Volim se voziti po kisi.

Pogotovo po zavojitim hrapavim cestama van grada. Jedino mi je muka mazati lanac i cistiti bajk nakon toga.

Iznenadim ove na R-ovima sa motardom...

Kako voziti po kisi?
Cuj, za pocetak, kako voziti po suhom?
Trebas znati od oka (boja, odsjaj, izgled) i od povratnih informacija sa volana (vibracije, preciznost voznje, skretanja, itd.) prepoznati o kakvom se tipu asfalta radi i koliko je istrosen, te naravno kakav je grip. Po tome mozes prepoznati i koliko se mozes naginjati i kada ce gume poceti "gubiti" grip (u zavoju). A po kisi? Prvo, drzati veci razmak od vozila ispred, drugo, od horizontalne signalizacije bjezati kao od vraga (pjesacki, i ostale velike ofarbane povrsine, a i veliki lezeci znaju biti skliski ukoliko se na njih ne penjemo ravno nego ukoso). Izbjegavaj nagla kocenja i pokusaj predviditi reakcije vozila ispred sebe, jer pogotovo po kisi 4 kotaca staju puno prije 2. Po meni, u gradskoj voznji po kisi treba biti nesto oprezniji, i pogotovo na skuteru vise koristiti zadnju kocnicu nego prednju.
Mislim, eto ovo su neki pocetnicki savjeti, mogu ti samo reci da s vremenom, iskustvom i km doci ce i sigurnost!

I btw, SP je zajebana stvar po kisi, treba ga znati drzati