Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2  Sve   Dolje

Autor Tema: .........  (Posjeta: 3026 )

DUDO

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Vrageca
.........
« : 21. Srpanj 2009, 14:08:41 »

.......
« Zadnja izmjena: 23. Listopad 2009, 20:40:50 DUDO »
Evidentirano

mate

• Administrator
Odg: Velika rasprodaja robe sa lagera!!!
« Odgovori #1 : 21. Srpanj 2009, 14:12:24 »

Zar nisi ti onaj koji je propagirao kupujmo u Hrvatskoj jer je to najisplativije? A viđe marži...ko kuća. 8)

Btw, imaš već svoj topic. Zašto novi?
Evidentirano

bocko

• **
  • Vozi: Plavusu sa bilon štrikon
« Odgovori #2 : 21. Srpanj 2009, 15:08:04 »

Šta imaš u ponudi od tekstilnih jaketa?
Evidentirano
Dalmacija u mom oku!!!!

mate

• Administrator
« Odgovori #3 : 21. Srpanj 2009, 16:11:05 »

Zar si se ti našao prozvan da komentiraš nešto  :misli:

Ooo da... itekako. Možda ne bi bilo zgoreg izvući stare postove tvog kolege ili poslodavca, ne bih znao detalje, pa čuti jedno novu dimenziju poslovanja u lijepoj našoj. :mrgreen:
Evidentirano

kisikana

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: auta dva
« Odgovori #4 : 21. Srpanj 2009, 16:20:47 »

Vidim web nula bodova...

Ima li u ponudi Dainese Lucky Womens Leather Jacket u crvenoj boji?  :confused2:
Evidentirano
"Nikad prava kokoš od tebe" by BedoMedo :mrgreen:

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #5 : 21. Srpanj 2009, 17:23:54 »

A viđe marži...ko kuća. 8)

:shock: :shock: :shock:

Da, kupujmo u Hrvatskoj - robu koja nije hrvatski proizvod, ali je naši "povoljni" trgovci vole takvom predstavljati... Mate, dobro si uočio...!  :palacgore: :palacgore: :palacgore:

Sjetim se i marži onih auto-dealera koji daju popuste i po - 50.000 kuna!! A glupi narod se ne pita što je iza toga... pogotovo ako uzmemo u obzir i činjenicu da i sa tim popustom dealer nije u minusu i nije izgubio, već i dalje ima pokrivene sve troškove...  8) 8) 8)

Kak se to zove? Plindranje? Deranje? Vuk magare na plot nagonio??
Evidentirano

Ninja

• Vozi: beciklin
« Odgovori #6 : 21. Srpanj 2009, 17:58:37 »

Da, kupujmo u Hrvatskoj - robu koja nije hrvatski proizvod, ali je naši "povoljni" trgovci vole takvom predstavljati... Mate, dobro si uočio...!  :palacgore: :palacgore: :palacgore:

Pusti ga ima guzvu u firmi 8)
Evidentirano
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Iwa

• Nemesis
  • Vozi: cbr1000f
« Odgovori #7 : 21. Srpanj 2009, 18:54:15 »

džizs  :LOL:

pa dudo je samo crnac tam u firmi  :LOL: nije vrag da ste njega našli ribat za porijeklo robe i maržu  :shock:
Ooo da... itekako. Možda ne bi bilo zgoreg izvući stare postove tvog kolege ili poslodavca, ne bih znao detalje, pa čuti jedno novu dimenziju poslovanja u lijepoj našoj. :mrgreen:

mate, ovo ti pravi plot.

Evidentirano
crna kraljica

In a land of sheep a few wolves still roam....

mate

• Administrator
« Odgovori #8 : 21. Srpanj 2009, 19:04:15 »

pa dudo je samo crnac tam u firmi  :LOL: nije vrag da ste njega našli ribat za porijeklo robe i maržu  :shock:
mate, ovo ti pravi plot.

Nismo, naravno. Zna se dobro koga to ide... 8)
Evidentirano

Iwa

• Nemesis
« Odgovori #9 : 21. Srpanj 2009, 19:07:14 »

aha, onda dobro
Evidentirano
crna kraljica

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #10 : 21. Srpanj 2009, 19:18:25 »

Ma ne ribamo mi Dudu, svaka mu čast, već samo komentiramo stanovite brojke na stanovitoj listi...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

tutankamon

« Odgovori #11 : 21. Srpanj 2009, 19:20:04 »

mate, ovo ti pravi plot.

sva sreća da je MC, pa ga samo ti braniš :mrgreen:

jel debelog?
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #12 : 21. Srpanj 2009, 19:21:01 »

Da, kupujmo u Hrvatskoj - robu koja nije hrvatski proizvod, ali je naši "povoljni" trgovci vole takvom predstavljati... Mate, dobro si uočio...!  :palacgore: :palacgore: :palacgore:

