Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Dolje

Autor Tema: BMW F800GS  (Posjeta: 16328 )

Frgich

• Spol: Muški
  • Vozi: o V Strom 1000 DL K6
Odg: BMW F800GS
« Odgovori #50 : 25. Rujan 2009, 11:12:55 »

ma za USD vilice i neznam dali itko ima osim modela Pegaso 2000g ,a za Al felge ni meni nikako ne leže na ovim tipovima motora

Ima KTM Adventure 640  :palacgore:
Evidentirano
If you wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu

Bikerica27

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Land Cruiser,BMW F650GS
« Odgovori #51 : 26. Rujan 2009, 00:35:34 »

Mogla si stavit i koju umjetničku sliku! :mrgreen:

postoji li koja veca umjetnost od ova 2 lipotana??! :misli: :D
Evidentirano
Mk Road Kings

Elias

• Vozi: '02 K1200RS, '93 XTZ750 i '03 Scarabeo125
« Odgovori #52 : 07. Listopad 2009, 19:32:26 »

Nedavno sam testirao F800GS, jako je upravljiv i okretan, udobno se sjedi na njemu, siroki volan, dobra zastita od vjetra, ABS. Za moj ukus  mi je malo "tanak", jako brzo dodje do max snage i tada motor ostaje bez daha. Vibracije su podnosljive, nista strasno.
Minus, cijena i skucena ponuda na nasem trzistu.
Evidentirano
Vlast je NAJVEĆI neprijatelj naroda!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=rmfezDOSd2g

Sip

• Vozi: Snove
« Odgovori #53 : 28. Listopad 2009, 09:08:54 »

Je li se kod nas negdje moze probati naslovom spomenuti motor :misli:
Evidentirano
ONE MAN, ONE BIKE, ONE REASON

EVERYDAY IS A RACE DAY

Junior

• **
  • Vozi: Multistrada
« Odgovori #54 : 28. Listopad 2009, 10:31:09 »

Da kad ga kupiš, bar što se tiče Tomića  :mrgreen:
Evidentirano
Creeping death

Sip

• Vozi: Snove
« Odgovori #55 : 28. Listopad 2009, 12:12:28 »

Da kad ga kupiš, bar što se tiče Tomića  :mrgreen:

Steta :( :( :( :(

Izgleda da tu KTM sa svojim akcijama prednjaci kod kupaca :?
Evidentirano
ONE MAN, ONE BIKE, ONE REASON

EVERYDAY IS A RACE DAY

Elias

« Odgovori #56 : 28. Listopad 2009, 13:42:48 »

Nevjerovatno ovo sto se tice probne voznje. To samo moze kod nas.
Ljudi pa nije to par cipela, pa nema veze, dapace i cipele probas jelti pasu.
Evidentirano

Bikerica27

• **
« Odgovori #57 : 02. Studeni 2009, 13:21:36 »

Nevjerovatno ovo sto se tice probne voznje. To samo moze kod nas.
Ljudi pa nije to par cipela, pa nema veze, dapace i cipele probas jelti pasu.

problem je u tome sta kadsan tila isprobat bmw-a u tomica rekli su mi da ne mogu jer nemaju probni model...tako da san morala otic u njemacku za probat ga.sramotno.ponasaju se prema kupcima ka da su zadnja gamad na svitu i ako se krene u kupnju bmw-a priko tomica,ljudu vrlo brzo odustaju od kupnje.ako su tako veliki ka sta sebe dizu u visine i ka sta govore,tribali bi ka i svaki uvoznik imat bar 2 motora rastavljena za rezervne djelove a ne da se svaki put mora narucivat iz njemacke i imali bi bar jedan pokusni motor da ljudi isprobaju sta kupuju...sramota za hrvatsko trziste i za bmw kad dopustaju da im takvi imbecili vode posal a narocito je sramotno da grapoput splita koji je 2.po najveci grad u hrvatskoj svojim kupcima ne moze ponudit probnu voznju a jedno selo u njemackoj poput buschwild-a od 5000 stanovnika daje ponudu na nekoliko modela i to po nekoliko proizvoda od istih!!! ma gadovi!
Evidentirano
Mk Road Kings

