....ili drugim riječima netko tvrdi ja nevaljam, lijen sam i glup, a ja bi se trebao svim silama truditi dokazati da to nisam - tu igru ne igram. Guzzi ima status kao i svi drugi brandovi u grupaciji.
Nitko nije pljuvao tebe i tvoju firmu. Ali uvoznika jesmo pljuvali, jer je i zaslužio. A poznavajući situaciju, isti taj će uvoznik i tebi raditi probleme zbog kojih ćeš se natezati sa strankama. I nemoj tvrditi da dijelova ima ili su lako dobavljivi, to je reklama koja ne prolazi odavno. Da sad ne nabrajam što sam sve pokušao kupiti u više dućana kojima je uvoznik robe Piaggio Hrvatska, jedno konkretno pitanje ovdje jer da to obavim na PP, opet bih javio ljudima situaciju:
Dali na lageru u dućanu imate dihtung kartera za Californiu sa hidrauličnim ventilima? Odgovor naravno očekujem sutra u radnom vremenu. I pazi, to je servisni materijal koji ide sa svakom izmjenom ulja.
PS
da se ne trudiš, nemaš na lageru ni ti, niti ga nema u Splitu. I ne moram provjeravati dali se situacija promijenila od kad sam pitao zadnji put, jer ga nemate ni u katalogu dijelova, a isto je bilo i prošle godine.
Nije ovo jedino što sam siguran da nemate na lageru, ali dalje mi se neda. Ni na ona pitanja prije mi nisi odgovorio.
Nisam zlonamjeran prema tvojoj firmi i želim da radite dobro (jer bolje i meni), ali plati reklamu na naslovnoj, a ne nama uvaljivati fore...