Sloboda je mogućnost izbora, no primjetio sam da ima ljudi koji su jednostavno zahtjevniji. Nema problema, teško je svima udovoljiti, no međutim indikativno je da su ljudi nezadovoljni svime što se tiče Piaggio grupacije - cijenom, uslugom, izborom koji je premalen, izborom koji je prevelik, izgledom ljudi itd. Npr. ljudi koji znaju baciti oko na forum uglavnom imaju negativno mišljenje i o forumu i o onima koji na njemu pišu - evo posljednji mi je rekao da se smijao jer su se forumaši svađali koje je sredstvo za čišćenje bolje. Pošto smo mi proveli dosta godina u branši radili smo i neka istraživanja i plaćali da drugi istražuju za nas. Tako je npr. ustanovljeno da su stranke kroz reklamacije i prigovore u 85 % slučajeva (a to se odnosilo na maloprodaju općenito) tražile više nogo što im pripada, kako kroz jamstva tako i kroz usluge. Kada bi ovi ljudi bili ogledni primjer kako se ljudi koji su naši klijenti osjećaju nakon posjete našim dućanima, onda bi mi stvaro odavno bankrotirali. Naše postojanje i širenje u kriznim vremenima govori upravo suprotno. Isto vrijedi i za grupaciju, ona u našem cijenovnom rangu u RH ima rezultate za sami vrh. No sve dušebrižnike i kritizere pozivam da i dalje ostanu u kontaktu s nama jer nam oni pomažu da uvidimo gdje griješimo, da podignemo ulugu na viši nivo i zadržimo mjesto u vrhu.
Pozdrav