.  :palacgore:

Evidentirano
''The reason I do it is because if you get it wrong ,It'illkill you.
If you think it's too dangerous then go home and cut your grass and leave us to it.''
Guy Martin

Horny

• ex. Sporier5
  • Vozi: NAKAZU
« Odgovori #27 : 22. Srpanj 2009, 10:57:43 »

evo i ja da se malo ukljucim u ovu raspravu jer sam i ja muku mucio..da li promijeniti auspuh uopste i sta raditi...e onda sam "sklonio" tj izvadio katalizator...i skoro da i nije ni bilo promjena tj nije ih bio..e onda sam probusio jedan lonac tj pregradu izmedju dva lonca..e to je sve dalo efekta..ali kad se skine top ili prigusivac (kako god)e tek onda ima full efekat i  onda ide kao blesav i zvuci ovako http://www.youtube.com/watch?v=nqRUOZWNfRA..a pogotovo vuce na manjim obrtajima!!!i ima malo glasnijji zvuk..e zato sam ja sasvim slucajno i ne planirano narucio DEVIL MASTER http://www.devil.fr/gb/moto/route_zoom.cfm?id=1734...e sad ga cekam i nikako da ga docekam pa da vidim sta cu dobiti a sta izgubiti..a ako nista moracu naruciti full granu leo ili neku drugu....
eto nadam se da ce nekom ovo koristit ali cim bude stigao bicce i detaljnije napisano..
pozz

ja ne znam kaj je sa tvojim motorom, ali ovako se čuje bez katalizatora i malo ga sereš kada kažeš da ti motor bolje vuće, jer to nije istina, to je sve u tvojoj glavi  :palacdolje:

Da bi motor bolje vukao trebaš složit i usis motora i porihtat injection, još ćeš na kraju stavit prednji zupčanik manje i reć da ti hornet ide 260km/h  :jesus:
Evidentirano

Horny

• ex. Sporier5
« Odgovori #28 : 22. Srpanj 2009, 10:59:31 »

I ovako bi se po meni trebao čut motor, samo ne znam koliko peneza ta investicija dođe  :misli:

:palacgore:
Evidentirano

deny-zg

• **
  • Vozi: lepo naš kako..majke'mi
« Odgovori #29 : 22. Srpanj 2009, 11:11:25 »

još ćeš na kraju stavit prednji zupčanik manje i reć da ti hornet ide 260km/h  :jesus:
pa ide! majke'mi!  :LOL: :LOL:
Evidentirano
''The reason I do it is because if you get it wrong ,It'illkill you.
If you think it's too dangerous then go home and cut your grass and leave us to it.''
Guy Martin

MOONSHIELD

• Vozi: s puknutim blokom i greškom na geometriji vilica
« Odgovori #30 : 22. Srpanj 2009, 11:14:45 »

vidio sam jučer i yoshija sličnog ko jaje jajetu, lijepo izgleda, a vjerojatno i urla tako
ako je 1500 kuna onda je okej cijena s obzirom da treba uvesti, od titana je i tako to...ali znam dok je frend zvao da je bilo nekih 2300-2400..
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

you will never quiet this storm!!

Horny

• ex. Sporier5
« Odgovori #31 : 22. Srpanj 2009, 11:20:41 »

To si ja brijem stavit  8)
Evidentirano

BlackBull

• **
  • Vozi: Pegaso 650
« Odgovori #32 : 22. Srpanj 2009, 11:21:01 »

Nitko nije direktno odgovorio što se stvarno dešava ako skineš katalizator i motor se čuje kao da je došao sa trkače staze,  na registraciji tj. tehničkom ili kad prelaziš granicu, čujem da Slovenci u zadnje vrijeme gledaju kakav je auspuh serijski ili "nadogradnja" i da traže homologaciju za njega i tko zna što još....

Katalizator na slip on nebi tako strašno povećao buku iznad nekih granica normale, al s megafonom bi se čuo ko projektil. I s katalizatorom i megafonom nije baš za prelazit granicu bez db-killera.
Evidentirano

Kiki_Rotten

• **
  • Vozi: GSX 1400 K3
« Odgovori #33 : 22. Srpanj 2009, 15:44:41 »

na stranici tog istog auspuha kojega zagovaraš piše izmjerena snaga horneta :palacgore:

Nisi me shvatio...hoću reći da Hornet serijski ima 102 konja s originalnim spuhom.A ona kifla je bila samo karikirana usporedba. :mrgreen:

NHF  :palacgore:
Evidentirano
Motorcycle is basically a conversion kit for turning an insecure asshole into an extremely unguided missile.

