Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Dolje

Autor Tema: yamaha salon u Splitu  (Posjeta: 16115 )

Frane_ST

• **
  • Spol: Muški
Odg: YAMAHA salon u Splitu
« Odgovori #50 : 15. Prosinac 2006, 18:01:43 »

oće bit ikakvih popusta za jakete i kacige u skorašnje vrime?
Evidentirano

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #51 : 15. Prosinac 2006, 21:37:53 »

oće bit ikakvih popusta za jakete i kacige u skorašnje vrime?

Već smo napisali da forumaši kod nas imaju posebne popuste, samo se trebaju predstaviti.
Što se tiće akcija za širu publiku, bit će u skorije vrijeme organizirani Yamaha Racing dani tijekom kojih će uz razgledavanje izloženog trkačeg motora iz PH, biti moguče i ostvariti kupnju opreme uz povoljnije uvjete.

Ovu priliku bi iskoristio i da pozdravim sve one koji su već bili u prodavaonici nakon našeg dolaska i koji su nam izrazili podršku :palacgore:
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

silvije

• **
  • Vozi: V-strom 650
« Odgovori #52 : 16. Prosinac 2006, 00:24:45 »

Šta ima kod vas u salonu od gumaša  :mrgreen: olitiga čizama i kakve su cijene.Bio sam jednom litos ali je bio samo jedan model koji mi baš i nije izgledao uvjerljivo,ne zanima me baš racing nego više za vožnju ali da ne izgledaju ko skijaške pancerice  :mrgreen:  .To mi je  na meniju za Novu godinu  8) ako bude kakav model koji mi upadne u oko. :mrgreen:
Evidentirano
Ko rano rani,bolje da me nebudi 8-)

joke

« Odgovori #53 : 16. Prosinac 2006, 08:28:26 »

Šta ima kod vas u salonu od gumaša  :mrgreen: olitiga čizama i kakve su cijene.Bio sam jednom litos ali je bio samo jedan model koji mi baš i nije izgledao uvjerljivo,ne zanima me baš racing nego više za vožnju ali da ne izgledaju ko skijaške pancerice  :mrgreen:  .To mi je  na meniju za Novu godinu  8) ako bude kakav model koji mi upadne u oko. :mrgreen:

Dođi, dogovorit ćemo se :mrgreen:
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

Rivi

• Il' si faca,ili nisi!!!
  • Vozi: Classic doggy style!
« Odgovori #54 : 16. Prosinac 2006, 11:40:14 »

Ovu priliku bi iskoristio i da pozdravim sve one koji su već bili u prodavaonici nakon našeg dolaska i koji su nam izrazili podršku :palacgore:

Molin Joke, molin!
Evidentirano

Frane_ST

• **
« Odgovori #55 : 29. Prosinac 2006, 10:57:46 »

Već smo napisali da forumaši kod nas imaju posebne popuste, samo se trebaju predstaviti.
Ja sam došao razgledavat jakete (s namjerom da ako mi se neka svidi da je i uzmem, lova se gužvala u đepu), usluga je prva ligu, to bez greške, no ja san se predstavija i kao član foruma i pitao dali su ti popusti za članove aktualni i dali to išta vrijedi. Odgovor je bio nešto tipa: "To ti ne vrijedi jer svako se može učlaniti i onda tražit popust".
Ja neznam na temelju čega sam odbijen, istina ima 16 godina, djelujem kao balavac, nemam mnogo postova, ali ipak san član ovog foruma godinu dana i nisam se učlanio prije dva dana samo zato jer san pročita da ima popust.

sada se ja pitam jesu li stvarno neki članovi dobili popust (a prema komentarima izgleda da jesu) a ako oni jesu, zašto ja nisam (vrlo vjerovatno zato jer nemam mnogo postova i nisam popularan član, tj. sve ono šta sam iznad naveja) ili je to samo popust za one baš, baš poznate članove  (prema čemu su onda drugi manje važni) ili je to jedna jako kvalitetno izrežirana reklama (s druge staren opet jeftina)koja izgleda ipak pali?

PS. jaknu sam kupio u šage, ixs nemoy, 1610 kn je bila cjena.
Evidentirano

dado30

• Gost
« Odgovori #56 : 29. Prosinac 2006, 12:51:35 »

Ja sam došao razgledavat jakete (s namjerom da ako mi se neka svidi da je i uzmem, lova se gužvala u đepu), usluga je prva ligu, to bez greške, no ja san se predstavija i kao član foruma i pitao dali su ti popusti za članove aktualni i dali to išta vrijedi. Odgovor je bio nešto tipa: "To ti ne vrijedi jer svako se može učlaniti i onda tražit popust".
Ja neznam na temelju čega sam odbijen, istina ima 16 godina, djelujem kao balavac, nemam mnogo postova, ali ipak san član ovog foruma godinu dana i nisam se učlanio prije dva dana samo zato jer san pročita da ima popust.

