Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: .........  (Posjeta: 3026 )

AnteK

• Spol: Muški
  • Vozi: XTZ 680 Tenere
Odg: Velika rasprodaja robe sa lagera!!!
« Odgovori #25 : 22. Srpanj 2009, 14:54:36 »

Pa zato jer - ako ništa drugo - nije ugodno kada znaš da si se razapeo k'o Isus da uštediš i uspiješ kupiti neešto, a onda vidiš da je sav taj trud netko, bez imalo truda, stavio sebi u džep i otišao na svoju jahturinu na godišnji, a ti si ostao k'o posran golub...

Pa tako funkcionira svijet koji nešto zarađuje  :mrgreen:
Evidentirano
U bejrutu arapi kipara u tur jebu. Bolje da su konjaka nam dali, nego sise kad smo bili mali!

Sotin

• **
  • Vozi: s guštom FZ S2
« Odgovori #26 : 22. Srpanj 2009, 15:57:35 »

Pa zato jer - ako ništa drugo - nije ugodno kada znaš da si se razapeo k'o Isus da uštediš i uspiješ kupiti neešto, a onda vidiš da je sav taj trud netko, bez imalo truda, stavio sebi u džep i otišao na svoju jahturinu na godišnji, a ti si ostao k'o posran golub...

Zato jer je i cijena koštanja jednog proizvoda u firmi uvijek bila najbolje čuvana tajna. Znaš li zašto??  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odavno je procurio podatak da jedan Golf (tada je bio četvorka, ako se ne varam...), ima izlaznu cijenu iz tvornice nešto između 7 i 8.000 € (bez obzira na verziju). Zar se ne bi barem zapitao - koji kurac sam ja onda platio 22.000 €???  8) 8) 8)

druga je stvar sto nije ugodno ali prevaren svakako nisi, kako za tebe tako je i za druge u tom trenutku cijena bila ista, sad je pitanje naseg mentaliteta zasto se kada kupujemo vozila moramo dati zadnju kunu za auto a ne kupiti nesto sto je stvarno prihvatljivo "kucnom" proracunu?
s druge strane svatko ima mogucnost otvoriti firmu i kupiti jeftino prodati skuplje (kao primjer) i nabaviti jahturinu - nemoj biti jalan, to je problem Hrvata

za Golfa si platio cijenu Golfa kao i ostalo pucanstvo ostalo su marze posrednika ... a i to je rekla/kazala primjer
Evidentirano
...dok ne probam lava, gica je za mene kralj zivotinja..

RENTAM RAZGLAS I RASVJETU ZA EVENTE I UZIVANCIJU...

Fonzie

• **
  • Vozi: na crti
« Odgovori #27 : 22. Srpanj 2009, 16:41:14 »

Zato jer je i cijena koštanja jednog proizvoda u firmi uvijek bila najbolje čuvana tajna. Znaš li zašto??  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odavno je procurio podatak da jedan Golf (tada je bio četvorka, ako se ne varam...), ima izlaznu cijenu iz tvornice nešto između 7 i 8.000 € (bez obzira na verziju). Zar se ne bi barem zapitao - koji kurac sam ja onda platio 22.000 €???  8) 8) 8)
pođi od najobičnijeg primjera, kava u kafićima košta minimum 5 kuna (znamo da je negdje i puuuno više), a njena cjena je 1,5kn (računajući kavu, vodu, pranje šalice, konobara i dr.). dakle, zarada je min. 300% a toliko ti je i sa tim tvojim golfom. znači ne se opterećivati sa glupostima. :palacgore:
Evidentirano

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #28 : 22. Srpanj 2009, 17:32:10 »

Pa tako funkcionira svijet koji nešto zarađuje  :mrgreen:

Pa baš ne uvijek i svugdje...

druga je stvar sto nije ugodno ali prevaren svakako nisi

Pa mislim da sam to i rekao, nisam rekao da je netko prevaren, jer zna se što bi bila prijevara (mada i to nije isključeno u prodaji auta i motora)... kada platiš nešto a nisi to dobio, ili si dobio manje, lošije, nekvalitetnije, kada opis, stanje, kvaliteta itd ne odgovaraju stvarnom stanju itd itd... ja rekoh da to "nije ugodno"...  :wink: :mrgreen:
Evidentirano

Sotin

• **
« Odgovori #29 : 22. Srpanj 2009, 17:34:33 »

Pa baš ne uvijek i svugdje...

