Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 6   Dolje

Autor Tema: Fazer 600 '98- '03  (Posjeta: 6504 )

iluvatar

• Spol: Muški
Odg: Fazer 600 '98- '03
« Odgovori #50 : 02. Rujan 2009, 13:18:17 »

mislim da je taj fazer 01 ili 02 godina a dal je na prodaju... jel to ti mene zezaš?

Ne zezam zasto bi  :misli: mislim kupit stariji motor (fazer stari ili cbr600f f4 ) kad od ovoga dobijem odstetu i prodam
Evidentirano

550

• **
  • Vozi: hondu s kuferon
« Odgovori #51 : 14. Rujan 2009, 11:57:47 »

Ljudi, vidio sam ovdje u oglasniku da netko prodaje ovog Fazera (2000.g.) za 3500 €.
Piše 14 000 km i očuvano stanje
http://oglasnik.motori.hr/foto/74129.jpg

Ima li tko kakvih saznanja o tom motoru?
Općenito, bilo kakve informacije (oko kupnje rabljenog) Fazera te serije bi mi dobro došle , budući da mi se sviđa taj model.
ja san kupija ti motor,nemam zamjerke-gume nove,reg.do 07.2010,original pitura,a ide ko metak-sve u svemu netriba u nekin stvarima bit nevjerni toma :palacgore:
Evidentirano

Dnzg

• *
  • Vozi: CBF600N
« Odgovori #52 : 15. Rujan 2009, 11:15:07 »

Čestitke :palacgore:
Daj stavi koju sliku. Super mi izgleda taj fazer...nekako Mad Max za razliku od ovih današnjih sci-fi modela.
Evidentirano

550

• **
  • Vozi: hondu s kuferon
« Odgovori #53 : 15. Rujan 2009, 12:10:41 »

Čestitke :palacgore:
Daj stavi koju sliku. Super mi izgleda taj fazer...nekako Mad Max za razliku od ovih današnjih sci-fi modela.
stavija bi al to ti je za me veliki problem,kad naučin eto mene :misli: :misli: :misli: :palacgore:
Evidentirano

MadKec

• **
  • Vozi: Fazer 600 '02
« Odgovori #54 : 15. Rujan 2009, 17:24:19 »

Proplivao mi je prednji kraj :(
Postala mi je napred fest mekana, nekak lelujava i osjeti se kod rupa, dodavanja/oduzimanja gasa, kocenja.... Pregledao sam vizualno i fizicki sve vezano uz volan i sve je stegnuto, nish ne klapa tak da mi se cini da su prednji amortizeri "umorni". Pregledao sam ih i nisu slinavi tak da mi se cini da je ulje jednostavno odustalo. :neznam: Imam prek 55K km pa me zanima jesu li to kilometri za takav kvar, ima li tko iskustva sa tim, kakva je cifra te igre,..... i koja bi bila preporuka za dalje. Predpostavljam izmjena ulja, promjena dihtunga ali koje ulje tj moze li malo gusce da se malo stvrdne i kak ce se to manifestirati i ...... Uglavnom svaki savjet dobro dosao, tnx
Evidentirano

emac

• *
  • Vozi: shadow jednog dana...
« Odgovori #55 : 15. Rujan 2009, 19:21:15 »

Postala mi je napred fest mekana, nekak lelujava i osjeti se kod rupa, dodavanja/oduzimanja gasa, kocenja.... Pregledao sam vizualno i fizicki sve vezano uz volan i sve je stegnuto, nish ne klapa tak da mi se cini da su prednji amortizeri "umorni". Pregledao sam ih i nisu slinavi tak da mi se cini da je ulje jednostavno odustalo. :neznam: Imam prek 55K km pa me zanima jesu li to kilometri za takav kvar, ima li tko iskustva sa tim, kakva je cifra te igre,..... i koja bi bila preporuka za dalje. Predpostavljam izmjena ulja, promjena dihtunga ali koje ulje tj moze li malo gusce da se malo stvrdne i kak ce se to manifestirati i ...... Uglavnom svaki savjet dobro dosao, tnx

moje misljenje je da je problem u ulju. promjeni i stavi kakvo je do sad bilo i neces imati problema
Evidentirano

mitaker

• **
  • Vozi: fazer
« Odgovori #56 : 15. Rujan 2009, 20:39:04 »

ima sam isti problem,promjenio ulje i sve štima,kao što si već naveo promjeni semeringe i brisaće i stavi gušče ulje,
  što se tiće gradacije 10w je standardna pa sam stavio 15w i zadovoljan :palacgore:
Evidentirano

mm RV

• **
« Odgovori #57 : 15. Rujan 2009, 21:11:14 »