sada se ja pitam jesu li stvarno neki članovi dobili popust (a prema komentarima izgleda da jesu) a ako oni jesu, zašto ja nisam (vrlo vjerovatno zato jer nemam mnogo postova i nisam popularan član, tj. sve ono šta sam iznad naveja) ili je to samo popust za one baš, baš poznate članove  (prema čemu su onda drugi manje važni) ili je to jedna jako kvalitetno izrežirana reklama (s druge staren opet jeftina)koja izgleda ipak pali?

hm, s kim si priča?? Ne vjerujem da bi ti Joke i Nike to rekli, a ako su ti i rekli vjerojatno imaju dobar razlog za to!!
S toga promisli jesi li nečim to zaslužija!! Ne znam!!!
Evidentirano

joke

« Odgovori #57 : 29. Prosinac 2006, 13:10:09 »

Kako si več kupio jaketu, daljnja rasprava oko nje je suvišna, ali mogu ti obečati da češ pri prvoj slijedečoj kupnji dobiti još veči popust nego što je to uobičajeno za forumaše (moj popust 8)).
Eto na taj način čemo ispravit grešku u koracima koju smo imali.
Službeni početak rada prodavaonice je 10.01.2007, tako da nam od onda mjerite kvalitetu :mrgreen:. Ovo razdoblje od 01.10. do otvaranja koristili smo za preuređenje tako da si možda "naletio" u krivi trenutak.

Još jedanput se ispričavam za nastalu neugodnost
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
« Odgovori #58 : 29. Prosinac 2006, 13:19:39 »

Vidi, meni se nisi javio ni predstavio. Da si rekao "Bog, ja sam Alonso s foruma" sigurno da bi rješili situaciju. Dođe dnevno 100 ljudi i svi pitaju za popuste. Ne sječam se da je itko od njih rekao da je s foruma. Jučer je bio Silvio s foruma. Čovjek se fino predstavio, upoznali smo se i popričali malo i tako.
Evidentirano
D.F.F.D.

ZZR1100

• **
  • Vozi: -II-
« Odgovori #59 : 29. Prosinac 2006, 13:36:30 »

Ali tko god mu je tako odgovorio, ima poantu. Svatko se moze registrirati na forum da bi tražio popust...

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #60 : 29. Prosinac 2006, 13:47:49 »

Ali tko god mu je tako odgovorio, ima poantu. Svatko se moze registrirati na forum da bi tražio popust...
Pa nije mi problem kliknut na zadnje postove člana i vidit kad se registrirao. Evo čitam da Alonso namjerava kupit Yamahu DT 125 pa mi je sad još više žao šta se nije upoznao s nama ovde
Evidentirano
D.F.F.D.

Frane_ST

• **
« Odgovori #61 : 29. Prosinac 2006, 14:04:35 »

Vidi, meni se nisi javio ni predstavio. Da si rekao "Bog, ja sam Alonso s foruma" sigurno da bi rješili situaciju. Dođe dnevno 100 ljudi i svi pitaju za popuste. Ne sječam se da je itko od njih rekao da je s foruma. Jučer je bio Silvio s foruma. Čovjek se fino predstavio, upoznali smo se i popričali malo i tako.
pita sam što imate od jaketa u rangu od 1 800 kn, netko od radnika mi ih je pokazivao (nesjećam se imena godpodina), i tako sam provavao jakete i pitao sam kao "postoji li kakav popust za članove foruma jer san pročitao da postoji", u nastavku sam se predstavio kao alonso no taj djelatnik mi je rekao nešto poput "da se svako može registrirat, doći u dučan i tražti popust".

Uglavno nije frka nikakva, ne trebaju isprike :D sve je 5. jaketu sam uzeja nego sam samo htio pitati zašto se ne daju popusti ako se već govor da se daju, jer iskreno ja nisan niti računao na nikakav popust osim možda na gotovinu (kojeg usput tamo di san uzeja jaketu nisan dobija :?).

Citat: joke
Još jedanput se ispričavam za nastalu neugodnost
ma nema frke :wink: :D
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #62 : 29. Prosinac 2006, 14:18:06 »

pita sam što imate od jaketa u rangu od 1 800 kn, netko od radnika mi ih je pokazivao (nesjećam se imena godpodina), i tako sam provavao jakete i pitao sam kao "postoji li kakav popust za članove foruma jer san pročitao da postoji", u nastavku sam se predstavio kao alonso no taj djelatnik mi je rekao nešto poput "da se svako može registrirat, doći u dučan i tražti popust".

Uglavno nije frka nikakva, ne trebaju isprike :D sve je 5. jaketu sam uzeja nego sam samo htio pitati zašto se ne daju popusti ako se već govor da se daju, jer iskreno ja nisan niti računao na nikakav popust osim možda na gotovinu (kojeg usput tamo di san uzeja jaketu nisan dobija :?).
ma nema frke :wink: :D
Ma drugi put traži mene i nema problema.
Evidentirano
D.F.F.D.

