Imao sam Hondu x8r-s od 2003.-2007. , motor je PREdobar, ovjes, kočnice, mašina....ma sve savrešeno. Za razliku od talijana puno je kvalitetniji ali kao serijala i sporiji. Upravo je to problem zašto nije zastupljen među mlađom populacijom. Kada sam 2003. bio 7. razred osnovne nagovorim starog da mi kupi skuter, sviđala mi se Aprilia sr 50 i ciljano sam starog doveo kod dilera da mu pokažem motor i to sve....i tako stari razvuko priču s tim dilerom i diler skonta da bi stari volio neki kvalitetniji skuter jer mu se aprilia nije previše sviđala i nagovori ga na Hondu koju nikom nije mogao prodat pa ga nama uvalio,,,,,ja sam starom odmah rekao da ne želim taj motor jer s obzirom na SR-a je pregadan. Starom se motor svidio zbog ovjesa i kvalitete i bez obzira na moje mišljenje kupi on Hondu. Kada je stigla kući nekako sam se navikao,,al motor bez blokada nije išao brže od 65 km/h i trošio je 5 lit/ 100 km. Nerviralo me kad sam se vozio s legama koji voze runner-e i sr-ove,,,uvijek sam zaostajao na krajnjoj brzini i tolko sam bio ljut na starog što je kupio Hondu.....Djeca ko djeca,,,, Naposljetku, živio sam za dan kad ću ga prodat i kupit runnera što se na kraju i dogodilo. Kako sam odrastao s vremenom mi je bilo žao te Honde jer mi krajnja brzina više nije bila prioritet. Za kraj: HONDA x8r definitivno nije motor za mlade osim ako se nadograđuje, a tad postaje zvijer.