Ovako,
vijeće staraca/mudraca je donjelo ,nadam se,konačnu vizuru našeg moto susreta,znači,plan,redosljed,igre,trla baba lan itd.itd...

U petak imamo free grah za jedno dva-tri posjetitelja-ostalo ćemo sami pojesti,osim ako se u četvrtak ne strgamo previše,jer nam jedna članica ima ročkas,pa ne bumo mogli jesti u petak

U petak,se nadamo da ne bude prevelika gužva,pa ćemo moći popričati sa svakim ponaosob,nakon medice na ulazu-medica je dobra,ja je sad degustirao i koliko vidim,nemam pravopisnih grešaka,ali imam dar govora

Naravno,vrhunska svirka Picksiebnera i Hellbounda - u večernjim satima
Subota- do 10 čišćenje krmljivih očiju,češanje po jajima,ispijanje kafe-prave Zagorske

i polako pripreme za defile i moto igre.
Plan je da bi defile krenuo oko 15 h i ruta će biti iznenađenje,samo ću vam reći da ćemo dvaput stati i piti pivu
Prijava za moto igre će biti do 18 h,a nakon toga ćemo krenuti sa istima.
Moja malenkost bi trebala voditi te iste (Para) motorističke igre koje će biti u standardnom moto aranžmanu-znači povlaćenje štrika/užeta/konopa - još razmišljamo da li da se prijavimo ili ne-ipak treba gostima dati šansu

Zatim igra spretnosti,snage i preciznosti u jednom-gađanje sa moto gumama na kolac
Jedna igra koja nam totalno paše-brzo,ekipno ispijanje gemišta-i tu ako se prijavimo,nema nitko šanse

Zato ćemo samo demonstrirati kak' se to dela.
Te jedna igra za sada još neviđena na moto susretima/partijima/vašarima

i nju ćemo za sad sačuvati u tajnosti

Eto nadam se da sam vam malo rasplamsao maštu,vrijeme će biti dobro-rekla baba vračara-te se nadam da se vidimo u što većem broju

I da,u subotu opet navečer vrhunska svirka uz SMALL HOUSE BROWN i ANGELS-ice..