No da nebi sve stalo na jednom posranom serafu, pojavila se jos tri problema! Nisam si mislio da cu imati tolko veselja s tim talijanom! Izgleda da sam kupio govno, ili su pak svi takvi... Talijani i struja

Neki dan mi se vise nije htijelo paliti dugo svjetlo, tip od kog sam ga kupio reko je da kad ga pere na miniwashu da mu dan-dva nece raditi dugo svjetlo! A ja ga ni prao ni kisa padala!! I nista pozvao dva frenda i krenuli u akciju! Raskopali cijeli skuter jer na zici nije bilo struje, dok an poziciji u tom faru je! Na kraju, da ne duljim dosli smo do jebenog releja i potrosenog cijelog jednog dana! Promjenio relej koji je bio poprilicno korodiran i sad super radi!

Da bi jucer navecer me oprala kisa i sve je super radilo do ujutro!
Skuter ima origigi piaggio alarm (mislim da gemini radi za njih, kolko sam vidio po netu), koji sam fino deaktiviro na daljinski, sjeo zapalio skuter otiso nesto podici u jednu firmu pa na posel. Alarm sam fino aktiviro, obavio to u toj firmi i sjeo na skuter, a zaboravio da je aalrm aktiviran. Prebacio kljuc na ON i alarm se upalio! Ja stiscem daljinski ali nista! Vadim kljuc van, stiscem alarm opet nista! Pisti i pisti! I tako jedno koju minutu, a meni neugodno! Nakon toga mi sine da imam onaj pomocni njegov "kljuc" od alarma koji se gurne u jednu rupicu i pali/gasi alarm bez daljinskog! To sam i napravio i krenuo dalje!
Sad na vecer sam probao alarm, nravno daljisnki ne radi, isto tako ne radi niti daljisnko otvaranje sjedala!
Oba daljinca imaju led diodu i ona radi kad se stisne! Cak sam i multimetrom mjerio baterije i pune su (cca 5,95V)! Tip ih je mijenjao, to mi je reko!
E sad, malo sam gledao tu po forumu i kao kad crkne daljinsko otvaranje sica, nesto je crklo u CPU!?
Ali kaj je s alarmom onda? Na Fizicki kontakt radi, ali na daljinski ne?
Neznam dal koji jos od releja ima neku funkciju za takve stvari?
I da, osiguraci nisu, naravno!
Znam da postoje jos dva osiguraca napred u masci od alarma, jedino ak nije koji od njih crko!
Vec sam lud od otvaaranaj prednje maske! Milijun jebenih serafa ima, nije ni cudno kaj je tezak 200kg. R motor nema ni pola serfa kolko ovo ima!! Uzas!
Ako ima koja dobra dusa, da se srela sa slicnim problemima? ili barem neki hint od kud da krenem?
Sad samo cekam da me ostavi negdje na cesti!