Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Anketa

Smeta li vam "pucanje" do jutra na pojedinim moto - susretima?

Smeta mi pucanje uopce
- 88 (27.2%)
Smeta mi pucanje u sitne sate, nakon zavrsetka programa
- 140 (43.3%)
Ne smeta mi
- 88 (27.2%)
Ne znam
- 7 (2.2%)

Ukupno Glasova: 318

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 16   Dolje

Autor Tema: "Pucanje" u sitne sate na moto-susretima  (Posjeta: 11562 )

deny-zg

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: lepo naš kako..majke'mi
Odg: "Pucanje" u sitne sate na moto-susretima
« Odgovori #50 : 29. Srpanj 2009, 13:36:10 »

A ja sam vidio na jednom susretu (bilo je to daleke 2001.) kad je dečko iz šatora izašel sa pištolom i krenul prema "pucačima". :mrgreen:
Ostavili su i motore i ključeve u bravama i motori su delali :mrgreen:
Al je nakon toga bil mir.
:LOL: :LOL: :LOL:

kaj svi pizde oko pucanja na susretima?? to je ajmo reci sastavni dio toga ,ako nekoga smeta kao mene npr u umagu kada sam vec bio umoran i spavalo mi se ,iznajmio sam apartman izvan kampa i naspavao se ko beba.. simple as that.... najbolje da se jos sa prigusivacima dolazi na susrete i da se ne smiju drzati okretaji iznad 3000 rpm/a.  :mrgreen:
Evidentirano
''The reason I do it is because if you get it wrong ,It'illkill you.
If you think it's too dangerous then go home and cut your grass and leave us to it.''
Guy Martin

ADAM

• Vozi: pocket po sobi i homdu po dvorištu
« Odgovori #51 : 29. Srpanj 2009, 13:36:27 »

A ja sam vidio na jednom susretu (bilo je to daleke 2001.) kad je dečko iz šatora izašel sa pištolom i krenul prema "pucačima". :mrgreen:
Ostavili su i motore i ključeve u bravama i motori su delali :mrgreen:
Al je nakon toga bil mir.

Nisam ja,majke mi  :mrgreen:
Ma,dok je fešta neka pucaju,ali me,osobno,smeta kad se već sve smiri,pa pijane budale zavijaju,tule "pjevaju" i pucaju i nedaju da se ljudi odmore  :palacdolje:
A ako netko hoće ubiti svoj motor,neka ga ubije,boli me kiki.... i ja sam pucao dok sam bio mlađi i vozio suzuki  :mrgreen:

Tananda

• Ana brum brum
  • **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Njofru
« Odgovori #52 : 29. Srpanj 2009, 13:38:23 »

kaj svi pizde oko pucanja na susretima?? to je ajmo reci sastavni dio toga ,ako nekoga smeta kao mene npr u umagu kada sam vec bio umoran i spavalo mi se ,iznajmio sam apartman izvan kampa i naspavao se ko beba.. simple as that.... najbolje da se jos sa prigusivacima dolazi na susrete i da se ne smiju drzati okretaji iznad 3000 rpm/a.  :mrgreen:

i kaj ja sad moram voziti par kilometara dalje da mogu spavati?
jer su u umagu pucali i medju apartmanima

i zasto bi neandertalcima uvijek bilo dozvoljeno sve sto zele, a ja se onda moram sklanjati i nemrem spavati u satoru.... jako dobra logika  :palacdolje:
Evidentirano
... vezite se, polijecemo....
God is a DJ!
Don't take yourself so seriously. No one else does.

garfield1974

• **
  • Vozi: Kawasaki Er6n 2009
« Odgovori #53 : 29. Srpanj 2009, 13:40:42 »

i zasto bi neandertalcima uvijek bilo dozvoljeno sve sto zele, a ja se onda moram sklanjati i nemrem spavati u satoru.... jako dobra logika  :palacdolje:

Jel mi zivimo u istoj drzavi ?  :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
MK "BEŠTIJE"

Od dodatne opreme imam ženu i dvoje djece XD

jolly the roger

• Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku
« Odgovori #54 : 29. Srpanj 2009, 13:41:10 »

a nije ti palo na pamet da bi se mozda s organizatorima trebalo ogradit neko mjesto za pucanje, paljenje itd? :jesus:
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE

REVersyst

• **
  • Vozi: versys
« Odgovori #55 : 29. Srpanj 2009, 13:41:19 »

Nema šanse zabranit pucanje pa to je sport u svim vidovima društva, sjećate se kako Stanković u studiju nedjeljom u 2 nije uspio sprječit pucanje leta 3.
Evidentirano
rev.

Tananda

• Ana brum brum
  • **
« Odgovori #56 : 29. Srpanj 2009, 13:42:43 »

a nije ti palo na pamet da bi se mozda s organizatorima trebalo ogradit neko mjesto za pucanje, paljenje itd? :jesus:

da i? onda kad ti u ogradjenom pocnu pucati, pocne pucati i ekipa medju satorima

a organizatori im nista ne kazu jer "to je normalno"
Evidentirano
God is a DJ!

