Dakle, da probamo to nekako složiti… Odnosno, da se barem probam sjetiti.
Ok, nakon buđenja, kave, vrijeme je za pokret. Prošlo je 4:30 ujutro, krmelje ostavljamo iza sebe i sjedamo u auto. Drug Schvaba za volanom, a društvo mu rade James1100, TNT, Hrvoje i moja malenkost shonyo. Iako tek probuđeni, svejedno živahni. Prelazimo granicu, Hrvoje i ja izražavamo želju za pivom. Stajemo na usputnoj benzinskoj. Ulazimo, ali i izlazimo očajni, depresivni. Prokleti Slovenski zakon ne dozvoljava prodaju alkohola prije 7 sati ujutro!
Ok, produžujemo dalje. Nakon sat i nešto vožnje, onemoćali stajemo na prvoj benzinskoj poslije 7 sati. 7:05, kupujemo pive, te zadovoljni otvaramo limenke i palimo cigaretu. Vrijeme je da idemo dalje.
Nekoliko stajanja, nekoliko piva, nekoliko cigareta (da sad ne objašnjavam kak su se žvakali sendviči, pile se pive, pušilo se i gledalo Talijanke) dolazimo u Padovu.
Ulazimo u prvi paviljon u kojemu su blagajne, nema gužve, i tu sve počinje! Poneka prerada samo za zagrijavanje. Pomalo zbunjeni pokušavamo se na brzaka odlučiti šta prvo pogledati. Jer ipak je sajam krcat preradama choppera, strrtfightere, raznih R-ova, serijskih modela, pa prezentacije nekoliko noviteta za ovu godinu. Za svakoga ponešto. Čak i nekoliko automobila koji ničime nisu odskakali. Ponešto opreme koja varira od katastrofalne kvalitete, pa do sasvim neupitne. Kakve su cijene, ne znam. Nisam to gledao, a niti nisam imao toliku količinu novaca da bih išta kupovao. Tako da sam taj dio sajma samo preletio pogledom.
Uglavnom, da ja tu puno ne trkeljam, mislim da će sve slike reći puno više!
U 7:10, prvo zakonsko pravo da se u Sloveniji kupi piva. Pravo iskorišteno

slijedeće stajanje negdje u Italiji. Talijansku pivu nismo probali.

Stigli, prvi paviljon, blagajne
E i onda počinje...
Ural

Hrvoje na Dnepru

Ja na nečemu

Jedan od zanimljivijih eksponata

Pa eto sada svega...

Wasser vaga na BMW HP2

Pa jedan za Bandita

Neka mala črna

TNT na scooteru
Ducati na radnom stolu

Demza, pogle me

E sad malo choppera i sličnoga...
Guma 360
Kawasaki VN800

pa neke curice

bez BMW-a ništa

Shvaba na Triumphu

Ma vidi vidiiii...

Paz' ovo!

Bilo bi glupo preskočiti ove aute, ipak su dobri!

I naravno, šećer na kraju!
Neke sam i zarazio.

Mislim da izraz lica sve govori!

I polako je došlo vrijeme za polazak kućama...
TNT

Hrvoje

Ja

Negdje na benzinskoj nekoj, u Italiji. S lijeva na desno: shonyo, Hrvoje, TNT, James1100.

Opet Hrvoje!

Opet ja!

I to bi otprilike bilo to. Ima oko 300 Mb slika, i ovo je samo jedan brzinski odabir. U svakom slučaju, može Vam biti žao što niste išli. I ako imate priliku, otiđite slijedeće godine!