Sjetim se i marži onih auto-dealera koji daju popuste i po - 50.000 kuna!! A glupi narod se ne pita što je iza toga... pogotovo ako uzmemo u obzir i činjenicu da i sa tim popustom dealer nije u minusu i nije izgubio, već i dalje ima pokrivene sve troškove...  8) 8) 8)

Kak se to zove? Plindranje? Deranje? Vuk magare na plot nagonio??
a sta je hrvatski proizvod..??? Osim gomile lazi i sranja...??? Kad hrvatska pocme proizvoditi nesto konkretno..ja cu rado kupovati(govorimo o auto-moto opremi...kozmetici....i slicno)...Pustite covjeka neka prodaje. Svaka roba ima svoga kupca. Cijene se lako mogu usporediti sa cijenama u italiji..sloveniji...i ako je povoljnije...zasto ne ?? a dali je on sta zaradio...briga me...Neka je... :wink:
Evidentirano
O&G Team

Iwa

• Nemesis
« Odgovori #13 : 21. Srpanj 2009, 19:23:16 »

sva sreća da je MC, pa ga samo ti braniš :mrgreen:

molim lijepo, moj deda i njegov deda su dvojica deda sa istog groblja u ivanjskoj. osnivači prvog kluba ljubitelja istinske šljivovice  :jesus: iako dudo dan danas ne priznaje da smo rođaci(odreko me se preko NN 64/98), ja njega jako volim  :mrgreen:  :LOL:
Evidentirano
crna kraljica

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #14 : 21. Srpanj 2009, 19:35:30 »

a sta je hrvatski proizvod..??? Osim gomile lazi i sranja...??? Kad hrvatska pocme proizvoditi nesto konkretno..ja cu rado kupovati(govorimo o auto-moto opremi...kozmetici....i slicno)...

Pravo zboriš!  :palacgore:

Pustite covjeka neka prodaje. Svaka roba ima svoga kupca.

Pa neka prodaje, nitko mu ne brani... pokraj tolikog kramasrkog smeća po našim dućanima, on barem prodaje neku kvalitetnu robu...   :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

Ljiki

• **
  • Vozi: Miško
« Odgovori #15 : 21. Srpanj 2009, 22:43:17 »

Jel ovo na webu dobra adresa: Podsusedske aleje 83  :misli:

Radno vrijeme?
Evidentirano
Maksimum 300: Preostaje 202

Prodajem oldtimer Peugeot 204, 1974. godište. Više informacija na PP.

triumf

• **
  • Vozi: TDM 900,Hayabusa,Dizalica
« Odgovori #16 : 22. Srpanj 2009, 00:36:51 »

Kad bi se bar negdi moglo vidit to sve skupa bilo bi lipo,mi smo malo dalje...al dobro,sta je tu je,bas otisa na internet stranicu a ono  :jesus:
Evidentirano
Covik je od svega gospodar,samo je od mora rob,more ga dize u zvizde,more ga kala u grob.
"Postoje tri vrste ljudi:oni koji su zivi,oni koji su mrtvi i oni koji plove."
www.pomorac.net
"Ma sta nisan isa u ginekologe"

Vince

• **
  • Vozi: Hondu Cr 125
« Odgovori #17 : 22. Srpanj 2009, 01:30:01 »

EXTREME MOTO SHOP

Velika rasprodaja robe sa lagera - za gotovinsko plaćanje

Motocross oprema 50%

:misli:
kakvu to mx opremu imaju,mislim koje brendove???

mate

• Administrator
« Odgovori #18 : 22. Srpanj 2009, 09:37:47 »

a sta je hrvatski proizvod..??? Osim gomile lazi i sranja...??? Kad hrvatska pocme proizvoditi nesto konkretno..ja cu rado kupovati(govorimo o auto-moto opremi...kozmetici....i slicno)...Pustite covjeka neka prodaje. Svaka roba ima svoga kupca. Cijene se lako mogu usporediti sa cijenama u italiji..sloveniji...i ako je povoljnije...zasto ne ?? a dali je on sta zaradio...briga me...Neka je... :wink:

Malo ste promašili temu. Svi znamo da ne postoji hrvatski proizvođač moto opreme i nitko se ne buni protiv prodaje i to s bilo kakvim maržama. Moja provokacija zapravo s tim niti nema toliko veze nego s jednom starom raspravom u kojoj sam vlasniku istog dućana pokušavao otvoriti oči u nekim stvarima što je on vrlo negativno shvatio. Tada sam mu na osnovu takvog pristupa poslu prognozirao jednu sezonu, sad sam još manji optimist...  8)
Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #19 : 22. Srpanj 2009, 09:41:28 »