Pa mislim da sam to i rekao, nisam rekao da je netko prevaren, jer zna se što bi bila prijevara (mada i to nije isključeno u prodaji auta i motora)... kada platiš nešto a nisi to dobio, ili si dobio manje, lošije, nekvalitetnije, kada opis, stanje, kvaliteta itd ne odgovaraju stvarnom stanju itd itd... ja rekoh da to "nije ugodno"...  :wink: :mrgreen:

al se slazemo da je ugodno kupiti nesto po 100 kada kosta na trzistu 350  :palacgore:  :palacgore:  :mrgreen:  :jiggie: :peace:
Evidentirano

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #30 : 22. Srpanj 2009, 17:36:32 »

pođi od najobičnijeg primjera, kava u kafićima košta minimum 5 kuna (znamo da je negdje i puuuno više), a njena cjena je 1,5kn (računajući kavu, vodu, pranje šalice, konobara i dr.). dakle, zarada je min. 300% a toliko ti je i sa tim tvojim golfom. znači ne se opterećivati sa glupostima. :palacgore:

Malo mi je glupo uspoređivati šalicu kave i automobil... kava je proizvod-usluga koja se prodaje puno češće nego auto, ide na količinu (ja popijem sto kava mjesečno, ali kupim jedan rabljeni auto svake tri-četiri-pet-ohoho godina... novi, do sada, jednom u životu, a vjerojatno će tako i ostati...). Glede novog i skupljeg, puno sam skloniji ulaganju u motocikle...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Principijelno - cijena i jednog i drugog ima slične stavke, no svejedno je sva popratna psihologija potpuno drugačija, od pojma ulaganja, plaćanja, reklamacije, popratnih usluga i naknadnih obveza i usluga...

Možda da probamo sa usporedbom domaće i uvozne janjetine??

Npr. zašto je janjetina koju kupim u Metrou, i koja je došla sa drugog kraja svijeta, 28 kuna kila, a lička, koja je putovala 150 km, košta x-puta više po kili? Pusti sad subjektivne dojmove, jer znam dobro okus i ostale priče i paške, ličke i inih janjetina...
Evidentirano

Sotin

• **
« Odgovori #31 : 22. Srpanj 2009, 17:38:47 »

Malo mi je glupo uspoređivati šalicu kave i automobil... kava je proizvod-usluga koja se prodaje puno češće nego auto, ide na količinu (ja popijem sto kava mjesečno, ali kupim jedan rabljeni auto svake tri-četiri-pet-ohoho godina... novi, do sada, jednom u životu, a vjerojatno će tako i ostati...). Glede novog i skupljeg, puno sam skloniji ulaganju u motocikle...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Principijelno - cijena i jednog i drugog ima slične stavke, no svejedno je sva popratna psihologija potpuno drugačija, od pojma ulaganja, plaćanja, reklamacije, popratnih usluga i naknadnih obveza i usluga...

Možda da probamo sa usporedbom domaće i uvozne janjetine??

pa hajdemo ju probat  :mrgreen:
Evidentirano

bocko

• **
  • Vozi: Plavusu sa bilon štrikon
« Odgovori #32 : 22. Srpanj 2009, 17:40:35 »

Bilo bi dobro da ovi DUDO odgovori na par upita koje je ima u ovoj temi,tako i na moje pitanje koje tekstilne jakete ima u ponudi. :nasilni:
Evidentirano
Dalmacija u mom oku!!!!

Sotin

• **
« Odgovori #33 : 22. Srpanj 2009, 17:42:53 »

Bilo bi dobro da ovi DUDO odgovori na par upita koje je ima u ovoj temi,tako i na moje pitanje koje tekstilne jakete ima u ponudi. :nasilni:

eto i mi slicno o tome pricamo  :mrgreen:
Evidentirano

jolly the roger

• Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku
« Odgovori #34 : 22. Srpanj 2009, 17:55:55 »

Izgubi se čovjek u ove dvije stranice golfova,janjetine,kave.......  :LOL:
Nisam stigo danas odgovarat, sutra ću svima sve odgovoriti i u temi i na PP.  :palacgore:
dokle radi dućan?
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #35 : 22. Srpanj 2009, 18:24:01 »

Pa bilo bi dobro, nitko mu to ne brani... a mi malo čavrljamo nevezano dok Dudo neda odgovor...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

tutankamon

« Odgovori #36 : 22. Srpanj 2009, 20:01:19 »

dokle radi dućan?
dok ne rasproda zalihe :LOL:

@DUDO: jel debeli prodaje i onu R1 šta joj je zablokirala kočnica? :misli:
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

kokic

• **
  • Vozi: FZ1S
« Odgovori #37 : 23. Srpanj 2009, 11:45:50 »

Bilo bi dobro da se stave neke slike neke robe ili ti opreme  ipak slika vrijedi više nego tisuću riječi  :palacgore:
Evidentirano

trinity

• *
  • Vozi: Yamaha FZS 1000 S FAZER
« Odgovori #38 : 23. Srpanj 2009, 14:14:26 »

Da li ima što od tank torbi???
Evidentirano
glazbenik

ilegalac

• **
  • Vozi: ulješura 1100, xt600
« Odgovori #39 : 23. Srpanj 2009, 14:49:53 »

dokle radi dućan?
Kaže lik na 013498234 do 17.30
Evidentirano
U vremenu prometnog fašizma, prolazak kroz crveno postaje revolucionarni akt!

Nji

• *
  • Vozi: yamaha xt660r
« Odgovori #40 : 24. Srpanj 2009, 14:46:33 »

pozzzz koja lokacija i radno vrijeme???? :misli:
Evidentirano

Nji

• *
  • Vozi: yamaha xt660r
« Odgovori #41 : 24. Srpanj 2009, 22:54:11 »

hvala vidimo se next week
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.133 sekundi uz 15 upita.