DacMan

• **
  • Vozi: gsx650f
« Odgovori #58 : 02. Studeni 2009, 14:30:09 »

problem je u tome sta kadsan tila isprobat bmw-a u tomica rekli su mi da ne mogu jer nemaju probni model...tako da san morala otic u njemacku za probat ga.sramotno.ponasaju se prema kupcima ka da su zadnja gamad na svitu i ako se krene u kupnju bmw-a priko tomica,ljudu vrlo brzo odustaju od kupnje.ako su tako veliki ka sta sebe dizu u visine i ka sta govore,tribali bi ka i svaki uvoznik imat bar 2 motora rastavljena za rezervne djelove a ne da se svaki put mora narucivat iz njemacke i imali bi bar jedan pokusni motor da ljudi isprobaju sta kupuju...sramota za hrvatsko trziste i za bmw kad dopustaju da im takvi imbecili vode posal a narocito je sramotno da grapoput splita koji je 2.po najveci grad u hrvatskoj svojim kupcima ne moze ponudit probnu voznju a jedno selo u njemackoj poput buschwild-a od 5000 stanovnika daje ponudu na nekoliko modela i to po nekoliko proizvoda od istih!!! ma gadovi!
Al ti si ih svejedno uredno podrzala kupnjom BMW proizvoda, i dok je takvih kao ti oni ce i dalje biti uvoznik za hrv  :palacgore:
Evidentirano
prodajem motor

hrle

• **
  • Vozi: aprilia caponord
« Odgovori #59 : 02. Studeni 2009, 16:37:30 »

Da li kod nas uopce neko i ima kakve probe osim onih poput KTM-a orange day kad se moze probati :misli:

Ovo sa dacman-om se slazem ne samo za bmw nego opcenito drzimo se nasih trgovaca i servisera ko pijani plota (neki i ne :jesus:)
Evidentirano

Bikerica27

• **
« Odgovori #60 : 02. Studeni 2009, 16:46:30 »

Al ti si ih svejedno uredno podrzala kupnjom BMW proizvoda, i dok je takvih kao ti oni ce i dalje biti uvoznik za hrv  :palacgore:

tek kad san kupila motor san uvidila kakvi su gadovi,a bmw u njemackoj je dobija jedan prekrasni e-mail i sad samo cekan odgovor od njih!samo me zanima kako ce reagirat i kakav ce to utjecaj imat na bmw tomic&co. smatram dqa je bezobrazluk da na kljucu bmw-ovog motora iman privjesak yamahe i da priko svojih kontakata rjesavan sve,pa tako i akrapovica kojeg san kupila u yamahe!ocito ovo ovde u bmw-a ne mogu ponudit svojim kupcima nista.kvaliteta je jedno a prodaja i ljudi koji tamo rade je drugo! jel ikome normalno da covik dodje u salon i motor kupi u kesu a da te prodavac posalje u kafic popit kavu i prtom drugi prodavac pred tobon jede sendvic??jel normalno da ti motor ne prodje nulti servis i da nakon 2 ure nakon sta ga izvadis iz salona imas frizeve na plastici od svitla  jer svitlo nije bilo zavidano?jel normalno da se sa kupcen ide raspravljat i tome slicno i da te oslovljava sa ti?to nije nacin da se tako postupa,a svaka cast ricu u servisu koji je jedini bija normalan  i izasa mi u susret.nacin njihovog ponasanja je ne na nuli nego debelo ispod nule!!!to sta oni setaju okolo u odjelu i kravati ne znaci da su bolji od ljudi oko njih. :palacdolje:
Evidentirano
Mk Road Kings

Bikerica27

• **
« Odgovori #61 : 02. Studeni 2009, 16:51:48 »

smatran ka i vecina drugih da samo yamaha,honda i aprilija znaju radit na nasen malon trzistu.ostali ako kupcima ne mogu ponudit neke najbanalnije stvari mogu odma po meni kljuc u bravu.primjer opremu san kupila nesto u yamahe,nesto u honde,akrapa u yamahe,cerade za 2 motora u honde,kufer u yamahe,....pre komicno ali daleko od toga,radije cu platit u pribudica i u sage nego okolo jer bar se trude oko svojih kupaca.ne trazin puno ali neki kur*evi respekt...to da! :wink:
Evidentirano
Mk Road Kings