Zanima me dali ovaj model ima neke boljke :misli:
Uglavnom zainteresiran sam za jednog '01 god 40tkm ali motor malo nemirno radi hladan na minimumu, gazda kaže to su svječice. A znam i da treba mijenjat zubčanik druge brzine, pa sumnjam da je bio dosta gažen :misli:
Neznam, neko vaše mišljenje??
Evidentirano

Frips

• **
  • Vozi: FZ1S
« Odgovori #58 : 15. Rujan 2009, 22:02:38 »

Zanima me dali ovaj model ima neke boljke :misli:
Uglavnom zainteresiran sam za jednog '01 god 40tkm ali motor malo nemirno radi hladan na minimumu, gazda kaže to su svječice. A znam i da treba mijenjat zubčanik druge brzine, pa sumnjam da je bio dosta gažen :misli:
Neznam, neko vaše mišljenje??

Sa 40k mijenjati zubčanik 2. brzine je malo čudno,barem meni. Ili je bio ganjan ili tip nezna vozit  :mrgreen: To što je motor nemiran mogu bit krivi razštelani fergazeri, barem kod mene je bilo tako. Nakon štelanja je bilo malo bolje, ali još je bio u leru malo nemiran.

Moja ex FZS600, 03g je bila prodana 07g sa 65.000. Samo redoviti servisi, ulje nije pila, prvi zubčanik -1, KN filter, akrapo..nije bila previše mažena  :whistle:
Evidentirano
"Burn rubber, not your soul!"

emac

• *
  • Vozi: shadow jednog dana...
« Odgovori #59 : 16. Rujan 2009, 15:08:39 »

A znam i da treba mijenjat zubčanik druge brzine, pa sumnjam da je bio dosta gažen :misli:

onda je vjerojatno bio vise na zadnjem nego na oba kotaca.
Evidentirano

MadKec

• **
« Odgovori #60 : 16. Rujan 2009, 18:34:34 »

moje misljenje je da je problem u ulju. promjeni i stavi kakvo je do sad bilo i neces imati problema
&
ima sam isti problem,promjenio ulje i sve štima,kao što si već naveo promjeni semeringe i brisaće i stavi gušče ulje,
  što se tiće gradacije 10w je standardna pa sam stavio 15w i zadovoljan :palacgore:

tnx decki na savjetu, probat cu ulovit vremena ovaj tjedan pa da vidimo kolika je cifra u igri, kolko bum bez vozilice, ..... Uglavnom moram to rijesit jer me hebeno smeta i nikak se nemrem posteno opustit :(
Evidentirano

High 46

• Vozi: Jazavcoubojicu
« Odgovori #61 : 17. Rujan 2009, 08:37:06 »

isti problem kao i kod moje  :palacgore: ok,moja ima 81 tkm

odlučio sam staviti progresivne opruge ( ima nekoliko porizvođača ) i hard ulje  8) cijena nebi trebala preći 250 E ( sa radom )

sve ostalo stavim kad to i napravim  :palacgore:
Evidentirano

tutankamon

« Odgovori #62 : 17. Rujan 2009, 08:39:27 »

isti problem kao i kod moje  :palacgore: ok,moja ima 81 tkm

odlučio sam staviti progresivne opruge ( ima nekoliko porizvođača ) i hard ulje  8) cijena nebi trebala preći 250 E ( sa radom )

sve ostalo stavim kad to i napravim  :palacgore:

javi se za to delo, imam ti dobru ponudu :wink:
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

High 46

« Odgovori #63 : 17. Rujan 2009, 08:40:55 »

javi se za to delo, imam ti dobru ponudu :wink:
ala šu,za jenu uricu se čujemo  :palacgore:
Evidentirano