MOONSHIELD

« Odgovori #34 : 22. Srpanj 2009, 16:06:14 »

Nisi me shvatio...hoću reći da Hornet serijski ima 102 konja s originalnim spuhom.A ona kifla je bila samo karikirana usporedba. :mrgreen:

NHF  :palacgore:
ma nema hard filinga
samo da te još jednom ispravim, hornet ima oko 90 konja u serijali, a s akrapovičem ima konj više, to kaj njemu piše u knjižici..
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

Incredible

• U bannani
  • Vozi: Slonića
« Odgovori #35 : 22. Srpanj 2009, 16:16:09 »

ma nema hard filinga
samo da te još jednom ispravim, hornet ima oko 90 konja u serijali, a s akrapovičem ima konj više, to kaj njemu piše u knjižici..
90 KS ima mjereno na zadnjem kotaču a tih 102 ili kolko već na radilici :wink:
Evidentirano
ZAGI

Turbo

• **
  • Vozi: Hornet 007 (Ciganovića najcrnijega i najglasnijeg)
« Odgovori #36 : 22. Srpanj 2009, 20:09:53 »

90 KS ima mjereno na zadnjem kotaču a tih 102 ili kolko već na radilici :wink:
na prednjem ima bar još kakvih 10-tak..  :jesus:
Evidentirano

uzmi popij pa si tabletu..

SEXY MAČETA PICTURES
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,7257.msg1186629.html#msg

Incredible

• U bannani
« Odgovori #37 : 22. Srpanj 2009, 20:17:27 »

na prednjem ima bar još kakvih 10-tak..  :jesus:
dobro kaj si ti u crnu rupu upal :shock: bemti morali smo stuntat bez tebe, mislim stvarno sramota :mrgreen:
Evidentirano
ZAGI

Turbo

• **
  • Vozi: Hornet 007 (Ciganovića najcrnijega i najglasnijeg)
« Odgovori #38 : 22. Srpanj 2009, 20:28:50 »

dobro kaj si ti u crnu rupu upal :shock: bemti morali smo stuntat bez tebe, mislim stvarno sramota :mrgreen:
ma joj, niš ne pitaj..
bumo jazavčarili u subotu malo aj aj..   :jesus:

:mrgreen:
Evidentirano

uzmi popij pa si tabletu..

SEXY MAČETA PICTURES
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,7257.msg1186629.html#msg

bu2rider

• **
  • Vozi: super vojvodu(SD)
« Odgovori #39 : 23. Srpanj 2009, 12:19:25 »

ovo na youtubu je bez lonca zadnjeg ali sa izvadjenim katalizatorom! nije skracivana nikakva grana samo je razrezana na mjestu gdije je katalizator i katalizator izvadjen..e sad posto to nije davalo neke efetke zvucne onda je i pregrada izmedju dva lonca probijena da bi se smanjio putanja izduvnih gasova...bla.bla..ne mogu objasnjavati..uglavnom ima efekta kao sto vidis i zvucnog a i motor osjetno bolje vuce sa niskih obrtaja..mozda malo vise trosi ali..nije strasno...vrijedi toliko da bi bolje isao :wink:. e sad ja jos uvjek cekam svog devila pa cu da vidim sta ce biti onda...kakav ce se zvuk i performanse dobiti ili izgubiti..i dal cu morati skidati jedan lonac i direktno sa grane na zadnji lonac.....a sto se tice akrapa...hmmm...skupi su...stvar ukusa i dzepa :D..konkertno devil ce me kostati oko 430E karbonski a akrap karbonski kosta preko 600e...nije mala razlika  a meni je mnogo ljepsi devil po izgledu a koliko sam cuo na netu i po zvuku..eto toliko za sada
Evidentirano

Horny

• ex. Sporier5
« Odgovori #40 : 23. Srpanj 2009, 16:57:39 »

ovo na youtubu je bez lonca zadnjeg ali sa izvadjenim katalizatorom! nije skracivana nikakva grana samo je razrezana na mjestu gdije je katalizator i katalizator izvadjen..e sad posto to nije davalo neke efetke zvucne onda je i pregrada izmedju dva lonca probijena da bi se smanjio putanja izduvnih gasova...bla.bla..ne mogu objasnjavati..uglavnom ima efekta kao sto vidis i zvucnog a i motor osjetno bolje vuce sa niskih obrtaja..mozda malo vise trosi ali..nije strasno...vrijedi toliko da bi bolje isao :wink:. e sad ja jos uvjek cekam svog devila pa cu da vidim sta ce biti onda...kakav ce se zvuk i performanse dobiti ili izgubiti..i dal cu morati skidati jedan lonac i direktno sa grane na zadnji lonac.....a sto se tice akrapa...hmmm...skupi su...stvar ukusa i dzepa :D..konkertno devil ce me kostati oko 430E karbonski a akrap karbonski kosta preko 600e...nije mala razlika  a meni je mnogo ljepsi devil po izgledu a koliko sam cuo na netu i po zvuku..eto toliko za sada

imam samo jedno pitanje za tebe, kako si ti skužio da ti motor bolje vuče?!
Evidentirano