Dylan

• Vozi: Kawasaki ER 5
« Odgovori #63 : 29. Prosinac 2006, 14:27:08 »

Sad mu lijepo sredite bogovski popust na DT 125 i sve 5! :palacgore:
Evidentirano
...mi trkači... :)

Frane_ST

• **
« Odgovori #64 : 29. Prosinac 2006, 14:55:52 »

Sad mu lijepo sredite bogovski popust na DT 125 i sve 5! :palacgore:
necu im biti od prevelike koristi jer uzimam polovni DT :wink:
Evidentirano

silvije

• **
  • Vozi: V-strom 650
« Odgovori #65 : 29. Prosinac 2006, 16:51:44 »

Silvije  :mrgreen: he,he.Ja bio,ljudi ljubazni i dali popust  :mrgreen: na čizme koje btw nisam uzeo jerbo iman namjeru nešto iza nove godine uzimat  :palacgore:
« Zadnja izmjena: 29. Prosinac 2006, 22:34:07 Nike »
Evidentirano
Ko rano rani,bolje da me nebudi 8-)

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #66 : 10. Siječanj 2007, 11:40:12 »

Za člana foruma iz Dubrovnika koji je maloprije zvao za kacige Suomy Spec-1R  :

Baylis XL / Tamada L

Biaggi M / Bostrom M

p.s.
Trol Beljis
Evidentirano
D.F.F.D.

toni d

• **
  • Vozi: XJR 1300
« Odgovori #67 : 10. Siječanj 2007, 14:34:04 »

bija u ducanu   8)napravija servis  :DOBIJA PRIVJESAK :palacgore:
BIJA I OSTA ZADOVOLJAN USLUGOM :palacgore:
I JOŠ NEŠTO :rotor: SPLITSKI:troll:
Evidentirano
nisu pile za debile

Frane_ST

• **
« Odgovori #68 : 12. Siječanj 2007, 15:32:59 »

evo bija san danas tu do yamahe uzet kacigu, pa se sestra kasnije vratila po hlače putničke :D

ja san uzeja kacigu HJC AC 11 i iako je plačeno na predračun dobija san stvarno velikih 15% popusta :palacgore:
kada san se vrača odnit uplatnicu da pridignem kacigu sestra je išla samnom pa je ona provala neke gače koje je i kupila, i ona je dobila 15% popusta također na predračun :D, ali popust je stvarno jako velik kada se pogleda koliko nam je love ostalo u đepu :palacgore:

fala dečki. :palacgore:
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #69 : 12. Siječanj 2007, 22:29:26 »

evo bija san danas tu do yamahe uzet kacigu, pa se sestra kasnije vratila po hlače putničke :D

ja san uzeja kacigu HJC AC 11 i iako je plačeno na predračun dobija san stvarno velikih 15% popusta :palacgore:
kada san se vrača odnit uplatnicu da pridignem kacigu sestra je išla samnom pa je ona provala neke gače koje je i kupila, i ona je dobila 15% popusta također na predračun :D, ali popust je stvarno jako velik kada se pogleda koliko nam je love ostalo u đepu :palacgore:

fala dečki. :palacgore:
Nema na čemu. I drugi put  :palacgore:
Evidentirano
D.F.F.D.

DeeDee

• Plavuša
  • **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: crvenu zvir
« Odgovori #70 : 12. Siječanj 2007, 22:31:28 »

opa, popusti se dijele sakom i kapom  :palacgore:

sto ste tako daleko?!  :(
Evidentirano

Frane_ST

• **
« Odgovori #71 : 12. Siječanj 2007, 22:44:57 »

Nema na čemu. I drugi put  :palacgore:
eh, i moja bstra glavica zaboravila gumeni privjesak :mrgreen:
Evidentirano

joke

« Odgovori #72 : 13. Siječanj 2007, 10:00:12 »

eh, i moja bstra glavica zaboravila gumeni privjesak :mrgreen:

To kad kupiš DT-a pa se dovezeš s njim. Nije uputno tako lijep i eskluzivan privjesak koristiti za ključeve od kuče :mrgreen:
Evidentirano

ZZR1100

• **
  • Vozi: -II-
« Odgovori #73 : 13. Siječanj 2007, 20:29:59 »

Vidio vas maloprije na nekoj lokalnoj auto-moto emisiji... nego šta je sa one tri preostale garaže u bloku, vlasnici nisu htjeli prodati? Znači ima mjesta za još tri proširenja? :mrgreen:

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #74 : 13. Siječanj 2007, 22:42:38 »

Vidio vas maloprije na nekoj lokalnoj auto-moto emisiji... nego šta je sa one tri preostale garaže u bloku, vlasnici nisu htjeli prodati? Znači ima mjesta za još tri proširenja? :mrgreen:
Jesi li snimio možda ili znaš kad ima repriza?
Evidentirano
D.F.F.D.
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Gore

Stranica je generirana za 0.168 sekundi uz 15 upita.