MadKec

• **
« Odgovori #64 : 17. Rujan 2009, 20:36:04 »

isti problem kao i kod moje  :palacgore: ok,moja ima 81 tkm

odlučio sam staviti progresivne opruge ( ima nekoliko porizvođača ) i hard ulje  8) cijena nebi trebala preći 250 E ( sa radom )

sve ostalo stavim kad to i napravim  :palacgore:

Ajde bas me zanima, javi cim to "odigras". Ja sam dogovorio za utorak izmjenu ulja (ide gusce) i kompletnuo kontrolu i servis pa bumo vidli bude li potrebe za necim dalje nakon toga....
Evidentirano

MadKec

• **
« Odgovori #65 : 22. Rujan 2009, 18:21:06 »

Sve raskopano, prekontrolirano, dotegnuto, ulje zamijenjeno (stavljeno 15W) i motor je kak treba :D Sve mi je bio gust "pretrcat" Sljeme :mrgreen: Sretan sam kaj je bilo samo pitanje ulja jer su lezajevi volana nekih 700kn i mora ih se narucit tak da je ovo ispalo najpovoljnije. Uglavnom rijeseno i ja sam zadovoljan :palacgore:
Evidentirano

PERA_st

• **
  • Vozi: Honda Hornet 600,Vespa PX 150
« Odgovori #66 : 22. Rujan 2009, 23:19:24 »

Evidentirano

mm RV

• **
« Odgovori #67 : 24. Rujan 2009, 21:01:16 »

I ja postao vlasnik jedne ljepotice.
2003 godište i 30tkm mislim da sam dobro odabrao. Jel ima neko manual da mi pošalje ili zna di da ga skinem?
Evidentirano

kruns

• Vozi: paklenu mašinu
« Odgovori #68 : 24. Rujan 2009, 21:55:49 »

čestitam! koliko novaca je bilo u igri?
i da ne zaboravim, imaš pp :palacgore:
Evidentirano

mitaker

• **
« Odgovori #69 : 25. Rujan 2009, 08:24:16 »

I ja postao vlasnik jedne ljepotice.
2003 godište i 30tkm mislim da sam dobro odabrao. Jel ima neko manual da mi pošalje ili zna di da ga skinem?

jeli to orginal donji spoiler?
Evidentirano

mm RV

• **
« Odgovori #70 : 25. Rujan 2009, 08:31:47 »

Nemam ti pojma dali je orginal ili ne, ali lijepo izgleda  :palacgore:
Krajnja cijena je bila 3.800 ojra za motor i sva na njemu (ralica, kufer, viper auspuh...)
Evidentirano

mm RV

• **
« Odgovori #71 : 25. Rujan 2009, 08:32:31 »

Kruns  :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

mitaker

• **
« Odgovori #72 : 25. Rujan 2009, 08:45:20 »

Nemam ti pojma dali je orginal ili ne, ali lijepo izgleda  :palacgore:
Krajnja cijena je bila 3.800 ojra za motor i sva na njemu (ralica, kufer, viper auspuh...)

imaš li koju sliku s boka?
Evidentirano

High 46

« Odgovori #73 : 25. Rujan 2009, 09:43:56 »

evo ovako:

Tuta mi dao broj od lika,ja ga nazvao i dobio slijedeći odgovor:

za fazera '03 godište ima progresivne opruge biturbo koje dođu 142 Ojra ili WP koje su 154 + semerinzi za 24 Ojra i ulje oko 15 Ojra

u ponedjeljak ću ga nazvati da se dogovorimo ugradnju ( ja odabrao WP po njegovoj preporuci ) naravno,moram napomenuti da čovjek skida i zadnji amortizer da vidi u kakvom je stanju i na temelju toga namještava seting odnosno amortizaciju  :shock:

ostale pojedinosti uz foto-dokumentaciju stavljam kad se to i odradi .....do tada srdačan pozdrav iz ITM  :palacgore:
Evidentirano

mm RV

• **
« Odgovori #74 : 25. Rujan 2009, 10:13:57 »

imaš li koju sliku s boka?
Budem stavio za vikend kad se vratim s puta
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4 5 6   Gore

Stranica je generirana za 0.145 sekundi uz 15 upita.