MOONSHIELD

« Odgovori #41 : 24. Srpanj 2009, 00:08:27 »

imam samo jedno pitanje za tebe, kako si ti skužio da ti motor bolje vuče?!
to ni meni nije jasno
imam motor koji sam vozio 5000 km sa originalnim auspuhom i sada već skoro 5000 sa zamjenskim i imam osjećaj da se apsolutno ništa nije promijenilo po pitanju performansi, doduše ništa nisam ni očekivao na tom polju, mijenjao sam auspuh iz drugih razloga..
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

bu2rider

• **
« Odgovori #42 : 25. Srpanj 2009, 02:22:42 »

kakao sam skuzio? pa vrlo jednostavno jer sam bez tog auspuha tj bez ovog sto sam radio vozio 14000km i kad sam skinuo sve gore navedeno sjetio sam!!!!poznajem dobro svoj motor i nisam debil! rekao sam da sa manjih obrtaja bolje i brze vuce..nije to neka drasticna promjena ali jeste osjetno a l iljudi i vi svi strucnjaci sto se pravite rekao sam da je to sve bez lonca...cim se stavi lonac odmah je malo drugacije...nije mi u glavi nego je tako...a katalizator zna se da gusi motor!!!!
a evo devila pa pogledajte

ovaj je skinuo lonce i direkt na zadnji lonac kao sto vidite
a pogledajte i ovo meni se svidja zvuk skroz
Evidentirano

Horny

• ex. Sporier5
« Odgovori #43 : 25. Srpanj 2009, 09:56:33 »

ajde ako ti tako kažeš, ja nisam nikakvu razliku skužio!
Evidentirano

Incredible

• U bannani
« Odgovori #44 : 25. Srpanj 2009, 10:22:26 »

kakao sam skuzio? pa vrlo jednostavno jer sam bez tog auspuha tj bez ovog sto sam radio vozio 14000km i kad sam skinuo sve gore navedeno sjetio sam!!!!poznajem dobro svoj motor i nisam debil! rekao sam da sa manjih obrtaja bolje i brze vuce..nije to neka drasticna promjena ali jeste osjetno a l iljudi i vi svi strucnjaci sto se pravite rekao sam da je to sve bez lonca...cim se stavi lonac odmah je malo drugacije...nije mi u glavi nego je tako...a katalizator zna se da gusi motor!!!!
a evo devila pa pogledajte http://www.youtube.com/watch?v=GdXCQNyNpE8
ovaj je skinuo lonce i direkt na zadnji lonac kao sto vidite
a pogledajte i ovo meni se svidja zvuk skroz http://www.youtube.com/watch?v=YrvLjJ1VQLc
ovo pogotovo nebi trebala bit istina jer je opće poznato da serijski topovi daju više snage od nule a zamjenski od sredine pa do vrha, uostalom pogledaj si ove grafove od akrapa kao primjer
Evidentirano
ZAGI

bu2rider

• **
« Odgovori #45 : 25. Srpanj 2009, 11:55:08 »

pa da kad je sve serijski...onda ok.ali ja sam mjenjao i busio lonce kapiras pa je tu doslo do velikih promjena smanjene su pregrgade tj nema ih skoro pa ti onda dodje samo kao grana skoro e zbog toga je razlika...a taj auspuh nije nikakva nauka ne znam ni ja kakva sad pa da je cudo sad i akrap i svi drugi...sve je na isti princip..e razlika je sad u nijansama zvuka,izgleda...i td..ali obican majstor(malo spretniji) moze i sam dosta postici...
Evidentirano

bu2rider

• **
« Odgovori #46 : 02. Kolovoz 2009, 21:33:51 »

stigao devil.....ali nisam bas nesto prezadovoljan zvukom... male promjene tj manje nego sto sam ocekivao...mislim meni se ne svidja....zato cu morati poraditi i da ide direkt sa grane na top zadnji..bez da ide kroz sve one silne lonce i prepreke pa ce tada valjda biti ok....ali ok je i sada da me ne shvatite pogresno..ima lijep zvuk ali nije to to sto ja zelim i kakao zelim da zvuci....pozz
Evidentirano

bu2rider

• **
« Zadnja izmjena: 04. Kolovoz 2009, 01:38:46 bu2rider »
Evidentirano

crni konjanik

• **
  • Vozi: Honda Hornet 600, Yamaha T max,
« Odgovori #48 : 04. Kolovoz 2009, 23:20:08 »

Evidentirano

bu2rider

• **
« Odgovori #49 : 05. Kolovoz 2009, 00:52:38 »

pa evo domah cu ti poslati pa poslusaj i pogledaj na tubu kako ce izgledati i kako se cuje jer ja ovo isto kanim uraditi..mada neces bas cuti najbolje na snimci
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.148 sekundi uz 16 upita.