Već smo napisali da forumaši kod nas imaju posebne popuste, samo se trebaju predstaviti.
Ja sam došao razgledavat jakete (s namjerom da ako mi se neka svidi da je i uzmem, lova se gužvala u đepu), usluga je prva ligu, to bez greške, no ja san se predstavija i kao član foruma i pitao dali su ti popusti za članove aktualni i dali to išta vrijedi. Odgovor je bio nešto tipa: "To ti ne vrijedi jer svako se može učlaniti i onda tražit popust".
Ja neznam na temelju čega sam odbijen, istina ima 16 godina, djelujem kao balavac, nemam mnogo postova, ali ipak san član ovog foruma godinu dana i nisam se učlanio prije dva dana samo zato jer san pročita da ima popust.
sada se ja pitam jesu li stvarno neki članovi dobili popust (a prema komentarima izgleda da jesu) a ako oni jesu, zašto ja nisam (vrlo vjerovatno zato jer nemam mnogo postova i nisam popularan član, tj. sve ono šta sam iznad naveja) ili je to samo popust za one baš, baš poznate članove (prema čemu su onda drugi manje važni) ili je to jedna jako kvalitetno izrežirana reklama (s druge staren opet jeftina)koja izgleda ipak pali?
PS. jaknu sam kupio u šage, ixs nemoy, 1610 kn je bila cjena.