Jeste li sreli druga Dimnjačara, Prsana i komandanta Ljubu?
tonka kakve motore vozite?
mala greąka tonkaono nije punat nego uvala soline(klimno) znam jer sam ja iz ąila(to ti je preko crikvenice)puno puta sam i ja htio po tim partizanskim putevima al nemam bike za to..
XT 600Jeb ga utekli nam!
A ąto si ti očekivao?Pa pravi su partizani. Dobro da vam motore nisu rekvirirali za potrebe NOVJ-a
Sve za dimnjačara i riđana!
Mrkopalj
Mimo OFF-a:
Slabi ste vi partizani. Nisu ni Dlnice ni Mrkopalj ni Sunger ali ste blizu. Još jedna mala pomoć - u tom mjestu su glavni specijalitet žabe.
Lokve?
ja cu doc u Lokve.Kaj ima tam krigla od litre?????
Ja sam ti se i u subotu javio iz lokava ali ti ne odgovaraš. Da znaš koliko je bilo krigli od litre odmah bi doletio natrag.
Mimo OFF-a: TONKA: Te XT 600-tice, kakve gume sada imaš, još uvijek ljetne, za asfalt ili sa nekim čepovima, ako ne i sa čavlim ?Probao sam po snjegu, ali sa čistim asfaltnim na KLR-u i baš mi i nije išlo !
Da. Sa pripadajućim jatom žaba.
sta samo po sumi, nista civilizacija
Za civilizaciju treba tablicu imat
da sam znao da ste u akciji danas, mogli smo se nać, ja sam bio na drugom brdu, i gubio se po makadanu. Mozda sutra ako bude vrime..
joj kad ovo vidim odmah bi s vama jedan djir..al nazalost xl nije gotov još a sa hornetom nema šanse
Svaka čast, za ovo treba imat muda.I to dobro podstavljena.Ja kad sam jutros vidio +1 stupanj, prošla me volja.Neka malo okopni to i bura popusti, pa se vidimo na brdu.Možda se uspijem dočepat vojnih specijalki pa da se ne gubin po šumi ko obično.
Tonkina civilizacija Jebote još se nisam odmrznul
Valjda venox nema grijanje?
Vozit će Cox ovu sezonu u
Ma koji je ovo model. Skuter ili motor?
Lako se dečki vama zajebavat ali ja ni sam još nisam svjestan šta me čeka.
Lako se dečki vama zajebavat ali ja ni sam još nisam svjestan šta me čeka.Kako bilo da bilo, mislim da će bit puno manje vožnje... ili možda više? Ić na susret da se naspavam