daj malo statistike, potrosnja goriva, ulja, ukupni km, bolovi u podlakticama..
bolova nema.......

znači,krenuo sam oko 3 sata ujutro u ponedjeljak,vratio se oko pola 1 u petak.......
do tamo mi je trebalo dosta, jer kroz bosnu, u onim brdima........zima, nećete vjerovati, al dajem jaja, ako je bilo 5 stupnjeva.......i onda sam obukao još 4 majce i bilo mi hladno.......nisam vjerovao, tek se sunce pokazalo kod zenice........i tu malo dolazim k sebi i brže vozim........
do tamo vožnje oko 10 sati,sa nekoliko stajanja, prvo na OMVu preko granice, kod šamca, pijem toplu čokoladu, da se malo ugrijem, al nisam znao poslije tek što me čeka, agonija.......kilometara u jednom smjeru oko 540.......
dolazim pred split, i tu tek skidam rukavice.......
dalje vozim prema trogiru i dolazim na čiovo........čeka me hladno pivu i palimo ma plažu.........
nazad je išlo puno brže.......stigao za manje od 9 sati,al sam stajao 40min da jedem,i sipam gorivo........
krećem oko pola 4, jer mi nisu dali spavat.......zbog hladnoće kroz bosnu, htio sam kasnije krenuti.......al ipak ranim, jer dok dođem da malo odmorim i zapalim na susret u vukovaru.......
istim putem vozim nazad.......i dok sam došao u brda, već je zatoplilo.......stajem u restoranu prije zenice, jedem i nastavljam put, te poslije zenice sipam i nestajem do osijeka........
usput sam par sličica opalio, tek toliko da se vidi, gdje sam bio i prolazio.......pa kad ih skinem s mobitela, stavim ovdje......za sada nisam u mogučnosti, nešto šteka.......
ukupno kilometara 1150.......
motor je u prosjeku trošio od 3,5 do 4 litre......
ulja sam napunio kod kuće, i još jednu litru uzeo u trogiru, da opet napunim, pri povratku kući........troši oko litru ulja na 900km
kvarova nije bilo nikakvih......ako zanemarimo, dan prije povratka kući, riknula žarulja u obrtomjeru.........ako to možemo nazvati kvarom.......