DacMan

• **
  • Vozi: gsx650f
« Odgovori #62 : 02. Studeni 2009, 16:54:45 »

Super sto si poslala mail, al brijem da je sistem ovoj drzavi pretrul da bi se ista moglo promjenit, mislim da cak ni BMW nemoze ovdje nista promjenit (tako ni Tomica)
Evidentirano
prodajem motor

Bikerica27

• **
« Odgovori #63 : 02. Studeni 2009, 17:06:02 »

ako je bmw moga zatvorit topca onda moze i tomica.ma ne zelin ja da se covika zatvori i da ljudi dobiju otkaz ali zelim da ih se upozori na ponasanje.a u ostalom,puno ljudi postoji ko bi preuzea posal u bmw-a.
Evidentirano
Mk Road Kings

zokx

• Vozi: BMW K1200R Sport
« Odgovori #64 : 02. Studeni 2009, 17:08:29 »

tek kad san kupila motor san uvidila kakvi su gadovi,a bmw u njemackoj je dobija jedan prekrasni e-mail i sad samo cekan odgovor od njih!samo me zanima kako ce reagirat i kakav ce to utjecaj imat na bmw tomic&co. smatram dqa je bezobrazluk da na kljucu bmw-ovog motora iman privjesak yamahe i da priko svojih kontakata rjesavan sve,pa tako i akrapovica kojeg san kupila u yamahe!ocito ovo ovde u bmw-a ne mogu ponudit svojim kupcima nista.kvaliteta je jedno a prodaja i ljudi koji tamo rade je drugo! jel ikome normalno da covik dodje u salon i motor kupi u kesu a da te prodavac posalje u kafic popit kavu i prtom drugi prodavac pred tobon jede sendvic??jel normalno da ti motor ne prodje nulti servis i da nakon 2 ure nakon sta ga izvadis iz salona imas frizeve na plastici od svitla  jer svitlo nije bilo zavidano?jel normalno da se sa kupcen ide raspravljat i tome slicno i da te oslovljava sa ti?to nije nacin da se tako postupa,a svaka cast ricu u servisu koji je jedini bija normalan  i izasa mi u susret.nacin njihovog ponasanja je ne na nuli nego debelo ispod nule!!!to sta oni setaju okolo u odjelu i kravati ne znaci da su bolji od ljudi oko njih. :palacdolje:

Trebali bi otvoriti posebni post za i protiv Tomića. Koliko ja pratim, uglavnom su kritike bile na taj Tomić u Splitu, i nešto u Rijeci. Sa tobom se slažem sa skoro svime što si napisala, ali moram primjetiti da ja imam sa Tomić BMWom u Zagrebu potpuno druga iskustva, dijametralno suprotna tvojima. Ljudi su ljubazni i susretljivi, servis je OK, i prateći temu o cijenama servisa čak i jeftin. Rezervne (i dodatne) dijelove sam naručivao više puta i nikad nisam čekao duže od dva dana. Jednom sam ih i zajebao (ne namjerno) naručivši nešto što nisam na kraju kupio, vrijednosti cca 400 kuna i nisu rekli niti riječ. Mijenjao sam prednje diskove na garanciju dvaput bez ikakvog problema i pitanja itd, itd.
Nije normalno ponašanje djelatnika koji jedu sendvič pred tobom ili neznam šta ali kao što vidiš ne treba generalizirati. Primjetio sam u tim kritikama na splitski Tomić da većini smeta dress code prodavača. Pa ne nose oni odijelo/kravatu da bi se preseravali pred kupcima, već da prezentiraju brend na dostojan način, što od njih traži poslodavac.
Evidentirano

zokx

« Odgovori #65 : 02. Studeni 2009, 17:10:30 »

Super sto si poslala mail, al brijem da je sistem ovoj drzavi pretrul da bi se ista moglo promjenit, mislim da cak ni BMW nemoze ovdje nista promjenit (tako ni Tomica)

A kakve veze ima ova država i pretruli sistemi sa jednim BMWom, i njegovim privatnim koncesionarom koji ima vlastitu poslovnu politiku?
Evidentirano