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
« Odgovori #57 : 29. Srpanj 2009, 13:42:57 »

To je kao pohvalno ?  :mrgreen:

Pa ja sam mu se zahvalio :mrgreen:

A za oucače me baš briga :mrgreen:

cekaj... s pravim pistoljem? :uzi: :skriven:
Ne, sa pištoljem na vodu. :mrgreen:

Naravno da sa pravim pištoljem.
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

jolly the roger

• Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku
« Odgovori #58 : 29. Srpanj 2009, 13:44:14 »

da i? onda kad ti u ogradjenom pocnu pucati, pocne pucati i ekipa medju satorima

kako znas?
ako vec teoretiziramo, zasto nebi onda redari upućivali vanzonske pucače u prostor za to, npr?
ma u biti i ja sam glup, pokušavam ženskoj promijeniti mišljenje :LOL:
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE

cRuNk

• Vozi: `08 CBR 600 RR
« Odgovori #59 : 29. Srpanj 2009, 13:45:40 »

Promijenit ce ona misljenje i bez tebe, cek samo da zahladni ili neki drugi x FAKtor  :LOL:
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

Tananda

• Ana brum brum
  • **
« Odgovori #60 : 29. Srpanj 2009, 13:45:57 »

kako znas?
ako vec teoretiziramo, zasto nebi onda redari upućivali vanzonske pucače u prostor za to, npr?
ma u biti i ja sam glup, pokušavam ženskoj promijeniti mišljenje :LOL:

kako znam?
pa recimo da sam bila na nekim susretima, pricala s organizatorima i ekipom

a tvoji argumenti da sam zensko samo dokazuju da nemas pojma kako izloziti svoje argumente za pobit moje misljenje  :palacdolje:
Evidentirano
God is a DJ!

Incredible

• U bannani
  • Vozi: Slonića
« Odgovori #61 : 29. Srpanj 2009, 13:46:13 »

mislim da bi ti to bilo najpametnije :wink: :mrgreen:
Evidentirano
ZAGI

Rocker

• **
  • Vozi: XV 1600, K1300R
« Odgovori #62 : 29. Srpanj 2009, 13:46:54 »

nekima smeta, nekima ne... uglavnom gdje mi je preglasno odmaknem se i ne pada mi na pamet kriviti organizatora susreta za to... Umag je npr. jedan od najbolje organiziranih susreta u nas pa se rokalo po cijelu noc... kome se ne svidja neka ne ide na moto susrete...
Evidentirano
Placeni oglas:Ovdje bi mogao stajati vas potpis :-)

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
« Odgovori #63 : 29. Srpanj 2009, 13:47:27 »

Nakon kaj sam 7 godina obilazil susrete (neke, ne sve) bilo mi je više puna kifla pucanja. OK, nek pucaju, pale gume i slično. Ali brate, stani oko 2-3 u noći i pusti ljude da se naspavaju. Kaj se mene tiče na šanku nek mu puca motorom u pak :mrgreen:

Zato već 8 godina idem samo na susrete di mogu pobječ doma, a da se ne vozim dulje od 45 minuta, ili di imam organiziran smještaj dalje od moto susreta i ostatka bikera pucača. :mrgreen:
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

Sip

• Vozi: Snove
« Odgovori #64 : 29. Srpanj 2009, 13:47:57 »

Ja nekako i mislim da je tema pocela, nesposobnoscu organizatora susreta, da svojim posjetiocima organizira mir :? Ako ste ikad bili na susretu jednog MC kluba onda vidite da toga apsolutno nema i kad pocnete pucati, a uprava vam se obrati i kaze da to na susretima nije dozvoljeno imate dvije stvari ili prestati sa tom rabotom ili se udaljiti sa susreta :wink:
Evidentirano
ONE MAN, ONE BIKE, ONE REASON

EVERYDAY IS A RACE DAY

ktm08

• **
  • Vozi: KTM SD
« Odgovori #65 : 29. Srpanj 2009, 13:48:18 »

Ma to pucaju oni koji drukčije neznaju odvrnut gas nego samo u leru!
Evidentirano
Bitno je trajati!

REVersyst

• **
  • Vozi: versys
« Odgovori #66 : 29. Srpanj 2009, 13:49:00 »

kako sam u svemu novi a nisam mladac ja uvjek potražim neku sobu na udaljenom mjestu pa ako mi nešto ne paše zbrišem tamo.
Napomena-soba je uvjek dvokrevetna i kad dođem sam!
Evidentirano
rev.