Malo ste promašili temu. Svi znamo da ne postoji hrvatski proizvođač moto opreme i nitko se ne buni protiv prodaje i to s bilo kakvim maržama. Moja provokacija zapravo s tim niti nema toliko veze nego s jednom starom raspravom u kojoj sam vlasniku istog dućana pokušavao otvoriti oči u nekim stvarima što je on vrlo negativno shvatio. Tada sam mu na osnovu takvog pristupa poslu prognozirao jednu sezonu, sad sam još manji optimist...  8)
e jesi rigorozan...pa di ces manje od jedne sezone... :( :mrgreen:
Evidentirano
O&G Team

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
« Odgovori #20 : 22. Srpanj 2009, 12:27:00 »

Onakve velike popuste dogovaraju i odobravaju ovlašteni zastupnici, a ne dealeri. Tako npr. za BMW - Tomić&co. uprava odobrava tako velike popuste. Za WAG grupaciju to radi PZ auto...itd. Kod krajnjih dealera nije marža baš tako velika kako ti misliš. Začudio bi se koliko je marža npr AZ za Golfa 2,0 TDI.
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #21 : 22. Srpanj 2009, 13:56:23 »

Onakve velike popuste dogovaraju i odobravaju ovlašteni zastupnici, a ne dealeri. Tako npr. za BMW - Tomić&co. uprava odobrava tako velike popuste. Za WAG grupaciju to radi PZ auto...itd. Kod krajnjih dealera nije marža baš tako velika kako ti misliš. Začudio bi se koliko je marža npr AZ za Golfa 2,0 TDI.

To mi je jasno, odavno sam to naučio na primjeru Škode (iako je isto WAG), gdje oni koji ugovaraju dobiju više od dealera koji se namuči da auto proda.

No svejedno - običan čovjek ne zna te stvari, i ne zamara se sa njima. Dobije dvije varijabile - prvotnu cijenu i iznos popusta, i jasno je da se (onaj koji je kupio prije popusta) osjeća prevaren, jer postaje svjestan sa kolikom lovom - maltene za ništa - je podmazao debelu dealersku rit... njega ne zanima podjela kolača izmešu zastupnika i pojedinog dealera, on samo zna da je to sve skupa išlo u nečiji domaći džep...
Evidentirano

Sotin

• **
  • Vozi: s guštom FZ S2
« Odgovori #22 : 22. Srpanj 2009, 14:23:37 »

prvi glas razuma...  :palacgore: svaka cast

ljudi cesto pricaju gluposti a nisu upuceni u detalje  :palacdolje:
Evidentirano
...dok ne probam lava, gica je za mene kralj zivotinja..

RENTAM RAZGLAS I RASVJETU ZA EVENTE I UZIVANCIJU...

Sotin

• **
  • Vozi: s guštom FZ S2
« Odgovori #23 : 22. Srpanj 2009, 14:25:28 »

To mi je jasno, odavno sam to naučio na primjeru Škode (iako je isto WAG), gdje oni koji ugovaraju dobiju više od dealera koji se namuči da auto proda.

No svejedno - običan čovjek ne zna te stvari, i ne zamara se sa njima. Dobije dvije varijabile - prvotnu cijenu i iznos popusta, i jasno je da se (onaj koji je kupio prije popusta) osjeća prevaren, jer postaje svjestan sa kolikom lovom - maltene za ništa - je podmazao debelu dealersku rit... njega ne zanima podjela kolača izmešu zastupnika i pojedinog dealera, on samo zna da je to sve skupa išlo u nečiji domaći džep...

zasto bi se netko osjecao prevaren ako je bio pristao platiti ponudenu cijenu za proizvod (ma koliko ona bila) - to se zove trziste na kojem netko nesto nudi dok drugi je spreman platiti
Evidentirano
...dok ne probam lava, gica je za mene kralj zivotinja..

RENTAM RAZGLAS I RASVJETU ZA EVENTE I UZIVANCIJU...

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #24 : 22. Srpanj 2009, 14:42:05 »

zasto bi se netko osjecao prevaren ako je bio pristao platiti ponudenu cijenu za proizvod (ma koliko ona bila) - to se zove trziste na kojem netko nesto nudi dok drugi je spreman platiti

Pa zato jer - ako ništa drugo - nije ugodno kada znaš da si se razapeo k'o Isus da uštediš i uspiješ kupiti neešto, a onda vidiš da je sav taj trud netko, bez imalo truda, stavio sebi u džep i otišao na svoju jahturinu na godišnji, a ti si ostao k'o posran golub...

Zato jer je i cijena koštanja jednog proizvoda u firmi uvijek bila najbolje čuvana tajna. Znaš li zašto??  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odavno je procurio podatak da jedan Golf (tada je bio četvorka, ako se ne varam...), ima izlaznu cijenu iz tvornice nešto između 7 i 8.000 € (bez obzira na verziju). Zar se ne bi barem zapitao - koji kurac sam ja onda platio 22.000 €???  8) 8) 8)
Evidentirano
 Str: [1] 2  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.187 sekundi uz 16 upita.