Bikerica27

• **
« Odgovori #66 : 02. Studeni 2009, 17:12:19 »

ja san na 2 sajbe i vide cekala misec ipo dana....ne znan kako je u zg-u ali vjerovatno je bolje jer je tomic tamo i nadgleda a ovde niko ne vodi brigu o tome ko sta radi...servis je ovde odlican ali ostatak je  :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:
Evidentirano
Mk Road Kings

Bikerica27

• **
« Odgovori #67 : 02. Studeni 2009, 17:16:23 »

A kakve veze ima ova država i pretruli sistemi sa jednim BMWom, i njegovim privatnim koncesionarom koji ima vlastitu poslovnu politiku?

kako nema??ovde ili u bilo kojoj drzavi neka se ljudi pocnu bunit oni gube na prodaji a narocito u moto svitu jer se ljudi poznaju medjusobno i to iz razlicitih zemalja.ja san splicanka u slovenskom klubu a moj covik je njemac koji je u auto industriji.imamo odlicne odnose sa stranin klubovima i vjest se procuje brzinon munje van drzave.sa njegovon poslovnon politikon se niti malo ne slazen a znan sta nervira ove glavne u bmw-a jer ih poznajen a losa reklama nikome nije napeta!
Evidentirano
Mk Road Kings

Elias

« Odgovori #68 : 02. Studeni 2009, 17:54:08 »

Ociti je deficit u poslovanju gore spomenute tvrtke. Moj lokalni BMW zastupnik organizira 2 put godisnje redovite test voznje na kompletnoj motoristickoj ponudi. Mozes probat i vozit 20min svaki BMW-ov motor. Posebno se organiziraju prezentacije novih modela, uz veliku festu i mogucnost test voznje.
Neupitno je kako im nedostaje ukusa u nastupu prema klijenteli. Tom Splitskom servisu sam pisa mail ima vec vise od godine, mislis netko mi se javio, malo morgen!! Balkan ist und wird Balkan bleiben.
Evidentirano

zokx

« Odgovori #69 : 02. Studeni 2009, 18:06:04 »

kako nema??ovde ili u bilo kojoj drzavi neka se ljudi pocnu bunit oni gube na prodaji a narocito u moto svitu jer se ljudi poznaju medjusobno i to iz razlicitih zemalja.ja san splicanka u slovenskom klubu a moj covik je njemac koji je u auto industriji.imamo odlicne odnose sa stranin klubovima i vjest se procuje brzinon munje van drzave.sa njegovon poslovnon politikon se niti malo ne slazen a znan sta nervira ove glavne u bmw-a jer ih poznajen a losa reklama nikome nije napeta!

Nisam siguran da sam te dobro razumio, ali evo ovdje se buniš, na mjestu koje posjećuje 14918 vozača/ljubitelja motora, i tvoje mišljenje su mogli pročitat baš svi. BMWu to vjerovatno nije najdraže  :mrgreen: ali jebiga.
I dalje to veze nema sa državom, ali nema veze.
Evidentirano

Bikerica27

• **
« Odgovori #70 : 02. Studeni 2009, 22:50:21 »

pa bas zato se i bunin di svi mogu procitat.kad san se njima osobno bunila niko me nije obadava 2%.sad nek vide da san ozbiljna!!! :nasilni:
Evidentirano
Mk Road Kings

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #71 : 12. Studeni 2009, 11:32:49 »

Klasičan hrvatski (da ne kažem balkanski) problem, a pogotovo ovo podebljano  :no:
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

tutankamon

« Odgovori #72 : 12. Studeni 2009, 11:51:43 »

i tebi je švabo dao probni đir, a nemaš vozačku dozvolu? :shock:
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

Bikerica27

• **
« Odgovori #73 : 12. Studeni 2009, 12:10:42 »

i tebi je švabo dao probni đir, a nemaš vozačku dozvolu? :shock:

pa nije 1.put.cak san gori i iznajmila auto u rent-a-car-a bez vozacke na 4 dana kad san isla na gromove....bitne su veze!!! :LOL:
Evidentirano
Mk Road Kings

PetarXTR

• **
  • Vozi: Honda i KTM
« Odgovori #74 : 29. Studeni 2009, 21:00:38 »

rišpekt bro :LOL:
Evidentirano
Pas rata.
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Gore

Stranica je generirana za 0.164 sekundi uz 15 upita.