Daemona

• dipling
  • **
  • Vozi: Dorothy
« Odgovori #67 : 29. Srpanj 2009, 13:49:17 »

Nema šanse zabranit pucanje pa to je sport u svim vidovima društva, sjećate se kako Stanković u studiju nedjeljom u 2 nije uspio sprječit pucanje leta 3.
ima susreta na kojima je zabranjeno... i to se postuje

neka se odvoji dio ako entko zeli pucat..
ali ima ljudi koji nakon susreta putu cijeli dan do kuce..i odu spavat da uhvate nesto sna i da se odmore...i onda im ekipa skace po satoru i puca

da se razumijemo...ja sam isto tako protiv pijanih budala koji se lome po kampu..u kamp ides spavat
Evidentirano
www.crnakraljica.com
...someday everything will all make perfect sense...
Sport & Food

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #68 : 29. Srpanj 2009, 13:50:20 »

Znam samo da sam iskreno jebao majku kranjsku onoj trojici debila iz Novog Mesta, koji - kao nekakvi autisti koji ne kuže poantu pa stalno ponavljaju istu radnju, iako su dosadili već i Bogu i narodu - nisu prestajali rokati više od dva sata iz R6 na susretu u Stankovcima... molio sam Boga da im se razlete motori i da majmuni idu doma pješice... pogotovo su pucali cijelo vrijeme glazbe, i to je bilo dosta iritantno, jer su zauzeli mali podij ni 50 metara od pozornice i nesmetano pucali, dok mi je malo falilo da odem do njih, kretenu isčupam ključ iz motora i u onom polumraku bacim ga u onaj kamenjar nakrcan visokom travom i makijom, pa neka ga traži... nemam ništa protiv radnji koje imaju nekog smisla, ali pucanje iz motora je potpuni - i štetni! - nonsens...  :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:  Pogotovo kada netko nema nikakve mjere i osjećaja kada je dosta, pa i previše...
Evidentirano

garfield1974

• **
  • Vozi: Kawasaki Er6n 2009
« Odgovori #69 : 29. Srpanj 2009, 13:51:57 »

Znam samo da sam iskreno jebao majku kranjsku onoj trojici debila iz Novog Mesta, koji - kao nekakvi autisti koji ne kuže poantu pa stalno ponavljaju istu radnju, iako su dosadili već i Bogu i narodu - nisu prestajali rokati više od dva sata iz R6 na susretu u Stankovcima... molio sam Boga da im se razlete motori i da majmuni idu doma pješice... pogotovo su pucali cijelo vrijeme glazbe, i to je bilo dosta iritantno, jer su zauzeli mali podij ni 50 metara od pozornice i nesmetano pucali, dok mi je malo falilo da odem do njih, kretenu isčupam ključ iz motora i u onom polumraku bacim ga u onaj kamenjar nakrcan visokom travom i makijom, pa neka ga traži... nemam ništa protiv radnji koje imaju nekog smisla, ali pucanje iz motora je potpuni - i štetni! - nonsens...  :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:  Pogotovo kada netko nema nikakve mjere i osjećaja kada je dosta, pa i previše...

Bice su se natjecali tko ima veceg pisulinca  :mrgreen:
Evidentirano
MK "BEŠTIJE"

Od dodatne opreme imam ženu i dvoje djece XD

mraqi

• retaRRdirani geek
  • **
  • Vozi: Dorsoduro
« Odgovori #70 : 29. Srpanj 2009, 13:52:58 »

samo ti njima reci Sleđ  :LOL:
:pandur:
Evidentirano
In order to understand recursion, one must first understand recursion.
J&M Team

tutankamon

« Odgovori #71 : 29. Srpanj 2009, 13:55:06 »

jesi li napokon ušao mukte na neki motosusret? :mrgreen:
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #72 : 29. Srpanj 2009, 13:59:21 »

jesi li napokon ušao mukte na neki otosusret? :mrgreen:

Tupane, ja uvijek uđem besplatno...  :jesus: :jesus: :jesus:

Bil' ti volio da te ne šalju na parking prije ulaska na susret...?  :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

boRRis929

• PIC-PIC majstor
  • Vozi: SUZANU K5
« Odgovori #73 : 29. Srpanj 2009, 13:59:33 »

Mislim da su dosta ovih komentara napisali ljudi koji uopče nigdje ni ne idu pa su željni malo akcije i gledanja kako drugi manijaci ubijaju svoje motore u mjestu, a susreti su im dobri jedino ako se na njima razlete 2,3 motora pa im je to glavna tema za komentiranje.
Nitko nema ništa protiv pucanja, pa to je sastavni dio takvog druženja, ali brate mili pa ovo je bila izvanredna situacija..njih trojica ili četvorica mažu motore do 7h ujutro, a jedan od njih ima toliko iritirajuči zvuk da se naježiš. Istina da su dečki bili pokraj kampa ali je to toliko odzvanjalo od onog betona i hangara da se sve treslo. Meni osobno to nije smetalo, ali razumijem sve koji su ogorčeni...s razlogom
Evidentirano
PIC PIC Servis ! ! !

SIP je moj idol !!!!

mraqi

• retaRRdirani geek
  • **
  • Vozi: Dorsoduro
« Odgovori #74 : 29. Srpanj 2009, 13:59:39 »

evo kako se to vani rješava.... navodno je ova ženska s fotke pucala :LOL: nakon popularnog graha na susretima
Evidentirano
In order to understand recursion, one must first understand recursion.
J&M Team
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 16   Gore

Stranica je generirana za 0.189 sekundi uz 18 upita.